سلام دوستان. من یه سوال داشتم. می خواستم ببینم برای ورود به دانشگاه عملی کاربردی در مقطع کاردانی پودمانی چی جوری باید ثبت نام کنم؟ دفترچه اش کی میاد؟ شرایطش چیه؟ با تشکر
Printable View
سلام دوستان. من یه سوال داشتم. می خواستم ببینم برای ورود به دانشگاه عملی کاربردی در مقطع کاردانی پودمانی چی جوری باید ثبت نام کنم؟ دفترچه اش کی میاد؟ شرایطش چیه؟ با تشکر
نقل قول:
سلام
شما فقط باید دیپلم داشته باشی و هر رشته ای رو که بخوای میتونی انتخاب کنی(اینطور نیست که حتما در ارتباط با رشته ی دیپلمت باشه)
قبول شدنش هم که بر اساس معدل هست.شما دفترچه رو پر میکنی و جوابش حدود یک ماه بعد میاد که کجا قبول شدی.
معمولا دفترچه سالی 2 بار میاد.احتمالا باید 2-3 ماه دیگه دوباره بیاد.اگه خواستین از مسئول آموزش دانشگامون بپرسم؟
سلام. تشکر از پاسختون. ممنون میشم اگر سوال کنید که کی دوباره دفترچه میاد. با تشکرنقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم بدونم برای مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کی دفترچه میاد.....
آیا نیمه ی دوم سال 90 هم دفترچش میاد.....
متاسفانه من چون ملاک رو این گونه قرار داده بودم که مثل پارسال دوباره دفترچه 23 آبان میاد دنبالشو نگرفتم و العان میبینم اصلا خبری نیست!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مثل اینکه شهریور ثبت نامش بوده و من قافل شدم ازش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید......یعنی باید یک سال دیگه صبر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط رو حدودا دوستمون عرض کردند دمتتوننقل قول:
من فقط یک نکته رو بگم که دوره های پودمانی کارت پایان خدمت رو میخواد برای آقایان
منم میخوام بدونم تاریخ بعدی ثبت نام پودمانی کاردانی کیه
دوستان باید تا شنبه صبر کنید که بپرسم براتون:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lنقل قول:
منبع ::40:کد:http://ticket.uast.ac.ir
الوعده وفا:20:
سلام
از آموزش پرسیدم گفتن اسفند دفترچه های کاردانی پودمانی میاد
از استادمونم پرسیدم،ایشون هم گفتن بهمن یا اسفند میاد
آیا امکان تحصیل برای شاغلین در علمی کاربردی وجود داره؟مثلا کسی ک فروشنده هست و تمام وقت رو تو فروشگاه فروشندگی میکنه امکان تحصیل تو علمی کاربردی رو داره ؟(مقطع کارشناسی)
دوستان کارت ورود به جلسه کاردانی به کارشناسی کی میاد؟
اگر بخوای اصلا نری و فقط بری برای امتحان ها که نمیشه بعید میدونم همه استادها باهات راه بیاننقل قول:
نیاز داره حداقل 2 روز زمانت رو خالی کنی
سلام ، پس كي اين نتايج كارداني ترمي ميياد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :19:
احتمالا هفته دیگه بیاد.نقل قول:
سلام . ميشه بگيد از كجا فهميديد؟!نقل قول:
ممنون :11:
ممنون میشم ج بدیدنقل قول:
نحوه دریافت کارت ورود به جلسه کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در تاریخ 28/9/90 در سایت سنجش اعلام میشودنقل قول:
از سیستم تیکت پرسیدم . جواب دادن اوایل اذرنقل قول:
البته یک نفر دیگه هم پرسیده بود که چند صفحه قیل هستش
ادیت:(خودت هم پرسیده بودی)
کسی میدونه نجف اباد اصفهان رشته حساب داری داره یا نه؟
اگر داره چه گرایش هایی ازش رو داره؟
خیر نداره!نقل قول:
تیران و کرون کنار شهرستان نجف اباد (25 کیلومتر)رشته حسابداری(پیام نور) داره!نقل قول:
دوستان من مدرک دیپلم کامپیوتر دارم(بدون پیش دانشگاهی)چطوری می تونم بدون فراگیر وارد دانشگاه پیام نور برای رشته حسابداری بخونم؟؟؟اگه نمیشه ایا علمی کاربردی همچین رشته ای را داره؟من مدرک پیش دانشگاهی ندارم یعنی از هر جهتی ساپورت نمیشیم.:41:
مرسی دوست عزیزم .منظورم علمی کاربردی بود
كسي ميدونه زمان شروع كلاس هاي دوره هاي پودماني كه چند روز پيش نتايجش اعلام شد چه موقع است؟
نتایج کنکور کاردانی ک ماه مهر(فک کنم22) برگزار شد رو کی اعلام میکنن؟
سلام . راستش اصلاً هيچي معلوم نيست چون اعلام نكردن كي اعلام ميشه! بعضييا ميگن اوايل آذر بعضييا ميگن اواخر آذر !!! خلاصه تا حالا همچين كنكوري نديده بوديم كه اونم ديديم :20:! در حال حاضر فعلا سركاريم ... :27:نقل قول:
موفق باشيد:10:
دیدی داداش نتایج نیومد ؟! حالا بگو نتایج اوایل آذر مییاد !نقل قول:
از تیکت دیگه هر چی میپرسم ،جواب میده نتایج اعلام خواهد شد !
شما جدیداً سوالی پرسیدید درمورد اعلام نتایج کاردانی ترمی 90 :2:؟!
سلام دوستان
3 تا سوال داشتم
1-میشه با مدرک دیپلم علوم انسانی وارد دانشگاه شد؟
2- مدرک کارشناسی این دانشگاه قابل استخدام هست(از نظر اعتبار)؟
3-دفترچه ازمون بعدی کی میاد؟؟
سلام .نقل قول:
1-بله میتونید!
2-درمورد این سوال باید عرض کنم که : مقاطع کاردانی (جدیدا کاردان حرفه ای میگن) و کارشناسی( کارشناس حرفه ای ) علمی کاربردی دو نظام آموزشی داره : ترمی و پودمانی . نظام آموزشی پودمانی نیاز به کارت معافیت از خدمت یا پایان خدمت میخواد برای آقایان ! جزئیات نظام پودمانی و ترمی که مربوط به انتخاب واحد و نحوه گزینش هست رو تو صفحات قبلی هست ! یا میتونید از سایت دانشگاه علمی کاربردی پیدا کنید :
از نظر استخدام دولتی اگه بخواین تا جایی که من اطلاع دارم فقط کادانی و کارشناسی از نظام ترمی استخدام میکنن !کد:www.uast.ac.ir
نه.نقل قول:
به این تیجه رسیدم که تیکت چیز مزخرفی هست جواب دوتا از سوال ها رو هم جالب داد.
گفت واحدهایی که توازاد پاس کنم تطبیق نمی خوره:18:
از نظر نظام وظیفه هم گفت مرخصی تحصیلی دیگه بهم نمیدن:2:
نتایج هم گفت اوایل اذر:41:
کلا تیکت چیز داغونی هست .
به نظر خودم بعد از اینکه ثبت نام سراسری تموم بشه نتایجش رو میگن.
دوستان شهریه دانشگاه علمی کاربردی برای رشته نرم افزار (ترمی)(ثابت و ترمی)چقدره؟
من 2 ساله که دیپلم فنی و حرفه ای کامپیوتر دارم.می خواستم ببینم که می تونم تو ازمون کاردانی پیوسته ترمی رشته حسابداری را بزنم؟مشکلی نیست؟
یه سوال دیگه داشتم.به نطر شما چه دانشگاهی بهتره از نطر شهریه؟
نقل قول:
در مورد سوال آخر
روزانه دولتی
شبانه دولتی
علمی کاربردی و پیام نور هم فکر کنم در یک سطح باشه هزینش
کسی میدونه در صورتیکه بهمن یا اسفند دفترچه پودمانی کاردانی بیاد اونوقت شروع کلاسها از کیه؟
اگر بهمن ثبت نام باشه معمولا اردیبهشت کلاس ها برگزار میشهنقل قول:
پودمانی با ترمی فرق دارن؟
کدوم معتبر تره؟؟:31:
بله فرق دارننقل قول:
هر کدوم برای یک عده از افراد مناسب تره
پودمانی برای قشر کارمند جماعت که نمیرسه هفته ای 3 روز بره دانشگاه و یا در طول روز صبح ها بره سر کلاس بهتره چون معمولا کلاس ها در بعد از ظهر و یا روزهای تعطیل برگزار میشه ( البته بستگی به اون واحد دانشگاهی هم داره که چطور برنامه ریزی کنه)
ترمی معتبر تره
پودمانی هر ترم به شما یکسری واحد مشخص شده از قبل میدن و حدودا هر ترم 9 الی 11 واحد میشه ولی در دوره ترمی مثل سایر دانشگاه ها رفتار میشه
آقا من میخوام برای ثبت نام به دانشگاه علمی کاربردی برم.اگر از نطر سربازی غیبت خورده باشم ثبت نام نمی کنند؟یا مهم نیست؟
یه سوال دیگه داشتم
کسی که میره علمی کاربردی رشته نرم افزار می تونه دقیق بگه شهریه اش چقدره؟شنیدم که مثل دانشگاه ازاده یعنی حدودا 500 هزار تومن.درسته؟
لطفا راهنمایی کنید.
و اینکه زمان ثبت نام بعدی کنکور علمی کاربردی ترمی کی میاد؟
ممنون
اگر سربازی غیبت خورده باشید مشکل دارهنقل قول:
رشته نرم افزار در کدوم مقطع ؟ کاردانی حدود 300 میشه و کارشناسی ناپیوسته پودمانی 385 هزار تومان و کارشناسی پیوسته رو دقیق نمیدونم ولی چون ترمی 18 واحد و بیشتر ارائه میشه به همون 450 فکر کنم میرسه
دوره های ترمی ثبت نامش سالی یکبار انجام میشد تا به حال مگر اینکه خود دانشگاه مجدد اعلام کنه و هر سال دفترچه ها آبان میومد ولی امسال زودتر از موعد هر سال اومد
دوستان ثبت نام کارشناسی پودمانی ناپیوسته علمی کاربردی زمانش کی هست کسی میدونه؟
شهریه چقدر در میاد هر ترمی؟نقل قول:
من پیش دانشگاهی ندارم . ولی دیپلم علوم انسانی دارم متونم ثبت نام کنم.؟
دفترچه ترمی کی میاد؟
پارسال ثبت نامش 89/12/17 و تاریخ برگزاری امتحان 90/02/29 و نتایج هم تیرماه اعلام شدنقل قول:
امسال هنوز معلوم نیست ولی زمانش تقریبا مشخصه و مثل پارسال هست حالا چند روز یا چند هفته عقب جلو
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
شهریه ها رو که حدودی گفتمنقل قول:
اینو میدونم که دوره های کاردانی پودمانی رو با مدرک دیپلم نظری و یا فنی حرفه ای و یا کاردانش میتونید ثبت نام کنید ، دفترچه اون یکی ها رو مطالعه نکردم ببینم شرایط پذیرش چطوره