یه سوال
قصد فضایی ها از الوده کردن ادما چیه و چرا اون ادما همشون دل و روده شون زده بیرون. چرا ما تو نسخه اول از این موارد ندیدیم؟
Printable View
یه سوال
قصد فضایی ها از الوده کردن ادما چیه و چرا اون ادما همشون دل و روده شون زده بیرون. چرا ما تو نسخه اول از این موارد ندیدیم؟
دوستان من هر وقت از بازی میام بیرون تمام اون نانو هایی که از فضایی ها جمع کردم از بین میرن!!!پچ 1.1 هم نصبه چیکارش کنم؟؟
خوب سریع خرجش کن
سلام .یه تراینر خوب و سالم برای این بازی نیومده ؟
سلام
در اصلحه دوربیندار با خفه کن قدرتش کم میشه ؟
یا فرقی نمیکنه ؟
سلامنقل قول:
بله کلا تو همه اسلحه ها اگه از خفه کن استفاده کنی قدرتشون کم میشه....
بازی رو چند قسمت بازی کردم ولی اصلا در حد اون چیزی که انتظار داشتم نبود.
البته هنوزم بازی خیلی خوبیه و از خیلی بازی ها سرتره ولی انتظار ها خیلی بالا بود از این بازی.
(اینو گفتم فن بوی ها بهشون بر نخوره)
سرعت شخص خیلی زیاده انگار داره می دوه و وقتی هم که داره می دوه انگاری سواره موتوره خیلی با سرعت بالا.
( نمی دونم شاید بخاطر لباسش باشه که سرعتش بالاتره!)
مشکلات گرافیکی هم تو بعضی قسمت ها دیدم
یه سری مشکات تو چند قسمت دیدم مثلا یه شخص کشته شد و رو هوا مونده بود.
مشکل هوش مصنوعی هم وجود داشت در خیلی جاها.
یکبار هم یکی از آدما رو زدم با صدا خفه کن و سرباز بقلیش داشت بریک میزد.
یبار هم به همین طریق مشابه سرباز بقلی هی خودش رو عقب جلو می کرد هی برمیگشت اونوری دوباره برمیگشت اینوری!
اون بخش load هم خیلی سطحیه می تونست قشنگ تر باشه.
نقشه رو هم نپسندیدم.
بخش بدون ایرادش فکر کنم فقط موسقی بود خصوصا موسیقی اولش.
اینا معایبش بود از نظر من و خوبی هاش هم که نیاز به گفتن نداره در حالت کلی بازی خیلی خوبیه ولی شاهکار نیست
(تا اینجای که ب ازی کردم ، ممکنه جلوتر که برم نظرم عوض بشه)
وقتی Armor رو انتخاب می کنیم هم تصویر صفحه جالب میشه.
البته هوش مصنوعیش وقتی فعال میشه که درجه اخر سختیش رو انتخاب کنی.در بقیه مودها سربازاش خیلی خنگن.
همون طور که قبلا هم گفتم تا نیمه ی بازی چندان جذابیت نداره... اواسط بازی به بعد قشنگ تر میشه!نقل قول:
بازی رو چند قسمت بازی کردم ولی اصلا در حد اون چیزی که انتظار داشتم نبود.
البته هنوزم بازی خیلی خوبیه و از خیلی بازی ها سرتره ولی انتظار ها خیلی بالا بود از این بازی.
(اینو گفتم فن بوی ها بهشون بر نخوره)
سرعت شخص خیلی زیاده انگار داره می دوه و وقتی هم که داره می دوه انگاری سواره موتوره خیلی با سرعت بالا.
( نمی دونم شاید بخاطر لباسش باشه که سرعتش بالاتره!)
مشکلات گرافیکی هم تو بعضی قسمت ها دیدم
یه سری مشکات تو چند قسمت دیدم مثلا یه شخص کشته شد و رو هوا مونده بود.
مشکل هوش مصنوعی هم وجود داشت در خیلی جاها.
یکبار هم یکی از آدما رو زدم با صدا خفه کن و سرباز بقلیش داشت بریک میزد.
یبار هم به همین طریق مشابه سرباز بقلی هی خودش رو عقب جلو می کرد هی برمیگشت اونوری دوباره برمیگشت اینوری!
اون بخش load هم خیلی سطحیه می تونست قشنگ تر باشه.
نقشه رو هم نپسندیدم.
بخش بدون ایرادش فکر کنم فقط موسقی بود خصوصا موسیقی اولش.
اینا معایبش بود از نظر من و خوبی هاش هم که نیاز به گفتن نداره در حالت کلی بازی خیلی خوبیه ولی شاهکار نیست
(تا اینجای که ب ازی کردم ، ممکنه جلوتر که برم نظرم عوض بشه)
وقتی Armor رو انتخاب می کنیم هم تصویر صفحه جالب میشه.
دویدن هم اگه دقت کنید از انرژیتون کم میکنه یعنی یکی از قابلیت های نانوسویت دویدن سریع هست که به جای Maximum Speed نسخه اول این شکلی شده!
در رابطه با باگ ها کاملا قبول دارم اشکال های این شکلی زیاد داره... جدیدترین پچ رو نصب کنید بهتر میشه.
موفق باشید.
عجب بازیه بی خودیه ...
یعنی عجب بازیه بیخودیه ...
آقا عجب بازیه بیخودیه ...
همش باگ ، همش مخفی کاری ، همش مسخره بازی، همینجوری غیب شو راهتو برو .
اصـــــــــــــــــــــــ لا حال نکردم :2:
اینقدرام که میگی بی خود نیست :31:نقل قول:
شما یه بار روی hard بازی کن ببینم میتونی همینجوری غیب شی راهتو بری :21:
از قضای روزگار دارم روی هارد بازی می کنم :31::10:نقل قول:
تا اونجایی هم رفتم که سوار تانکه میشی راه میفتی توی اتوبان ، آخرش اومدم پیاده شم یارو گیر کرد لای در نه دیگه پیاده شد نه سوار شد نه تیر زد نه دشمنا تیر زدن ، بعد از چند دقیقه هم هنگ کرد ، منم اعصابم از این باگ های مزخرفش ریخت بهم کنسولو خاموش کردم .:5:
خب این که چیزی نیست ... من هر چی رفتم جلو رباطه بالا پایین کردم اصلا منو ندید :31:نقل قول:
از قضای روزگار دارم روی هارد بازی می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی هم رفتم که سوار تانکه میشی راه میفتی توی اتوبان ، آخرش اومدم پیاده شم یارو گیر کرد لای در نه دیگه پیاده شد نه سوار شد نه تیر زد نه دشمنا تیر زدن ، بعد از چند دقیقه هم هنگ کرد ، منم اعصابم از این باگ های مزخرفش ریخت بهم کنسولو خاموش کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من کرایسیس با جنگلهای کرایسیسیش قشنگ بود نه تویه شهر.1و2ش خیلی خوب بودن.
خوب این 2 هست دیگه :31:در کل ... اره ... بنظرم کرایسس از نوع جنگلی بهتر بود !:31:! البته با این گرافیک و تکسچر های ضعیفش و کنسولیزه بودن !! همون بهتر که تو جنگل نبود !! جنگل های مزخرفی از اب در میومد !! :31:نقل قول:
منظورم شماره های 1و2 بود.اره تکسچرهاش توی کنسول ضعیفه.من رو pc هم بازیش کردم همین بودنقل قول:
احتمالا منظورتوننقل قول:
منظورم شماره های 1و2 بود.اره تکسچرهاش توی کنسول ضعیفه.من رو pc هم بازیش کردم همین بود
Crysis
+
Crysis Warhead
هست.
آره تو جنگل بیشتر حال میده
البته خواستن شبیه فیلم Skyline بسازن!
باگ های خنده دار هم که زیاد داره...!
(مثلا وقتی دشمن ها دارن میدوند یهو میمیرند! یعد یاراش داد میزنن man down! یا یعضی اوقات تو هوا گیر میکنند...!)
دقیقا منظورم همون بود.اما من فکر میکنم افکتهای شماره 1 بهتر و گرافشم بهتر از این هستشنقل قول:
خیلی طولانیه تمومی نداره- میخوام تموم شه برم سراغ درسام. هی میگم الان تموم میشه و هرچی رباط میاد میگم این غول آخرشه آخه چون گفتین 6 ساعته تمومش کردین من هم هی فکر میکنم آخراشه.
تا الان که 25 ساعت(هارد) بازی کردم هنوز متوجه نشدم خونش کجاس . چجوری میشه دستشو بیشتر فعال کرد - پولیه!!
25 ساعت :18:نقل قول:
من رو ایزی بازی کردم 6 ساعته تموم شد :10::31::20::18:
توی اینم مثل Crysis 1 باید تکی بازی کنی ؟ مرحله اولو رفتم همش تکی بودم . (البته تا وسطاش رفتم)
یعنی یاری چیزی نداریم دیگه در کل
سلام
من مقداری بازی کرده ام
ولی هوش مصنوعی بازی تا اینجا خوب بوده
احتمالا به خاطر درجه سختی بازی هست
نه ... چندتا مرحله هاش یار دارینقل قول:
توی اینم مثل Crysis 1 باید تکی بازی کنی ؟ مرحله اولو رفتم همش تکی بودم . (البته تا وسطاش رفتم)
یعنی یاری چیزی نداریم دیگه در کل
من هارد بازی میکنم، 20 ساعت رو که مطمئنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم بازی رو خیلی آروم رفتم... نه خیلی ولی حسابی روی جزییات دقت میکردم(گرافیک این گیم دقت میطلبه:31:)نقل قول:
من هارد بازی میکنم، 20 ساعت رو که مطمئنم.
10 ساعت هم نشد!
چی کار میکنی شما تو بازی ؟ : دینقل قول:
من با SuperSoldier گازشو گرفتم رفتم جلو حدودا 7 ساعت تموم شد .
میری دنبال جمع کردن Collectableها ؟
حتما باید پول اورجینال بدید تا بازی رو درست و حسابی برید مگه ؟!:31: منم تا الان حدود 9 ساعت بازی کردم !! اما حدس میزنم حدود 75% بازیو فقط رفتم:20:
+
بازی باید خورده بشه دیگه :31:رو درجه ی نرمال هم دارم میرم :20:
+
البته اون دوستمون میگه 25 ساعت:18: دیگه نشون از علاقشون داره ... :wac:
مدت زمان بازی به چیزایی مثل درجه سختی و مهارت فرد ربط داره
همین طور به این که بعضی وقتا طرف چه قدر محیط رو همین جوری الکی نگاه می کنه تا یکمی از گرافیک بازی تغذیه کنه!
نقل قول:
مشکل اینه که شما گازشو گرفتی:31:
من که خیلی آروم آرو میرم:31:
دقیقا !! این گزینه ی 2 رو خوب اومدی من کلا زیاد تغذیه میکنم :38:و به جزئیات شدیدا دقت میکنم :31:نقل قول:
+
اما بیشتر دلیل طول کشیدن !! حداقل برا من اینه که سعی میکنم قسمت های مختلف رو چک کنم و از همه ی امکانات بازی و روش های کشتن و غیره ... استفاده میکنم !! کلا بازی که ارزش داشته باشه روش وقت میزارم و لذت بیشتری میبرم !!:40:
+
البته نه 25 ساعت اون دوستمون :31:11 تا 12 ساعت خوبه :20:عجله که نداریم !! :31:
Gamespot یه خبری زده ظاهرا مبنی بر اینکه تابستان نسخه کامل کرای انجین قراره بیاد. اگه دوستان انگلیسیشون خوبه ، متن خبر رو ترجمه کنند.
سلام.
دوستان کسی هست که پچ 1.2 بازی رو برای آنلاین بازی کردن داشته باشه؟
اگه کسی داره و واقعا کار میکنه بزاره تا ما هم دانلود کنیم.
آخه من خودم این پچ رو از چند تا سایت معتبر دانلود کردم اما سرکاری بود.
متشکر
خوب من هارد بازی میکنم کلیشون رو میزنم و تا یه تیر میخورم دوباره از اول - شاید تعداد دشمن ها هم بیشتر میشه - آخه به این تعداد و قدرت تیرشون نمیخوره 11 ساعته بشه تمومش کرد :18:
کسی سریال نداره تا بشه Multiplayer بازی کرد
من الان که 25 ساعته بازی میکنم اینجام -پرتی که زمین جدا میشه و بالاتر میره-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو همین الان تموم کردم :31:شد 11 ساعتو 26 دقیقه و 37 ثانیه !!:27:
+
با پایانش حال نکردم !! میشه گفت مزخرف تموم شد :13:
نظر شخصی :
مثبت : گیم پلی نسبتا خوب و روون - گرافیک عالی بود !! هرچند بهینه شده و کنسولیزه بود اما بازم نسبت به بقیه بازی ها عالی بود . میشه گفت بهترین !!
منفی : مسئله ی نچندان جدید : داستان ضعیف این سری !! باگ های مسخره !! (مخصوصا این اواخر بازی از بالای پل علامت ضربه زدن اومد (لگد انداختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )با خودم گفتم اینجا که چیزی نیست چیو میخواد شوت کنه :دی وقتی کلید مربوطه رو فشار دادم ! اون پایین یه ماشین تکون خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجوریشو ندیده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +دشمن ها اصلا تنوع نداشتن !! هوش مصنوعی ضعیف !! (تو حالت نرمال)
امتیازات بنده به بازی :
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 8.5/10
داستان : 7/10
موزیک : 9.0/10
در کل : از 10 - - 9 میدم بهش . بازیه خوبی بود :8::20:
دوستان این سوال من بی جواب مونده.نقل قول:
داستا کرایسیس 2 3 سال بعد از رویدادهای قسمت اول اتفاق میوفته اگر قسمت اول رو بازی کرده باشی...نقل قول:
میبینی که موجودات فضایی اونجا به زمین حمله میکنن و به مرور مه دنیارو تسخیر میکنن ..
اگر به اخر بازی تجه کرده باشی...پرافیت در توضیحاتش میگه که
الکاتراز فقط اینجا نیست که الوده شده....و با اشاره ای به نقشه همه جارو نشون میده ومیگهکه همه جا الکاتراز همه جا الوده شده.....)))
ما آخرش نفهمیدیم
محتوای مخفی: داستان
راهی واسه آنلاین بازی کردن نیس؟
نقل قول:محتوای مخفی: جواب