برو فری فور آل
shmp30 :31:
Printable View
برو فری فور آل
shmp30 :31:
اقا همه لطف کنید بیاید Team DeadMatch نیاید Free For all چون پینگ ها داره قاطی میکنه.
آی پی تو که الان خاموش بود
79.127.25.5
راه افتاد بگید بیایم . چه مودی هست ؟؟
به علت این که بیشتر دوستان منو ADD نکردن خیلی خ ت خ شده و نمیشه کاری کرد من سرور رو بستم تا یک Clan بزنم از حالا هر کسی دوست داره بازی کنه باید ID Xfire داشته باشه که عضو Clan بشه.من در حال ارسال دعوت نامه به دوستان هستم لطف کنید منو ادد کنید xfire id=sima6600
من که نمیتونم به شما وصل بشم فقط به همون سرور اصلی وصل میتونم بشم
ارور میده که سرور 79.127.25.5 خاموشه به نظرم شما باید اول برید به بازی و بعد ما میتونیم بیایم به شما وصل شیم
خوبه که اینو بدونی که اگه بازی ما کپی هست خود استیم انالیز میکندش و فایل های اورجینال رو میریزه به جاشنقل قول:
عزیز شک نداشته باش تو داری اشتباه می کنی
dostan vasl shid server on shod
ip ham hamone doroste
head hunter ro awaiting connection mimone va bad error mide
نه من اینجا توی لابی هستم با 3 نفر دیگه HEAD HUNTER هم هست ولی 4 نفر دیگه لازم داریم
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
بیاین بریم FFA
الان 4 نفریم head hunter هم نیست
ببین شما برید توی قسمت private match ما که find میکنیم میایم اونجا وصل میشیم و private بازی میکنیم
اقا همگی خسته نباشید بازی کردیم ولی پدرم درومد تا بازی کردیم پینگ هم جالب نبود فکر کنم همون شب بازی کنیم بهتره.
در ضمن دیگه من اینجا ای پی علام نمیکنم فقط کسای که منو ADD میکنن میتوانند بازی کنن xfir=sima6600
شب هم اگر خبری باشه ساعت 10 سرور اجرا میشه و هر کی میخواد بازی کنه باید منو ادددددددددددد کنه
آقا بازی رو نمیشه تحت xfire اجرا کرد ؟!
چرا میشه راحت بازی رو اد کن و بازی کن
نقل قول:
وقتی لانچ رو میزنم استیم اجرا میشه اشکالی نداره ؟! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر مالتی این بازی قشنگه ! با پینگ 400 بازی میکنم همه سوسک شدن . :31:
من یه مشکلی دارم...چون بازیم کپی هست یعنی رو ویندوزم نصب نکردم اینو پیدا نمیکنه....:41:نقل قول:
وقتی هم میخوام manual اد کنم باید اول استیم رو اد کنیم بعد cod رو ولی وقتی ok رو میزنم ارور میده...
دوباره هم نمیتونم نصب کنم سیو هام پاک میشه...
هیچ راهی نیست؟
اینا رو تو xfire_games.ini کپی کن به جای قبلیها!نقل قول:
اگه ویندوز 7 یا ویستا داری تو این مسیره windows drive:\ProgramData\Xfire
کد:[5992]
LongName=Call of Duty: Modern Warfare 2 Singleplayer
ShortName=codmw2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432 Node\Activision\Modern Warfare 2
LauncherExe=iw4sp.exe
DetectExe=iw4sp.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10180 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
[5993]
LongName=Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
ShortName=codmw2m
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432 Node\Activision\Modern Warfare 2
LauncherExe=iw4mp.exe
DetectExe=iw4mp.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10190 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
چی شد . امشب نمیزنین ؟
moshkel dorost shod
ip=79.127.26.185
همه بیان TDM
دوستان همه تو این مد باشید وگر نه سرور رو میبندم.
آقا يكي بما هم توجه كنه تروخدا من تمام كاراي پست اولو انجام دادم ولي بازيم اجرا نميشه بازي منم همون اولين نسخه 4 dvd هستش اگر بخوام پچ 1.0.182 را بريزم يا بالاتر از كجا بايد بگيرم.لطفاً يكي جواب مارو بده
اگه هیچ پچی تا حالا روی بازی نریختید از روش اول استفاده کنید.خودش ورژن رو آپ تو دیت میکنه.نقل قول:
چه اروری به شما میده؟
متن ارور رو بنویسید تا راهنماییتون کنیم ;)
ما از خدامونه شلوغ بشه سرور سیاوش تا بترکه :دی
برای من هرچی سرچ میکنه کسی را پیدا نمیکنه.نقل قول:
شما توی بازی هستید؟
آره.علی چند بار اومدی تو بازی ولی رفتی.ما 1 دست بازی کردیم حالا 1 نفر کم داریم.نقل قول:
نمیدونم چی شد خودش پرید بیرون.نقل قول:
پس من هم الان میام
اصلا هيچ اروري نميده فقط اجرا نميشه قبل از اينكه پچها رو بريزم اجرا ميشد ولي وقتي پچها رو ريختم وقتي روش دابل كليك ميكنم هيچ اتفاقي نميفته و هيچ اروري هم نميده نميدونم چي شده ي بار كلا پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي بازم همينجوري شد نميدونم چكار كنم استيمم كلا پاك كردم ولي خوب زماني كه استيمم نصب بود همينجوري ميشد. لطفا كمكم كنيد
چه حالی داد . من alan wake هستم .
khob bazi ham tamum shod:31:
manam abbas hastam:5:
majid khob cheat mizani:31:
ببینم شما DLC هارو هم دانلود کردیت یا نه.نقل قول:
شما فایل Old File رو دانلود کردید یا نه
اگر اره به صفحه قبل برید و پچ 1.3.37 رو دانلود کنید.درست میشه.حجمش 2 مگابایت هست.در ضمن فکر کنم دیگه سرور جواب این همه بازی کن رو نمیده چون پوکید :31:.خوب اگر کسی دوست داشت کمکی کنه در راه خدا پخ بده
تا من یک ای پی ثابت بگیرم این ای پی تغیر نکنه.در هر حال من تا جای که بتونم ادامه میدم و اگر کمکی نرسه خوب دیر یا زود ما هم میپوکیم مثل بقیه:19:
بازی خوبی بود.
من هم Lem0n-ice هستم.
فردا کی بازی میکنید؟
من هم صاحب سرور HeadHunter هستم پینگ من پوگید نمیدونم چرا ولی در هر حال زدم همه رو سرویس کردم دور اخر :31:
هم اکنون نیازمند کمک سبز تان هستیم بنیاد بازی بازان خاص:31:.
لول.آره فکر کن من چیت میزنم :دینقل قول:
khob bazi ham tamum shod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
manam abbas hastam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid khob cheat mizani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عباس خیلی بچه بازی در میاری با بعضی از دوستات.آخه این RPG و GL کشتن باهاشون چه لذتی داره ؟
به خدا اینجوری فقط گند زده میشه به بازی. وگرنه مطمئن باش همه میتونن یه RPG بگیرن دستشون هم بقیه رو بکشن هم خودشون!
اگه 1 بار در روز با هم بازی میکنیم بذارین حداقل لذت ببریم ازش.
اینو N درصد موافقم ... ولی چه میشه کرد n00b همه جا هست ...نقل قول:
:31:
ey baba.in ravesh behtarin kar bara level up kardan hast:31:
bab bezan bazito bekon bara khodet hal bekon:31:
rsty movafeghit emshab cheate baroon beshe:31:
سلام .
%100 تائید میشه مجید Cheat میزنه :دی اصلا معروفه به Cheater :دی
اگه میتونی بردار ببینم :دینقل قول:
همه میتونن یه RPG بگیرن دستشون هم بقیه رو بکشن هم خودشون!
RPG قلق ( درست گفتم ؟ ) داره تو بلد نیستی :دی
مخلصیم
امیر زر نزن :دینقل قول:
عین عقده ای ها به هر کی اول میشد میگفت چیتر.تو کال 4 میخواستم خفش کنم :دی
من با تفنگ مثل مرد میجنگم نه مثل تو کرجیه کج و کوله :دی
na majid yeki az bazi konan khobemoon hast:31:
dostan alan server faal hat bodoin biain
ip=79.127.26.57
ffa
سلام
من رفتم تو یه سرور انقدر چیت زدن که تو یه بازی 35000 امتیاز و تو دور بعد 45000 امتیاز گرفتم و طی این دو یازی لولم از 25 شد 33 !!!!!!:18::18::18::8::8::8:
سلام
منم محسن هستم:11:
بابا با چیت که اصلا حال نمی ده بازی:5:
(خدا چیتر ها رو دوست نداره:27:)