سلام.منم آیفون تری جی اس دارم...این گوشی مارک نداره؟چطوری چند تا عکس و آهنگ رو مارک کنم واسه یکی بفرستم؟
Printable View
سلام.منم آیفون تری جی اس دارم...این گوشی مارک نداره؟چطوری چند تا عکس و آهنگ رو مارک کنم واسه یکی بفرستم؟
این ارور یعنی این برنامه با ویندوز سون سازگار نیست رو یه سیستم دیگه که اکس پی داره امتحان کننقل قول:
نخیر دوست من مارک نداره این گوشی و وقتی کسی میگیره نباید فکر بلوتوث بازی باشه دیگهنقل قول:
یه سوال
ایپادی که توی ایفونه چه فرمت هایی رو پخش میکنه؟
ممنون
اگر ورژن دستگاهت قدیمیه برنامه ای هست برای بلوتوث که راش بندازی اما اگر ورژن جدید هست هنوز این برنامه براش نیومده و اینکه اگر بیاد این برنامه برای ورژن جدید چیزی به نام mark all یا mark فکر نکنم توش بزارن چون تو ورژن قدیمیش که نبود ولی کلا کسی که ایفون می خره نباید به فکر بلوتوث باشهنقل قول:
mp3 که باید با برنامه این رو سینک کنی ...نقل قول:
3GS آنلاک فکتوری دارم.میخوام بدونم الان 4 هست روش.آپگرید کنم ؟؟؟ جلبریک برای ورژن بالاتر می آد یا برای 4.0؟؟؟؟؟
فعلا صبر بهترین چیز هست...امکان زیاد برای ورژن 4 میادش...فایل shsh ورژن قبلیت رو داری؟؟؟ { اگر خواستی برگردی به ورژن قبلی گفتم }نقل قول:
من الان ورژن 4.0 هستم. shsh ورژن قبلی رو که ندارم. الانم shsh ورژن 4 ندارم. به نظرتون بگیرم ؟ میشه یه موزش بزارید. مرسینقل قول:
از اونجایی که shsh رو نداری من بهت پیشنهاد میکنم رو همون بمونینقل قول:
4 با 4.0.1 فرقی نداره
شما برید اینجا بگیریدشنقل قول:
کد:http://www.applestan.com/archives/1862
سلام دوستان
یه سوال داشتم ازتون
موقع رانندگی با این کیبورد مجازی 3gs میتونید اس ام اس بدید؟
یه برنامه نیست که کیبورد رو بصورت همون 10 تا شماره بیاره ( یعنی کیبورد موبایل رو شبیه سازی کنه)؟
سلام
من 3gs دارم انلاک فکتوری هم هست چطوری .با چه برنامه ای جیلبریک کنم؟ ورژن هم 4 هستش
سلام دوستان یه دوتا سوال داشتم
اولی اینکه پول ما که به آک آیفون تری جی اس نمیرسه میخواستم بدونم کارکرده تمیز این گوشی هم 16 هم 32 چند هست ؟( میشه 480 خرید 16 رو)
سوال بدی مثلا گوشی مثل دیزار وقتی روت یا همون -- میشه تو رام های کوک شده واسش فیلم برداری hd میزارن (چون سخت افزارشو داره)حالا میخواستم بپورسم که واسه تری جی اس فریمور کوک شده یا همون کاستوم اومده که فیلمبرداری اون رو از vga ارتقا بده اخه این گوشی از نظر سخت افزار از همه نظر از i8910 سامسونگ که hd فیلم میگیره برتره؟ و جیل یا همون -- هم شده؟
سلام دوستان.به خدا چند ماه پي اين 3gs ام.خواهشا كامل جواب بدين
1آيا 3.1.3 جيلبريك ميشه؟
2:اگه سال توليدش 2010 باشه چي؟همون 3.1.3 منظورمه
3:گوشي كه انلاك فكتوري باشه جيلبريك هم شده باشه ميتوني باهاش از app store نرم افزار پولي دانلود كرد
4: 3.1.2 توليد 2009 تو بازار گير مياد؟
5: به نظرتون چه فريموري وچه سال توليدي بگيرم كه مشكل جيلبريك ويا مشكلاي ديگه نداشته باشه لطفا اين بند با توضيح باشه
6:و در نهايت اگه گوشيم انلاك باشه وجيلبريك هم شده باشه دگه مشكل وصل به پي سي در صورت خاموشي دستگاه نيست.دستتونو ميبوسم اگه كامل جواب بدينو منو كمك كنيد.اگه چيز ديگه اي هم هست كه بايد واسه خريد بدونم ممنون ميشم بگيد:(:(:([/[/QUOTE]
1- به این پول میتونی 3جی بگیری 3جی اس دست دوم هم نمیدن دست دوم 16 گیگ دور و بر 550 تا 600 تومنهنقل قول:
2-نه سنسورش ضعیف تره
3- اگه برات فیلمبرداری مهمه سامسونگ ویو بگیر ولی اگه مهم نیست اصلا به خرید آیفون شک نکن.
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
اگه بوت رام قدیم باشه میشه جیلبریک کرد ولی اگه جدید باشه فعلا باید صبر کنید.نقل قول:
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
کیبورد آیفون عالیه و سرعت کیبورد هیچ گوشی دیگه بهش نمیرسه واسه انگشتات فضای کافی هست برو بخرش و شک نکن از همه نظر عالیه.نقل قول:
سلام به همه
یکی منو راهنمای کنه، 3.1.3 3gs 16 دارم دو هفته پیش گرفتم.نه میشه زنگ گوشیو عوض کرد نه زنگ اس ام س، از سیدیا هم برنام می گیرم معلوم نیست کجا میر...
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
سلام Behnam جان
واسه تعویض زنگ گوشی چیزی تو گوشی در نظر گرفته نشده این کارا رو میتونی با برنامه iPhone PC Suite انجام بدی
فقط لازمش اینه که گوشیت درست Jailbreak شده باشه همین
با این برنامه همه کار میشه کرد واقعاً عالیه
سلام.
من الان میتونم جلبرک spiritرو انجام بدم که مشکل خاموش شدن حل بشه؟shsh نگرفتم.
لطف کن اول ببین بوت رام قدیم یا جدید؟؟نقل قول:
اگه صبر کنی تا چند روز آینده جلیبریک کامل و نهایی هم میادکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5137001&postcount=32
[/QUOTE]نقل قول:
1-بله به راحتی جیلیبریک میشه.
2-توی فریمور 3.1.3 هیچ تفاوتی نداره.کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5095742&postcount=54
3-بله هیچ ارتباطی با جیلیبریک نداره فقط شما باید اگر ایران هستید برای دانلود نرم افزار از قیلتر شکن استفاده کنید.
4-نو که نه گیر نمیاد ولی دست دوم چرا باید بگردی
5-ببینید الان گوشی های بوت رام جدید یعنی هفته چهل به بعد روی فریمور 4.0 خیلی سخت جیلیبریک میشه ولی فریمورهای دیگه نه ولی تا چند روز آینده جیلیبریک نهایی comex برای تمام فریمور ها و بوت رام ها میاد پس فرقی نمیکنه چی بگیری.
6-این هم خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد.
من هم همینطور موقع رانندگی سختمه اس بدم با کیبوردش و تو حالت معمولی عالیهنقل قول:
من میگردم حتما پیدا کردم معرفی میکنم.
دوستان موقع رانندگی از انجام کارهای خطر آفرین بپرهیزید.:41:نقل قول:
]سلام دوستان.
واسه ريستور كردن حتما بايد به وب وصل باشي؟اگه جواب ارس خب من چجوري موقع خريد ريستور كنم ببيينم انلاكه يا نه؟اگه دكمه هاي هوم و پاورو با هم بگيري نميشه؟اگه ميشه لطف كنيد زود جواب بدين
سلام بچه ها.
1:از كجا باد بفهمم گوشي بوت رام جديده يا قديم؟
2:واسه ريستور كردن حتما بايد به وب وصل باشي؟اگه جواب ارس خب من چجوري موقع خريد ريستور كنم ببيينم انلاكه يا نه؟اگه دكمه هاي هوم و پاورو با هم بگيري نميشه؟اگه ميشه لطف كنيد توضيح بدين
سلام
من آیفونم ورژن 3.1.2 هست و جیلبریک شده و کلیم برنامه و بازی روش هست میخوام بوسیله برنامه iPhone PC Suite روش برنامه و بازی بریزم جوری که برنامه و فایل هایی که هست و پاک نکنه ممنون میشم راهنماییم کنید چه ورژنی از iPhone PC Suite رو دانلود کنم ؟ و اینکه به نظرتون آپدیتش کنم به ورژن 4 یا اینکه همینجوری باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
1-با این برنامه میشه فهمید:نقل قول:
وکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5137001&postcount=32
2-نخیر به اینترنت نیازی نیست این تاپیک کمکت میکنه:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5124528&postcount=23
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=418465
سلام
نمی دونم این سوال رو کدوم تایپیک بپرسم چون لازه عضو شدم
من 3gs 32gb دارم و میخام یه ipad یا iphone4 بخرم
کمکم کنید البته در هر صورت 3gs رو نمیفروشم چون زیادی ضرر میکنم
راستی یه n97 هم دارم
حالا چه کنم؟
دوستان یه برنامه که باهاش بشه Facebook رو چک کرد و فیلتر اثر نداشته باشه چیه که تو Cydia هم باشه
ممنون
نقل قول:
شما اول ببین کارت چیه یعنی میخوای چیکار کنی باهاش بعد میخوای همیشه همراهت باشه یا نه چون ipad خیلی بزرگتر از iphone 4 و حملش سخته شما خودت باید انتخاب کنی ولی از لحاظ سرعت دوتاشون هم عالیه
تو cydia نمیدونم ولی برنامه opera باهاش میتونی بری تو facebook و فیلتر اثر نداره البته زیاد جالب باز نمیکنه صفحه ونقل قول:
با سلامنقل قول:
آره منم از اپرا استفاده ميكنم و خيلي هم راحت هست
سلام بچه ها ، آیفون من 3.1.3 ارزش داره به ورژن 4 تبدیل کنم!؟
ورژن 4 امکاناتش چی هست؟؟
ممنون اگه کسی جواب بده.
راستی برنامه ای هست که بشه باهاش شکلک فرستاد تو اس ام اس!؟
نقل قول:
3G داری یا 3GS؟؟ اگه الان راضی هستی ازش به نظرم صبر کن تا نرم افزارهاش کامل بشه اگه مهم برات نرم افزارها مثلا تو 4 بلوتوث هنوز کار نمیکنه
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
بله نرم افزار biteSMS که در cydia هستش این امکان و میده.نقل قول:
3gs دارم. فرق می کنه مگه؟؟؟؟
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه به جز نرم افزار itunes چه برنامه دیگه هست که بشه از کامپیوتر فایل ریخت تو گوشی
من واسه Offlinemap نقشه دانلود کردم موندم چطوری انتقال بدم تو گوشیم که بعد از اون بتونم تو مسیرش قرار بدم
ممنون
بله ، تا جاییکه میدونم 3جی اسه که میتونه iOS4 رو کاملا روو خودش داشته باشه...نقل قول:
غیر از آیتونز میتونی از iPhone PC Suite ، iFun Box ، iPhone Explorer ، Touch Copy و... استفاده کنینقل قول:
دوستان سلام...
با توجه به اومدن iphone 4 آيا خريد iphone3gs به صرفه هست؟
تفاوت اين دو تا تو چه چيزايي هست؟ (از لحاظ قيمت و دوربين و صفحه نمايش و ....)
آيا ممكنه بعدا apple كاري كنه كه بازي ها و برنامه ها و ... در انحصار iphone4 باشه و iphone 3gs از دور خارج بشه؟
الان خريد كدوم به صرفه تره؟
سلام
یک سوالی داشتم در مورد اینکه :
میخام به یکی از دوستان بگم از امریکا برام 3GS بفرسته با قیمت 100 دلار خودشون که lock هست ... حالا میشه اینجا انلاکش کرد ؟
هزینش چقدره ؟ کلا کسی برام بفرسته مشکلی نداره ؟
ممنون