جابجایی دانشگاه از انتخاب دوم به انتخاب سومنقل قول:
همان رشته
اما رتبه کمتری داره انتخاب سوم
اره مسخره کردن
اشغالش کردن :41:
Printable View
جابجایی دانشگاه از انتخاب دوم به انتخاب سومنقل قول:
همان رشته
اما رتبه کمتری داره انتخاب سوم
اره مسخره کردن
اشغالش کردن :41:
من راجع به این قضیه تو همین تاپیک خوندم که امکانش هست اگه یه انتخاب رو قبول شی ( و تراز انتخاب بعدیت کمتر باشه ) میتونی بری تو اون انتخاب بعدیت ثبت نام کنی . حالا نمیدونم درسته یا نه . میتونم بپرسم انتخاب دوم و سومت چیه ؟ شاید تونستم راضیت کنم همون انتخاب دومت رو بری...:31::31:
دو تا همون رشته هست :41:نقل قول:
فقط اون راه نزدیک تر و این چیزها بهتره
دوستان كسي ميدونه نتيجه "درخواست بررسي مجدد" آزاد رو بعد از چند روز ميدن و يا با كد رهگيري كه بعد از ارسال درخواست از طريق سايت مربوطه گرفتيم چطور ميشه پيگيري كرد؟
جابه جایی پذیرفته شدگاه ممنوع و خلاف قانون میباشد
:41: جدی؟ :41:نقل قول:
نقل قول:
حالا ربط داره یا نه قانون بسیارم قانون خوبیه ما سال 82 می رفتیم این قانونها نبود و بچه با وضع افتضاحی می یومدن پسرا با دمپایی و صندل و پاچه شلوار کوتاه یکبار دوستمو بردم شهید بهشتی می ره گفت اینجا دانشگاست؟
اقا تی شرت ربطی به این حرف شما ندارهنقل قول:
اگر لباس های ناجور باشه
و دکمه ها باز بشه
قبول
اما تو گرما که تی شرت که چیزی نیست :13:
این چیزهایی که گفتی مگه مشکلی داره؟نقل قول:
پسرا با دمپایی و صندل و پاچه شلوار کوتاه
تیپ هر کس به سلیقه و شخصیت طرف بستگی داره! به زور که نمیشه همه رو باشخصیت و با سلیقه جلوه داد!
متاسفانه این طور افراد هستندنقل قول:
که سرویس دختر و پسر را جدا میکنند
که کلی الافی باید نصیب دانشجو ها بشه
این یک نمونه بود
انسان دچار قدرت اختیار هست
تو امریکا و اروپا هم کسی لخت نمیاد بیرون
اما محدودیت هم ایجاد نمیکنن
امسال اخرين تراز قبول شده معماري شيراز 6015 بوده!:46:نقل قول:
نقل قول:
منظورتون از افراد منم؟من بیخود کنم محدودیت این مدلی بزارم شمام از من ناراحت نشو این قانونو من نزاشتم ندیدم هم کسی با تی شرت نره ولی من از نظم خوشم می یاد
برو بچس حالا حالا ها باید منتظر نتایج این سراسری مسخره باشیم....
تو پی دی اف اینجا نوشته شده:نقل قول:
کد:http://www.azmoon.net/?app=news&user=guest&newsid=5
دوستان كسي ميدونه ؟
جواب سراسری 4شنبه میاد!نقل قول:
دوستان كسي ميدونه ؟نقل قول:
حتما تو این چند روز میدننقل قول:
دوستان كسي ميدونه نتيجه "درخواست بررسي مجدد" آزاد رو بعد از چند روز ميدن و يا با كد رهگيري كه بعد از ارسال درخواست از طريق سايت مربوطه گرفتيم چطور ميشه پيگيري كرد؟
اون پائین که نوشته شماره داوطلبی و نوع آزمون مشخصاتو وارد کن حتما جوابت میاد
نقل قول:الآن 6 روزه كه وارد كرده ام ولي نميدونم چه موقع و چطور جواب رو ميدن.نقل قول:
شما يا كس ديگه هيچ جوابي گرفته؟
من که سوالی نکردم که جوابی بگیرم
حالا سوالت چی بوده ؟
مربوط به کارنامه ؟
آقایون و خانوم های محترم ، امروز یه بنده خدایی که فارغ التحصیل دانشگاه تهران جنوب بود اومد به من گفت که قبل از ثبت نام حتما برید یه حساب جام بانک ملت واسه خودتون باز کنید . چون تمامی پرداخت ها باید اینترنتی باشه . میگفت هر سال ترم اولی ها میان دستشون 5 - 6 تا فیشه بانکیه ، تو دانشگاه هم ازشون قبول نمی کنن ، ما هم هی بهشون می خندیم . :31:
من گفتم بیام اینجا بهتون این نکته رو بگم بلکه فردا که میریم دانشگاه این ترم بالایی ها بهمون نخندند ...:20::27:
کسی اینجا شیمی پالایش تهران مرکز نزده بود؟
میخوام ببینم ترازش امسال چنده شده؟
و اینکه دانشگاه آززاد اصلا تکمیل ظرفیت داره چون رفیقم قبول نشده انتخاب اول میخواد ببینه میتونه تو تکمیل قبول بشه
دانشگاهیی که قرار من بروم میگن باید ملی باز کنی :31:نقل قول:
فک کنم این رشته پسر میگیرهنقل قول:
کسی اینجا شیمی پالایش تهران مرکز نزده بود؟
میخوام ببینم ترازش امسال چنده شده؟
و اینکه دانشگاه آززاد اصلا تکمیل ظرفیت داره چون رفیقم قبول نشده انتخاب اول میخواد ببینه میتونه تو تکمیل قبول بشه
اصولا اینجور رشته ها که پسر فقط مییگرن ترازشون پائینه
یعنی حدود نزدیکای 5000 5500!
چون پارسال یادمه یکی از بچه های همینجا قبول شده بود
دانشگاه ازاد واسه کارشناسی تکمیل ظرفیت اعلام نکرده ! این 1000 بار:دی
شما باید زنگ بزنی واحد اموزش اون دانشگاه تا بفهمی تو لیستشون هستی یا نه
ثبت نامشون هم 26 شهریور (ذخیره ها)
میدونید نمره کل یا تراز آخرین نفری که تو مهندسی مکانیک ساخت و تولید تهران مرکزی چقدر بوده و نسبت به سال قبل چقدر افزایش یافته؟
البته شایان ذکر است که رشته ی مهندسی شیمی / صنایع پالایش ، سهمیه ی جنسیتی نداره . یعنی فقط مخصوص آقایون نیست . واسه خانوم ها هم پذیرش داره ...نقل قول:
از کجا میدونی؟نقل قول:
میخواستم بدونم واسه ثبت نام دانشگاه آزاد اگه گواهی موقت پیش دانشگاهی رو ارایه کنی باز باید سفته یا چک هم بدی؟؟؟؟!!!
مهندسی شیمی گرایش پالایش تهران مرکز فقط مرد میگیرهنقل قول:
سلام بچه ها یه سئوال دارم
من ترم آخر نرم افزار هستم کارشناسی ناپوسته
کلا باید 12 واحد جبرانی پاس کنم (
6 تا پاس کردم
6 تا دیگه هست که دو تاش با هم تداخل پیدا میکنه این ترم ( دو تا سه واحدی)
میخوام ببینم میشه به جای 12 واحد -13 واحد جبرانی پاس کنم؟ یعتی به جای یه سه واحدی-دو تا درس 2 واحدی بگیرم
مشکلی برام بوجود نمیاد؟
سپاس
بچه ها
متولیدین نیمه اول 69 که پیش رو حضوری خوانند
باید پیگیر مشمولی بشوند؟
یا برای ثبت نام دانشگاه لازم نیست؟
دفترچه رو خودنم خواستم مطمئن بشم
بعد 6 تا عکس و مدرک اتمام پیش از مدرسه
کارت ملی و شناسنامه و کپی هاش
همین؟
سلام دوستان من ازاد و رشته اتاق عمل که تاز ه امسال کارشناسی شده و قبول شدم خواستم ببینم کسی از این رشته اطلاعاتی داره؟ ایا کسی در دانشگاه آزاد واحد تهران پزشکی در خیابان شریعتی تحصیل می کنه؟
وقتي درخواست بررسي مجددو بدين پايين گفته تا زمان دريافت پاسخ از طريق پست كد رهگيريو نگه دارين!:18: يعني ميخان با پست دونه دونه بدن در خونه ها?!:31: چون ادرس پستي دقيقم ميگيرهنقل قول:
یعنی کی میاد؟؟؟!!!
اگه کسی می دونه یه خبری بده....
??????????????????نقل قول:
سلام خدمت همه سروران
سوالی داشتم در باره تخفیف های دانشگاه آزاد.
من تو اون دانشگاهی که امتحان دادم .همون رشته اول رو آوردم و رتبه 1 شدم.رشته علوم اقتصادي-اقتصادپول وبانكداري / سنندج .با نمره کل 7394-میخواستم ببینم دانشگاه آزاد تخفیفی برا من قائل میشه یا نه؟؟
ممنون
سلام بچه ها جون مادرتون اگه کسی می دونه راهنمایی کنه0تراز آزادم شد 6300 رتبم 1200انتخاب اولم مکانیک تهران مرکز بود که آخرین نفر ترازش بود 6750 رتبشم 800 بود یعنی اختلاف تراز من با اون 450 اختلاف رتبمم 400 به نظرتون برم تو لیست رزرف یا انتخاب هفتمم که یزد افتادمو برم یعنی اگه ریسک کنم به نظرتون با این اختلاف رتبه تهران مرکز قبول می شم؟(انتخاب دومم هم اختلاف ترازم 300 و اختلاف رتبم 100 که دماوند انتخاب کرده بودم)
بچه ها نتیجه کنکور کاردانی ناپیوسته رو کی میدن؟؟؟
امکانش هست که رتبه ی کل کنکور دانشگاه آزادو فهمید؟
اینها سوالهای منم هست اگه میشه جواب بدین...:19:نقل قول: