بله حرفشون راسته چون تو سایت خود ایرانسل هم نوشته در صورت استفاده بیش از حد سرویس محدود میشه ولی هیچ وقت با صراحت نگفتند که حجم واقعی چقدره.نقل قول:
Printable View
بله حرفشون راسته چون تو سایت خود ایرانسل هم نوشته در صورت استفاده بیش از حد سرویس محدود میشه ولی هیچ وقت با صراحت نگفتند که حجم واقعی چقدره.نقل قول:
دوست عزیز موقعی که شما شارژ میکنی باید صبر کنی تا به شما حجم نامحدود داده بشه . و اگه زود تر استفاده کنی مصرف ازاد حساب میشه ! یعنی هر 1 گیگ 10 هزار تومان . تو قسمت اینترنت همراه هر موقع عدد اومد یعنی سرویس حجم بهت داده . من خودم 1 مگ نامحدودم ماه پیش 185 گیگ اینا دانلود کردم این ماه نه محدود شدم نه چیزی ! پس هرچقدر دلت میخواد دانلود کن :11:نقل قول:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااا..... چی کار کنم؟؟؟
1362 تا پست رو خوندم آخرش هم به نتیجه ای نرسیدم. آخه من چی کار کنم بالاخره وایمکس بگیرم یا ADSL ؟؟؟:41:
اینقدر وضع مالیم افتضاحه که توان ریسک ندارم...
دوستان سلام ....
من میخام وایمکس ایرانسل رو بگیرم البته بامودم کله قندی (زرد رنگ ) میخواستم بدونم هزینه مودم با یک ماه اشتراک با سرعت 128 چند میشه ....
چند وقت پیش مودم مجانی میدادن الان هم همینطوره (البته مودم کله قندی رو میگم)
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ... ممنون میشم ...
مشخصه اگه میتونی ADSL بگیر 100% بهتره و ریسکش کمتره.نقل قول:
دیگه مودم کله قندی ندارند.نقل قول:
[HTML]http://wimax.irancell.ir/[/HTML]
نقل قول:
سلام
شما که میتونی ADSL بگیری به نظر من ADSL بگیر چون وایمکس ریسکش بیشتره به دلیل اینکه به منطقه شما هم بستگی داره . دوستانی که میگن سرعتشون خوبه حتماً تو منطقه اونها آنتن خوب میده و دلیل نمیشه که سرعت شما هم خوب باشه . البته نمیگم که وایمکس خوب نیست ممکن شما بگیری سرعت عالی باشه ممکن هم هست بگیری بدرد نخور باشه معلوم نمیکنه .
ولی به نظرم شما که میتونی ADSL بگیری همین ای دی اس ال رو بگیر .
یعنی چی....!نقل قول:
ارزونترین مودمشون چیه ....
مثل اینکه ایرانسل دیگه مودم داخلی نمی فروشه . امروز که رفتم سایت وایمکس دیدم ارزون ترین مودم یکی مودم وای فای و یکی هم مودم یو اس بی که فکر کنم جدید آورده که هر دو قیمتشون 000'999 ریال یا همون 100 هزار تومان است .نقل قول:
wimax.irancell.ir
موفق باشید .
پس با این حساب با قیمت شارز یک ماه و مودم حدود 150 تومن میشه .... درسته .....!
پس بیخیال بشم چون با این سرعت اصلا ارزش نداره ....
من شیرازم امکان نداره مثلا چند تا تهش تو انبار داشته باشن ....
سلامنقل قول:
راستش نمیدونم شاید دیگه نمیارن ولی داشته باشند بخاطر همین از تو سایتشون برداشتند . شما با 707 تماس بگیر از خط ایرانسل ببین دارند یا نه .
چه سرعتی میخواید بگیرید با چه حجمی ؟؟ تا بگم دقیقاً چقدر هزینش میشه .
ممنون از کمکتون ....
128 با 3 گیگ حجم میخام .....
سلام من حالت مودم رو از Bridge به Route تغییر دادم
حالا می خوام یه رمز برای وایرلس بزارم که هرکسی نتونه از اینترنت استفاده کنه کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
قیمتش اینطوری میشه :نقل قول:
000'100تومان(قیمت مودم)+360'12تومان(قیمت 128 با 3 گیگ حجم)=360'112تومان
میشه 360'112 تومان البته بدون احتساب 3% مالیات بر ارزش افزوده .
اینم لینک تعرفه های ایرانسل :
موفق باشید :11:کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
مودم USB وایمکس ایرانسل...
رویای دوستداران فناوری های نو!
مودم USB وایمکس ایرانسل، با ابعادی بسیار کوچک، به رایانه شخصی کاربر متصل شده و امکان اتصال به شبکه وایمکس را برای وی فراهم می آورد. از این طریق، کاربر قادر خواهد بود به آسانی و در کلیه مناطق تحت پوشش، به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشد. به همراه مودم USB وایمکس، یک سامانه تقویت کننده نیز ارائه می شود تا در مکانهایی که امواج دریافتی ضعیف هستند، همچنان اینترنت را با کیفیت و سرعتی مناسب در اختیار کاربر قرار دهد. جهت دریافت بهتر امواج، استفاده از این سامانه در هنگام کار با مودم USB به کاربران اکیداً توصیه می شود.
توجه داشته باشید که سامانه تقویت کننده نیز با پورت USB کار می کند و نیازی به اتصال به برق شهری ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من اشتباه میکنید ومواردی یش اومده که بخاطر دانلود زیاد محدود کنند طرف رو:31:نقل قول:
کافیه پست 1347 تاپیک رو مطالعه کنید که یک موردشه به این دوستمون هم صراحتا گفتن دیگه
اگه قدرت دریافت سیگنالش خوب باشه خیلی عالیه.نقل قول:
چون نیاز به برق نداره :31:
فکر کنم سایز تقویت کنندش اندازه همون مودم wi-fi باشه! درسته؟ :13:
درود
یک سوال از دوستان.
ما آپارتمانی هستیم.کنار ساختمونمون یعنی مثلا فاصله 80-100 متریمون یه آنتن ایرانسل است.میخواستم ببینم وایمکس تاثیر داره روی این و چون نزدیکه کیفیتش خوب در میاد؟؟
این نوع مودم قدرت دریافتی سیگنالش بسیار ضعیفتر از مودم wifi است .دوستان توجه کافی به این مورد رو داشته باشندنقل قول:
اصلا بدون تقویت کنندش هم جواب نمیده.مگه اینکه در فاصله حداکثر 100 متری سایت باشید
یه سوال دیگه در مورد نامه
تو فروم ایرانسل یکی اومده میگه تو نامه دلیل استفاده هم باید قید بشه:18:
آیا واقعا اینطوره ودوستانی که گرفتن دلیل استفاده هم تو نامه شون نوشتن ؟
با سلامنقل قول:
نامه نوشتن براي سرعت هاي بالا اگه منظورتون هست - بله - معمولا يه چيزي مينويسن كه بدونن واسه چي ميخواي!!!
موفق باشيد.
نه آقا این حرفا چیه!!!! دلیل نمیخوادنقل قول:
فقط بنویس این شرکت به اینترنت با سرعت ... نیاز داره و آقای ... رو به عنوان نماینده معرفی میشه.
دوستان من میخواستم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم
فقط چند سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه اگه من برای اینترنت 256 برای شش ماه یکجا پرداخت کنم مودم رایگان بهم میدهند؟
یعنی من اگه 70000 تومان پرداخت کنم مودم رایگان هست یا نه؟ مودم Wi-Fi
و به غیر از مودم به چیزی دیگه ای هم نیاز هست یا نه ؟
آقا یه سوال داشتم
ایرانسل برنامه ای نداره که شبانه رو رایگان کنه ؟؟؟:20:
کسی نمی دونه که چجوری برای WLan میشه پسورد گذاشت ؟؟؟نقل قول:
اول وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوید . بعد در قسمت username & password عبارت admin را بنویسد . حالا شما وارد تنضیمات مودم شده اید . حالا از منوی سمت چپ گزینه basic رو انتخاب کنید بعد گزینه LAN را بزنید و در سمت راست خود گزینه WLAN را انتخاب کنید و در پایان در فسمت WPA Pre-Shared Key پسوردی که میخواهید را وارد کنید و دکمه apply را بزنید . و به همین سادگی !نقل قول:
سلام بر دوستان صاحب نظر. من اخیرا وایمکس ایرانسل با مودم وای فای گرفتم 11 روز پیش نصبش کردن، سرعت و کیفیتش خوب نبود خواستم پسش بدم، بزحمت دو روز بعد کاربریمو غیر فعال کردن و قرار شد تا چند روز بیان مودمو ببرن و با دستکم 8 تومن ضرر پولمو پس بدن، منم پیگیر بودم ولی هنوز نیومدن. جریان چیه بنظرتون؟
سلام..بچه ها امروز صبح واسم 1 اس از ایراسل اومد رو خطم...گفته بود:
اگه منطقه ی شما تحت پوشش ایرانسل نیست...1 پیامک که محتواش عدد کد پستی 10 رقمیتون باشه...رو به 9462 بفرستید..
منم دادم...بعد 1 اس اومد..که اگر درخواست های این منطقه زیاد باشه...1 سایت وایمکس در نزدیکیه شما نصب میکنیم به زودی..
کسی میدونه جریانس چیه؟؟کسی میدونه بگه لطفا..مرسی
من همون روزی که فعال شد درخواست ضمانت باز پرداخت دادم و حساب کاربریم منجمد (مسدود) شد!!نقل قول:
از حسابم هم هیچی استفاده نکردم!!
الان 15 روزه که منتظرم زنگ بزنن و هنوز هیچی به هیچی!!
سلام،
دقت کردین، 2-3 روزه که IP مربوط به WiMAX ایرانسل عوض شده؟
2.144.59.166
هر سایتی می رم، تبلیغات ش به زبان ِ آلمانی ه.
حتی تبلیغات ِ پایین Yahoo Messenger
(هیچ ابزار ف ی L ت ر ش ک ن ی هم استفاده نمی کنم.)
برای شما هم این تغییر اتفاق افتاده؟
خوش باشید،
©م.م.©
چرا کسی جواب منو نداد..از مسوولین خواهش میکنم...بجوابننننننن
درود
یک سوال از دوستان.
ما آپارتمانی هستیم.کنار ساختمونمون یعنی مثلا فاصله 80-100 متریمون یه آنتن ایرانسل است.میخواستم ببینم وایمکس تاثیر داره روی این و چون نزدیکه کیفیتش خوب در میاد؟؟
نمیدونم این سوال رو باید اینجا میپرسیدم یا نه... به هر حال ببخشید....
من یه اشتراک وایکمس 128 با ترافیک 3GB گرفتم. میخواستم بدونم اگه فقط دانلود کنم این 3GB کم میشه یا با وبگردی و... هم ازش کم میشه؟ از کجا میتونم بفهمم که چقدر از اون 3GB کم شده؟؟؟
]نقل قول:
100درصذ وبگردی از حجمت کم میکنههههه
وبگردی و دانلود و ... همه کم میشه به عبارتی کل send & recive شما حساب میشه.نقل قول:
از آدرس زیر میزان استفاده مشخص هست.
کد:http://ecare.irancell.ir/
مرسی. بازم ببخشید یه سوال دیگه هم دارم میدونم جاش اینجا نیست. میخواستم بدونم به این محدودیتی که ISP ها ارائه میدن به غیر از ترافیک شبکه اصطلاحا دیگه چی میگن؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من وايمكس 128 نامحدود دائمي با مودم خارجي گرفتم كه از سرعت آن راضيم
البته بعضي اوقات سرعتش نوسان داره معمولا وسطاي هفته ساعات پيك
ولي طي دو سه روزه اخير سرعتش خيلي خوب بود روزهاي 89/08/05 الي 89/08/07 چهارشنبه پنج شنبه جمعه تا 15 كليوبايت هم ميرفت
فقط چند تا سوال داشتم
1. باتوجه به اينكه سرويسم نامحدوده تا چه حد مجاز به دانلود هستم ؟ چون ميترسم محدود كنن
2. در حسابم و در قسمت مشاهده صورتحساب مينوسه كه داده هاي موجود براي پردازش كافي نميباشد لطفا با سرپرست سيستم تماس بگيريد. چرا اينطوريه ؟ شايد هنوز يك ماه كامل نشده ؟
بله درسته اپی ایرانسل عوض شده و همه تحریم های اینترنتی ضد ایران روی این اپی برداشته شده . مثل اپدیت کردن یاهو و اپدیت کردن انتی ویروس مکافی و جاوا و ... پس حالشو ببرید :40:نقل قول:
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
دوست عزیز من هیچ محدود کردنی وجود نداره !!! من نمیدونم کی این محدود کردنو سر زبونا انداخته . خود من ماه پیش 180 گیگ دانلود کردم . این ماه ام 50 گیگ فعلانقل قول:
اگه انتن مربوط به وایمکس ایرانسل باشه 100 % تاثیر دارهنقل قول:
[/QUOTE]
دوست عزیز من هیچ محدود کردنی وجود نداره !!! من نمیدونم کی این محدود کردنو سر زبونا انداخته . خود من ماه پیش 180 گیگ دانلود کردم . این ماه ام 50 گیگ فعلا[/QUOTE]
ببخشيد شما حسابتون چي بود 128 نامحدود بود