واسه عید فطر می خوان 3 روز تعطیل کنن
باشه اون موقع
Printable View
واسه عید فطر می خوان 3 روز تعطیل کنن
باشه اون موقع
هنوز مشخص نيستنقل قول:
فعلا نقد را داشته باشيم
نسيه پيشكش
حالا جمغه رو هستید؟ تعطیلات عیر فطر هم قرار میزاریم.نقل قول:
اینقدر اذیتش کردید که ...نقل قول:
الهي الهي تيكه محمد
دوستان شرمنده...ما جمعه جایی دعوت شدیم که به هیچ وجه هم نمیشه زیرش رو خالی کرد...متاسفانه من نمی تونم بیام.اگه شنبه باشه می تونم...
مسعود جان اینم از خصلت بوشهری هاست که هیچ وقت از خودشون مایه نمی ذارن؟!
بله مشخص هست شيرازي ها معروف به زرنگي و ابتكار به عمل هستند
مسعود جان...کی می خوای بری بوشهر؟شاید یه هوایی به سرت بخوره یه کم...!:13:نقل قول:
محمد هوا روي من تاثير نداره
به يك چيزه بزرگتر فكر كن
سلام دوستان
من فکر نکنم برای جمعه مشکلی داشته باشم....
اما محمد خان که مشکل دارن !!!
فکر کنم همون تعطیلات عید فطر خوب باشه....
----------
راستی محمد خان شما چه چیزی میخواستین روز قرار قبلی به من بگین ؟؟
در مورد قرار تا ببینیم نظر سایر دوستان چیه...نقل قول:
علی جان یکی از دوستان 5700 گرفته بود می خواستم آمارش رو بهت بدم...:46:
ممنون محمد خان....نقل قول:
من خودمم خیلی تحقیق کردم در مورد این گوشی...اما بازم تجربیات عملی چیز دیگ هست....
بهترين كوشي 6121 هست از نظر كيفيت صدا و تصوير فقط قيافه نسبتا ساده اي دارد قيمت هم بايد حدود 250 باشه
ولي كيفيت تصوير بالاست و صدا جديد هم هست
چه جالب شد تايپ موبايل مخصوص نوكيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان تبریک میگم. :11:
مسعود مواظب خودت باش. :46: (در تاپیک سل..)
به به تبریک محسن خان....
همکاری بهت میاد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود جان...عزیز دل برادر بیا همین فردا برو سربازی! 6120 نه 6121 !نقل قول:
تبریک می گم محسن جان...از اونجایی که ارادت خاصی داریم یه تاپیک مخصوصم...سینا جان می دونه:31:
چرا اينجا اينجوري اين بچه هاي شيراز از همچي اينجا حرف ميزنن الا از قرار (بدبخت شدم يه روز اگه اومدم سر قراراشون كلمو ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چي شد قرار بعدي كي شد ول كنين موبايل رو يه 1100 بگيريد بهترين گوشي هست .
پس همه با هم بگيم 1100 يازده دوصفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1100
نه اون بدرد نمي خوره 11 استراري هست
1112 آمده توپ
چكار كنم هر روز ما بايد رو كم كنيم
محمد جان 6121 اصلاح شده 6120 هست
از اينهم معتبر تر مي خواهيکد:http://europe.nokia.com/A4432470
مسعود جان!
این دوتا هیچ فرقی ندارن! بجز در یه پروتکل ارتباطی پر سرعت که شما نمی دونی چیه!:31:
رسول جان...
اینطور که معلومه قرار میوفته واسه تعطیلات عید فطر...:10:
مي خواهي بگي نمي دونم پروتكل چي هست؟
به مجموعه قوانيني كه چگونگي ارتباط بين نرم افزارها و سخت افزارها در يك ارتباط شبكه اي تعريف مي شود پروتكل مي گويند
ظاهرا قرار بعدی افتاد عیر فطر.نقل قول:
بروبچ چرا غیبتون زد؟
حواستون به قرار بعدی باشه که دیگه همچین فرصتی گیر نمیاد.
بدو بدو حراجش كردم قرار بعدي با 20% تخفيف
ديگه گيرتون نمي ياد
قرار به شرط مسعود هم ويژه هست
فعلا بر و بچ در حالت اغما به سر مي برند
احتمالا میوه ی ممنوعه خوردن و بزودی پس از اغما میرن زیر یه وجب خاک:31:
دور از جون !!!!نقل قول:
مسعود رسما اعلام کرد که هزینه بلیط همرو میده.نقل قول:
بروبچ حتما بیایید.
20% تخفيف دادم
يعني اگر 5 نفر بيايد بليط پول بليط خودم توش در مي آيد
آقا روز عید فطر که کسی نمیاد با این وضع که میخوان تعطیل کنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 نفری میایم تا پول بلیط 4 تا مسعود در بیاد. چطوره؟نقل قول:
مشكلي نيست 20 تا باشيد
مثکه عید فطر فقط 1 روز تعطیله
کجا بریم؟
زودتر توافق کنیم که هول هولکی مشه
نارنجستان قوام خيابان لطفعلی خان زند - نرسيده به خيابان زينبيه (فلکه غدير) - تلفن 2224381
چطوره؟
کد:http://www.shirazcity.org/Home/sightseeing.html
ایندفه من دیگه نمیام نیست خیلی تحویلم گرفتین ! منم تصمیم گرفتم جایی که کسی از دیدنم خوشحال نمیشه نیام خوش بگذره دوستان :20:
سلام
بچه ها من اولین باره میام اینجا یه مقدار توضیح بدین ببینم
برنامتون چیه ، چی کار میخواین بکنید، کجا میخواید برین؟:question::thumbsup::26:
اینا حرفه کسی رو گوش نمیکنن الکی زحمت خودمون ندیم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من جواب میدم.
اول باید بگم تا معلوم نشه عید فطر چند روز تعطیله مشخص نیست که قراری باشه یا نه
برای اون دوست عزیز هم بگم که معمولا هر ماه یک بار یا دوبار بچه هایی که تو شیراز هستن و عضو سایتن اگه بتونن میان سر قرار
ساعت و محل قرار ها هم توسط یکی اعلام میشه به نام محسن خان که بقیه روش نظر بدن
باید بگم که شما اصلا نگفتین که میاین یا نهنقل قول:
ایندفه من دیگه نمیام نیست خیلی تحویلم گرفتین ! منم تصمیم گرفتم جایی که کسی از دیدنم خوشحال نمیشه نیام خوش بگذره دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش اون موقع که شما گفتید برید که دوری بزنید یا نه ما توسط یک آدم نفوذی و خود فروخته با وجود مقاومت زیاد مجبور شدیم اونجا رو ترک کنیم به خاطر همین گم کردیم شما رو
خوب من از یکی از اعضا پرسیدم که قرار ملاقات کی هست اونم گفت جمعه ساعت 4 منم اومدم ولی:45:حسابی جلوی دوستم ضایع شدم آخه هیچی بی خیال :20:...
چی شد؟ هنوز خبری نیست؟ محسن جون کار خودته. قرار رو بزار تا بقیه نظرشون رو بگن. :20: