نقل قول:
این لب تاپ با گارانتی کدوم شرکت عرضه میشه؟
Printable View
نقل قول:
این لب تاپ با گارانتی کدوم شرکت عرضه میشه؟
سازگار ارقامنقل قول:
تو سایتش هم هست SAZGAR.COM
نقل قول:
نقل قول:
لطفا دقت کنید، گفته بودم:20:
البته این مدلی که دوستمون ( nikaan ) گذاشتن 3 گیگ DDR3 داره HDMI نداره و سی پی یوش هم DOUL CORE هست
خیلی ارزش داره زود باید بریم بخریم می ترسم سازگار ورداره پس فردا تعقیرات بده ( 3 گیگ رم رو 1 گیگ DDR2 سی پی یوش رو
هم بکنه CELERON قیمتش رو هم بده 590000 ؟!؟!؟!؟! )
این HDMI یکی به ما توضیح میده یعنی چی؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
نه ، دقیقا مدل 2 گیگ رم منظورم هست و این مدل رو این قیمت دیدم و مدل 3 گیگ رمش همونی هست که توی
سایت سازگار دیدید و قیمتش هم توی بازار تقریبا همونیه که توی سایت دیدید
در مورد hdmi هم بگم که من این کانفیگ رو از یه سایت ایرانی دراوردم و توی اون کانفیگ زده بود hdmi داره
(که قیمت رو هم زده بود 530 که الان نگاه کردم دیدم 10 تومن گرون کرده!!!!! ویه مدل دیگشو 1 گیگ رم کم کرده و قیمت رو 20
تومن کاهش داده!!!!! البته من توصیه می کنم از بازار بخرید) حالا ممکن این سایت اشتباه زده باشه
البته سایت سازگار هم اشتباه داره چون اون مدلی که 3 گیگ رم داشت رو نزده که بلوتوث داره در صورتیکه یکی از
دوستام این مدل رو خریده ، دارای بلوتوث هست ... ( بلوتوث داخلی ونه از طریق یو اس بی)
نقل قول:
پورت hdmi به این درد می خوره که لپ تاپ رو می تونید وصل کنید به تلویزیون lcd و فیلم هارو در لپ تاپ اجرا و
در تلویزیون پخش کنید
البته این خروجی گویا نسبت به خروجی های قبلی مثل dvi دارای سرعت بالاتری هست و به دردفیلم ها با
کیفیت بالا (full hd)که نیاز به انتقال اطالاعات بیشتر در هر ثانیه دارند، می خوره
دوستان سلام
جواب مارو که کلا" ندادید و نمیدید ! ؟
حالا بگذریم ...
من شنیده بودم که برای تقییر و تحول در نگه داری شارژ و خوب شارژ شدن و این جور حرفای باطری های یون لیتیومی جدید ، یه سری کارا باید کنیم
حالا کارش هم اگه خواستین بعدا" توضیح میدم
من این کارو با باطری گوشیم (5800) کردم . نمیگم جواب نداد ، ولی 50 درصد جواب داد
مثلا" اگه قبلا" 2 ساعت استفاده مداوم شارژ رو تموم میکرد ، الآن شده 3 ساعت استفاده مداوم
حالا ، این لپ تاپ هم همینطوره ؟
ساعت هاش که آره : 3 ساعت استفاده معمولی ، 1.5 ساعت استفاده معمولی + مثلا" وایرلس و ...
من خودم امروز تست کردم ، لپ تاپ رو خاموش شارژ کردم و باطری در آوردم گذاشتم کنار و با برق استفاده کردم (دیشب)
امروز صبح رفتم مدرسه ، باطری رو انداختم و از اینترنت وایرلس استفاده کردم (البته قبلش یه 10 دقیقه یا 15 دقیقه روشن کردم و ، فک کنم 10 تا بلوتوس 5 ، 6 مگابایتی فرستادم
حالا آخرش این که : همون موقع که داشتم از وایرلس و اینترنت استفاده میکردم ، همینجوری داشت باطری مصرف میکرد
1.5 ساعت استفاده دائم کردم و آخرش 20 و خورده ای شارژ داشت
به نطرتون اینجوری استفاده کردن و شارژ کردن خوبه ؟
یا اون روش رو بکنم و 2 ساعت بشه 3 ساعت ؟
نظرتون درباره 1 باطری شارژ شده اضافه چیه ؟
راستی ، برای شارژ باطری اینا ، پایه شارژ هست ؟ یعنی بدون اینکه بندازم تو لپ تاپ شارژ کنم ؟
منطورم اینه که مثل چرخ زاپاس ماشین ! امیدوارم مطلبو گرفته باشین
اگه متن رو کامل خوندین ، نظرتون رو حتما" بدین
اگه کمی مشکل تایپ و اینا داشت ، مشکل از کیبرد عربی لپ تاپه ! هنوز عادت نکردم !
ممنون و مرسی
نقل قول:
سلام
به نظر من مثل این می مونه که ماشین بخری بعدش برای اینکه خراب نشه ، بندازی رو کولت و اینجا و اونجا
ببریش:31:
ببین به نظر من عمر مفید یه لپ تاپ توی رنج 500 تا 700 تومن حدود 3 سال هستش ... بدین معنی که تا 3 سال
آینده اینقدر نرم افزارها و گیم ها و... تغییر میکنه ونیز لپ تا پ های قوی تر میاد که لپ تاپ شما پاسخ گوی
نیازتون نیست و توی نرم افزارها کم میاره!!!
همینطور اضافه کنید اصطحلاک بقیه ی قطعات رو(حالا حتما اونجا هم مثلا برای اینکه cpu مصطحلک نشه باید
درش بیاریم و مثلا cpu دسکتاپ رو بجاش بزاریم:31:)
برای همین اینقدر خودت رو برای 3 سال اذیت نکن و همون روش اول به نظرم بهتره
در صفحات قبل دیدم که تبدیلی برای انتقال تصویر از لب تاب به تلوزیون بود آیا کسی می تواند این تبدیل را برای من بفرستد هزینش را هم می پردازم اگر لطف کنید ممنون می شم
وزن 5738 zg چنده ؟
بالا 2.5 کیلو خیلی زیاد نیست؟
سلام دوستان
5738 ZG برای گیم خوبه؟
اونایی که دارن کدوم بازی ها رو تست کردن؟
اگه میشه چند تا بازی تست کنین بگین
ممنون
دو نوع 5738zg وجود داره.یکیش که حدودا یکی دو ماه پیش فروخته می شد دارای گرافیک geforce g 105m بود ولی مدل جدید zg که الان تو بازار هست گرافیکش ati 4570 هستش.نقل قول:
من اینجا مشخصات هر دو تا کارتو رو میذارم بعدش هم پرفورمانسی که تو بازی ها داشتن.
برای فهمیدن نوع کارت گرافیکتون هم اگه رو جعبش ننوشته از نرم افزار cpu-z استفاده کنین.
g 105m
Manufacturer: NVIDIA Series:GeForce G 100M Codename:N10M-GE1 Pipelines:8 - unified
Core Speed: *640 MHz Shader Speed: *1600 MHz Memory Speed: *700 MHz
Memory Bus Width:64 Bit Memory Type:GDDR2, GDDR3 Max. Amount of Memory:512 MB
Shared Memory:no
DirectX: DirectX 10, Shader 4.0 Current Consumption:14 Watt technology:65 nm
Features: OpenGL 2.1, GeForce Boost, kein PhysX Support, Unterstützte Auflösungen (wenn vom NB Hersteller unterstützt): HDMI: 1920x1200, DisplayPort: 2560x1600, VGA/LCD: 2048x1536, PCI-E 2.0, 7.1 Sound over HDMI (wenn vom Hersteller unterstützt), 23x23mm Package
ati 4570:
ManufacturerATI Series:Mobility Radeon HD 4000 Codename:M92-XT Pipelines:80 - unified
Core Speed: *680 MHz Shader Speed :*680 MHz Memory Speed :*800 MHz
Memory Bus Width:64 Bit Memory Type:GDDR3, DDR2, DDR3 Shared Memory:no
DirectX:DirectX 10.1, Shader 4.1 Transistors:242 Million technology:55 nm
Features: OpenGL 2.0, PCI-E 2.0 x16, Powerplay, DisplayPort support up to 2560x1600, HDMI support up to 1920x1080 (both with 7.1 AC3 Audio), 1x Dual-Link/Single-Link DVI, 1x Single-Link DVI Support (all display ports have to be supported by the laptop manufacturer)
خوب رو کاغذ که 4570 خیلی سرتر از g 105m ، ببینیم تو عمل چه پرفورمانسی دارن:
اگه میانگین تعداد فریم ها در ثانیه بیشتر از 30 باشه می شه گفت بازی با کیفیت قابل قبولی اجرا میشه.در ضمن بازی ها معمولا سه درجه کیفیت (low,medium,high) دارن که تو option قابل تنظیمه.
fps: تعداد فریم در ثانیه
بازی هایی که در اینجا تست شدن جزو معروفترین و البته سنگین ترین بازی ها هستن
رنگ آبی 4570 و قرمز 105m رو نشون میدن.
از sims 3 شروع میکنیم:
4570 این بازی رو در هر سه کیفیت اجرا میکنه.اما 105m رو درجه medium هم مشکل داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sims 3 (2009)
low: 232 fps
medium: 59 fps
high: 32 fps
Sims 3 (2009)
low:110 fps
medium: 26fps
بازی بعدی grid :
Racedriver: GRID (2008)
low: 69 fps
medium: 33 fps
high: 18.5 fps
Racedriver: GRID (2008)
low: 43 fps
medium: 16 fps
بازی بعدی هم که یکی از سنگین ترین بازی هاست یعنی :crysis
4570 در درجه low با 36 فریم در ثانیه اجراش میکنه اما 105m رو low فقط 26 تا فریم ریت میده که برای اجرای روون بازی کافی نیست.
Crysis - GPU Benchmark (2007)
low: 36 fps
medium: 22 fps
high: 12 fps
Crysis - GPU Benchmark (2007)
low: 26 fps
medium: 12 fps
نتیجه گیری نهایی:
ati 4570 یه سر و گردن از geforce g 105m بالاتره و برای اجرای بازی مناسب تر.
اگه می خواین acer 5738zg بگیرین و باهاش بازی هم بکنین حتما اونی که گرافیکش ati 4570 هست رو بگیرین،البته فکر کنم الان همه zg های تو بازار از همین نوع گرافیک ati باشن.
اگه سوالی بود در خدمتم.:5:
امروز سایت سازگار رو دیدم acer aspire 5738zg
گرافیکش بهتر شده
کارت گرافیک جدید ATi Mobility Radeon HD4570 512MB up to 1024MB
فردا یا پس فردا میخوام بخرم
البته از pconline
خدا کنه گرافیک جدید یاشه
زنگ زدم شرکت گفتن گرافیک ati رو میدیم
ممنون دوست عزیزنقل قول:
خیلی کامل و مفید بود
کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4570.13885.0.html
اينجا ببين:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355573
نه مشكلي ندارهنقل قول:
يك بار بذار بياد برسه به 20 درصد و بعد دوباره تا 100 شارژ كن
خواهش میکنم.نقل قول:
ویرایش شد.
مال من گرافیکش 4570 هست(سری جدیده)نقل قول:
Call of Duty 4
رو روش نصبیدم تمام گرافیک هم روی بالاترین بود خیلی روون اجراش کرد
چند وقته خریدی؟نقل قول:
من الان بگیرم فکر میکنی گرافیکش از این جدیداس؟
خوب كاري نداره كنار جعبه مدل گرافيك رو نوشته نگاه كننقل قول:
دو تا چيز بيشتر نيست
Geforce 105m
يا
ATI 4570
سلام به ایسر دارهای عزیز
دوستام من میخوام گوشیمو از طریق wireless به نوت بوک وصل کنم اما هر کاری می کنم گوشیم چیزیرو شناسایی نمی کنه!من تا حالا از wireless استفاده نکردم.نوت بوکم هم وسیله ای رو شناسایی نمی کنه.دگمشو که میزنم چراغش روشن میشه ولی انگار فقط چراغش کار می کنه!!
من 5738ZG قدیم دارم،ویندوز se7en ساخت 7600 ،گوشیمم 5800XM
یادمه حمید جان گفتن دگمشو بزنی خود ویندوز درایوشو میشناسه ولی روشن می کنم اتفاقی نمیوفته .
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام بچه ها من می خوام یه 5738g بگیرم می خوام ببینم کارت گرافیکش چطوره چه فرقی با zg آیا بهتره یا بدتر تو سایت سازگار زده هم g و zg گرافیکشون hd4570 ولی از یه مغازه پرسیدم گفت فقط zg 4570 داره.
حالا تو بازی ها کدوم بهتره؟((باتوجه به این که رم جی 4گیگ و سی پی یو 2.2 با 2مگ کش داره ولی زد جی رم 3 گیگ و سی پی یو 2.1 با 1مگ کش)).
مدل جي قديم داراي جي فورس 105 ام بود كه الان در جديد تبديل به 4570 شده و خيلي هم قويترهنقل قول:
کسی جوابی نداشت؟نقل قول:
همونطور که آقا حمید گفت روی نوتبوکت نوشته.هرچند الان اگه بگیری به احتمال 90 درصد 4570 هستنقل قول:
شاید درایورش نصب نیست.درایورش توی سیدی همراه لپتاپت هستنقل قول:
شاید درایورش نصب نیست.درایورش توی سیدی همراه لپتاپت هست[/QUOTE]
ممنون از نوجه شما.اونارم نصب کردم!!ولی فایده ای نداشت
سلام تفاوت t4200 با t4300 چیه و کدوم بهتره؟ و zg جدید از کدوم بهره میبره؟
ممنون
تفاوت t4200 با t4300
1.T4200 2000MHz اما T4300 2100MHz
2.لب تاب های سری جدید Acer Aspier 5738ZG از نظر گرافیک و CPU و مدل هارد و DVDRW و Wireless و Lan بهتر از مدل قدیمی است ولی مدل قدیمی از نظر کیفیت LCD و تکنولوژی RAM بهتر هستند.
5738zg جدید:
CPU: T4300 2.1GHz - DVDRW 24x 2MB Buffer - Wireless 105Mbps - RAM: DDR2 3GB ( 1GB 667 / 2GB 800) - VGA: ATI Radeon HD 4570 512MB Up 1792MB Directx 10.1 - HDD: 7200rpm 32MB Buffer Sata 3Gb/s - Monitor CristalBrite LED - Lan 10/100/1000
5738zg قدیم:
CPU: T4200 2.0GHz DVDRW: 16x 1MB Buffer - Wireless 54Mbps - RAM DDR3 3GB (1GB 800/1066 - 2GB 1066) - Geforce 105 512MB UP 1536MB Directx 10 - Monitor CristalBrite LED & LCD - Lan 10/100/- HDD: 5900rpm 16MB Buffer Sata
3. بازی های زیر را روی Acer Aspire 5738 ZG NEW نصب و با حداکثر کیفیت تصویری تست گرفتم جالب این است که با تمامی بازی های زیر کار کرد بدون هیچ مشکلی در حد اکثر رزولیشن وکیفیت Hight
Ranbow Six VEGAS 2 - CRYSIS - RaceDriver GRID - FARCRY - DAVIL MAKRAY 4نکته: تنها در بازی CRISYS در رزولیشن 768 * 1366 در حالت Hight سرعت بازی حدود 25% کم شد و در رزولیشن 768 * 1280 حدود 20% و در رزولیشن 770 * 1280 حدود 15% و در رزولیشن 768 * 1024 در حالت Hight کاملا بدون افت سرعت و با بهنرین سرعت و کیفیت قابل بازی است ولی در کل در تمامی رزولیشن ها قابل تحمل و بازی است .
Need For Speed CARBON / UNDERCOVER / SHIFT - EMPIER ERTHE 3 - AGE Of EMPIER 3
4.
NVIDIA
DirectX: DirectX 10, Shader 4.0 Current Consumption:14 Watt technology:65 nm
ATI 4570:
DirectX: DirectX 10.1, Shader 4.1 Transistors:242 Million technology:55 nm
ببین دوست عزیز هرچند اینجا جاش نیست ولی تا جایی که بلدم سعی میکنم راهنماییت کنمنقل قول:
اول برو این مسیر
Control panel->Network Connections
ببین کانکشن وایرلست در حالت
Enable
هست یا نه
راستی یه سوال
نه وایرلس گوشیت میتونه لپ تاپو بشناسه نه برعکس؟
دوستان برای این گرافیک 4570 کدوم ورژن
DirectX
رو پیشنهاد میکنید؟
ممنوننقل قول:
آره Enable هست
بله هیج کدوم نمیشناسن!!!:41:
در بخش مشكلات سخت افزاري و نرم افزاري يك تاپيك بزننين تا افراد بيشتري ببينن:11:نقل قول:
براي چه ويندوزي؟نقل قول:
اخرين نسخه 11 هست.
کد:http://www.microsoft.com/windows/DirectX/
XPنقل قول:
نسخه 11 ش هم اومد؟:18:
تا همین چند وقت پیش که ملت داشتم 7C شو استفاده میکردن :31:
اگه geforce بود چیکار کنم؟نقل قول:
میخوام ati باشه
ا می خواستم لپ تاپ 5738 بخرم
ایا به نظر شما نوع z یا zg بگیرم ؟ البته قیمتشون 100 تومن فرق داره
اهل بازی نیستم ، ولی اگر این رم و کارت گرافیک میشه ارتقا داد بعدا ،که نوعz بگیرم تا خرج نیاد بالا
ولی اگه به نظر شما این کار بیخوده برم zg بگیرم
نوع z مموریش یه اسلات داره نوع zg چندتا داره ؟
----------------
در شیراز کجا میشه ارزون خرید ؟
--------------
یه سوال که مهمه ایا فنش صدا میده و در ضمن داغ میکنه ؟
دوست عزیز، نبايد هم پيدا کنه ... چونکه اتصال وايرلس مثل بلوتوث نيست ... وايرلس در حقيقت يک نوع شبکه هست که تو اون اطلاعات بجای کابل از طريق بی سيم منتقل ميشه و تا زمانی که دو تا وسيله تو يه شبکه تعريف نشده باشند نمی تونند همديگه رو پيدا کنند ... البته واسه UIQ3 يه برنامه ای بود که رو لپ تاپ نصب ميشد و بعد نسخه موبايلش هم تو گوشی بايد نصب ميشد و اين طوری بين گوشی و لپ تاپ با سرعت خيلی بالاتر از بلوتوث فايل رد و بدل ميشد ... ولی اينکه واسه S60V5 همچين برنامه ای وجود داشته باشه خبر ندارم.نقل قول:
سلام به ایسر دارهای عزیز
دوستام من میخوام گوشیمو از طریق wireless به نوت بوک وصل کنم اما هر کاری می کنم گوشیم چیزیرو شناسایی نمی کنه!من تا حالا از wireless استفاده نکردم.نوت بوکم هم وسیله ای رو شناسایی نمی کنه.دگمشو که میزنم چراغش روشن میشه ولی انگار فقط چراغش کار می کنه!!
من 5738ZG قدیم دارم،ویندوز se7en ساخت 7600 ،گوشیمم 5800XM
یادمه حمید جان گفتن دگمشو بزنی خود ویندوز درایوشو میشناسه ولی روشن می کنم اتفاقی نمیوفته .
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
مدل ZG را بگیر چون کارت گرافیک هم مانند ram , cpu در سرعت هم نقش داره
مدل ZG دارای 2 اسلات است و تا 4 گیگ قبول میکند با باس 1066 ولی به صورت فابریک یک رم 1 با حجم 1گیگ باس 667 و یک رم 2 گیگ با باس 800 داره و Wimax , 3G , Finger Print هم ندارد. ولی سرعت بالا و کیفیت خوبی داره و بسیار خوب است و اگر خواستی بعدا می توانی هم رم وهم سی پی یو را هم عوض کنی ولی کارت گرافیک را نه
در شیراز در پاساژ PC Center Pars از نمایندگی سازگار به نام هدیش طبقه اول سمت راست می توانی تهیه کنی قیمت 730 است ولی بگو که قبلا برادرم از شما 670 گرفته چند روز پیش 1 هفته قبل و زیر بار نرو تا 670 بهت بده
فن صدا نداره و داغ کردنش بسیار پایین است
برای اینکه از مشخصات سخت افزاری با خبر بشی به صحفه قبل مراجعه کن
خوب نخرنقل قول:
برو از يك جايي ديگه بخر
الان 90 درصد زدجي بازار همين 4570 هست
خيلي خيلي هم مشتري داره
حمید جان ، مرسی گرفتمنقل قول:
680 کمتر نداد گفت اونکه هفته پیش دادم چند تایی درخواست داده بود می گفت فاکتورش بیاره اگه تکی گرفته تا بکنمش 680 !!!:31:
فعلن که هیچ کاریش نتونستم بکنم چون تبدیل پریز برق می خواد
خیلی حال دادی ،
----------
مدل قدیمی رو هم توی یه مغازه دیدم که 750 می داد ولی همین جدیده رو گرفتم
فقط یه راهنمایی واسه پارتیشن بندی و نصب ویندوزxp می خواستم ، ایا از همین cd ویندوز شرکت سازگار که روشه استفاده کنم دیگه نمی خواد cd بوت ویندوز درایو دار درست کنم؟
پارتیشن بندی برنامه خاصی داره یا همون f disk ویندوز های قدیم هم مشکل رو حل می کنه؟