یعنی هارد در بایوس دیتکت نمیشه ؟نقل قول:
Printable View
یعنی هارد در بایوس دیتکت نمیشه ؟نقل قول:
سلام لطفا قیمت این دستگاه برام بفرست
بــــــــــــــــــــــــ ـــــه ، سلام حامد جان :دینقل قول:
آقا میبینم که تاپیک رو کلی بردی جلو :دی
خدا خیرت بده که کمک می کنی به مردم
اومدم یه چیزی بگم برم
دوستانی که تهران هستن و نتونستن خودشون هاردشون رو زنده کنن ، از امروز دوباره من میتونم کمکشون کنم .
کسی خواست پیام خصوصی بده هماهنگ کنیم با هم.
حامد جان موفق باشی داداش.
سلام
بنده داشتم ویندوز سون روی کامپیوترم نصب می کردم،بعد از مراحل نصب موقع ری استارت شدن(1یکی از مراحل طی شدن مونده بود)سیستم ری استارت شد، ودیگه اصلا وارد نصب نمیشه فقط بر روی تصویر مادر بورد می مونه(اسوس)و وارد بایوس هم نمیشه؟!؟
یکی از کابلهای هارد رو در میارم،وارد بایوس میشه (قبلا ویندوز سونبه راحتی نصبکرده بودم،اتفاقا سی دی وندوزش رو از محصولاته فروگاه همین سایته)،هارد دوستمو تست کردم ویندوزش بالا اومد
هاردم160 گیگ مکستور
ممنون
کابل هارد رو میکنید وارد بایوس میشه ؟نقل قول:
نقل قول:
بله،ولی با همون کابلها(کابل جدید هم خریدم)هارد دوستم روسیستم من بالا اومد
پس با هارد دیگه مشکلی ندارید ولی با هارد خودتون این مشکل پیش میاد بله مشکل از هارد است
مشکل هم میتونه از برد هاردتون باشه هم میتونه از فریم ویر هارد باشه و هم سوکت دیتا ی هارد
درست میشه؟!؟(اطلاعات خیلی مهمی دارم)سکوت دیتا هارد؟؟!؟!نقل قول:
بله احتمالا درست میشه
سلام به همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم یه هارد seagate barracuda 7200.11 320 gig داره که هر چند وقت یبار ویندوز میپروند دوباره درستش میکردم چند بار هم که اصلا زمان بوت بالا نمیومد و شناسایی نمیشد.من اپدیتش کردم و موقتا درست شد ولی بعد از مدتی دوباره همون جوری شد و اصلا بالا نیومد اونم رفت یه هارد دیگه خرید. هارد الان پیش منه و به عنوان هارد دوم خیلی راحت رو سیستم من بالا میاد میخوام درستش کنم بهش پس بدم.چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1. من میخوام دوباره هارد رو اپدیت کنم از اونجایی که هارد خودم وسترن دیجتاله اپدیت این هارد از طریق ویندوز به اون یکی هاردم ضربه ای چیزی وارد نمیکنه ؟
2. من میخوام هارد رو به دو پارتیشن 160 گیگی تقسیم کنم بهترین برنامه واسه این کار کدومه ؟ وین xp
3.هر برنامه ای واسه چک کردن بررسی فیکس کردن هارد لازمه بگید و در کل اگه کاری مونده بگید میخوام انجام بدم تا این دیگه نپره و قابل اطمینان بشه!
ممنون.
الان اون هارد دربایوس دیتکت میشه ولی رو نصب ویندوز شناسایی نمیشه ؟نقل قول:
پریدن اطلاعات هارد چند علت داره یکی میتونه از پاور باشه یکی ویروس یکی هم بدسکتور این موارد رو کامل چک کنید
-------------------------نقل قول:
سلام
مشلش رفع شد(بدسکتور بود)
من الان می خوام درایوها مو از 6تا به 4 تا تبدیل کنم،تمام درایوهام هم تقریبا پر هستن،نرم افزاری هست که بدون اینکه اطلاعاتم حذفشه درایوها رو به 4تا کاهش بدم؟!؟پارتیشن مجیک چطوره؟
سلام . من حدودا 2 ماه پیش یه هارد WD 1 TB خریدم.چند روز پیش دادم به یکی از دوستام بعد که ازش گرفتم و وصل کردم این ارور رو میداد:
A disk read error occurred.please hold Alt+Ctrl+Delete to restart.
یه ویندوز بوتیبل گذاشتم اما دیدم از هاردم فقط یه پارتیشن 30 مگابایتی مونده!
از ریکاوری کنسول دستورات FIXBOOT,FIXMBR,CHKDSK رو تایپ کردم اما اتفاقی نیفتاد .فقط اروری که میداد تغییر کرد و زدش partition table مخدوش شده.
یه هارد دیگه که روش ویندوز نصب بود رو وصل کردم و از ویندوز نرم افزارهای Partition Magic و Active partition recovery رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم.
ممکنه راهنمایی بکنید؟ امیدی بهش هست؟
ممنون
یک عکس از disk managment سیستم بدین و بگین دقیقا کدوم پارتیشن هارو میخواین ادغام کنیدنقل قول:
شما هارد رو که به سیستمی که هارد داره و ویندوز رو ش هست نصب کنید و یک عکس از disk managmnet بدیننقل قول:
نقل قول:
الان متوجه شدم اتصال هارد مشکل داره و موقع بالا اومدن ویندوز هم پیام میده که اتصال بد یا همچینی چیزی... و باید f1 رو بزنی تا وین بالا بیاد
از اوجایی که من این هارد رو چندتا کیس تست کردم با چندتا کابل مختلف اشکال نمیتونه از کیس باشه از خود هارده. باید چیکار کنم درست شه؟
راستی اگه بخوام هارد رو چک کنم و اگه سکتور داشته باشه فیکسش کنم از این ابزار استفاده کنم خوبه ؟ کدوم گزینه بهتره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما هارد رو که به سیستمی که هارد داره و ویندوز رو ش هست نصب کنید و یک عکس از disk managmnet بدین
اگه برای اسکن بدسکتور میخواین نرم افزار hdd regenerator بهترینهنقل قول:
یعنی شما کابلشو چک کردن و با تعویض کابل درست شد ؟
یادمه برای یک سری هارد های وسترن یک نرم افزاری بود توسایتش با اون هارد رو فرمت میکرد درست میشد این مشکل اگه با این کار درست نشد هارد رو low level format کنید و در نهایت آپدیت فریم ویرنقل قول:
سی دی ویندوز xp هم بوت کنید در قسمت پارتیشن ها همین حجم هارد رو فقط میبینید ؟
بله.یه هارد 250 هم داشتم که بعد اینکه اینطوری شد رو اونم نمیتونم ویندوز نصب کنم.درایوهایی که واسه ویندوز ریختن انتخاب میکنم رو میگه XP-compatible نیست یا یه همچین چیزی.شما از نرم افزار HDD Capacity Restore چیزی شنیدید؟ خیلیا دقیقا مشکل مشابه منو داشتن با این نرم افزار مشکلشون حل شده بود اما من اجراش کردم هاردو درست شناسایی نموتونست بکنه و پرت و پلا زده بود به جای اسم هارد.تازه بعد ری استارت اون صفحه ی ابی بالا میومد و نمیذاشت ویندوز اون یکی هاردم بالا بیاد!نقل قول:
اگه با این نرم افزار نتیجه نگرفتین اون دوکار رو انجام بدین ببینید درست میشه یا نه
سلامنقل قول:
انگار نمی خواد درسته بشه،خیلی خیلی سرعت کامپیوترم پایین اومده حتی مجبور شدم 4 بار ویندوز عوض کنم،2 بار هم ویندوز پروند؟!؟
اگه کامل پارتیشن بندیش کنم مشکل حل میشه؟!؟
اگه اطلاعات مهم ندارین پارتیشن هارو پاک کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید
کند شدن سیستم هم علت های زیادی داره و فقط از هارد نیست میتونه از پاور دما و کم بودن حجم رم و ناسازگار بودن رم با مین باشه
تا دو هفته پیش عالی کار میکرد،مشکل از پاور و رم که فکر نکنم باشه
ویندوز اکسپی که هم که نصب می کنم تا 25 در صد که میره قفل میکنه دیگه ادامه نمیده!!
موقع کپی شدن فایل قفل میکنهنقل قول:
اگه سی دی نصب ویندوز و درایو اپتیک سالم باشه مشکل از هارد و پارتیشن بندی هارد و پاور میتونه باشه و سازگار نبودن رم با مین که این مشکل برای شما نیست چون قبلا مشکلی نداشتین
ممنون از راهنمایتون من این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب کردمنقل قول:
این وضعیت هارد منه بهش امیدی هست؟
تو برنامه وقتی خواستم سکتور های خراب رو درست کنم گزینه سوم رو زدم و لی خیلی خیلی طول کشید تا جایی که هر گیگ یه ساعت طول میکشید هارد هم پر از بد سکتور بود از صبح تا بعد از ظهر همیجوری رفت تا اینکه برق رفت و قطع شد:37:
حالا میخواستم بدونم اگه امیدی به درست شدن این هارد هست از کدوم گزینه استفاده کنم بهتره ؟ راستی هارد هنوزم بالا میاد مثل قبل.
نقل قول:
همه سکتورهای هارد که اوضاش خرابه
شما رو scan and repair بزارید ببینید میتونه همرو ریکاوری کنه یا نه البته یکم زمان بره اینکار
با سلام
من يه هارد maxtor diamondmax 22 مدل stm3500320as دارم ديروز سيستمم رو كه خاموش كردم و بعد ١ ساعت روشنش كردم مادربرد ديگه detect ش نميكرد (تو ليست سخت افزارهايي كه به پورتهاي ساتا وصل ميشه نيست) بوت ويندوز سون رو هم كه گذاشتم تو قسمت نصب ويندوز هيچ هاردي نشون داده نميشد كه ويندوز نصب بشه. پاور هم داخل هارد مياد (يه لرزشي داره وقتي به مادربرد وصله) پورت و كابل ساتا رو هم عوض كردم ولي جواب نداد
ممنون ميشم از دوستان اگه كمك كنن (ديتاهاي هارد هم خيلي مهمن ميخوام ريكاورش كنم اگه امكانش باشه)
اگه موتور هارد کار میکنه و کابل دیتاشو چک کردین کابل برقشو هم عوض کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد مشکل یا از تنظیمات بایوس است یا فریم ویر یا لحیم سردی قطعات روی برد یا سوکت دیتای خود هارد
سلام براتون pm فرستادم
سلام
من یه لب تاپ msi x460 DX 64 bit دارم و می خوام ویندوزش رو عوض کنم اما در بوت هارد دیسک رو شناسایی نمی کنه .
من مطالب قبلی رو خوندم اما نمیشه بدون اینکه لب تاپ باز بشه و هارد بیرون بیاد این مشکل رو حل کرد ؟
نه خیر نمیشه
باز کردنش معمولاً زیاد سخت نیست فقط با یک پیچ میتونی هارد رو در بیاری
سلام
هارد من مشکل صفر نشون دادن ظرفیت توی بایوس رو داره و قتی هم که بالا میاد یه درایو 32 MB رو نشون میده
مدل : STM31000334AS
سریال : 8TE1XEV0
تمام مراحل پست 1 رو هم اجرا کردم و نتیجه زیر رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از قطع کابلها و ریست و وصل مجدد هارد هم هیچ تغییری اتفاق نمیفته.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
همونطور که گفتم یا باید هارد low level format بشه یا باید با نرم افزار مخصوصش فرمت بشه یا فریم ویر آپدیت بشه اگه با اینکار نتونستین فریم ویر رو به حالت قبل برگردونید باید آپدیت کنید فریم ویر رونقل قول:
آیا با low level format اطلاعات از بین نمیره؟نقل قول:
همونطور که گفتین فریم ور رو از طریق سی دی بوت آپدیت کردم ولی پیغام میده که نمیتونه آپدیت کنه حالا نمیدونم فریم ور رو اشتباه دانلود کردم یا چیز دیگه ایه
بله اطلاعات از بین میره و قابل ریکاوری هم نیستنقل قول:
ا نرم افزار مخصوص خود هارد هم تست کردین؟
منظورتون از نرم افزار هاردچه نرم افزاریه؟نقل قول:
راستش خود هارد برام مهم نیست ، اطلاعاتش برام مهمه
اگه لینکی از نرم افزارش داشته باشین و برام بزارین ممنون میشم
معمولا هر هاردی یک نرم افزار برای فرمت کردنش داره مثلا سیگیت یا وسترن یک نرم افزار مخصوص دارند باید برین از سایتش بگیریننقل قول:
آیا راهی برای ریکاوری اطلاعات هست ؟نقل قول:
فکر کنم بدید بیرون با pc3000 میتونند ریکاوری کنندنقل قول:
شما دستورات هایپرترمینال رو درست وارد کردین ؟
از چه رابطی استفاده کردین ؟