این رو هم من ندیدم جایی ذکر کنه به عنوان مشکل.نقل قول:
حداقل GSMArena. :46:
در کل در حال حاظر بهترین و کامل ترین گوشی هست از هر لحاظ. :11:
این رو هم من ندیدم جایی ذکر کنه به عنوان مشکل.نقل قول:
حداقل GSMArena. :46:
در کل در حال حاظر بهترین و کامل ترین گوشی هست از هر لحاظ. :11:
سلام این حرفو خیلیا میزنن نمیدونم چرا ؟نقل قول:
نظر من بزرگ ترین مشکلش کیفیت رنگ ال سی دیشه که بسیار رنگ هارو سرد نشون میده
در صورتی که کیفیت صفحش و رنگ بندیش و حتی وضوحش زیر نور آفتاب 3برابر ویوا هستش (شاید بپرسی چرا ویوا چون هم دم دستم بود هم
کیفیت تصویرش خیلی عالیه)
خودم تست کردم
از نظر سایز خیلی خوش دست هستش نیازی به دست xxxxxxxxxl نیست دوست عزیز
نقل قول:
سلام.
اینجوری که شما گفتید من فکر میکنم آنچه خوبان همه دارند ,تو یکجا داری:31::46:
اگه اینجوری که میگی باشه گوشیت مورد داره ببر واسه گارانتی .شما که ویت هستی اونجا هم که مشتری مداری حرف اول رو میزنه.پس نگران چی هستی مشکلاتت رو حل میکنن.البته بجز اون دو مورد سایز و دکمه ریست.:46::11:
سلام سلام سلام. :دی
من هم امروز به جمع شما HD2 داران عزیز پیوستم. :دی
750 با گارانتی یاس.
اگه وقت شد یه ریویو کوچیک ازش می نویسم تا آخر شب.
فقط یه سوال:
از GPS چه جوری میتونم استفاده کنم؟ ممنون.
با نصب نرم افزار:8:نقل قول:
اول از همه بگم که تا حالا HTC نداشتم و همچنین با صفحه ی خازنی هم کار نکرده بودم.
از LCD شروع میکنم:
اندازه ی بسیار بزرگ - کیفیت خیلی خیلی خوب !!!
واقعا کیفیت رنگش بالاست و تفکیک رنگ خیلی خوبی داره.
اون مشکل سرد بودن رنگ ها رو هم من شدیدا رد میکنم! :دی
روی صفحه یه نقطه های ریز سفیدی داره که به نظرم خیلی قشنگ کرده قرو.
حساسیت تاچش هم که دیگه...... :دی
با کوچکترین اشاره ی انگشت عمل میکنه.
ولی خوب بعضی جاها هست که آدم آرزو میکنه کاش میشد با قلم هم کار کرد...
اینترفیس:
همونطور که گفتم اولین گوشی HTC من هست و واقعا دارم از کار کردن با اینترفیسش لذت میبرم.
پارسال I900 Omnia سامسونگ رو داشتم. اون هم ویندوز موبایل بود. ولی اینترفیس تاچ ویز کجا و Sense کجا !!!
مخصوصا وضعیت آب و هواش که دیگه محشره!!!
تب های Twitter و Foot Prints هم خیلی به درد میخورن.
یه تب هم هست اگه اشتباه نکنم مال شاخص های بورس هست که خیلی جالبه به نظرم.
دوربین:
به نظرم یه خورده رنگ عکس ها با واقعیت فاصله داره. یه جورایی آبرنگی هست. لکه ی صورتی هم خیلی خیلی کم هست.
جوری که اگه دقتنکنی به چشم نمیاد.
در کل کیفیت عکسش خوب و راضی کنندست. از یه پاکت پیسی انتظار زیادی نباید داشت. همینش هم خیلی خوبه.
فیلم هم تا حالا باهاش نگرفتم. ولی سایت ها که بررسیش کرده بودن از فیلماش راضی نبودن.
سرعت:
گوشی بسیار سریعی هست ! من امنیا که داشتم با اینکه اون موقع بهترین CPU رو تو PPC ها داشت ولی بازم سرعت باز کردن منوهاش و کار کردن با خود گوشی اینقدر بالا نبود.
موزیک پلیر:
اولش فکر میکردم هرفون هاش اصلا به درد نمیخوره. ولی نظرم عوض شد.
خیلی عالی نیست. ولی در نوع خودش خیلی خوبه.
صداش نسبتا بلند و با کبفیته.
کنترل هاش هم به نظرم جالب اومد. فقط اگه دو تکه بود بهتر میشد. چون الان اگه یه هدفون دیگه وصل کنیم نمیتونیم از کنترل هاش استفاده کنیم.
فقط یه مشکلی با این قسمت دارم:
وقتی Audio Booster رو باز میکنم و اکولایزر مورد نظرمو انتخاب میکنم مشکلی نیست. ولی مثلا میرم تو یه منوی دیگه و یه قسمت دیگه بعد میبینم Audio Booster خود به خود بسته شده!!! دوباره باید بازش کنم.
صدای بلندگوی گوشی هم خوبه و میشه روش حساب کرد. اما نه واسه کنسرت گذاشتن!!! :دی
فعلا اینا به نظرم اومد. امیدوارم بتونه به دوستانی که میخوان خرید کنن کمک کنه.
یه مینی دیسک تو جعبش هست که نوشته اگه میخواین باید 12500 تومن بدین تا فعال بشه.نقل قول:
اون چطوره؟
ارزش داره پول بدم؟
نقشه ی کدوم شهرها رو داره؟
ممنون.
کاش دوستان عکس هم بذارن تا بیشتر از گفته ها لذت ببریم !
مبارکه مازیار جان.نقل قول:
نه ارزش نداره...من خریدم حسابی رفت تو پاچم....Ozie Explorer یا گارمین رو بریزی بهتر از اینه.:46:
عکس که از اول تاپیک تا اینجا زیاده بازم شما از هر قسمت خواستی بگو تا عکس بذارم:46:نقل قول:
گارانتی پرشین که اقلیم رو میده رو محصولاتش دیگه ؟؟؟؟ یا قراره واسه اونم پول جدا بدیم ؟نقل قول:
مهدی جان منظورت آریو اقلیم هست؟من تازه میخواستم واسه خریدش اقدام کنم.:41:نقل قول:
متشکرم مهدی جان. :11:نقل قول:
راستش من دانشگاهم شاهروده و هی بین تهران و شاهرود در رفت و آمدم.
یه نرم افزاری میخوام که نقشه ی شاهرودم داشته باشه.
این Ozie Explorer رو از کجا میشه دانلود کرد؟
ممنون. :11:
Diego عزیز منظور مهدی جان نرم افزاری هست که گارانتی یاس روی HD2 گذاشته.
آریو اقلیم فکر میکنم بهتر از این باشه.
ممنون مهدی جاننقل قول:
عکس که از اول تاپیک تا اینجا زیاده بازم شما از هر قسمت خواستی بگو تا عکس بذارم
تا حالا هروقت به این تاپیک سر زدم عکسی ندیدم ! بد شانسیه منه انگار.
اگه میشد چندتا عکس از خود گوشی ، دوربین و همچنین سیستم عاملش.
در حال حاضر از Sense UI ورژن 2.5 که متعلق به HD2 هست برروی گوشی خودم استفاده می کنم که باید بگم واقعا بی نظیره !
سلام دوستان
من امروز رفتم شرکتی که ازش خریدم و یه قشقرقِ محترمانه راه انداختم و گوشی رو عوض کردم .
این یکی نه هنگ کرده تا حالا نه مثل اون یکی داغ میشه
:)
خب حالا تا حدی قابل تحمل شده .
==================================================
دوستان اینجا تو کویت با برنامه MOBiDIV416 عربی و فارسی شده . البته کلی زبانهای دیگه هم داره اما عیب این سافت ور اینه که مخصوص 6.1 هست نه 6.5 . واسه همین بعضی وقتا کیبورد نصفه ظاهر میشه .
من تو نت یه کیبورد و فارسی ساز و عبری ساز پیدا کردم که فقط مخصوص 6.5 هست
اسمش
این همه زبانها ازجمله فارسی رو داره قیمتش هم مناسبهکد:Sunnysoft InterWrite Keyboard Arabic for 6.5
( 14$ )
کد:http://handheld.softpedia.com/progDownload/Sunnysoft-InterWrite-Keyboard-Arabic-for-Windows-Mobile-6-5-Download-79264.html
سوال :کد:http://www.handango.com/checkout/Cart.jsp?storeId=2218&productId=254379
1 - آیا کسی این برنامه رو داره برای فروش ؟
2 - تو ایران از چی استفاده میشه برای فارسی سازی ؟ آیا مخصوص 6.5 هست ؟
=================================================
3 - آیا میشه علامت باتری و ساعت رو با هم در نوار بالای صفحه قرار داد ؟
==================================================
4 - برای نصب برنامه در گوشی از لپ تاپ ، من از یه برنامه استفاده میکنم که اسمش
Microsoft Sync Center
هست . اما موقع نصب برنامه ها میگه ارتباط با گوشی برقرار نیست !!!!!!! در حالیکه من میتونم از لپ تاپ وارد مموری کاد بشم و همه فایلها رو ببینم
شما از چه برنامه ای استفاده میکنین ؟
لطفا بنده رو راهنمایی کنین
با تشکر
:11:
سلام.نقل قول:
خوب به سلامتی مشکل شما هم حل شد.مبارکه,پس اونجوری که من عرض کرده بودم بود و گوشی شما مشکل داشت.
من چون این گوشی رو ندارم در مواردی که گفتید نمیتونم نظر خاصی بدم.(موارد 1تا 3) اما در مورد آخر اولا" ویندوزتون چیه؟ دوم اینکه شما برید تو قسمت ستینگ سپس کانکشن اونجا باید یک گزینه داشته باشید به اسم USB TO PC یا یک همچین چیزی(یه چیزی با همین مضمون).وارد این قسمت بشید و ببینید که تیک اکتیو سینک خورد یا مس استورج.باید تیک اکتیو سینک رو بزنید و فعالش کنید.:11:
نقل قول:
ای بابا دم تو گرم ... همچین نوشته بودی تو غربت زندگی میکنی من فکر کردم الآن وسط تانزانیایی !!!
شاهرود کجاش غربته :31: من خودم بچه شاهرودم :27: بیا پیش ما خوشحال میشیم :10:
نقشه شاهرود هم اگه گیر آوردی یه آمار بده ... ( البته فکر نکنم لازم باشه آخه کلا" شاهرود 2 وجبه :39: )
من اینترنتی از سایت پرشین تلکام خرید کردم ... حالا ببینیم کی زنگ میزنن و برامون میفرستن :5:
بله اشانتیون میده خیالت راحت:46:نقل قول:
این گالری عکس(چون عکس بذارم تاپیک شلوغ میشه):46:نقل قول:
اینم از تب های مختلف Sense و استارت منو:کد:http://www.engadget.com/photos/htc-hd2-hands-on/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه؟؟:31: همینطوری هم کلی شلوغ شد:46:
نقل قول:
سلام.
واسه فارسی ساز اینو تست کن .انشاا... جواب میده.:11:
(قسمت نقطه چین: هند هلد یوزرز بزار)
[PHP]http://www.-------------.com/forum/t4089.html[/PHP]
آریو اقلم نسخه جدید را هر کس خواست پی ام بده من بازش نکردم
دوستان بهترین برنامه کانورتور واسه این گوشی چیه؟
کانورت برای چی؟
فایل تصویری؟
آره واسه فیلهای تصویری
راستی یه سوال من قبلا آیفون داشتم رفتم همون فایلهای تصویری که از قبل واسه آیفون داشتم ریختم رو گوشی ولی خیلی کند اجرا میکنه تصویر آهسته نشون میده بنظروتون دلیلش چیه؟ با این که از لحاظ سخت افزاری از آیفون قویتره
دولفین خان میشه بگی چند خریدی؟؟؟
گارانتش چیه؟؟
هنگی چیزی داره یا نه؟
من از Xilisoft video converter استفاده می کنم. تقریبا" تمام فرمتهای معمول رو ساپورت می کنه و بر اساس دیوایسی که استفاده می کنی ابعاد و تنظیمات خاصی رو پیشنهاد می ده.نقل قول:
من با استفاده از این نرم افزار برای hd2 فایل های hd با ابعاد 720 *1280 کانورت کردم و روی گوشی با پلیر default خودش براحتی می خونه.
اگه حوصله داشتی این فایل هاتو آپ کن دیگران هم یه فیضی ببرند :31: آخه وقت کانورت را ندارم صواب داره :21:نقل قول:
بله بهترین کانورتر همین TOTAL VIDEO CONVERETER هستش بدون شک :40:
یه مشکل پیدا کردم.
وقتی میخوام موزیک گوش کنم مینویسه :
a problem has occuredwith Audio Manager_eng.exe
بعدش هم صدای گوشی دیگه در نمیاد.
خواهش میکنم زودتر کمکم کنید. مرسی.
سلام دوست عزیز.
با اجازه اساتید
قبلا هم بعضی از دوستان به این مشکل شما برخورده بودن.
مشکل از بعضی از تگ هایی که تو Details آهنگ ها هست.باید اونها رو پاک کنی تا بدون مشکل بخونه.
برای این کار میتونی برای آهنگ مورد نظر با راست کلیک و قسمت Propertis وارد تب Details بشی و ویرایش کنی.
متشکرم. اما آهنگ هایی که تو خود گوشی بودند هم الان پخش نمیشه. در صورتی که تا امشب مشکلی نداشتن.نقل قول:
اینم بگم که این مشکل امشب از وقتی پیش اومد که حدود 190 تا آهنگ با هم ریختم تو گوشی.
حالا چرا باید اینطوری باشه؟
کدوم تگ ها رو پاک کنم؟ فقط Artist و Album هر آهنگ رو نوشتم.
خب برای من غربت حساب میشه دیگه. :31:نقل قول:
2 وجب هست ولی خب 750 تومن پول گوشی دادیم که از GPSش هم استفاده کنیم دیگه. :31:
بعضی ها این کار رو کردن و مشکلشون حل شد.
مثلا یکی گفته بود که به پرانتز گیر میده.
شما محض احتیاط کل تگ ها رو پاک کن ببین نتیجه میده یا نه.
البته من خودم این گوشی رو ندارم اما تو همین هفته میگیرم.
دیگه اینقدر ها هم شاهرود که کوچک نیست شما کم لطفی میکنید
کانورتر مخصوص شرکت HTC بهترین کانورتر برای برای پاکت پی سی هستنقل قول:
گوشیهای دیگه هم اگه بتونند این فرمت mp4 را باز کنند خوبه
البته بیشتر برای پاکت پی سی خوبه
تنظیمات کمی داره
و کیفیت خیلی خوبی داره
تنها ایرادش اینه که کمی سرعتش کمه
یک مزیت داره که هیچکدوم از کانورترها ندارند
اونم اینه که سیاهی که در بالا و پائین تصاویر وجود داره را میشه حذف کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم دقیق کانورتر(Encoder WVGA) هست
توضیحات :
Since there have been massive problems playing back video on the newer HTC devices, I thought I'd step in...
Below is a GUI, to ease the pain of getting nicely watchable videos on the Touch HD, Xperia, Diamond and Touch Pro.
Any device with MSM720x chipset should work, just make sure to select the correct video resolution.
I would like to give a lot of thanks to tnyynt for helping me test and find the best parameters.
Current version: 1.21
Instructions:
1. Download 2. Unpack the RAR to a directory of your choosing (on your computer).
3. Run Encoder.exe
4. Select the videos you would like to encode and the output folder, hit "Start!". If you like you can tweak the options, but the pre-set options will produce good video for the four devices mentioned above.
5. Once finished encoding, transfer the encoded video to your device and use Album (or WMP) to view them.
Do not use Coreplayer and complain about performance! Coreplayer can not utilize hardware acceleration yet and is slow!
If your source videos are SD (DVD, PAL etc), use the default 600 kbit/s or 500kbit/s.
If your source videos are HD (1080p/720p), use 750kbit/s.
Remember, there is absolutely no point to use higher bitrate, because the quality won't really increase and you will use more battery life with higher bitrate! Also, if you are using less than WVGA resolution, you can apply less bitrate. The approximate formula is (YourWidth*YourHeight)/(800*480)*bitrate. So as example for QVGA you would use 4x less bitrate.
Support:
If you like this tool and it works for you, please donate!
It took a lot of effort to find the optimal video settings and to code the GUI. It would also motivate me further to add some features such as hardsubbing and continue development of the tool.
Enjoy, and I await your feedback.
تمام آهنگ هایی که ریخته بودم رو پاک کردم و گوشی رو ریست کردم.نقل قول:
دوباره ریختم. آهنگ هایی که عکس به عنوان Album Art روش گذاشته باشیم مشکل دارن ظاهرا.
ممنون از لطفت. :11:
به به این سایت چقدر شاهرودی داره. :دینقل قول:
کجا بودید شما تا حالا؟
دوست داشتین پیغام بدین بیشتر آشنا شیم. :11:
امروز ( شنبه ) از پرشین تلکام باهام تماس گرفتن برای سفارش HD2 که ثبت کرده بودم . طرف گفت چون تقاضا بالا بوده الآن تو بازار موجود نداریم . گفت هفته دیگه تماس میگیره و برام ارسال میکنه ... پس دنبال گارانتی پرشین نگردین که نیست ... اگه میخواین با گارانتی پرشین بگیرین حتما" برین تو سایتش درخواستش رو ثبت کنین تا هفته دیگه ایشالاه یه HD2 با گارانتی پرشین گیرتون بیاد :31:
من امروز اتفاقی با SAMSUNG I900 که اونم 5 مگا پیکسل هست از یه کتاب عکس گرفتم ... یه چیز جالب توجه و اونم این که تو عکس های این گوشی هم اون هاله صورتی رنگ حضور بارز داره :31: که تا حالا متوجه نشده بودم ...نقل قول:
به قسمت راست عکس ها توجه کنید :27:
:3: از قرار معلوم این جناب صورتی همه جا یه سرک کشیده
این حاله ها ممکنه در گوشیهای دیگه هم وجود داشته باشه
اما در همه حالتهای عکاسی ظاهر نمیشند
بلکه ممکنه در عده ای از حالتها نمایان بشند
در هر صورت دوربین غیر حرفه ای و این چیزها تقریبا قابل قبول هست
سلام دوستان
:20:
من این سایت رو تو نت پیدا کردم که پر از برنامه هست برای پی پی سی
کد:http://windows-mobile-6.5.handster.com/catalog.php?p=4
آی شما چیپزی از این برنامه ها رو دارین ؟
مثل مسنجر آی ام پلاس
مسافت سنج
برنامه های بک آپ
وغیره
سلام دوستان
:20:
من این سایت رو تو نت پیدا کردم که پر از برنامه هست برای پی پی سی
کد:http://windows-mobile-6.5.handster.com/catalog.php?p=4
آی شما چیپزی از این برنامه ها رو دارین ؟
مثل مسنر آی ام پلاس
مسافت سنج
برنامه های بک آپ
وغیره