سلام امروز یدونه v3 571g خریدم 1990
البته با وسایله اضافی (هارد و موس و کیف و....) شد 2370
عاالیه
سلام امروز یدونه v3 571g خریدم 1990
البته با وسایله اضافی (هارد و موس و کیف و....) شد 2370
عاالیه
سلام من یه دونه می خوام e1-571
cor i3
2
500
مخوام بگیرم با گارانتی سازگار
قیمت 1240
خوبه یا گرون میده.
سلام کسی اینجا جواب مارو نمیده>نقل قول:
کسی نیست اینجا جواب منو بدهنقل قول:
انگاری تاپیک تعطیل شده
آقا دستگاهت سالمه؟ ایرادی نداره؟ یه دفعه خاموش نمیشه؟ یا ریست؟نقل قول:
این ایسر به خدا یه چیزیش میشه. از همه به صرفه تره و مناسب تره برای ما اما نمیشه یه دستگاهی تولید کنه که هیچ ایرادی توش نباشه. بالاخره حتی بعد از 1 سال هم که شده یه ایراد هر چند کوچیک پیدا میکنه که سخت میشه رفعش کرد. ایسر از قدیمی ترین تولید کنندگان قطعات کامپیوتریه. مثلا اچ پی با تولید پرینتر معروف شد و بعد از پرینتر اومد توی کار کامپیوتر. یا اپل نصف سابقه ی ایسر رو هم نداره. اما ایسر نمیدونم چرا همیشه یه ایراد حتی کوچیک ایجاد میکنه توی دستگاهش. چه از قطعات مهم و اصلی باشه یا چه از بدنه باشه یا نرم افزار. اما باز هم برای کشور ما و امکاناتمون به صرفه تر و پر کاربرد تره.
سلام من امروز لپ تاپ e1-571g core i7 خریدم با گارانتی2.500واقعا ازش راضی هستم..سوالی بود در خدمتم.
دوستان کی اینجا ایسر5749 داره ممنون میشم راهنمایی کنه یا هر کسی که میتونه
من یکی از دوسام این مدل لپتاپ رو داره و قصد تعویض هاردش رو داره...
متاسفانه امکان تعویض توسط من یا تعمیر کار نیس و ایشون مجبورا خودشون تعویض کنن
حالا از دوسان که این لپتاپ رو دارن بگن برا تعویض هارد 5749 کدوم قسمت باید باز بشه..
چون از ایشون عکس پایین لپتاپ خواسم تو عکس اون قسمت که که تو اکثر لپتاپ ها هست باز میکنی رم و هارد تعویض شه وجود نداشه...
منم به لپتابش دسترسی ندارم ببینم کجا باید وا بشه از دوسان هرکی در این مورد در خصوص 5749 اطلاعاتی داره هاردش از کدوم قسمت باز میشه ممنون میشم...
از دوستان میخوام کمک کنند بدونم خرید لپتاپ های acer چجوریه ؟ کیفیت قطعات چطوره؟ اینکه میگند شانسیه درسته ؟ مثلا مدل acer v3-571g core i5
سلام والا من خریدم واقعا راضیم و نسبت ب لپ تاپ رفیقم کاhpهستش عالیتره...کیفیت قطعات عالیه هارد لپ تاپ من ک سرورصدا نداره..کیفیت و روشنایی صفحش عالیه...ب نظر من ک برن قابل قبولی ..و شرکتایی مث ایسوز و سونی پول اسمشونو میخورن.نقل قول:
شما همین مدلو گرفتید دقیقا ویژگیهاش چیه؟:n13:نقل قول:
salam be hame man mikhaam ye laptop begiram az bayne acer e157 hp 4540s 6g va asus n43 nemidonam koodomeshon behtaran age kasi mitone komakam kone vaghean mamnoonesh misham mamnoon
مشخصه 4540 از همه بهتره تا چقدر می تونین هزینه کنین؟نقل قول:
mamonoon az rahnamait nazdike 2 toman rastesh vase gerafikesh ye kam moradadam va in ke migan zod dagh mikone nazare shoma darbarash chie?
به نظرم z500 i5 بگیرین دور و ور 2 تومن بهترینه بعدش G500 i7
با سلام
من دنبال خرید لپ تام
با توجه به بودجه ام ایسر و لنوو به پولم میخوره دوستان چندتا سوال من می خوام زیر 1600 و ترجیحا 1500 هزینه کنم
ایا مثلا گرافیک ایسر که میزنه یک گیگ با سونی یک گیگ یکی هست و یا فرق میکنه و ایا سونی با کیفیت تر هست در اجرا نرم افزار و بازی و پرفورمنس
با این بودجه چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟
مدل e1 571g or e1 572g or v3 572 چه فرقی میکنند توی پرفورمنس هم فرق میکنند ؟
با تشکر
دوست عزیز یه گیگ یا دو گیگ بودن ملاک برتر بودن گرافیک نی و اصل کار اون چیپ گرافیک هست که مهمهنقل قول:
برای مثال گرافیگ nvidia با چیپ 630 از چیپ 610 برتره حالا هر شرکتی میتونه این گرافیک رو تو لپتاپش به کار ببره
مدلهایی همه که ذکر کردین کانفیگهای مختلفی داره و در کل به نظر بنده v3 پیشنهاد میشه، با توجه به نیازتون که بازی هست باید دنبال گرافیک 630 از این برند باشید که قیمت بالاتری داره!
اما از برند لنوو مدل e530 لپتاپ قوی ای هستش
cpu:i5 3210
hdd:750
ram:4
vga: 635 2g
1800t
هدف من بازی نیست اما می خوام برفرض اگر گرافیک یک گیگ گرفتم یه گرافیک یک گیگ خوب و واقعی باشهنقل قول:
من میخوام زیر 1600 و 1500 خرج کنم
4 گیگ رم باشه هارد مهم نیست
کیفیت سونی درمقابل ایسر ؟؟ با مشخصات یکسان چه جوری هست
باتشکر
لپتاپ سونی با کانفیگ برابر در مقابل ایسر از قیمت بالاتری برخوردار شاید بشه دلیلشو برند هم دونستنقل قول:
صفحه نمایش سونی صد درصد از ایسر بهتره اما این دلیل بر بد بودن ایسر نمیشه که در مدل v3 کولاک کرد و جزء پرفروشهای بازار بوده
تو لنوو با قیمت 1550 مدل g500 هستش
از ایسر هم بخوای باید e1 بگیرید
با سلام
اساتید لطفا سه لپ تاپ را با هم مقایسه کنید
Lenovo G400s - A قیمت 1550000
HP Pavilion 15-e071se قیمت 1550000
Lenovo ThinkPad E530-Cقیمت 1500000
اولا از نظر کیفیت و پایداری و واقعی بودن سخت افزار مثلا اگر گفته cori5 در مقابل نرم افزار سنگین کدامیک سربلند بیرون می آیند
دوما از نظر گرافیک : گرافیک کدامیک در عمل بهتر از بقیه می باشد لنوو 2 گیگ گفته ایا واقعا جواب میده و یا مثلا از یک یک گیگ amd پایین تر هست
و چرا قیمت جی 400 نسبت به کانفیگش با بقیه مدل ها پایینه ؟ این شک دار نیست
نمونه ایسر که با اینها رقابت بکنه چیه
اگر مورد دیگری هست بفرمایید
سلام- لپ تاپ ایسر v3-571g cor i5 دارم .چند مدتی میشه که متوجه شدم فن cpu مدام کار میکنه.دمای cpu در حالت عادی 40-45 است.و gpu 42 .در ضمن ویروس هم نداره چند بار با ناد 32 و emsisof اورجینال اسکن کامل کردم.لطفأ کسانی که این لپ تاپو دارن بگن فن cpuشون مدام کار میکنه یا نه؟
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال فنی داشتم نمیدونم اینجا درسته بپرسم یا نه
پیشاپشی عذر میخوام
من 1 ماه لپ تاپ خردم مدل acer v3-571g
وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم و وارد task manager میشم ( ویندوزم 8 هستش ) در قسمت processes و قیمت هارد , گاهی اوقات فضای اشغال شده هارد میاد روی 100 درصد یا 99 درصد و بعد میاد پایین و عادی میشه
این حالت بعضی وقتا هم طولانی میشه
این عادیه ؟ دلیلش چیه ؟
خیلی ممنون
hd tune هم نصب کردم و در قسمت health همه چی اوکی بود !
راستی کنار قسمت دی وی دی رایتر بالای لپ تاپ هم بیشتر وقتا یه صدای خش خش میاد انگار که یه چیزی مث فن داره میچزخه و ... مربوط به خود دی وی دی رایتر و اسپیکر نیست اصلا ! صداش از یه قطعه ای میاد !
دقت کردم وقتی داخل نت باشم هم صدا زیاد میشه !
این میتونه هارد باشه ؟ مشکل از هارده ؟
یه جایی بردم لپ تاپو نشون دادم گفت هارد لپ تاپت اصن وسط دستگاهه نه اون گوشه !
1 ماهه خریدمش اصن :n03:
ای کاش میشد میرفتم توی بازار خرید و فروش کامپیوتر و لپ تاپ و داد میزدم آقا نخرید ایسر. دو تا پست قبل از من دستگاهی که دارن با دستگاه من یکیه. اولی گفتن فنش زیاد کار میکنه. من مشکلم اینه که فنم کم کار میکنه و دستگاه خود به خود خاموش میشه و این خیلی خیلی بده. دوست دوم هم گفتن هاردش مشکل داره که باز مال من هم این مشکلو داره اما با یکم تفاوت. گارانتی هم فقط اذیت میکنه. هیچ وقت دیگه ایسر نمیخرم.
چه مدت هست که این لپتاپ رو دارین؟نقل قول:
توی ویندوز 7 هم این مشکلو داشتین؟فضای هاردو بیش از مقدار نشون میداد؟ویندوز 8 مشکلات زیادی داره که اکثرا باز به ویندوز 7 برگشتن/اگه به این ویمدوز علاقه دارین ویندوز 8.1 بریزید ببینید مشکل حل میشه یا نه!نقل قول:
یک سالی میشه
یک سال میشه که خریدم . در ضمن 15 ر.ز از گارانتیش مونده. میترسم بدم گارانتی خرابترش کنن. البته صداش فقط تو جا خلوت شنیده میشه ...نقل قول:
دوست عزیز شما ی برنامه سنگین رو اجرا کنید ببینید دمای سی پیو به چند میرسهنقل قول:
اما ...
کثیف شدن فن (کرک فرش داخلش رفته باشه و ..)که منجر به عملکرد ضعیف فن میشه
تعویض خمیر سیلیکون
و...
فعلا این دو مورد که بیشتر پیش میاد رو چک کنید
دوست عزیز شما ی برنامه سنگین رو اجرا کنید ببینید دمای سی پیو به چند میرسه
اما ...
کثیف شدن فن (کرک فرش داخلش رفته باشه و ..)که منجر به عملکرد ضعیف فن میشه
تعویض خمیر سیلیکون
و...
فعلا این دو مورد که بیشتر پیش میاد رو چک کنید[/QUOTE
مثلا تو pes 2013 دمای cpu نهایتش تا 60 میره البته بدون کول پد. گرافیگ هم تا 50
با توجه به گفته شما که فن مدام کار میکنه اما تاثیری در دمای سی پیو نداره/اون دو مورد که گفتمو چک کنید امیدوارم مشکلتون برطرف بشهنقل قول:
مثلا تو pes 2013 دمای cpu نهایتش تا 60 میره البته بدون کول پد. گرافیگ هم تا 50
خیلی ممنون...نقل قول:
مگه فن سی پی یو نباید همیشه کار کنه ؟ ؟!!!!!
دمای معمولی سی پی یو چنده ؟ چجوری میشه دمارو فهمید ؟
فن سی پی یو منم همیشه در حال کاره !!!!
منظور ازینکه مدام کار میکنه اینه که با شدت بیشتری در حال کار هست بطوری که مدام صداش شنیده میشه که فقط این مورد در زمان اجرای برنامه های سنگین ایجاد میشهنقل قول:
نرم افزارای مختلفی هست برای چک کردن مثل HWmonitor و...
بله چک کردم ... ممنون
دمای core 17 در حالت عادی چند باشد باشه ؟
راستی من وقتی دارم با باطری لپ تاپ کار میکنم جدیدا ... یه لحظه نور مانیتور کم میشه و بعد سریع عادی میشه و این در طول کار با لپ تاپ چند بار اتفاق میوفته ...
ولی وقتی به برق وصل باشه اصلا اینطوری نمیشه
مشکل خاصیه به نظر شما ؟
دوستان سلام.من تاپیکی برای acer v3 772gپیدا نکردم برای همین اینجا پست دادم.اگه میشه منو راهنمایی کنید که این مدل خوبه یا نه.مشخصات هم در پایین مینویسم.از برند ایسر راضی هستید و اینگه این مدل رو بیشتر برای بازی میخوام.لطفا طی این چند روز کمک کنید تا بهترین انتخاب را کنم.
4702 haswel
17.3 full hd
gtx760 2g فکر کنم با 4 هم پیدا شه
16گیگ رم.
دمای سی پیو به شرایط مختلفی بستگی داره نوع ویندوز 32 بیتی یا 64 ، میزان خمیر سیلیکون، برنامه های در حال اجرا معمولا دما باید بین 40 تا 42 باشهنقل قول:
این قضیه وقتی شارژر رو جدا میکنید اتفاق میفته؟و وقتی شارژر وصله نور مانیتور زیاد میشه؟
اگه این باشه که امری عادیه که تو قسمت power option که هنگام قطع و وصل بودن شارژ عوض میشه
تیک گزینه balance رو بزارید ببینید مشکل برطرف میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپتاپ خوبیه ولی فک نمکینی تو جابه جایی اذیتت کنه؟(به علت سنگینی میگم)نقل قول:
دو مدل lenovo y510 و asus n550 هم یه بررسی بکنید
در مورد این دو مدل قبل از ایسر تحقیق کردم و حتی بازار رفتم.لنوو که اچدی هست و هنگام کار سنگین میگن سمت چپ دستگاه داغ میشه و ایسوس هم با اینکه مشخصات و کیفیت خوبی داره قیمتش خیلی حباب داره و نزدیک 4 تومن هست در حالی که من این ایسر رو در یکی از فروشگاه های انلاین 3.400 دیدم.چون برای بازی میخوام وزن و 17اینچ رو ترجیح میدم.این مدل میگن گرافیک خیلی قوی ای داره.در کل میخوام بدونم شما دوستان که از این برند استفاده کردین نقاط قوت و ضعفش چیه.میتونه چند سالی کار منو راحت راه بندازه و نیاز منو برطرف کنهنقل قول:
ایسر برند خیلی خوبیه تا چند وقت پیش نبض بازار دست ایسر بود به دلیل سخت افزار قوی و در عین حال قیمتی مناسب تر از برندای دیگهنقل قول:
مدل v3 یکی از پر فروشترین مدلای ایسر بوده و من تاحالا نزدیک 10 دستگاه برای اطرافیان خریدم و هیچ کدوم هیچ مشکلی نداشتن
دوست عزیز به نظر شما این مدلی که من میخوام رو خرید اینترنتی بخرم یا از بازار.شما نمایندگی یا مغازه ای سراغ دارید که این لپتاپ رو بفروشه و هم مطمئن باشه و گارانتی معتبر داشته باشه.به نظرتون از کجا خرید کنم.نقل قول:
به نظر من برو بازار تا بتونی یه قیمت کف پیدا کنی/لپتاپو بررسی کنی و با خیال راحت خرید کنیدنقل قول:
تهران ساکن هستید؟