سلام
خواسنم بدونم می تونم گوشی 5800 رو هم با این روش ساین کنم؟
بعد اخرین ورژن این برنامه توی پست اول معرفی شده یا توی این انبار تاپیک باید بگردیم دنبال ورژن های بعدی؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
Printable View
سلام
خواسنم بدونم می تونم گوشی 5800 رو هم با این روش ساین کنم؟
بعد اخرین ورژن این برنامه توی پست اول معرفی شده یا توی این انبار تاپیک باید بگردیم دنبال ورژن های بعدی؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
با سلام
دوستان من يك گوشي n86دارم يك دفعه با HelloOX هكش كردم بعد چند هفته عكس هام بهم ريخت،فيلم هام ديگه پخش نميشد،گوشي هنگي شده بود و... .
بعد ريستش كردم و دوباره هكش كردم دوباره همون مشكل ها پيش اومد ميخواستم بدونم بايد چي كارش كنم تا بدون مشكل هكش كنم؟با يك روش ديگه ميشه هكش كرد تا مشكلاي HelloOX را نداشه باشه؟
نه فقط با Hello OX هک میشهنقل قول:
فیرمور جدید هم هنوز هک نمیشه
این روش برای همه گوشیهای نوکیا کار میکنه به جزنقل قول:
N86 . N97 (ورژن جدید)
پست اول این تاپیک همیشه آپدیت هست (به همت یونس عزیز)
منظورتون اينه كه n86 فقط با اين نرم افزار هك ميشه؟نقل قول:
اگر اينطور هست پس من چي كار كنم تا مشكلم حل بشه؟
دوست عزیز شما گوشیت رو هک کن و بعد آپدیت کن...نقل قول:
بعد از آپدیت دیگه گوشی رو ریست نکن...در غیر این صورت هک از بین میره و فعلا" هک نمیشه...!
شاد باشی:40:
من بعد از چندین روش هک به مدلهای مختلف امروز به همین روش هک کردم..
البته فکر میکنم هک شد.. چون چندتا چیز install کرد و پچ هم اومد و منم سبزش کردم ولی هنوز هم خیلی از فایلهای sis اجرا نمیشه..
دیگه واقعا کلافه شدم.. گوشیم n79 ولی اگه نتونستم با این مشکلشو حل کنم عوض میکنم.. چون وقتی دیگه n gage و sis نصب نشه نوکیا چه فایده ای داره..
لطفا کمکم کنید بگید با هک همه فایلهای sis باید نصب بشه یا گوشی من ایراد داره ؟
دوست عزیز اگه هک شده و منو پچ سبز شده > هک شده فایل های sis مخصوص گوشی خودتون باید نصب بشه و بازی های انگیج هم باید به این تایپک بری برای فعال سازیش :46:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
ببخشيد ميشه بيشتر توضيح بديد:11:نقل قول:
من زياد از موضوعات مربوط به موبايل سر در نميآورم يك مقداري مفصل تر توضيح بديد:40:
دوست عزیز منظور یونس اینه که شما گوشیتون هک کنید اگه هک هستش پس برای حل مشکلت اونو آپدیت کن وقتی آپدیتش کردی گوشیتو به هیچ عنوان ریست نکن چون هک گوشی خراب میشه و گوشی شما هم که با آپدیت به فریمور جدید تبدیل شده دیگه هک نمیشه و باید منتظر باشــــی ...نقل قول:
357988039603738
nokia 5800
دوست عزیز برای درخواست Cer & Key تو این تایپک باید درخواست بدید ...نقل قول:
آماده شـــد ...
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
ممنون می شم اگه cerگوشیمو بگید!مرسی
N70 شماره سریال:353946019761532
تو این تایپک درخواست بدید دوستان :46:نقل قول:
دیگه هرکی درخواست بده اینجا درخواست داده نمیشـــه :41:
آماده شـــد ...
من رو N97 v20 میریزم روی Upacking گیر میکنه بایاد چیکار کنم؟
درود
من روی N97 V20 نصب میکنم روی unpacking گیر میکنه.
مشکل چیه؟
سلام..من میخوام 6220clasic هک کنم...بهترین و اسونترین روش چیه؟ وایا این helloX میتونه هک منه؟فرمور 5.15 هست...ایا برنامه هایی مه الان نصبه رو گوشی پاک میشه؟
سلامنقل قول:
گوشی شما با روش HelloOX هک میشه
تنها روش هست
برنامه ها تون پاک نمیشن
سلام داداش..
من قبلا گوشیمو با همین روش هک کردم و بعدا مجبور شدم گوشیمو مستر ریست کنم.. حالا پوشه انگیج گوشیم کلا حذف شده و وقتی با همین روش میخوام هک کنم اصلا free signer نصب نمیشه..
چیکارش کنم دادا؟
دوســـت عزیز این برنامه free signer رو دانلود کن و موقعی که میخوای با برنامه SignSiS ساین کنـــی این گزینه رو بزارید با عکس نشون دادم و برنامه رو با Cer & Key ساین کنید :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ابن روش هک ایمن هست؟
میشه بعد انجام کار پچ رو حذف کرد یا کلا برگردوند به روز اول؟
واسه 6220 از کدوم برنامه استفاده کنم و جز کدوم دسته حساب میشه؟
ممنون
آره دوست عزیز میشه پچ ها رو پاک کرد و برگردون به روز اول ...نقل قول:
اگه شما Cer & Key دارین یکی از ورژنهای برنامه (که تو پست اول هست) ساین کنید و رو گوشی اجرا کنید :46:
من فکر میکنم گوشیم FP2 هست ولی شک دارم
شک نکن گوشیت Feature Pack 2 هستنقل قول:
داداش واسه من اصلا اون عکسی که ضمیمه کردی اصلا اون شکلی نیست..
چیزی که دانلود کردم خودش یه فایل sisx که خوشبختانه نصب میشه ولی وقتی cer و key که مطمئنم درسته رو بهش میدم و دستور sign رو میزنم این پیغام خطا رو میده.. Error load key file
واسه چی همچین پیغامی میده؟؟
به پسووردش ربطی نداره ؟؟
دوست عزیز Cer & Key گوشیتو بزار ببینــــم درستــــه (IMEI هم فرقی نداره):20:نقل قول:
من برات درخواســـت دادم !!!
اگه برا پسوردشــــ که چهار تا (0000) بزار :46:
opda.cn_n79_n79_356387029401461.key
opda.cn_n79_n79_356387029401461.cer
این از cer & key من
دمت هم گرم..
دوست عزیز امتحان کردم بدون هیچ اروری برنامه مورد نظر رو ساین کـــرد :46:نقل قول:
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ببخشید شاید سوالم مسخره باشه
دو فایلی رو که دانلود میکنم بعد که میخوام از حالت زیپ درش بیارم رمز میخواد
هر رمزی هم میزنم میگه اشتباهه
چی کار کتم؟؟؟؟
تو همون پستی که نقل قول کردی هست!نقل قول:
Legend
شاد باشی
دوست من هر چی اونو میژنم میگهنقل قول:
The password that you type is not correct.try type it agine
راستی ساین کردن یعنی چی؟
چطوری ساین میکنن؟؟
ببخشید سوال هام مبتدی هست
سلام داداش..
حاجی دمت گرم بالاخره گوشی پدر سوخته منم بازی رو گذاشت کنار و هک شد..
حق با تو بود یعنی اونجا باید گزینه .sisx رو انتخاب میکردم.. بهرحال دمت گرم..
حالا یه لطفی کن و بگو من که گوشیمو مستر ریست کردم و انگیج کلا از تو گوشیم پاک شده باید چجوری دوباره پوشه انگیج رو راه بندازم؟؟
دوست عزیزم بفرما دوتا فایل رو بدون پسورد برات آپلود کردم ...نقل قول:
برای دونستن ساین یعنی چـــه تو تایپک زیر توضیح داده شده :40:کد:http://www.4shared.com/file/180450319/218b553c/HVIKE__P30world.html
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2352121
مخلصیـــم دوســـت عزیز :11:نقل قول:
من تو کار انگیج نیستم سوالت رو میتونی از Legend => یونس بپرسی کارش عالیـــه :46:
اینا شامل چه گوشی هایی میشند؟!نقل قول:
دوستانی که گوشی های FP1 و Pre Fp1 دارند باید از آدرس...
خیلی ممنون دوست مننقل قول:
ممنون که با حوصله جوابمو داد�:10:
سپهر جان این گوشـــی ها :11:نقل قول:
نقل قول:
FP1 devices:
---------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95
تو اینستال روت سرت گیر میکنه....؟!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کنسل کن دوباره امتحان کن ببین دیگه گیر میکنه اگه بازم همونجوری شد گوشیتو خاموش روشن کن دوباره اجرا کن ببین اینبار چی میشــه => با ورژن های دیگه هم امتحان و همین کارا رو کنیـــد برا خودمم همینجوری بود تا آخر با ورژن 2.3 هک شــد :11:نقل قول:
نقل قول:
ممنون درست شد.
:10::11::40::40:
سلام بچه ها من گوشیمو امشب با این برنامه هک کردم همه مراحل به درستی انجام شد ولی چیزی به گوشی اضافه نشد مثل برنامه Rompatcher و یا ..... آیا هک نشده؟چون برنامه ایی که ساین نشده بود رو نصب کردم درست نصب شد ولی چرا rompatcher اینا نصب نشده؟