راستی یه سوال هوش می خوام بپرسم !
می دونید چرا سازمان سنجش نتایجو زودتر می ذاره تو سایت ؟!
Printable View
راستی یه سوال هوش می خوام بپرسم !
می دونید چرا سازمان سنجش نتایجو زودتر می ذاره تو سایت ؟!
اگه بدن آخر شب میدن معمولانقل قول:
بچه ها حواستون هست به سایت سازمان سنجش ؟
شاید یهو سورپرایز کردن
اقا از این صحبتا اینجا من بدجوری استرس گرفتم!!!!!!!!!!!!
وای حالا یه مشکل دیگه....!
با این افرادی که 1 دقیقه بعد ار اعلام نتایج زنگ میزنن که ببینن ما چه کرده ایم چه کنیم؟؟؟؟
اعم از فامیل و اشنا و همشایه و همکار و....
looooooooooooolنقل قول:
چون زودتر بزاره بهت از اينه كه دير تر بذاره! اون تاريخي كه ميگه ديرترين زمان ممكنه! ميگه تا شنبه!
ولی خوب...خودمونیم..کسی نیست..مگه عیب داره مثلا بگیم شدیم 6000 یا بدتر بگیم شدیم 19000 !!
عمو جون همه چیز که درس نیست....من میدونم تقریبا چند میشم..با افتخار هم میگم شدم فلان.. بالاخره هر کس توانایی هایی داره..اونا سعیشون رو کردن شده این...باور کنید من حال و حوصله فامیل رو ندارم نه اینکه بترسم از گفتنش...پوبا هکر جان.
وگرنه اگه منو تو هم از همون 2 دبیرستان روزی 4 ساعت میخوندیم الان جای فلاحتگر بودیم.. مثلا شاید فلاحتگر توی کامپیوتر به پای ما هم نرسه..ما هم تو درس به پای اون نمیرسیم..هر کس یه تخصص داره..
بچه ها تو کنکور امسال
از 10 نفر اول ریاضی 8 تا کانونی
از 10نفر اول تجربی 6 تا کانونی
و از 10 نفر اول انسانی 8 تا کانونی بودن.
حالا این کانون از صبح تا شب پز میده!
فکر کنم به خاطر این باشه که ترافیک سایت خیلی بالا نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوال؟مشکل کامپیوتر من چیه خبر نفرات برتر رو تو سایت سنجش نمی بینم؟
دوست عزیز این لینکش هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم ندیدی بگو من مستقیم برات بزارم!:46:
از 10 نفر اول تجربی 8 تا کانونی هستننقل قول:
من حاضرم حتي روشن كردن كامپيوتر هم بلد نباشم ولي جاي اون باشم!:41:نقل قول:
ممنون تونستم پیدا کنم ولی علتش چیه؟هنوزم خودم نمیتونم ببینم واز طریق این لینک پیدا کردم.نقل قول:
من اسم 6 نفر رو تو مجله آزمون پیدا کردم.میشه بگی 8 نفر کیا هستن؟نقل قول:
آفرین ! :31:نقل قول:
چون خیلی ها شنبه می رن تو سایت ممکنه که برای سایت مشکلی پیش بیاد به خاطر همین زودتر می ذارن تا یه سری از افراد زودتر ببینند و شنبه نرن تو سایت !
يكي گفته بودم 2 تا تهرانيا تو كانون نبودن!!! بايد بگم شهريار اقايي بود سال سوم و دوم دبيرستان همين بسه واسه كانووون
من اصلا حاضر نیستم.چون انسان نباید تک بعدی پیشرفت کنه.باید تو همه ی زمینه ها ی زندگی تا حدی موفق باشه.نه اینکه مثلا اول کنکور بشه ولی بلد نباشه کامپیوتر روشن کنه!اون آدم حتما تو زندگی شکست می خوره.نقل قول:
شما که وارد سایت سازمان سنجش میشید اون بالا نوشته سايت سازمان سنجش آموزش كشور رو اون کلیک کنی میره تو قسمت اخبار و این حرفانقل قول:
فک کنم مشکل شما این باشه
به جز خانم ساعت چی و آقای زرین تن بقیه از اول تو آزمونا شرکت کردن.چه کسایی رو پیدا نکردین؟نقل قول:
همه ی این کارا رو کردم ولی فایده نداره!فکر کنم کامپیوتر من دیر اخبار رو می گیره!نقل قول:
من اسم خانم شجاعی و خانم هرسینی رو پیدا نکردم.نقل قول:
برادر ما چند وقتی هست که درس نخوندیم و از راه راست منحرف شده ایم :31:نقل قول:
یک زمان بنده در کانون بودم و بسیار درس میخوندم و راضی بودم
اون موقع پشتیبان داشت توپ
خلوت تر بود سرشون
ادم حال می کرد
الان چی؟
آخرین باری که ما رفتیم این قدر شلوغ بود که به اصلاح خر تو خر بود
و یک مشت تازه تجربه رو میکنن پشتیبان مردم
حاضرم شرط ببندم من از پشتیبان خودم بهتر مشاوره میتونستم بدم بقیه
دیگه هیچ توجهی به هیچ کس نمی کردند
و هدفشون گسترش شده همین و بس.
دارن به کمیت فکر میکنن تا کیفیت
ما که ازمون گذشت ولی بقیه مراقب باشن :10:
رهام جان عزیزم اینطوری نیست..بابا مگه چی میشه نفر اول بشی.؟ در اصل نفر اول با 10 فرقی نمیکنه چون همشون یه جا قبول میتونن بشن..اما اینی که میگی من مطمئنم از روی فکر نبوده و از روی احساسات هست..نقل قول:
..منطقی باش..این چیزی هست که میگذره....زندگی درس نیست ..بهتره بگیم فقط درس نیست..
هر دو از سوم کانون بودن.البته کنکور رو خیلی خوب دادن.یه خورده بهتر از آزمونای کانون .شاید برای این پیدا نکردین.نقل قول:
تو ویژه نامه دیروز هم که قلم چی منتشر کرده بود هر دو بودن.
من چجوري 7 8 ساعت ديگه تحمل كنم
راستي چرابراي سي دي انتخاب رشته كانون بايد رتبه كل بزنيم مگه زير گروها مهم نيس؟
نه از اول امیدم به تک منطقه بودنقل قول:
نقل قول:
اسم کاملشون چی هست ؟؟؟
در ضمن دوستمم ( مهدی گنجی ) نفر ششم رشته ریاضی شدند پارسال وقتی شماره داوطلبیه کانونشو بهتون دادم کسایی به یاد دارم که می گفتند توی کانون تقلب میشه ....
یه تبلیغ برای کانون هم کرده باشم امسال هر سه نفر اصفهانی که رتبه های 5و6و7 گرفتند کانونی بودند .
احتمالا چون بانک اطلاعاتی استفاده شده، شبیه "یادگار ماندگار" هست. ولی زیرگروهها مهم هست، نه رتبهی کل.نقل قول:
اين رو ببينيد
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880508_02.php
انشاالله که میشینقل قول:
نه از اول امیدم به تک منطقه بود
با این درصدات باید بشی
آره من یادمهنقل قول:
اسم کاملشون چی هست ؟؟؟
در ضمن دوستمم ( مهدی گنجی ) نفر ششم رشته ریاضی شدند پارسال وقتی شماره داوطلبیه کانونشو بهتون دادم کسایی به یاد دارم که می گفتند توی کانون تقلب میشه ....
چیز عجیبی نبود با اون درصدا رتبش این بشه
محمود کاظمی از بروجردنقل قول:
ای بابا این سازمان سنجش انگار می خواد ما رو سکته بده.من دیدم فرم صفحه تغییر کرده ضربان قلبم رسید به 1000
لطف کردن اسامی نفرات برتر رو گذاشتن رو صفحه اول.
آره منم همینطور تازه تو صفحه ی بعدش اصلاحیه نفرات برتر رو زدن
اینجوری که بوش میاد دارن یه کارایی میکنن
امیدوارم ctrl+F5 بعدی دیگه نتایج اومده باشه :دی
راستی only_4_mehr توی تک رقمی ها نبود؟
نه نبود من که فکر میکردم باشه آخه همکلاسیمه و کنکور رو خیلی خوب داده بود بجز ادبیات
دقیقا عین مننقل قول:
از اون موقع سرم به شدت درد گرفت
در مورد صفحات html که serverside نیستن وقتی می خواید ببینید به روز شده یا نه یک ؟ جلوش بزارید و بعد یه چیز دلخواه تایپ کنید به روز میشه با این کار مرورگر فکر میکنه با یه صفحه serverside طرفهنقل قول:
نمی دونم مال سنجش چیه ولی گفتم شاید بدرد خورد
مثال
sanjesh.org/?12345
برای مهندسی نرم افزار کمترین رتبه چنده:8:
21نفرادم اینجا چیکار می کنن یکی جواب بده ثواب داره کم کم بیهوشی نزدیکه
پاك شود......
بعد ازاینکه نتیجه ها اومد بیاین اینجا برای انتخاب رشته یکم همدیگه رو راهنمایی کنیم که خدایی نکرده عجب شیر نیفتیم
ميگم حالا نكنه امسال سازمان سنجش بياد براي اولين بار همون وقتي كه اعلام كرده يعني شنبه نتايج رو بده؟؟
نفر اول تجربي ار جوانرود است و انساني رتبه 9 ندارد و دو نفر 8 شدند