با این که از دیدن سریال لذت میبرم وکلی باهاش حال میکنم.
اما
دوستان فکر نمیکنیدجریان کلی سریال از الان مشخص ومعلوم شده؟
Printable View
با این که از دیدن سریال لذت میبرم وکلی باهاش حال میکنم.
اما
نقل قول:
جریان کلی از نظر شما چیه؟؟
خوب معلومه(حدس:31:)نقل قول:
نازخاتون(رویا)بخاطر پایان نامه خودش باکمک شخصیت دیگر(مهران مدیری)به آینده منتقل تا مقدمات انتقال نیما رو به زمان خودشون فراهم کنه!!
هدف این کار هم باید:
1-پایان نامه نازخاتون
2-الماس کوه نور که برای تاجر خارجی(همران مدیری)ارزشمنده...
اما حالا چرا نیما رو انتخاب کردن هم دلایل زیادی ممکنه داشته باشه.
کلا موارد فوق فقط حدسیاته وبس...
دوست عزیز مگه این سریال معمایی و جناییه که شما حدس میزنید؟!!نقل قول:
خب طنزه:31:نقل قول:
شاید حق باشما باشه..
شاید چون من دوست دارم سریال،فیلم و...رو که میبینم نشه ماجرای کلیش رو حدس زد ویه جورایی مرموز باشه...
بی خیال.:27:
این شماره سریال رو باید بدون فاصله زد دیگه؟
----------------------------------------------------------
من پیگیر تاپیک نیستم و شاید گفته باشند:
1-باباشاه همون طوری که در قسمت 13ام دیدیم هی میمیره و زنده میشه .
2-بازیگر نقش باباشاه از قسمت 30 به بعد به عنوان یک فرد روس که با نفش مدیری رابطه داره وارد میشه. انگار عاشق دختر جهان دولول می شه.
بدون فاصله باید بزنی.نقل قول:
قهوه تلخ را تقطیر(*) نکنید
قهوه تلخ را هنوز ندیدم و گذاشتم روی میز که ببینمش، کاری که او کرد تا استقلال اش را از تلویزیون حفظ کند، کار مهمی است. من این نکته را یک بار گفتم و برخلاف نظر حافظ مکررش می کنم که بازی با شعر را دوست دارم و بارها تضمین های طنز از اشعار کهنه و نوی شاعران کرده ام و زمانی که در رادیو کار می کردم، شاید بیست سال قبل، شعری از شاملو را به طنز درآوردم. در برنامه ای که من می نوشتم و در رادیو اجرا می شد، مهران مدیری یکی از بازیگران خوب صدای برنامه بود. تهیه کننده برنامه آمد و گفت این شعر را عوض کن، گفتم چرا؟ گفت مهران مدیری اجرایش نمی کند. رفتم سراغ مهران مدیری و گفتم قضیه چیست؟ گفت " من شاملو را دوست دارم و با او شوخی نمی کنم." گفتم ولی من هم دوستش دارم ولی با او شوخی می کنم. قرار شد هر کدام کار خودمان را بکنیم. من شوخی خودم را کردم و او هم شوخی خودش را. من در فضای داخل کشور کار کردم و می دانم حتی یک برنامه نیم ساعته طنز از آنتن تلویزیون پخش کردن چه مکافاتی است، چه رسد به اینکه بخواهی بیست سال کار کم عیب و خوب بکنی و مهران مدیری همین کار را کرد.
ابراهیم نبوی، بروکسل، 27 مهر 1389
تقطیر: اسم آلبوم جدید گروه کیوسک هست که قبل از این مطلب توضیحاتی داده بود که بی ربط با این تاپیک بود و نذاشتم
سلام دوستان عزیز
دیروز بدلیل یک سری تعمیرات محل کارم تعطیل بود قسمت 1 تا 9 قهوه تلخ رو که از .......... گرفته بودم دیدم
خوب نبود بلکه ضعیف متمایل به بد هم بود توقع داشتم اینجوری که توی کامنتها ازش تعریف شده خنده دار باشه اما...
دوستان دارن خیلی این سریال طنز رو بزرگ جلوه میدن اما من که لذتی نبردم و قسمت بعد رو نگاه میکردم به امید اینکه در این قسمت دیگه خنده ها شروع میشه اما امیدم نامید میشد!
راستی در مورد سود فروش این سریال اگه اینجوری فکر کنیم که یک چهارم جمعیت ایران قادر به خرید این سریال باشند و هر 5 نفر یک خانواده رو تشکیل بدن اینجور میشه تصور کرد که مثلا 60.000.000 جمعیت ایران تقسیم بر 4 که میشه 15.000.000 نفر و هر 5 نفر یه خانواده، میشه 3.000.000 خانواده که اگر همه این خانواده ها این سریال رو بخرن جمعا میشه 225.000.000.000 تومان اصلا این رقم هم نه نصف این مبلغ 110.000.000.000 تومن پول کمی نیستا!
نظر شما چیه؟
امیدوارم این کامنت حذف نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرنویس : پدر سوخته :31:
البته کمی خوش بینانه هست. چون کپی کننده زیاد داریم. کسانی که نمی خرند و از دوست و آشنا می گیرند هم زیاد داریم. و این که همان طور که دوستان اشاره کردند کار خیلی قویی نیست و ممکنه تا قسمت 75 بیننده هاش افت کنند.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
دیروز بدلیل یک سری تعمیرات محل کارم تعطیل بود قسمت 1 تا 9 قهوه تلخ رو که از .......... گرفته بودم دیدم
خوب نبود بلکه ضعیف متمایل به بد هم بود توقع داشتم اینجوری که توی کامنتها ازش تعریف شده خنده دار باشه اما...
دوستان دارن خیلی این سریال طنز رو بزرگ جلوه میدن اما من که لذتی نبردم و قسمت بعد رو نگاه میکردم به امید اینکه در این قسمت دیگه خنده ها شروع میشه اما امیدم نامید میشد!
راستی در مورد سود فروش این سریال اگه اینجوری فکر کنیم که یک چهارم جمعیت ایران قادر به خرید این سریال باشند و هر 5 نفر یک خانواده رو تشکیل بدن اینجور میشه تصور کرد که مثلا 60.000.000 جمعیت ایران تقسیم بر 4 که میشه 15.000.000 نفر و هر 5 نفر یه خانواده، میشه 3.000.000 خانواده که اگر همه این خانواده ها این سریال رو بخرن جمعا میشه 225.000.000.000 تومان اصلا این رقم هم نه نصف این مبلغ 110.000.000.000 تومن پول کمی نیستا!
نظر شما چیه؟
امیدوارم این کامنت حذف نشه
ولی اگر بخواهید می توانید برای حساب کردن از آمار اس ام اس خود پخش الوند استفاده کنید که تا مجموعه دوم انگار هر مجموعه 1 میلیون فروش داشته .
در ضمن در این حسابتون هم باید دقت کنید که پخش الوند 1800 تومن می فروشه و 700 تومن بقیه سهم فروشگاه است. برای همین همه قسمت ها 75 هزار برای خریدار در میاد و اگه 90 قسمت باشه 54000 هر مجموعه برای پخش الوند فروش میره.
چرا حذف بشه؟ خب نظرت رو گفتی دیگهنقل قول:
در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره (مرد هزار چهره-شبهای برره و یکی دیگه که اسمش یادم نیست)
اما در مورد فروش خیلی دیگه رقمت بالا بود.بعید می دونم هر قسمتی بالای 1 میلیون فروش داشته باشه....
خیلی نمیشه در این مورد گمانه زنی کرد ولی یه منبع موثق به من گفت که قسمتهای اخیر افت فروش محسوس بوده
باید صبر کرد.هنوز برای قضاوت زوده
دوستان اين سريال خيلي قشنكه ولي اصلا ارزش 2500 نداره . دقيقا شب هاي برره رو دوباره ساختن ولي جور ديگه . كاش همون تلويزيون پخش مي كرد . اشتباهات زيادي هم داره مثلا همين چايي خوردنشون ( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش). تو قسمت 13 تو آشپزخونه صداي رسوندن ديالوگ ها مياد . تو شو لباس،از پشت صحنه صدا مياد كه مي گه بياد تو .و مهمترين نكته نچرخيدن زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك (اونم 4 بار).
راستي تو نظرسنجي سايت سينماي ايران 76 درصد مردم دوست داشتند اين سريال رو تو تلويزيون ببينند.
کی گفته از کارای قبلی پایینتره؟!نقل قول:
چرا حذف بشه؟ خب نظرت رو گفتی دیگه
در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره (مرد هزار چهره-شبهای برره و یکی دیگه که اسمش یادم نیست)
اما در مورد فروش خیلی دیگه رقمت بالا بود.بعید می دونم هر قسمتی بالای 1 میلیون فروش داشته باشه....
خیلی نمیشه در این مورد گمانه زنی کرد ولی یه منبع موثق به من گفت که قسمتهای اخیر افت فروش محسوس بوده
باید صبر کرد.هنوز برای قضاوت زوده
از کدوم منبع یا نظرسنجی؟!
اگه شما طنز واقعی رو دوست دارید پس باید از این سریال خوشتون بیاد اگه هم فقط خنده رو دوست دارید پس سینما در اختیار شماست!
هر هفته یه فیلم که از دم لودگیه اکران میشه!
فکر کنم از اونا خوشتون بیاد!
در ضمن طبق گفته سایت خود قهوه تلخ قسمت اول یعنی همون مجموعه اول اگه اشتباه نکنم بیش از یک میلیون فروش داشت
و البته میشه اون منبع موثق رو بگید ما هم باهاش آشنا شیم ؟!
فکر کنم راجع به قیمت خیلی صحبت شده است!نقل قول:
دوستان اين سريال خيلي قشنكه ولي اصلا ارزش 2500 نداره . دقيقا شب هاي برره رو دوباره ساختن ولي جور ديگه . كاش همون تلويزيون پخش مي كرد . اشتباهات زيادي هم داره مثلا همين چايي خوردنشون ( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش). تو قسمت 13 تو آشپزخونه صداي رسوندن ديالوگ ها مياد . تو شو لباس،از پشت صحنه صدا مياد كه مي گه بياد تو .و مهمترين نكته نچرخيدن زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك (اونم 4 بار).
راستي تو نظرسنجي سايت سينماي ايران 76 درصد مردم دوست داشتند اين سريال رو تو تلويزيون ببينند.
اگه گرونه سخت نیست! می تونید نخرید...
این سریال برای شبکه ی خانگی ساخته شده، مطمئن باشید اگه قرار بود تلویزیون پخش بشه اینقدر دلچسب نمی شد برادران!!!
اینا همه نقطه گیریه! فکر نکنم کل شان یک سریال رو بشه با چای زیر سوال برد!!!
و اینکه فکر کنم گوش شما یکم ایراد داره!
میشه تعداد رای و کل شرکت کنندگان هم ذکر کنید ؟!
و اینکه بدل و بلد هم واسه لهجه ی ایشونه که می خواد نشون بده فرنگیه و زبون همایونی رو بلد (فهمیدن!) نیست!
عزیزم چرا قاطی میکنی حالا بهناز جعفری کیه این وسط؟!نقل قول:
زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك
اون آرام جعفری هست دوست عزیز
کیه ، کیه کیـــه ، کی بود ، کیـــــــــــــــــــه !
من توهيني نكردم كه شما به من توهين مي كنيد ، اگر بحث ايراد گوش هست يك بار ديگه اون جا هايي رو كه گفتم نگاه كنيد .نقل قول:
دوستااااان!!!نقل قول:
( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش)
سریال تاریخی که نیس!
طنز هست!تاریخ که نمیخواد درس بده! چه 12 سال چه 200 سال!
فارسی نوشته ها :31:نقل قول:
این یعنی نظر شخصی من! شما ازش خوشت میاد خوب بیاد. منم تا اینجا که دیدم خیلی چنگی به دل نمیزدهنقل قول:
در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره
شما نگران این نباش که من بدون فیلم بمونم :27:
در مورد منبع موثق هم چیز خیلی مهمی نیست.شما خودتو ناراحت نکن
این همون طرز فکری مدیری هست (احتمالا) که باعث شده سریال این طوری بشه.نقل قول:
دوستااااان!!!
سریال تاریخی که نیس!
طنز هست!تاریخ که نمیخواد درس بده! چه 12 سال چه 200 سال!
همچین طرز فکری باعث افت کیفیت میشه. فکر کن پیتر جکسون فکر می کرد یه فیلمه دیگه، چه نیازی هست به این همه کار فیزیکی! همه اش رو با کامپیوتر انجام می دیم.پ
کی گفته بالاتره؟ هر کس نظری داره و دوستان نظرات خودشون رو گفتند. اغلب هم تو مجله ها نگاه کنید می بینید که روی نبود پیمان قاسم خانی تاکید کردند و سریال رو بهترین کار مدیری ندونستند(البته من فقط همشهری جوان خوندم:دی )نقل قول:
کی گفته از کارای قبلی پایینتره؟!
از کدوم منبع یا نظرسنجی؟!
اگه شما طنز واقعی رو دوست دارید پس باید از این سریال خوشتون بیاد اگه هم فقط خنده رو دوست دارید پس سینما در اختیار شماست!
هر هفته یه فیلم که از دم لودگیه اکران میشه!
فکر کنم از اونا خوشتون بیاد!
------------------------------------------------------------------
در ضمن من یک انتقاد هم به قیمت داشتم! 700 تومن حق فروشنده برای فروشگاه خیلی زیاده! مثلا 200 تومان خوبه و این طوری 2000 فروش می ره.
دوست عزيز هركي بخواد نظرش رو بده بايد منبع موثق بده كه مردم خوششون نيومده!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟نقل قول:
شايد يكنفر توي جمعي از مجموعه اي خوشش نيومده و بنا به تفكراتي كه داره اون مجموعه رو پايين تر از كارهاي قبلي اون گارگردان ميدونه اين ديگه منبع موثق نميخواد اين فرد نظرش رو گفته و بايد به نظر هر شخصي احترام گذاشت
نه اينكه با هر فرهنگي كه خودمان داريم به اون فرد توهين كنيم و فكر كنيم هرچي خودمون و دوستانمون ميگن درسته و بقيه هيچي نميفهمند:41:
پس بهتر است به نظرات يگديگر احترام بگذاريم
منم از چند منبع موثق شنیدم که این سریال از اول قرار بود برای شبکه خانگی ساخته بشه و تلویزیون هم تصمیم به پخشش گرفته بود که سر قیمت به توافق نرسیدند...پس اونایی که میگن این سریالو باید مفت و مجانی از تلویزیون می دیدیم، بدونن اصلا از این خبرا نبوده و الان هممونم یه جورایی گول خوردیم!نقل قول:
این همه همه میگن پیمان پیمان قاسم خانی!نقل قول:
پیمان قاسم خانی
توی همه ی کارهای مدیری سرپرست نویسندگان بوده حالا یکی 2تا هم نوشته!
کار اصلی رو محراب و ژوله و الوند انجام میدادند..
تا الان که به نظر من نبود پیمان خاسم خانی لطمه ای به روند و داستان سریال نزده
اول يه سوال! شما احيانا تو شركت الوند يا گروه سازنده قهوه تلخ نبودين؟:31::27:نقل قول:
دفاع هم ميكني جوري بكن كه فايده داشته باشه...
عمرا...برره هم تو تلويزيون پخش شد و خيلي هم محبوب بود!نقل قول:
این سریال برای شبکه ی خانگی ساخته شده، مطمئن باشید اگه قرار بود تلویزیون پخش بشه اینقدر دلچسب نمی شد برادران!!!
من خيلي دوست داشتم قهوه تلخ هم تو تلويزيون پخش ميشد...هم مردم پولشون رو نگه ميداشتنيدند(اين لهجه باباشاه هم فيليميه ها:31:) هم طيف بيشتري اين سريالو ميديدنيدند...!
:27: بسي خنديديم...بابا خود مهران هم راضي به اين جور دفاع كردن ها نيستا!:31:نقل قول:
و اینکه بدل و بلد هم واسه لهجه ی ایشونه که می خواد نشون بده فرنگیه و زبون همایونی رو بلد (فهمیدن!) نیست!
اره اگه 2000 تومن بهتر بود و هم اينكه dvd هم همه جا بود!:19:نقل قول:
در ضمن من یک انتقاد هم به قیمت داشتم! 700 تومن حق فروشنده برای فروشگاه خیلی زیاده! مثلا 200 تومان خوبه و این طوری 2000 فروش می ره.
من هنوز پك dvd`پيدا نكردم و همه رو با كيفيت داغون vcd ديدم...:13:
خوب بازم اون موقع 2300 فروش می رفت! :31:نقل قول:
همون اولش هم اینا رو می دونستم!! :31:نقل قول:
این یعنی نظر شخصی من! شما ازش خوشت میاد خوب بیاد. منم تا اینجا که دیدم خیلی چنگی به دل نمیزده
شما نگران این نباش که من بدون فیلم بمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد منبع موثق هم چیز خیلی مهمی نیست.شما خودتو ناراحت نکن
و اینکه نظر همه محترمه. اما طرز فکر خیلی ها اشتباهه منم که قصد کل کل ندارم.
دارم می گم اینطوریش درست نیست...
موفق باشید
---------------------
آپدیت:
http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5537334&postcount=171
عصری نوین در علم ریاضی گشوده شد:دینقل قول:
خوب بازم اون موقع 2300 فروش می رفت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1800 الوند میده به فروشگاه ها. 200 هم حق فروشنده جمعا میشه 2000.
میشه به پخش الوند پیشنهاد فروش آن لاین داد. یعنی بوسیله اینترنت بانکی چیزی پول بریزیم به حساب بانک دانلود کنیم. این طوری باید ارزون تر در بیاد چون هزینه پخش و بسته بندی نداره و هم این که خارجکی ها هم استفاده می کنند.
من هم با اون دوستمون که می گه اون بلدالملک به خاطر روسی بودنش هست موافق هستم.
دوستان كسي عكسي از اين آقاي الوند نويسنده ي اين كار نداره؟
من همش فكر ميكنم كه الوند همون بازيگرس كه صداش از تو لوله اگزوز مياد!!
اگه بازيگرم هست بگيد كجا بازي كرده.
ممنون
شما 54000 تومن که خوبه 45000 تومن هم که حساب کنی سود فروش نجومی میشه اصلا شما بگو از هر 100 نفر ایرانی یک نفر که سریال رو کامل بخره و 54000 تومن هم پول بده با احتساب جمعیت 60 میلیونی میشه 32.400.000.000 میلیون تومن !!!! دیوار حاشا بلند پخش الوند هم داره یه چیزه میگه واسه خودش شاید میخواد از زیر بار مالیات یا عوارضی چیزی شونه خالی کنه بنظر من این قیمت با این کیفیت طنز جور نیست اونهایی هم که میگن از قسمت 10به بعد خنده داره باید بگم که شما نباید فراموش کنید که پول 10 قسمتی رو هم که نخندیدید پرداخت کردیدانقل قول:
بعضی از قسمتهای سناریوی فیلم هم از کارای قبلی مدیری برگرفته شده ای کاش این سریال از تلوزیون پخش شده بود
چندی پیش کامنت نظراتمون پاک شده بود:31:نقل قول:
خب بیایید حساب کنیم:
از هر 100 نفر ایرانی که میشه 700 هزار نفر. و این آمار تقریبا برابر با آمار فعلی است. یعنی در صورتی که مجموعه نه چنان پیشرفتی بکنه و نه افت که کمی خوش بینانه است. به نظر نمی آد این جذابیت های هر چند قسمت به چند قسمتیش باعث ادامه دار شدن خرید ها بشه.
به هر حال هر 3قسمت 700 هزار نفر. اگر 90 قسمت بشه یعنی در آخر از همه مجموعه ها جمعا 21 میلیون بسته فروخته میشه.
هر پک هم 1800 الوند می فروشه .من نمیدونم هزینه پخش و چاپ و ... چقدر است ولی فکر کنم برای هر قسمت 800 تومن خوب باشه.یعنی هر3 قسمت برای الوند 1000 تومان سود داره.و این یعنی واقعا زیاد. 1000 تومن سود خالص!
یعنی در آخرین قسمت جمعا الوند21 میلیارد فروش داده داشته.
هر مجموعه هم 100 میلیون تومن به گفته خودش برای 5 هزار نفر جایزه می ده. یعنی 3 میلیاردش برای جوایز هفتگی.
موند 18 میلیارد.
جوایزی هم که میده بری پخش کنندگان و خرده فروشان و خریداران جمعا:
این جوایز هم باید جمع زده بشه و من از قیمت آپارتمان ها خبر ندارم ولی جمعا فکر نکنم بیش از 2 میلیارد تومن بشه.نقل قول:
عمده فروشی:
مرحله اول (پایان ده فصل (Season) اول)
1 دستگاه خودروی Hyundai I30
مرحله دوم (پایان ده فصل (Season) دوم) 1 دستگاه خودرو توسان
مرحله سوم (پایان ده فصل (Season) سوم) 1 دستگاه خودرو سانتافه
خرده فروشی:
مرحله اول (پایان ده فصل (Season) اول)
3 دستگاه خودرو L90
مرحله دوم (پایان ده فصل (Season) دوم) 4 دستگاه خودرو پژه GLX
مرحله سوم (پایان ده فصل (Season) سوم) 5 دستگاه خودرو مزدا جدید
خریداران:
* هدیه مرحله اول ( پایان 10 مجموعه اول )
یک واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل
* هدایا ویژه مرحله دوم (پایان 20 مجموعه)
دو واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل
* هدایا ویژه مرحله نهائی (پایان 20 مجموعه)
سه واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل به همراه سه خودروی سواری
موند 16 میلیارد.
بعد تبلیغاتی که کرده. دوستان تو تهران گفتند که شهر رو زرشکی کرده و حتی تو شهر ما (ارومیه) هم تبلیغش 1 ماه یا بیشتر هست که زده شده.
با توجه به گستردگی شهر ها فکر کنم یه 5 میلیاردی هم خرج تبلیغات کردند. (البته شاید کمتر فقط حدس است)
بنابراین فقط 11 میلیارد برای کل مجموعه یا اگر تبلیغات را کمتر حساب کنیم 14 میلیارد.
11-14 میلیارد ماند برای هزینه خود مجموعه . در نظر بگیرید که یوسف پیامبر گفته می شد 8 میلیاردی هزینه داشته در حالیکه قسمت هایش کمتر بوده و تعداد بازیگرهای معروفش بسیار کمتر فقط لوکشنش بزرگتر بوده.
فکر می کنید هزینه سریال چقدر شده باشد؟این همه بازیگر معروف، اجاره لوکشین و نماها، لباس ها و ....
نتیجه گیریش بماند برای بعد که یک جوری بفهمیم هزینه سریال چقدر بوده.
در ضمن 32.400.000.000 میلیون یعنی 32 هزار میلیارد دلار! اون میلیون کلمه ای رو نباید می نوشتید:دی
این عکس دسته جمعی از نوسندگان مرد هزار چهره خوفه؟:31:نقل قول:
خشایار الوند نویسنده و فیلم نامه نویس هستش و برادر کوچکتر سیروس الوند کارگردان سینما هستش اینم عکس هاش برای شما دوست عزیز :10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از دوستاني كه محبت كردن عكس آقاي الوند رو گذاشتند.:11:
ولي خودمونيم حالا كه ميگيد داداش سيروس الوند هست چه شباهتي دارن تو سبك كار!
يكي كلآ سنگين و يكي هم كلآ سبك:31: كار ميكنه.چه تفاهمي دارن
بلدالملك در اينترنت:
لینک می گذارید پدرسوخته ها؟ می دم پدر همتون رو دربیارند پدرسوخته ها! آمده اید وسط اینترنت، لینک می گذارید! رای منفی می دهید! رای منفی می دهید پدر سوخته ها؟! می خواهید ما را جلوی قبله عالم بی کفایت نشان دهید؟! بدم آویزتون کنند پدر پدر سوخته ها؟ بیاین ببرین این پدرسوخته ها را آویزان کنید! ببرید این پدر سوخته ها را و سر در همین جا آویزانشان کنید! ببرید فلکشان کنید این پدرسوخته ها را تا دیگر از این غلطا نکند! پدر سوخته ها! پدر پدر سوخته ها!
(فقط جهت مزه بود!)
بحث سر چند میلیارد کم و زیاد نیست بحث سر نوشتن یا ننوشتن کلمه میلیون بعد از رقم 32.400.000.000 نیست بحث سر فروش چند ده میلیاردی این مجموعه هست که فکر نکنم حتی 1 یا 2 میلیارد هم خرجش شده باشه این هم سریالی که به نظر من کیفیت پائینی در نوع ظنزش دارهنقل قول:
بابا دیگه بی انصافی نکن ! شب های برره کجا این کجا ؟ :دی مهمترین فرقشون اینه که قهوه ی تلخ روند داستانی پیوسته ای رو داره ولی شبهای برره هر قسمت یه داستان مجزا بود !نقل قول:
بابا سریال های ایرانی رو با هم قد خودش مقایسه کنین !! آره به نظر منم نسبت به جیم کری که حساب کنی ، این بلد الملک خیلی مسخره بازی میکنه:blink:
مگه ما چند تا آدم درست حسابی در حوزه ی طنز داریم؟؟؟ همینا هم که داریم غنیمتی هست بس عزیز!!!:42:
خندوندن مردم کار سختیه !!!کاری که مردم ما خوب بلدن و در کل دنیا اول هستن گریه کردنه!!!:37:
ماشالله خوبم استقبالم میشه :25:
بعضی ها هم چی و به چی ربط میدننقل قول:
من براتون حساب کردم که! نهایت فروشی که می مونه برای پخش الوند 11-14 میلیارد تومن هست. این یعنی 1 ده میلیارد!:)نقل قول:
بحث سر چند میلیارد کم و زیاد نیست بحث سر نوشتن یا ننوشتن کلمه میلیون بعد از رقم 32.400.000.000 نیست بحث سر فروش چند ده میلیاردی این مجموعه هست که فکر نکنم حتی 1 یا 2 میلیارد هم خرجش شده باشه این هم سریالی که به نظر من کیفیت پائینی در نوع ظنزش داره
در ضمن این فکرتون کمی ضایع نیست؟ این همه بازیگر و لباس و .... برای یک سریال 90 قسمتی فقط یکی دو میلیارد؟
البته من اصلا اطلاعات زیادی در مورد گردش مالی سینمای ایران ندارم ولی خب با این اطلاعات مقایسه کردم:
هزینه یوسف پیامبر طیق شنیده ها حدود 8 میلیارد بوده .در حالیکه هم قسمت هاش کمتره و هم بازیگر معروفش قابل مقایسه نیست با قوه تلخ.
گلزار برای چند دقیقه بازی تو دموکراسی انگار 70 میلیون گرفته. اون پیرمرده تو سینمایی ها برای یک روز 3 میلیون می گیره.
و ....
که فعلا نتوسنتم بفهمم شما چطوری فکر کردید 2 میلیارد حداکثر شده!
هر قسمت رو 30 دقیقه هم حساب کنیم و تعداد قسمت ها رو 90 تا، حداقل 45 ساعت فیلم برداری فقط انجام داده شده!!!
دوستان خدایی منصف باشید! شما نیگاه کنید برای یه فیلم سینمایی یک ساعت و نیمه چقدر بودجه کنار گذاشته میشه و نهایتا چقدر فروش میکنه؟! نمونه بارزش اخراجی ها یا همین فیلم چرتایی که هر روز اکران میشن و گیشه رو به خاطره 4 تا بازیگر معروف میترکونن یا این سریال تخیلی هایی که ملت از بی سریالی چنان استقبالی ازش میکنن که صدا سیما در حین ذوق مرگی تا میتونه پوله تبلیغات سر و ته و وسط و رونویس و زیرنویسه سریال رو میخوره!
نمونه خارجیش رو هم نگاه کنی (مثلا فیلم هنگوور) میبینی نزدیک 14 برابر بودجه اولیه فیلم فروخته!
این درآمد ها یه چیز طبیعیه! :20:
غیر طبیعی کسب درآمد از اون سریال خارجی ها هستند که شرکت ها (نه فیلمو ساختن و نه نیازی دارند که فیلم و تبلیغ کنن، چون ماهواره تبلیغش رو کرده دیگه) فقط میان پول دوبله و تولید سی دی رو پرداخت میکنن و اونا رو میفروشن به ملت و ما چون سریال خارجیه صدامون در نمیاد!!
ببخشید پرحرفی کردم!
یاعلی:11:
مثال خوبیه ولی خب شرایط ایران کلا فرق داره. از تعداد سینما هایی که هنگوور اکران شده تا کیفیت سینماها.نقل قول:
نمونه خارجیش رو هم نگاه کنی (مثلا فیلم هنگوور) میبینی نزدیک 14 برابر بودجه اولیه فیلم فروخته!
همین 23 و فراراز زندان و ... رو که شرکت های معروف ایرانی دوبله و می فروشند هزینه خرید از شرکت توزیع کننده رو هم پرداختند. یعنی هیچ شرکت معروفی فیلمی رو بدون خرید دوبله نکرده ونفروخته و همه هزینه های مربوط به خرید از کمپانی سازنده پرداخت شده.نقل قول:
غیر طبیعی کسب درآمد از اون سریال خارجی ها هستند که شرکت ها (نه فیلمو ساختن و نه نیازی دارند که فیلم و تبلیغ کنن، چون ماهواره تبلیغش رو کرده دیگه) فقط میان پول دوبله و تولید سی دی رو پرداخت میکنن و اونا رو میفروشن به ملت و ما چون سریال خارجیه صدامون در نمیاد!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن به قول دوستمون این سودها طبیعیه. منفقط می خواستم این سود رو تعدیل کنم . چون هر مجموعه 2500 کجا 1000 کجا.