سلام چی شد یعنی اینجا هیچ کی ان 900 نداره ؟
جواب بقیه سوال هام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام چی شد یعنی اینجا هیچ کی ان 900 نداره ؟
جواب بقیه سوال هام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1:با توجه به مقاومتی بودن حساسیت خوبی داره و کاملا راضی کننده هستش.نقل قول:
در کل نباید انتظار تاچ خازنی رو از ال سی دی این گوشی داشته باشی.
2:اگه محافظ هم بندازی حساسیت به هیچ وجه پایین نمیاد.محافظ چسبوندن روی گوشی یه امر سلیقه ای هستش عزیز ولی در کل باعث میشه روی ال سی دی خش نیوفته.
3:ببین دوست عزیز لجند سیستم عامل آندروئید داره و n900 هم سیستم عامل مائمو داره به نظرم هر سیستم عاملی واسه خودش یه مزایایی داره.
ولی در کل هنگ و ... در این گوشی دیده نمیشه و سیستم عامل روانی داره.البته سی پی یو گوشی هم یکی از بهترینهاست و عملکرد عالی داره.
4:تا 1.5 فکر کنم میشه اورکلاک کرد ولی با اورکلاک کردن هم پدر باطری در میاد و هم گوشی زودتر کاراییش رو از دست میده.در کل پیشنهاد میکنم اگه خریدی اورکلاک نکنی چون سرعت خودش قابل قبوله.
5:n900 بنظرم برای بازی ساخته نشده و یه گوشی اینترنت تبلت هستش البته بازی براش کم نیست ولی در کل برای بازی ساخته نشده ولی در عوض برنامه های خیلی جذاب و کاربردی داره و به نظرم اینترفیسش فوق العاده جذاب و دوست داشتنی هستش.
حتی با عوض کردن تم تو گوشی گوشی اینترفیسش از این رو به اون رو میشه.
من الان یک سال n900 دارم ولی هنوز از اینترفیسش خسته نشدم.(اگه طریقه کار کردنش دستت بیوفته واقعا خوشت میاد)
6:یه برنامه فکر کنم اومده که میتونی تو حالت عمودی هم استفاده کنی که الان یادم نیست.
ولی بصورت پیش فرض تو حالت dial و web بروزر چند تا برنامه دیگه میتونی تو حالت عمودی باهاش کار کنی.
7:تو روز هم فیلمبرداری و هم عکاسی مطمئن باش راضیت میکنه و کیفیت خیلی خوبی داره.
8:نخیر اجرا نمیشه.
در کل انتظار اینو نداشته باش که n900 به میگو آپدیت بشه.اگه آپدیت هم بشه یه سری باگ خواهد داشت که ارزش آپدیت رو نداره.
یعنی به درد نمیخوره:41:نقل قول:
سلام به تمام دوستان. میخواستم ببینم چطوری میشه مدت زمان هر مکالمه در N900 ببینم . در گوشی های سمبین بخش log کامل نشون میداد. اما ظاهرا در N900 فقط در بخش calltimer بطور کلی جمع تمام تماس های دریافتی و گرفته شده رو نشون میده.البته 2 تا نرم افزار هم مربوط به ارشیو مکالمات هم نصب کردم به اسم extended call log و glogarchive . هر دو این نرم افزار ها کامل هستن اما هیچ کدوم زمان مکالمات رو نشون نمی داد. خواستم ببینم راه حلی واسه این مشکل وجود داره یا آیا نرم افزار خاصی وجود داره ؟
سلام.
میخواستم بدونم میشه با وایرلس لپتاپ اینترنت ADSL رو شیر کنم طوری که با وایرلس گوشی با اینترنت کار کنم ؟
اگه بتونی شیر کنی بله میشه :46:نقل قول:
بله دوست من ، شما ابتدا باید یک کانکشن Ad-hoc در قسمت کانکشنهات بسازی و به کارت شبکه وایرلست هم IP بدی و DNS اون رو هم روی 4.2.2.4 , 192.9.9.3 تنظبم کنی . سپس میری روی کانکشن ADSL و اونو شیر میکنی با کارت شبکه وایر لس اگر هم کانکشن اینترنت نداری و مودمت Auto Connect هستش میری و Local Area Connection رو با کانکشن وایرلس شیر میکنینقل قول:
سپس روی گوشی یک کانکشن وایرلس میسازی ( در گوشیهای نوکیا در قسمت Destination و یا مقاصد ) اون کانکشن رو در قسمت تنظیمات پیشرفته بهش یه IP از رنج کارت شبکه وایرلست میدی Gateway رو IP کارت شبکه وایرلست میدی و DNS ها رو هم دقیقا مثل کارت شبکه وایرلست میدی
اونقت ابتدا کانکشن Ad-hoc رو در سیستم کانکت میزنی سپس میروی روی گوشی و اون کانکشنی که ساختی رو کانکت میکنی
چرا من دارم
کلا گوشی جالبیه
با همه گوشیا فرق میکنه :31:
:8:
:18:گروه خبری GSM: مژده به دارندگان گوشیN900از این پس می توانند بر روی گوشیخود 2 سیستم عامل داشته باشند.تیم توسعه دهنده Meego از ارائه آپدیت جدید این سیستم عامل خبر دادند که با استفادهاز آن می توان 2 سیستم عامل را روی گوشی N900 تجربه کرد.این آپدیت هم اکنون در سایت Meego موجود است اما خبر بد این است که هنوز باگ هایقبلی این سیستم عامل بر طرف نشده است.
salamگوشیم درست شد!!!!
فایل های debرو میشه همینطوری بدون استفاده از xterminalروش کلیک کنید نصب میشه
یکی دان فایل های debرو بذاره لطفا
آقا لینک خرابه !!!!!!!!!!!!!!
مثل اینکه del شده !!!!!
:19::18:
سلام...من واسه اینکه دانشگاه راحت با موبایل فیلم دانلود کنم رفتم n900 خریدم الانم نمیتونم با ان900 به اینترنته اونجا وصل شم چون جایی توش نیست که وی پی ان pptp باشه و username password رو بنویسم بتونم از اینترنتش استفاده کنم..........................چیکا کنم کمکممممممممممم کنین...........
یعنی مثل کامپیوتری که 2 تا ویندوز داره میشه سیستم عامل رو انتخاب کرد؟نقل قول:
يكي از دوستان من اين گوشي رو خريده اما با برنامه هاش مشكل داره.
ميشه نحوه نصب برنامه رو به صورت مستقيم توضيح بديد؟
مي خوام مستقيم فايلهاي deb رو نصب كنم براش.
من 2 تا فايل deb گرفتم اما نصب نشد.
ورژن نرمافزار گوشيش 10 هستش.
ضمنا مي خواستم بدونم آيا امكان داره كه با خود صفحه تاچ اين گوشي sms رو تايپ كرد يا فقط با كيبورد بايد تايپ كرد ؟
ممنون
امیر جان در هر دو حالت میشه تایپ کرد موقعی که کیبرد بسته باشه با صفحه تاچ شدنی هست
بله عزیز تو فریمویو بعدی به n900 میگو هم اضافه میشه.یعنی شما میتونین گوشی رو به راحتی بین دو سیستم عامل مائمو و میگو سویچ کنین.:46:نقل قول:
اونطور که صداش میاد قراره اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر این آپدیت براش بیاد.
شما اگه گوشیتون رو به فریمویو آخر آپدیت یا فلش کنین میتونین به راحتی فایلهای deb رو بدون وارد کردن دستور تو برنامه x-terminal رو گوشیتون تنها با یک کلیک نصب کنین.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر در مورد آپدیت به اینجا مراجعه کنید:
sms رو هم میتونی با کیبورد نرم افزاری تایپ کنی و هم با کیبورد سخت افزاری.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
برای تایپ با کیبورد نرم افزاری باید برنامه ukeyboard رو از مخازن دانلود کنی.
در ضمن یه برنامه به نام vertsms تو مخازن وجود داره که میتونی از گوشی بصورت افقی هم sms بدی که کارت رو راحت میکنه.
دوست مننقل قول:
گوشي رفيق من ورژنش V 10.2010.19-1.002 هستش كه ظاهرا آخرينشه. اما فايلهاي DEB رو نتونستم روش نصب كنم.
آيا حتما بايد از همون X-TERMINAL كه گفتيد استفاده كنم ؟ اين X-TRMINAL مال خود گوشيه يا يه برنامه جداگانه است كه بايد نصب بشه ؟
بله آخرین ورژنشه.نقل قول:
فایلها رو بریزید تو مموری کارت و روش کلیک کنید نصب میشه.
ایکس ترمینال هم مثل داس تو ویندوز هست که تو منوی برنامه هاست ولی برای اجرای دستورات باید برنامه Rootsh رو از مخازن دانلود کنید.
بچه ها من هرچی که از یه گوشی لازم دارم با ان 900 دارم فقط یه چیز که خیلی واجبه ندارم اونم منشی تلفنی برنامه ای براش نیومده با اصلا این اپراتور ها هیچ کدوم ساپورت میکنه اخر هم این قست ویس میلش برای چیه ؟
دوستان من از تمام كساني كه جواب من رو مي دند ممنونم اما مشكلم حل نشد.
متاسفانه اطلاعات من راجع به n900 كامل نيست . مثلا نمي دونم مخازن چي هستند.
من مي خوام برنامه رو به كمك pc دانلود كنم و رو گوشي نصب كنم و ديگه به اينترنت بي سيم و ... احتياج نداشته باشم.
جايي خوندم كه از سايت
مي تونم فايلها رو مستقيم بگيرم اما چند تا برنامه رو گرفتم با پسوند deb اما نصب نشد.کد:http://maemo.org/packages/search/
يعني موقع نصب ميگه unable to instal ...
ورژن گوشي هم آخرينشه . واقعا نمي دونم مشكلش چيه . يكي از دوستان گفتند براي كار با x-terminal (كه من نمي دونم كارش چه جوريه) بايد rootsh رو بگيرم كه گرفتم اما اون هم نصب نشد.
دوست عزیز اگه کمی وقت میزاشتی و تاپیک رو از اول مطالعه میکردی طریقه کار گوشی دستت میومد.نقل قول:
برای نصب مخازن روی گوشی به اینجا مراجعه کن:
اگه مخازن رو روی گوشی نصب کنی و گوشی رو به اینترنت کانکت کنی مخازن آپدیت میشه و نرم افزارها و بازیهای موجود رو میتونی دانلود کرده و نصب کنی(البته از طریق اینترنت وایرلس یا gprs ایرانسل یا همراه اول) شما با 10 تومن میتونی gprs نامحدود همراه اول یا ایرانسل رو فعال کرده و کارات رو راه بندازی.کد:http://www.nokian900applications.com/repositories-extras-extras-devel-and-extras-testing-for-nokia-n900/
روش نصب از طریق برنامه x-terminal کمی دنگ و فنگ داره و توصیه نمیشه.
البته تو ورژن جدید فریمویو دیگه وارد کردن دستور لازم نیست.
در ضمن اینم بگم تعداد برنامه ها با فایل deb که بتونی از طریق pc دانلود کنی و به گوشی منتقل کرده و نصبش کنی خیلی کمه.
دوست عزیز نصب برنامه از طریق اینترنت خیلی راحته و خودش به راحتی نصب میشه.
شما برنامه rootsh رو مگه از مخازن نصب نکردی؟؟اگه از طریق مخازن نصب کنی نباید eror بده.
مشکل در رم 32gb گوشی
وقتی گوشی رو روشن می کنم رم رو نمی شناسه بعضی وقتها مجبورم چندین بار گوشی را خاموش روشن کنم تا رم رو بشناسه از دوستان خواهش می کنم در رابطه به من کمک بکنند
سلام دوستان از کجا بفهمم گوشی ساخت اصل کره است؟
:41:کسی نیست جواب بده؟من یه گوشی5800ساخت چین تحت لیسانس از نمایندگی اصلی خریدم انقدر مشکل داشت که مجبور شدم بفروشمش!!!!
بلاخره کار با گوشی تو حالت عمودی اضافه میشه؟
نینجا جان شما جواب میدی من میخوام یه ان900 بخرم میخواستم بدونم هنوز کره ایش موجود هست اگه هست از کجا تشخیص بدم لیبل نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گروه خبری GSM :بسیاری از طرفداران نوکیا منتظر تلفن های این شرکت مبتنی بر سیستم عامل جدید MeeGo هستند. اما سرانجام مدیرعامل جدید نوکیا آب پاکی را روی دست کاربران ریخت و اعلام کرد اولین دستگاه نوکیا بر اساس پلتفرم جدید از سال ۲۰۱۱ میلادی به بازار می آید. به گزارش نارنجی شایعات فعلی می گوید نخستین دستگاه MeeGo به نام نوکیا N9 خواهد بود. مدیر عامل نوکیا می گوید از پلتفرم جدید مطمئن و هیجان زده است. MeeGo سیستم عاملی بازمتن مبتنی بر لینوکس است که برای ابزارهای موبایل طراحی شده و در ماه فوریه امسال توسط نوکیا و اینتل معرفی شد. باید منتظر بود و دید تا در سه ماهه اول سال آینده میلادی MeeGo نوکیا در مقابل ویندوز فون 7 ، اندروید، بلک بری، WebOS و iOS چه خواهد کرد. به نظر شما سیستم عامل جدید نوکیا تا چه حد می تواند در مقابل بقیه پلتفرم ها موفق عمل کند؟
گروه خبری GSM :بسیاری از طرفداران نوکیا منتظر تلفن های این شرکت مبتنی بر سیستم عامل جدید MeeGo هستند. اما سرانجام مدیرعامل جدید نوکیا آب پاکی را روی دست کاربران ریخت و اعلام کرد اولین دستگاه نوکیا بر اساس پلتفرم جدید از سال ۲۰۱۱ میلادی به بازار می آید. به گزارش نارنجی شایعات فعلی می گوید نخستین دستگاه MeeGo به نام نوکیا N9 خواهد بود. مدیر عامل نوکیا می گوید از پلتفرم جدید مطمئن و هیجان زده است. MeeGo سیستم عاملی بازمتن مبتنی بر لینوکس است که برای ابزارهای موبایل طراحی شده و در ماه فوریه امسال توسط نوکیا و اینتل معرفی شد. باید منتظر بود و دید تا در سه ماهه اول سال آینده میلادی MeeGo نوکیا در مقابل ویندوز فون 7 ، اندروید، بلک بری، WebOS و iOS چه خواهد کرد. به نظر شما سیستم عامل جدید نوکیا تا چه حد می تواند در مقابل بقیه پلتفرم ها موفق عمل کند؟
برا كسايي كه خبر ندارن ميگم اپديت بعدي تو راهه كه از مهم ترين امكاناتش duaL boot شدن به ميگو هست منتظر باشيد
دوستان ورژن گوشیم۱۰.۲۰۱۰.۱۹,۱.۰۰۳هست. این ورژن اخریه؟ نیاز به آپدیت داره یا نه؟
دوستان عزیز حتما تا حالا روش های استفاده از فیلتر شکن و وی پی ان این گوشی رو یاد گرفتید.
هر کی میدونه که چه جوری میشه widget و messenger و sharing account رو برای facebook تو این گوشی فعال کرد بزاره تو فروم لطفا!!!!
tNnx:31:
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
فرزاد جان آخرین ورژن هست!!!!نقل قول:
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
فرزاد جان آخرین ورژن هست!!!!نقل قول:
سلام دوستان
اپ دیت جدید ارائه شده اما هنوز فقط روی NSU و مخازن میشه آپ دیت کرد هنوز فایل فلش وانیلا ارائه نشده.
اما نه از چرخش صفحه خبریه نه از میگو. بیشتر شبیه یه آماده سازی برای ورود میگو هست تا یه آپ دیت کامل!
منبع:
کد:http://blogs.nokia.com/nseries/2010/10/25/nokia-n900-gets-a-new-software-update/
میگم از کجا باید ببینیم ورژن گوشی چنده؟
یه دوستم هست اومده کارش رو راه بندازم ؟!!
سلام دوست مننقل قول:
برو به setting بعد برو به About produce اونجا ورژن رو نوشته.
شنیدم با آپدیت جدید می گو هم به صورت دوال بوت اضافه میشه .. دوستان آپدیت کردین واسه ما هم تعریف کنید:46:
مگه میگو اومده؟
bad-stu jan baraye nasbe update jasdid baram peyghamec confligting application mide. albate ba goshi inkaro kardam na ba pc. chikar konam
آرخرین ورژن چنده؟
مال دوستم اینه:
10.2010.19-1
اگه جدیدتر هست لینک بدین خواهشا
ممنون
موفق باشید :40:
یکی نیست جواببببببببببببب من رو بده؟؟؟؟؟نقل قول: