سلام دوستان
آقا من هرچی میگردم نمی تونم درایور چیپست CW2 Dgx/B Sony برای ویندوز سون 32 بیت پیدا کنم . هرچی بیشتر میگردم بیشتر به بن بست می خورم.اگه کسی میدونه یه ندایی بده . دمش گرم
سلام دوستان
آقا من هرچی میگردم نمی تونم درایور چیپست CW2 Dgx/B Sony برای ویندوز سون 32 بیت پیدا کنم . هرچی بیشتر میگردم بیشتر به بن بست می خورم.اگه کسی میدونه یه ندایی بده . دمش گرم
اگه پیش فرض 64 بیت نصب بوده،یعنی پردازنده 64 بیته و تقریبا 32 بیت پیدا نمیتونی بکنی!نقل قول:
البته فکر کنم اینطور باشه،شاید اینطور نباشه،خدا داند!:46:
سلام
من ادرس سایت اصلی سونی(لپتاپ)
چند تا سایت مشهور فروش لپتاپ(هدف من لپتاپ سونی هستش) از کشورهای امارات و قطر میخوام
ادرس سایت ایران رهجو و یه چند تا گارانتی معتبر(سونی) دیگه
اگه اینجا ممکن نیست توی پیغام خصوصی برام پیغام بزارین
ممنون
سلام دوستان
سونی سری f مدلی هست که 6G III باشه؟منظورم آمریکایی هست نه چینی
نظرتون راجع به F 12 NGX/Bچیه؟
F 12 KFXنقل قول:
F 12 GFX
گرافیک جالبی ندارهنقل قول:
هاردش 5400
اگه بازی نمیکنی بهش فکر کن
سلام دوستا لپ تابsony sr590gab مادربوردش توليد كدوم كشور اگه ممكنه سريع راهنمائيم كنيد
بسيار ممنون
یعنی هیچکی نمیتونه منو راهنمایی کنه:10::10:نقل قول:
سلام دوستان
من لپ تاپ F116 دارم
دو روز پیش طی یه حادثه ای کلی خاک و گرد و غبار رفت توی لپ تاپم :18::18::18:
حالا میخوام توی لپ تاپ رو تمیز کنم
با توجه به اینکه گارانتی ایران رهجو هست شما پیشنهاد میکنید چیکار کنم :41:
اگه یه نرم افزار برای رفع مشکلات رجیستری و تمیزکاری اون بهم معرفی کنین ممنون میشم
Registry Booster رو امتحان کردم ولی نتونستم کرکش کنم
Power Suite هم همینطور
حالا دیگه هرجور میدونین
در هر صورت موفق باشید :40::40::40:
آقا ی سوال کم sony cw2dgx/b دارم میخواستم بدونم DVD blu ray داره یا نه؟!!!
دوست گلمنقل قول:
من قطر و امارات رو نمیدونم ولی کمان رایانه سایت معتبریه برای محصولات سونی
توی گوگل بزنی کمان رایانه همون اولی میاد:10:
لپ تاپ من eb17fg هست ، بعضی مواقع ساعت ها حتی یک روز هم طول میکشه که شارژ باطری از 99% به 100% برسه و بعضی مواقع هم کمتر از نیم ساعت فول میشه
چه خاموش چه روشن این اتفاق می افته
کسی نمی دونه چیه داستان؟؟؟؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت سونی مربوط به خاورمیانه
نه DVD blu ray نداره.فقط D-RW
سلام. من وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم یه صداهایی مثل صدای نویز از لپتاپ بلند میشه ! مخصوصا زمانی که اسکرول بار یه صفحه رو بالا و پایین میکنم ! دلیلش چیه؟ شما تا حالا این صدا رو نشنیدید؟
من این صدا رو توی PC شنیدم !نقل قول:
احتمالا صدای قطعات داخل هست مثل گرافیک و رم اینا
درخواست مشاوره در این تاپیک ممنوع
دوستان عزیز تاپیک بسته میشه تا پست های اضافی هم پاک بشه ، کسانی هم که رعایت نکردند اخطار خواهند گرفت
درخواست مشاوره فقط و فقط در این تالار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
موقت بسته شد
به همین راحتی یه تاپیک از رونق میفته! حالا چه کاریه مگه کسی ناراضی بوده... چه میدونم؛ صلاح مملکت خویش خسروان دانند! ;)
تالار مشاوره برای درخواست مشاوره هست نه اینجا دوست عزیزنقل قول:
اینجا برای مسائل بعد از خرید و بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ هایی هست که خریداری کردید نه اینکه میخواهید بخرید
این رو هم من وضع نکردم قانون انجمن هست و قبل از من پیاده شده ، هرچند من از اول مخالف وجود تاپیک برای برند ها بودم تا این مشکلات پیش نیاد
این رو هم برای این میگم تا نظم برقرار باشه و به نفع کاربران هست تا سردرگمی پیش نیاد ، لطفا اداره و تصمیم گیری رو به عهده ما بزارید ما هم تلاش خودمون رو برای بهتر شدن انجمن میکنیم
با تشکر :11:
من دیشب با یه فروشنده حرف زدم همین حرفا رو همین مشخصات رو دادنقل قول:
گفت 1250000 تومن میشه
فقط هادرش 320 بود
cpu corei5
ram 4 gig
درایو هم بلو ری بود !
چه مدلی هست نمدونید ؟ :11:
نمیدونم فقط گارانتی داشت یا نه
؟
سری ea تو بازار جا افتاده ؟
گارانتی هم تا حدودی تو قیمت تاثیر گذار هست...نقل قول:
ولی باید کانفیگ دقیق را بزارید تا بشه نظر داد...
چون خود core i5 هم با فرکانس های مختلفی هست و ...
ادامه بحث را بهتره تو تاپیک مشاوره مطرح کنید
با سلام
نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه من سه sony vaio cs36Gj دارم یه سال پیش خریدم تا حالا واسم خوب کار کرده ولی یه مدتیه فنش بد جور صدا میده، مخصوصا زمانیکه مدت زیادی باش کار میکنم
دوست عزیز این مشکل برای CS در کل دنیا عادی شده نه فقط مال شما بلکه اکثرا این مشکل فن رو دارن ، راهی نیست و باید ببرید اگه فن سالم گیرتون بیاد عوض کنید .نقل قول:
اینطور مسائل رو هم در تالار مشکلات سخت افزاری نرم افزاری مطرج کنید .
سلام چند وقته سیستمم بطور مرتب هنگ میکنه و هی مدت زمانش داره کم میشه دیگه دارم نگران میشم مدل لپتاپ VAIO FW 590 fvb هست لطفا سریع کمک کنید از چی میتونه باشه؟ ممنون فوری
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
سلام چند وقته سیستمم بطور مرتب هنگ میکنه و هی مدت زمانش داره کم میشه دیگه دارم نگران میشم مدل لپتاپ VAIO FW 590 fvb هست لطفا سریع کمک کنید ممنون فوری
---------- Post added at 04:09 AM ---------- Previous post was at 04:08 AM ----------
سلام چند وقته سیستمم بطور مرتب هنگ میکنه و هی مدت زمانش داره کم میشه دیگه دارم نگران میشم مدل لپتاپ VAIO FW 590 fvb هست لطفا سریع کمک کنید بگید از چی میتونه باشه؟ من چی کار باید بکنم ممنون فوری
ناپایدار شدن سیستم میتونه علت های مختلفی داشته باشه ، اگه ایراد نرم افزاری باشه با ریکاوری کردن مشکل حل میشه ، شاید برنامه ای نصب کردید که باعث این میشه که هنگ کنهنقل قول:
یا ممکنه سخت افزاری باشه و یا دمای لپ تاپ بالا هست و ...
ریکاوری کنید
مشکل فراتر از این هاستنقل قول:
من تقریبا هر هفته دو یا سه بار ویندوز عوض میکنم، هر دفعه بعد یک یا دو بار هنگ نمیکنه ولی یک مدت بعد دوباره هنگ شروع میشه و هی مدت زمانش کمتر میشه و مجبور میشم با safe mode بالا بیام تا بتونم باهاش کار کنم
برای این یه خورده نگرانم ممکنه بگیر مشکل از چیه؟
یه لیستی از برنامه EVEREST و خطا های موجود در Event Logs میذارم امیدوارم بتونه به حل مشکل کمک کنه
سرور راپیدشیر
سرور لود توکد:http://rapidshare.com/files/415411084/Event_Logs.txt%22
سرور آپلودد توکد:http://www.load.to/Y73ep6CCE4/Event_Logs.txt
کد:http://uploaded.to/file/9em95o
نقل قول:
کسی اینجا نیست کمک کنه .... :34:
يه لپ تاپ وايو به قيمت 500 تومن به من پيشنهاد شده با اين مدل vgn sz360 pبه نظر شما مي ارزه بخرم
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
كسي نيستش
؟كمك
با سلام
آقا سونی سری VPC-Z
تو رنج قیمت 1 میلیون و 500 یک مدل معرفی بفرمایید.
اگه میشه بگید که اصلا سری z خوب هست یا نه؟
لطفا برتری و یا عیب مدل مورد نظر خودتون را بگید؟
بسیار ممنونم
سری z با این قیمت گیر نمیاری...نقل قول:
سری جدیدش که از حدود 2 تومن شروع میشه...
سری قبلیش هم فکر کنم از 1200
برتری هاش که مشخصه :
وزن بسیار پایین
کیفیت بدنه و صفحه کلید
و کانفیگ عالی نسبت به وزن
معایب :
قیمت بالا
که البته به نظر من به طور کل ارزش داره
نقل قول:
با سلام
آقا درباره سونی بعضا میگن داغ میکنن یه سری های خاصشون یا باتری خوی جواب نمیده تا حدی که شرکت سونی درخواست برگشت داده بود ....
حالا اگه ما 2 میلیون بزاریم کنار از هر نظر بنظرتون گزینه خوبی است........
اگه جواب مثبت است چند تا مدل از این سری معرفی بفرمایید
بسیار ممنونم
بچه ها اینجا کسی لپ تاپ سری EA یا CW2 با رزولوشن 1600x900 داره ؟ آیا تو صفحه 14 اینچی این رزولوشن زیادی ریز می کنه همه چیز رو؟ فکر می کنین برای یک 14 اینچی 1366x768 مناسب تره یا 1600x900؟ (بیخیال گیمینگ، بازی نمی کنم اصلا)
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان .... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن :11::11::11::11:
سلام
دوستان این دو تا رو یه مقایسه میکنید؟
SONY VPC‐EB15FG و SONY CW 21FX
مزایا و معایب شون رو بگید لطفا
:11:
چیزی به نام داغ کردن وجود نداره...نقل قول:
یکسری خیلی محدود از سری F بود که این مشکل با آپدیت بایوس قابل حل بود ... همین و بس...
ببینید بستگی به کاربرتون داره ...
سری Z جزء سبک ترین نوت بوک های جهان هست...
باتریش هم مشکلی نداره...
اول باید تصمیمتون را بگیرید که کدوم وزن و سایز برای شما مناسب هست
سلام دوستان
کسی اینجا این مدل رو داره؟ F 12 NGX/B
اگه آره ازش راضی هستین ؟
چه کارایی انجام میدین باهاش؟
آقا piroooz شما که ماشالا فعالی تورو خدا جواب بده ...
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX
خواهشا اگه ممکنه سوالی که تو پست قبلیم (پست1396) گذاشتم رو جواب بدین .. لطفا اگه میشه سریعتر ....
سلام
آیا برای Vaio EB17FG روکش کیبورد (محافظ کیبورد) پیدا میشه ؟