:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
Printable View
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
آخرین فریمورو لطف می کنین................برا من s8000OXEIK1 هست..............
ماله من همين فريمور هستش . يعني جديدتر از اين ( فارسي ) نيومده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط vroom مشاهده تاپيک
سلام
s8003JPIL1 جدیدترینه که فقط نمایندگی ها دارن و تو اینترنت نیست
نقل قول:نقل قول:جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2نقل قول:
جدیدترین فریمور خارجی(جنوب شرق آسیا) ماله من این فریموره که واقعا عالیه:S800MDXJC
خیلی ممنون....فقط چون من باید با مدرک حرف بزنم....چون کارم جایی گیره....میشه بگی منبع داری یا نه....یا اصلا طرف گفت نه این نیست..من بهش چی بگم..؟؟نقل قول:
جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2
.................................................. ...........................................:19::19 ::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
من یه مشکلی با جت دارم اینه که وقتی تو جیبم می زارم بعد در میارم بعد ده دقیقه گوشیم گیر می کنه بد بعدشم سر 5 دقیقه درست می شه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فلش کردم فریمورشو عوض کردم درست نشد.....................ممنون............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
پول می گیره نصب می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا کارتو نشون بدم کار حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر:20:نقل قول:
اگه گارانتی داری رایگانه وگرنه باید پول بدی.نقل قول:
کارتو ببری حله فاکتورت هم همراهت باشه بهتره:20:
آخه مشکل اینجاس طرف خود نمایندگیه...:31:نقل قول:
خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟؟؟!!!!:18:نقل قول:
اگه خود نمایندگیه ازش بپرس دیگه:31:
اگه هم زیاد اطلاعات داره یعنی در حد نمایندگی بازم برید نمایندگی:31:
پرسیدم دیگه....الکی جوابمو داد....منم گفتم اینی که شما گفتی رو بگم البته با سند و مدرک..:31:نقل قول:
از مغازه خردیدم....................همراش کارتم هست..................حله.................... فاکتور داره..........نقل قول:
سلام به همه برو بچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقايون خانوما يه سوالي
اگه ما يه گوشي بخواهيم كه
1. كلا office , pdf به راحتي بخونه
2 . دنگ و فنگ فريمور و اين چيزا رو نداشته باشه
3 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالي باشه
4. موارد 1و 3 + بازي رو همزمان انجام بدي( minimize ) گير نداشته باشه
5 . با حال باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
JET OR ARENA
شك نكن جت . من خودم خيلي راحت فايل هاي pdf و office رو باهاش اجرا مي كنم . با cpu 800 هم كه داره همه چيزي رديفه و مي توني minimize كني بري سراغ كار ديگه ...نقل قول:
سلام فقط شنیده هارو درمورد این گوشی میگم چون خودم باهاش کار نکردم
دوستان میگن:
1- کیفیت صفحه در حد 8910 نیست
2- تاچ و ویجت مثل 8910 کار نمیکنه
3-سی پی یو کوال کام هستش که فکر نمی کنم برای گوشی جاوا کم باشه
4- سی پی یو و رم تو این گوشی حیف شده
در ضمن من هیچ کدوم از پست های شما رو نخوندم لطفا جامع و با پرهیز از تعصب توضیحات کامل رو در موردش ارائه بدید ممنون میشم
چند سوال:
الان ساپورت فارسی جت کامله؟ ( صفحه کلید افقی، تقویم شمسی)
منشی تلفنی هم داره؟
چقد شارژ نگه میداره؟
و اینکه Reject List بدرستی کار می کنه؟
ممنون:46:
آقا چه حالی از ما گرفته شد هی میگفتن حافظه مسیجش کمه ما میگفتیم نه بابا مگه آدم چقدر مسیج میخاد نگه داره؟ اما امروز 4تا مسیج کج و کور اومد یه بار پیغام داد اولش باورم نمیشد بعد دیدم نه باید پاک کنم... کسی راهی برای افزایش محل مسیج ها نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله عزیز فارسی رو کاملا ساپورت میکنه تقویم شمسیم داره فقط تو حالت افقی فارسی نداره.. منشی تلفنیشم کارش رو خوب بلده و بین 2.5تا3روز شارز نگه میداره البته بستگی داره چه جوری آببندیش کنی و در مورد Reject List هم باید بگم عالیه یا حداقل کار منو راه انداخته البته کامل تر باید استادان بگننقل قول:
بابا 4 تا چیه؟؟؟!!!نقل قول:
ظرفیتش 515 تا هست.
wowww . همين ا لان نزديك 50 صفحه رو خوندم :3:
چيزاي خوب وبد زيادي بود از arena , jet
راستش ميخواستم چندتا پيام خصوصي واسه چند تا از بچه ها بدم كه .....:31:
حقيقتش به نظر من آرينا و جت گوشي هاي خوبي هستن ولي هيچكدومشون نصبت به قيمتشون اونقدرا هم خوب نيستن :2:. مثلا باطري lg خيلي خيلي ستمه كه دسته كم 2 روز يه با ر واس شارژ شه همينطور كيفيت پايين صفه تو افتاب
در مورد jet هم به نظرم اين همون star كه چندتا جنگولك بازي بهش اضاف كردن و با 200 تومن تحويل ملت ميدن
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد :13:
WHATS YPUR OPINION
:question:
راستي چرا تشكر از ديگران من اصلا نيست ؟ چرا ؟
قیمت جت تو سایت زده 280 تومن ... تو بازار 260 70 پیدا میشه ... اگه قرار باشه 100 تومنش کم بشه میشه 160 تومننقل قول:
در حالی که امکاناتش نسبت به استار خیلی بیشتره
صفحه amoled و رزولوشن 4 برابر
سنسور مجاورت سنج
سوکت 3.5 میلیمتری
2 گیگ مموری داخلی
اسپیکر جدا
دوربین 5 و اوتوفوکوس و فلش
فیلم برداری wvga
سی پی یو 800
وای فای
gps
و...
استار اگه 140 تومن باشه و قرار باشه جت بشه 160 تومن به نظرت درسته اینهمه امکانات بیشتر داشته باشه و فقط 20 تومن گرونتر باشه ؟ :18:
ولی خب یه گوشیهاییم هست که بیشتر از جت ارزش داشته باشه ... پیشنهاد من به شما s5620 monte هست
تقریباً همه امکانات جتو داره + تاچ خازنی ... فقط دوربینش ضعیفتره ... قیمت 190 تا 200 تومن
اگه هم دوربین خوب میخای مارول هست که وای فایم داره 190 تومن
حالا منظور منم که 4تا نیست آجرای آلکاتل هم بیش از 4تا نگه میدارن منظورم کم بودن جاش هست.باید 2000مخاطب رو میدادن به مسیج و 500تای مسیج رو میدادن به مخاطب درست میشد. حالا با این همه تفاسیر راهی بلد نیست کسی که حافظه مسیج رو ببره بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام.من فریم ور جت رو از رپید شیر دانلود کردم.چجوری بریزم تو گوشی؟؟؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه.راهی نداره.نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4432674&postcount=362
آموزش تغییر فریمور :نقل قول:
برنامه مورد نیاز برای آپدیت (مولتی لودر) :
کد:http://www.interupload.com/files/0NA...5.61.rar_links
گوشی رو خاموش کنین.(از آغاز تا پایان گوشی باید خاموش باشه.)
سیم کارت و مموری رو دربیارین.
3 تا دکمه کاهش صدا ;دوربین و خاموش/روشن رو با هم فشار بدین تا گوشی به حالت دانلود بره.
گوشی رو به پی سی وصلش کنین.
درایور گوشی تون رو نصب کنین.(تو سی دیش هست اگه ویندوز نشناخت از اینترنت پیداش کنین.)
مولتی لودر رو اجراش کنین.
LSI6410 رو انتخاب کنین.
گزینه های Boot Change ' Full Download ' و Master ROM رو تیک بزنین.
مسیر همه فایل ها رو به برنامه بدین (به جز چهار تای آخری).
در قسمت مربوط به rsrc2 مسیر فایل دارای کلمه low رو به برنامه بدین.
(فلش کردن بدون فایل بوت هم امکان پذیره ولی سازگاری گوشی رو با نسخه جدید کاهش میده.ریسک فلش
کردن با فایل بوت هم بیشتره.)
گزینه پورت سرچ رو بزنین تا گوشی رو پیدا کنه.بعدش دانلود رو بزنین.
اگه همه مراحل درست انجام بشه در سمت راست مولتی لودر مینویسه Download Complete.
گوشی رو از پی سی جدا کنین
باتری گوشی رو دربیارین.دوباره جاش بندازین.
گوشی رو روشن کنین.
بعد از ظاهر شدن صفحه اصلی گوشی رو خاموش کنین.
سیم کارت و مموری رو جا بندازین.
گوشی رو دوباره راه اندازی کنین.
البته کلیه عواقب این کار بر عهده خودتونه:11:
آخرین فریمورش چیه می خوام ضروریه.............:11:
سلام دوستان من یک خواهشی ازتون داشتم یک ویدئو آپلود کردم اگر زحمتی نیست اینو دانلود کنید ببینید گوشیتون پخش میکنه یا نه فرمتش H264 هست که کیفیت بسیار خوبی داره حجمش هم زیاد نیست 7 مگابایت هست روی 5800 امتحان کردم پخش نکرد :11:
انشالله این چند روز امتحانام تموم بشه میرم بخرمکد:http://www.mediafire.com/?zmiz1cxzmyk
بر و بچزی که این گوشی رو دارین
به نظرتون Jet بگیرم یا S8300 ؟
من تا حالا گوشی بدون سیستم عامل نداشتم.
بنا بر این رابط کاربریش خیلی مهمه برام.
اینجوری که شنیدم 8300 در مورد SMS نوشتن با تاچ گوشی و اینها یه مقداری مشکل داره. درسته؟
بعد برای این برنامه GPS درست و حسابی پیدا میشه؟
دوست عزیز من تست کردم ... تمیز پخش کرد :31: مشکلی نداشت :8:نقل قول:
ولی خدائیش عجب کیفیتی رو گوشی داشت از نوت بوک وایو که دارم واقعا بهتر بود حال کردم :5:
دستت درد نکنه انشالله بخرم هر چی یاد بگیرم میام اینجا با شماها تقسیم میکنم واقعا شرمندم کردی :11:
واقعا کم کم دارم به این جت ایمان میارم
بزارید تجربیاتم بعد از حدود 10 روز که از خرید جت می گذره رو براتون بگم :نقل قول:
به نظر من همانطوری که قبلا هم گفتم 2 دسته اصلا نباید سراغ این گوشی برن
- اونائی که براشون ذخیره اس ام اس مهمه ( این گوشی تو این زمینه محدودیت داره )
- اونائی که عشق برنامه دارن ( این گوشی به خاطر نداشتن سیستم عامل و محدود بودن به پلاتفرم جاوا عملا چیزی روش نصب نمیشه )
دوستان دقت کنند که جاوای این گوشی با گوشی های سونی اریکسون و .. متفاونه مثلا نقشه تهران بدونید که رو این گوشی نصب نمیشه !!!! خلاصه زیاد رو برنامه حساب نکنید.
در مورد GPS :
به نظر من GPS این گوشی از لحاظ سخت افزاری خیلی خوبه و لی خوب نرم افزار خیلی با کیفیتی براش نیست یه نرم افزاری هست بنام TRUKBUDDY که هر چند کارتون رو راه میندازه ولی عملا در مقابل OVI MAP نوکیا حرفی برای گفتن نداره ( می تونم بگم تنها نکته مثبت گوشی های نوکیا همین OVI MAP اوناست و گرنه باید انداختشون تو سطل آشغال ) :31:
نکات منفی دیگه ای هم هست به نظر من :
بلند گو گوشی جای خوبی تعبیه نشده.
پشت و روی گوشی خیلی باحال اثر انگشت روش میمونه :31:
هر چند باتری گوشی بعد از مدتی آب بندی میشه ولی در کل به باتری این گوشی امنیاز متوسط به پائین میشه داد.
ولی نکات خوبی هم هست :
دیزاین واقعا عالی
کیفیت صفحه نمایش فوق العاده (در حالت معمولی و پخش فیلم )
رابط کاربری بسیار خوب و کاربر پسند.
تاچ فوق العاده
تقوبم شمسی (بسته به فریم وبر )
برنامه های پیش گزیده مناسب
در کل نظر من :
من از خریدم راضی هستم چون دنبال یه گوشی بی دردسر می گشتم ... حوصله نصب برنامه رو هم دیگه ندارم و میشه گفت نیاری ندارم ( یه زمانی خوره برنامه بودم و و اقعا خسته شدم ) دیزاین گوشی هم برام مهم بود.
این گوشی با چیزائی که روشه نیاز منو کاملا مرتقع میکنه و کاملا از خریدم راضی هستم .
برای هر خریدی قبلش نیازتون و انتظاراتتون رو ار گوشی مشخص کنید تا بعدا دیپرس نشید :31:
Mig33 عزیز فیرم ویر شما چیه و چه زبان هایی روش هست؟راستش خیلی دنبال تقویم شمسی هستم.
موقع خرید فروشنده گفت گارانتی یکی مایکروتل هست یکی هم ماکروتل.قیمت ماکروتل ارزونتر بود واسه همین اونو برداشتم.قیافه کارت گارانتیش هم داد میزنه که درست حسابی نیست.نه سریال نه مدل.هیچی روش ننوشته.پشت کارت فقط اسم 5 تا تعمیرگاه تو تهران هست.
فیرم ویر فارسی جدید هم که تو نت پیدا نمیشه.حالا میخام آپدیت کنم ولی نمیدونم کجا ببرم.
mishe ctanta barname vasash bezarid
آخرین فریمور جتو می دین؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ما مخلصیم :10:نقل قول:
فریم ویر من اینه S8003 JPIL1 هست رو شم زبان های :
انگلیسی
عربی
فارسی
اردو
فرانسه
نصب شده و تقویم شمسی هم روش هست که به نظرم یکی از نکات مثبت این گوشی و از نظر من خیلی حائز اهمیته چون شما تمام برنامه های کاری ، تولدها دوستان ، یادداشت ها رو می تونید رو این تقویم داشته باشید.
البته دوستان میگن یه ورژن ورژن فریم ویر جدیدتر هم مایکروتل آورده ، اینجا ببینید :
گارانتی مایکروتل درسته البته درست ترش پارس مایکروتل هست ... رو جعبه اون لیبل هولو گرامی طلا ئی داره و یه کارت طلائی هم تو جعبه هست .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=326057&page=137
البته شما گوشی رو ببر همین گارنتی اصلی ( مایکروتل ) بگو فریم ویر جدیدو بریزه 10 تومن میگن پول میگیرن :31:
راه دیگه ای نداره چون فریم ویرهای قارسی که اونا دارن گویا جائی پیدا نمیشه !!! :46:
موفق یاشید
سلام به همه ... اینم فریمور جدید با ساپورت فارسی که در اختیار نمایندگی هاست : jpjb2
يه چيز جالب اينكه ميتونيد اس ام اس فارسي بزنيد در حالت افقي گوشي با استفاده از زبون عربي ؤ براي چهار حرف اختصاصي فارسي از اردو استفاده كنيد بغير از حرف JE كه تو اردو هم نيست.
اين از حالت حالت تايپ اس ام اس فارسي در حالت عمودي خيلي بهتره
الان اين پستو به همين روش و با استفاده از WIFI گوشي اينجا ميزارم.
با ضمانتم پول می گیرن؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
دم خونه ما 4 تومان گرفت فلش کرد تازه گارانتی هم نداشت
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون.نقل قول:
والا من این گوشی رو اگر بگیرم برای برادر کوچیکم میگیرم که 12، 13 سالشه و برنامه براش مهم نیست.
اما اینکه بازی های تاچ جاوا روش نصب بشه خب خیلی مهمه. چون اون دوست داره بازی کنه.
بعد این محدودیت SMSاش چند تاست مگه که شما انقدر شکاری؟
یه پک گیم لمسی که الان براتون آپیدم.(خیلی عالیه.حتما دانلود کنین.)
کد:http://www.interupload.com/files/1LCODF0P/CentralJet_JavaPack1.rar_links