دوستام می خواستم بدونم که میگن این گوشی زیاد هنگ می کنه !؟ آیا واقعاً این حرف درسته !؟
Printable View
دوستام می خواستم بدونم که میگن این گوشی زیاد هنگ می کنه !؟ آیا واقعاً این حرف درسته !؟
سلامنقل قول:
این فایلو دانلود کن یه ستاپ داره با یه کرک ، هردوشو نصب کن
کد:http://www.4shared.com/file/vemcTfmw/Quickoffice__LE_v25361_S60v5.html
والا واسه من که تا الان یه بارم هنگ نکردهنقل قول:
تا به حال از کسی هم نشنیدم بگه هنگ کنه
------نقل قول:
مگه این گوشی برنامه Adobe Reader را نداره؟ اگر داره با همون میتونه فایلهای PDF را بخونه
سلام.نقل قول:
هرکی گفته، واسه خودش گفته. من که تاحالا 5530 خودم نهنگیده.
نه دوست عزیز.نقل قول:
مگه این گوشی برنامه Adobe Reader را نداره؟ اگر داره با همون میتونه فایلهای PDF را بخونه
5530 بطور پیشفرض برنامه های Adobe Reader و برنامه Microsoft Office رو نصب نداره.
شاد باشید:40:
ديروز به نسخه 31 به روز كردم از نسخه 30. تنها تفاوتي كه حس كردن سرعت بيشتر جواب دهي گوشي تو اعمالش هست.
من از دیروز تا حالا هر کاری میکنم نمیتونم اپگرید کنم!
سایت btusers هم فایل های نسخه 31 رو نمیده! پیج نسخه 31 همش ارور میده!
نمیدونید دیگه کجا میشه فایلاشو پیدا کرد؟
می خواسم با NSS پروداکت کد گوشیو عوض کنم ولی متاسفانه NSS هم ارور میده!
به نظر شما چکار میشه کرد؟
سلام.
درسته. سایت btusers.com.ar فقط و فقط برای فریمور های 5530 درحال حاضر ارور میده.
من خودم با NSU یعنی همون Nokia Software Updater گوشیمو بدون مشکل آپگرید کردم.
فقط چون NSU که داشتم قدیمی بود، 35 مگابایت نسخه جدیدش و 140 مگابایت هم حجم فریمور شد.
: لینک نسخه جدید برنامه NSU
کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
شاد باشید!:40:
---------نقل قول:
این مشکل به دلیل نصب بودن احتیاجات برنامه Nokia PC Suite تو گوشیته و شما باید بری به App Manager گوشیت و احتمالا 2 تا فایل هست که Suite دارن اون 2 تا را پاک کن بعد گوشیت را خاموش و روشن کن و اینبار بدون اینکه برنامه Nokia PC suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و مطمئن باش NSS گوشیت را حتما می شناسه
و یا با یکی از برنامه های Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite از گوشیت بکاپ بگیر و بعد گوشیت را فرمت مستر کن ابتدا کد #7370#* را بزن و در مرحله بعد 12345 را وارد کن و منتظر باش گوشی بالا بیاد و تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کن و بعد همونطور که گفتم بدون اینکه Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه nss را اجرا کن و مشکلت حل می شه
موفق باشی
چند بار با NSU امتحان کردم ولی بعد از یه مدت که داره دانلود میکنه کنسل میشه!نقل قول:
سلام.
درسته. سایت btusers.com.ar فقط و فقط برای فریمور های 5530 درحال حاضر ارور میده.
من خودم با NSU یعنی همون Nokia Software Updater گوشیمو بدون مشکل آپگرید کردم.
فقط چون NSU که داشتم قدیمی بود، 35 مگابایت نسخه جدیدش و 140 مگابایت هم حجم فریمور شد.
دست شمادرد نکنه!نقل قول:
این مشکل به دلیل نصب بودن احتیاجات برنامه Nokia PC Suite تو گوشیته و شما باید بری به App Manager گوشیت و احتمالا 2 تا فایل هست که Suite دارن اون 2 تا را پاک کن بعد گوشیت را خاموش و روشن کن و اینبار بدون اینکه برنامه Nokia PC suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و مطمئن باش NSS گوشیت را حتما می شناسه
و یا با یکی از برنامه های Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite از گوشیت بکاپ بگیر و بعد گوشیت را فرمت مستر کن ابتدا کد #7370#* را بزن و در مرحله بعد 12345 را وارد کن و منتظر باش گوشی بالا بیاد و تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کن و بعد همونطور که گفتم بدون اینکه Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه nss را اجرا کن و مشکلت حل می
فایلی که Suite داشته باشه ندیدم ولی یه دونه بود OVI داشت پاکش کردم و مشکل حل شد!
از لطف هردوتون ممنونم
سلام.
چطور میشه تو این سایت رجیستر شد؟وقتی من میخوام رجیستر بشم پیغام Sorry, you are not eligible for a Nokia account at this time. رو میده.:41:
ایا خدمات این سایت روی ایرانیها بسته شده؟.
آره به احتمال زیاد بخاطر تحریماست!
با یه فیلتر شکن یا وی پی ان امتحان کنید شاید مشکل حل شه!
-----------نقل قول:
دوست عزیز تو این سایت با آی پی ایران نمی تونی ثپت نام کنی و باید تغییر آی پی بدی
دوستان چرا همگی نمیریم از طریق Contact us سایت نوکیا اعتراض کنیم؟ حداقل بگیم آخه شما که بازار بزرگی تو ایران واسه خودتون برپا کردید به چه حقی نمی زارید ما از سایت ovi یا ovi store از طریق گوشی استفاده کنیم اگر می خواید طبق تحریم عمل کنید چرا محصولاتتون را به کشور ما می فرستین
یعنی از طریق یه هیلتر شکن برم تو سایتش رجیستر کنم؟راستش من 5530 دارم و فیلم آموزشی شما رو دیدم.میخواستم مپ گوشی رو راه بندازم و رفتم رجیستر بشم که نذاشت.راستی این روشی که تو فیلم آموزش دادین برای 5530 هم جواب میده؟نقل قول:
باتشکر
------نقل قول:
بله با ف ی ل ت ر شکن می تونی ثپت نام کنی
بله روی این گوشی هم جواب می ده اگه مشکلی بود بگو تا توضیح بدم
موفق باشی
بنده تا حالا امتحان نکردم ولی یکی از دوستام اپرا مینی داشت رو موبایلش و چون اپرا مینی از سرور مخصوص به خودش استفاده میکنه هیچ سایتی فیلتر نبود.و به احتمال زیاد بتونی به راحتی رجیستر کنی.نقل قول:
یعنی از طریق یه هیلتر شکن برم تو سایتش رجیستر کنم؟راستش من 5530 دارم و فیلم آموزشی شما رو دیدم.میخواستم مپ گوشی رو راه بندازم و رفتم رجیستر بشم که نذاشت.راستی این روشی که تو فیلم آموزش دادین برای 5530 هم جواب میده؟
باتشکر
من هستم.نقل قول:
دوست عزیز تو این سایت با آی پی ایران نمی تونی ثپت نام کنی و باید تغییر آی پی بدی
دوستان چرا همگی نمیریم از طریق Contact us سایت نوکیا اعتراض کنیم؟ حداقل بگیم آخه شما که بازار بزرگی تو ایران واسه خودتون برپا کردید به چه حقی نمی زارید ما از سایت ovi یا ovi store از طریق گوشی استفاده کنیم اگر می خواید طبق تحریم عمل کنید چرا محصولاتتون را به کشور ما می فرستین
منم آرهنقل قول:
خیلی اوضاع خرابه ... دیگه همه چی داره به روی ایران بسته میشه
نقل قول:-----------نقل قول:
من که از قسمت Support و Contact us نظر خودم را ارسال کردم ایمیل خودکار از نوکیا رسیده و به محض رسیدن ایمیل دوم از طرف پشتیبانی 100% به شما جواب را اطلاع می دم ولی خواهش می کنم شما هم دست به کار بشید
منم فرستادم ولی چشم آب نمیخوره کاری کنن.نقل قول:
من که از قسمت Support و Contact us نظر خودم را ارسال کردم ایمیل خودکار از نوکیا رسیده و به محض رسیدن ایمیل دوم از طرف پشتیبانی 100% به شما جواب را اطلاع می دم ولی خواهش می کنم شما هم دست به کار بشید
تو FAQs کلمه Iran رو سرچ کنید میبینید که اعلام شده هیچ برنامه ای برای فعال کردن این خدمات تو ایران ندارند.
ببینید ما تو چه وضعیتی هستیم که ایرانو در رده کره شمالی گذاشتن!
نقل قول:لااقل هماهنگی میکردین یه متن رو با هم میفرستادیمنقل قول:
بیخیال ... منم فرستادم
سلام.نقل قول:
من تونستم تو سایت رجیستر بشم.بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و ovi suite رو اجرا کردم.وقتی خواستم از طریق ovi suite لاگین کنم اررور میداد و میگفت نمیتونه به اینترنت وصل بشه.آیا راهی هست که ovi suite رو به جای گوشی از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کنیم آخه اولا از طریق گوشی به اینترنت وصل نمیشه.تازه اگر هم وصل بشه دانلود فایله که حدود 30 مگ هست کلی هزینه رو دستم میزاره.در ضمن آیا این فایلها جایی هست که بتونم خودم دانلودش کنم و بدونه استفاده از ovi suite نصبشون کنم؟
با تشکر
بنده تا حالا اینجور که شما میگین استفاده نکردم ولی اگه مودم وایرلس داشته باشی یا لپتاپ داشته باشی میتونی با وایر لس به با حداکثرسرعت خط از اینترنت استفاده کنی!نقل قول:
سلام.
من تونستم تو سایت رجیستر بشم.بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و ovi suite رو اجرا کردم.وقتی خواستم از طریق ovi suite لاگین کنم اررور میداد و میگفت نمیتونه به اینترنت وصل بشه.آیا راهی هست که ovi suite رو به جای گوشی از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کنیم آخه اولا از طریق گوشی به اینترنت وصل نمیشه.تازه اگر هم وصل بشه دانلود فایله که حدود 30 مگ هست کلی هزینه رو دستم میزاره.در ضمن آیا این فایلها جایی هست که بتونم خودم دانلودش کنم و بدونه استفاده از ovi suite نصبشون کنم
راستی نوکیا کرلاین جواب درخواستمو داد ولی همونطور که پیش بینی کرده بودم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد!
اینم متن جوابشون!نقل قول:
Thank you for emailing Nokia Careline.
Regarding your enquiry, we are a technical Support Center providing support for Nokia phones in the region of Middle East and Africa.
Moreover, kindly note that currently Ovi Services are not available for use in your country. We would like to assure you that we will be forwarding your comments to the relevant department for further review. We sincerely apologize for any inconvenience caused and we greatly appreciate your feedback.
Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact the Nokia Careline on the following numbers:
--------------نقل قول:
من متوجه نشدم! مگه Nokia OVI Suite را از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل نکردی؟
کلا برنامه Nokia OVI Suite از روی کامپیوتر اجرا می شه و روی کامپیوتر هم فایلها را دانلود می کنه و بعد به گوشی انتقال می ده!
چرا راه دیگه ای هم هست اینکه نقشه ها را دانلود کنی و به صورت دستی به گوشی اضافه کنی که اینم کمی دنگ و فنگ داره !
اگه کمی جستجو کنی می تونی مطالبی در همین رابطه پیدا کنی و نحوه کپی کردن نقشه ها را به داخل پوشه Cities را یاد بگیری
موفق باشی
----------نقل قول:
رفتی ازشون سوال کردی؟ من کلا توضیح دادم که وقتی دارن محصولشون را به ما می فروشین باید کل خدمات را هم بدن اگر قراره تحریم کنن اصلا تو ایران بازار راه نندازن! اگه تعداد نفرات در این رابطه زیاد بشه شاید ترتیب اثر بدن وگرنه راهی نمونه جز نخریدن گوشی نوکیا که تا اونجا که من می دونم کسی تو ایران هماهنگ نیست و بازم می خرن اما اگه دولت به این شرکت فشار بیاره مجبوره که تحریم را برداره
[QUOTE=SAH-IE;5291331]بنده تا حالا اینجور که شما میگین استفاده نکردم ولی اگه مودم وایرلس داشته باشی یا لپتاپ داشته باشی میتونی با وایر لس به با حداکثرسرعت خط از اینترنت استفاده کنی!
من اینترنت پر سرعت دارم ولی مشکل اینه که ovi suite فقط میخواد از طریق مبایل به اینترنت وصل بشه و راهی نیست که بشه اینترنت پرسرعت کامپیوتر رو بهش معرفی کنم تا از اون طریق دانلود بکنه....
حالا سوال من این بود که چطوری Map ایران بهمراه فایل صدای فارسی رو گیر بیارم و بدون ovi suite خودم تو گوشی نصبش کنم؟
[QUOTE=soheyl_fa;5291372]------------نقل قول:
بازم نفهمیدم! شاید منظورت Ovi Storeکه تو گوشیته؟ اون که اصلا به درد Map نمی خوره ولی اگر منظورت Nokia Ovi Suite که وقتی شما به اینترنت وصل بشی به راحتی نقشه و صدا را برات دانلود می کنه و نیازی به انتقال اینترنت به گوشی نیست! مگه فیلم را ندیدی؟ آیا من اونجا از طریق گوشی Mapو Voice Farsi را دانلود کردم؟!
سلام بچه ها.
میگم چون 5530 سخت افزار GPS نداره آیا ما میتونیم از اون استفاده کنیم؟!!
یعنی میتونیم نقشه ها و فایل های صوتی رو یکبار دانلود کنیم و بعد بصورت آفلاین استفاده کنیم؟!!
من فکر میکنم برای استفاده از نقشه ها گوشی با GPRS به اینترنت وصل میشه که خودش کلی هزینه داره.
شاد باشید!:40:
------------------نقل قول:
اگر هم گفته شما درست باشه و بشه همچین کاری کرد بهتر نیست از Google Map که آنلاین و دقیقتره استفاده کنی؟
موفق باشی
[QUOTE=aydin_eb7777;5291393]من nokia ovi suite رو اجرا میکنم.ولی به اینترنت وصل نمیشه در حالی که کامپیوترم به اینترنت پرسرعت وصله.فکر میکنم مشکل از ------ من هستش.در هر صورت اگه آدرسی رو سراغ دارین که من بتونم این فایلها (نقشه ایران بهمراه صدا) دانلود کنم ممنون میشم.نقل قول:
سلام عزیز.نقل قول:
دقت نکردی ها. جمله من پرسشی بود.
Google Maps خیلی خوب و دقیقه.
ولی بدیش اینه که باید به اینترنت وصل بشی.
من یه راهی می خواهم که بدون اینترنت استفاده کنیم.
دایی دوستم 5800 داشت. از داخل Map خود گوشی و بدون برنامه خاصی، بطور آفلاین نقشه ها رو با رهنمای صوتی استفاده میکرد.
تازه فارسی هم بود.
منم می خواهم این کارو روی 5530 انجام بدم.
ولی چون 5530 خت افزار GPS رو نداره ...
شاد باشی!:40:
منم گفتم بازار نسبتا خوبی تو ایران دارین ولی پشتیبانیتون خیلی ضعیفه ، اما انگار اصلا منو آدم حساب نکردن !:31:نقل قول:
اتفاقا همین چیزایی که شما فرمودین رو هم گفتم بهشون!نقل قول:
رفتی ازشون سوال کردی؟ من کلا توضیح دادم که وقتی دارن محصولشون را به ما می فروشین باید کل خدمات را هم بدن اگر قراره تحریم کنن اصلا تو ایران بازار راه نندازن! اگه تعداد نفرات در این رابطه زیاد بشه شاید ترتیب اثر بدن وگرنه راهی نمونه جز نخریدن گوشی نوکیا که تا اونجا که من می دونم کسی تو ایران هماهنگ نیست و بازم می خرن اما اگه دولت به این شرکت فشار بیاره مجبوره که تحریم را برداره
دولت نگران من و شما نیست!همونطور که نوکیا نگران من و شمانیست!
تنها دلیلی که نوکیا به مشتریاش احتراممیذاره اینه که نگران جیب خودشه!
سلام میشه طریقه نصب گوگل مپ رو یاد بدیننقل قول:
بعد یه جا شنیدم که که یه سیستم هست که رو نقشه با استفاده از دکل بی تی اس میتونید بفهمیدکجا هستید
و اینکه ایا سخت افزار جی پی اس به صورت بلوتوث هم هست اگه اره قیمت؟
-----------نقل قول:
نصب گوگل مپ راحته اول دانلود کن بعد انتقال بده به گوشیت و نصب کن مثل بقیه برنامه های دیگه
اینی که شما شنیدید فقط نشون می ده به کدوم یکی از آنتنهای منطقه وصل هستید و اگر به منطقه ای که هستید آشنایی داری می تونی از رو اسمی که نشون می ده بفهمی کجایی اما دقیق نیست چون ممکنه شما به دورترین دکل وصل بشید
اما در مورد سخت افزار بگم که خیر نیازی به سخت افزار خاصی نیست و از امکتنات خود گوشیه و می تونی فعال کنی
برو به مسیر
Meno=>Settings=>Connectivity=>Network
و Cell info display از off به on تغییر بده
موفق باشی
مننو از راهنماییتون
میشه بگین نقشه گوگل رو از کجا باید دان کنم
و سوالم این بود ایا جی پی اس سخت افزار اکستنال داره یا نه ؟؟؟؟؟
یعنی ما که گوشیمون جی پی اس نداره چیزی هست بخریم جی پی اس دار بشیم؟؟؟؟
------------------------------نقل قول:
ورژن 4.0 از برنامه گوگل مپ را آپلود کردم که می تونی از لینکی که دادم دانلود کنی
فکر کنم به صورت سخت افزاریش باشه که توسط بلوتوث وصل بشه اما نمی دونم از کجا باید بگیری
کد:https://sites.google.com/site/aydineb/googlemaps.sisx?attredirects=0&d=1
موفق باشی
:20:نقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4993846&postcount=217
سلام بر دوستان.
وقتي برام اس ام اس مياد به جاي اينكه تو ليست امروز نشون داده بشه، ميره تو ليست هفته گذشته يا ديروز.
يعني مشكل تاريخ داره.
چطور ميشه مشكل رو حل كرد.
همچنين راهي هست كه مثلا يك فايل صوتي مورد علاقه رو تو دسكتاپ داشت؟ يعني يك ميونبور براش ايجاد كرد.
با تشكر از همه.
سلام.
بالاخره تونستم اینکارو انجام بدم.البته فایلها رو دانلود کردم و خودم مستقیما تو حافظه گوشی ریختم و راهش انداختم.زیاد هم سخت نبود.
اولا از دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر میکنم :10:
دوما من گوشی 5530 دارم که GPS نداره.ولی وقتی Map رو اجرا میکنم دقیقا نشون میده من کجا هستم.میدونم که به اینترنت هم وصل نیست.چجوری تشخیص میده؟
سوما نمیدونم این ورژن از Map هایی رو که دارم آیا آخرین ورژن هست یا نه؟چجوری تشخیص بدم چه ورژنیه؟
با تشکر از دوستان :31:
سلام دوست عزیز خب تاریخ رو بالا ببریـــد درست میشــه :46:نقل قول:
یا ببینید کدوم اس ام اس تاریخش بهم خورده چون از همون اولین اس ام اس تا آخرین تاریخ داره هستن ببین کدومشون ایراد داره و از تاریخ مثلا 28 شده 24 اونو حذف کنی درســت میشه و تاریخ ها هماهنگ میشن و درست میشه ! تازگی موبایل خودمم همینجوری شده بود با حذف 4 تا اس ام اس درســت شده :20:
موفق باشید!:40:
--------------------نقل قول:
احتمالا شما یک آدم خوب هستی و جات تو بهشته که خدا لطف کرده و کاری کرده که گوشیت بدون GPS مکانت را نشون بده
نمی تونی تشخیص بدی ورژن مپها رو
موفق باشی