سلام به همه و تشکر از hossein ,و ,.danial
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشینم 1400 کارکرده
1---وقتی درب رادیاتور رو باز میکنم مثل نوشابه هوا خارج میشه( البته نه به اون شدت) دلیلش چیه؟....هوا کشیده؟ چی کار میشه کرد؟ به ضرر ماشینه؟؟
2--- دم غروب رفتم ماشین رو روشن کردم دستم روگرفتم جلوش یه خورده آب میداد!! و
یه خورده گاز تند دادم(3 یا 4 هزار دور موتور) از اگزوز بخار سفید خارج شد و وقتی یه خورده ادامه دادم قطع شد. ((وقتی قطع شد که گاز اگزوز تقریبا گرم شده بود))
طبیعیه؟؟ یا اوضاع خرابه؟؟+++++آخه الان تابستونه++++ ولی صبح تا حالا روشن نکرده بودم.
3---ماشین وقتی درجا کار میکنه (انگار اگزوز نفس میکشه) منظورم اینه که نوسانی ازش گاز خارج میشه. یعنی یه سره گاز از اگزوز خارج نمیشه و فکر میکنم تیکه تیکه از اگزوز گاز خارج میشه+++ میتونم بشمارم هر مرحله از خروج گاز رو ++=مثل شمردن ضربان قلب((البته سرعت داره)) مشکل چیه یا طبیعه++++ انگار ریپ میزنه++++
4-- ماشین شتاب اولیه اش خیلی پاییینه= وقتی میخوای بلوار رو دور بزنی= احساس میکنم ماشین داره کپ میکنه و شتاب موقع دور زدن نداره== فکر کنم حتی از پراید و پزو پاییین تر !!
مشکلش چیه؟؟ ولی تو سرعت مثلا 80 یا 90 خیلی خوب شتاب میگیره . و پدالش حساس به گازه++ ماشین قبلی پزو دنده رو سنگین میکردم میذاشتم 3 پر میکردم بعد میرفتم 4 اما این همون دنده ای که هستی اگه ناگهانی گاز بدی خوب سرعتش زیاد میشه//////این تناقض برای چیه؟؟
5-- وقتی درجا گاز میدادم ناگهانی دور موتور بالا 3 یا 4 هزار موتور و ( همه آنچه بهآن وصل بود) خیلی به سمت کابین ماشین عقب میومد و وقتی پدال رو بر میداشتی برمیگشت (تقریبا با سرعت زیادی) تاحالا دقت نکرده بودم!! این طبیعیه؟؟
ممنون از کسی که حوصله میکنه و جواب میده:46: