نقل قول:
فکر کنم این یکی به دردت بخوره
100%
Save game for Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpe/1279648525_Full%20Savagame%20TBoGT.rar
Printable View
نقل قول:
فکر کنم این یکی به دردت بخوره
100%
Save game for Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpe/1279648525_Full%20Savagame%20TBoGT.rar
من پچ رو وقت نکردم دانلود کنم.
اما فکر کنمخیلیاز مشکلات با این پچ حل بشه.حتما امتحان کنید.
EFLC Patch.1.1.2.0-RELOADED
مشکلات رفع شده:
کد:* Fixed a bug causing tree leaves to look transparent
* Fixed a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club
when attaching music tracks from The Ballad of Gay Tony
* Fixed for clip capture "OFF" slowdowns occurring when near water's edge
* Fixed for slowdown occurring when getting in a boat during "---- Time"
mission in The Ballad of Gay Tony
* Exposed "detonate" in custom key mapping options menu for Lost and Damned
so users can remap "down" arrow key
* EFLC now has it's own settings file called "SETTINGS_EFLC.CFG" to avoid
possible conflicts with GTA IV installation
media fire:کد:1. Unrar.
2. Apply the update.
3. Copy over the cracked content.
4. Play the game by starting LaunchEFLCc.exe.
novaup direct:کد:http://www.mediafire.com/?3mzolyzzwyi
http://www.mediafire.com/?dntgjz3x2jn
کد:http://www.novaup.com/download/zgo9oumoesx3v
http://www.novaup.com/download/ubwul5t4qsazo
نه دوست عزیز من امروز بازی رو گرفتم خیلی روونه و افت فریمی تا حالا ندارم :20:(تازه رو هارد هم نریختم)نقل قول:
انوقت هم داشتم سوال می کردم:46: که گفتم آیا افت فریمی داره یا نه
دوست مننقل قول:
نه دوست عزیز من امروز بازی رو گرفتم خیلی روونه و افت فریمی تا حالا ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تازه رو هارد هم نریختم)
انوقت هم داشتم سوال می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم آیا افت فریمی داره یا نه
بازی هر چه قدر هم در pc روون باشه مثله کنسول نمیشه..............!
سلام - دوستان عزيز , لطف كنيد و راهنمايي بفرماييد كه چگونه از اين فايل استفاده كنيم ؟ ! ؟ :20:نقل قول:
بریزید داخل این پوشهکد:سلام - دوستان عزيز , لطف كنيد و راهنمايي بفرماييد كه چگونه از اين فايل استفاده كنيم ؟ ! ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C:\Users\!!!\Documents\Rockstar Games\TLaD\savegames
من این بازی رو نصب کردم 5 DVD شو اما وقتی میخوام اجراش کنم آرم RAZOR1911 می یاد بعد یه ارری میده:FAILED TO START APPAICATION کمک کنید
رفقا من دنباله dvd 360 اين دو تا بستم
يه آدم خير پيدا ميشه يه آدرس به ما بده برم پيدا كنمش كله توپخونرم گشتم به هركي ميگم جوش مياره ميگه ما تو كارايه خلاف نيستيم :19:
قسمت ویرایش رجیستری رو انجام دادین؟نقل قول:
ککککککککککککککککککککککککک ککمکککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککک.بابا 4روزه پای اینم
من وقتی میخوام وارد بازی بشم خیلی طول میکشه
من نسخه 4 دی وی دی رو گرفتم
خودش کرک شده
فکرکنم مشکل از کرک هست اگر کسی کرک سالم داره لطف کنه بگزاره ممنون.
سلام دوستان این بازی روی سیستممن قابل نصب هست؟
Processor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
Memory (RAM) 4.00 GB
Graphics ASUS EAH4850 series
Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory
و بازی رو از کجا می تونم بگیرم چندتا دی وی دی هست؟
این بازی 5 دیویدی هست
فکر کنم مشکل بازی باشه
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
بله کاملا به سیستم شما میخورهنقل قول:
سلام دوستان این بازی روی سیستممن قابل نصب هست؟
Processor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
Memory (RAM) 4.00 GB
Graphics ASUS EAH4850 series
Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory
و بازی رو از کجا می تونم بگیرم چندتا دی وی دی هست؟
من یه ساتی خوب میشناسم که خودم هم از اونجا خریدم و کار هم میکنه
آدرس سایت رو پیغام خصوصی میکنم چون تبلثغ حساب میشه و پاک!
ممنوننقل قول:
این بازی کی اومده؟
یه مدت از دنیای بازی و گیم دو.ر بودم و فقط IV بازی می کردم تا امروز اومدم این رو دیدم
دهم فرودین امسال اومد ولی فک کنم تاخیر خورد و یکم دیرتر اومدنقل قول:
ممنون
این بازی کی اومده؟
یه مدت از دنیای بازی و گیم دو.ر بودم و فقط IV بازی می کردم تا امروز اومدم این رو دیدم
البته دوست عزیز این فقط یکDLC برای بازی بود که بعدا تصمیم گرفته شد بر روی CD هم منتشر بشه ، در اصل همون بازیه IV هست با شخصیت ها و ماشین ها و یکسری قابلیت های جدید مثله چتر نجات و ...
داستان این دو DLC هم در راستای همون جریانات IV هستند و شما بعضی از مراحل بازیو از دیدگاه افرادی دیگر دوباره بازی خواهید کرد .
البته ناگفته نماند که گرافیکش کمی بهبود پیدا کرده و از همون ب بسم الله کند نیست..........
بهبود که نه پورت بهتری صورت گرفته از بازی و باگهای نسخه pc رفع شده .
سلام دوستان من توی بازی Tony مرحله Party's Over که روسها میان به کلوب حمله میکنن گیر کردم چون خیلی سخته زنده بمونی
من با xbox 360 بازی میکنم
ترینری کد تقلبی چیزی نداره برای کنسول؟
راهش:
اول که میری بالای پله وای میسی و بعدش هرکی اومد رو با آر پی جی!میزنی :دی!
هرموقع هم جونت کم شد رمز جون رو بزن
اینم رمز ها به صورت انگلیسی
این کد هارو تو موبایل شماره گیری کن(هر کدی رو که میزنی سیو میشه و میتونی از منوی چیتز از منوی موبایلت دوباهر سزیع بزنی)
Full health and armor
Dial "3625550100" on the cell phone. If you enter this code while in a vehicle, it will also repair it. Note: This phone number translates to "DOC-555-0100". This code prevents the "Cleaned The Mean Streets", "Finish Him", "One Man Army", and "Walk Free" achievements from being earned.
Full health, armor, and ammunition
Dial "4825550100" on the cell phone. If you enter this code while in a vehicle, it will also repair it. Note: This phone number translates to "GTA-555-0100". This code prevents the "Cleaned The Mean Streets" achievement from being earned.
Weapons tier 1
Dial "4865550100" on the cell phone. This will unlock the baseball bat, handgun, shotgun, MP5, M4, sniper rifle, RPG, and grenades. Note: This phone number translates to "GUN-555-0150". This code prevents the "Cleaned The Mean Streets" achievement from being earned.
Weapons tier 2
Dial "4865550150" on the cell phone. This will unlock the knife, Molotov cocktails, handgun, shotgun, Uzi, AK47, sniper rifle, and RPG. Note: This phone number translates to "GUN-555-0100". This code prevents the "Cleaned The Mean Streets" achievement from being earned.
Remove Niko's wanted level
Dial "2675550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "COP-555-0100". This code prevents the "One Man Army" and "Walk Free" achievements from being earned.
Add one star to Niko's wanted level
Dial "2675550150" on the cell phone. Note: This phone number translates to "COP-555-0150".
Spawn Annihilator police helicopter
Dial "3595550100" on the cell phone. The Annihilator is armed with rockets. Note: This phone number translates to "FLY-555-0100". This code prevents the "One Man Army" and "Walk Free" achievements from being earned.
Spawn Cognoscenti
Dial "2275550142" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0142".
Spawn Comet
Dial "2275550175" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0175".
Spawn FBI Buffalo
Dial "2275550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0100".
Spawn Jetmax
Dial "9385550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "WET-555-0100".
Spawn NRG-900
Dial "6255550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "MBK-555-0100".
Spawn Sanchez
Dial "6255550150" on the cell phone. Note: This phone number translates to "MBK-555-0150".
Spawn SuperGT
Dial "2275550168" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0168".
Spawn Turismo
Dial "2275550147" on the cell phone. Note: This phone number translates to "CAR-555-0147".
Change weather and brightness
Dial "4685550100" on the cell phone. Note: This phone number translates to "HOT-555-0100".
The following codes require "The Lost And Damned" bonus downloadable content:
Spawn Burrito
Dial "8265550150" on the cell phone.
Spawn Double T bike
Dial "2455550125" on the cell phone.
Spawn Hakuchou bike
Dial "2455550199" on the cell phone.
Spawn Hexer bike
Dial "2455550150" on the cell phone.
Spawn Innovation bike
Dial "2455550100" on the cell phone.
Spawn Slamvan
Dial "8265550100" on the cell phone.
The following codes require "The Ballad Of Gay Tony" bonus downloadable content:
Explosive sniper rifle shots
Dial "4865552526" on the cell phone.
Super punch
Dial "2765552666" on the cell phone.
Spawn Akuma bike
Dial "6255550200" on the cell phone.
Spawn APC
Dial "2725558265" on the cell phone.
Spawn Bullet GT
Dial "2275559666" on the cell phone.
Spawn Buzzard helicopter
Dial "3595552899" on the cell phone.
Spawn Floater boat
Dial "9385550150" on the cell phone.
Spawn parachute
Dial "3595557272" on the cell phone.
Spawn Vader bike
Dial "6255553273" on the cell phone.
SMS you the name of the current music track
Dial:948-555-0100
داداش اندفعه باید بگینقل قول:
good bye 360
Hello PC:31::21::21:
دوست عزیز رمز های این بازی بر روی ps3 و xbox 360 هم موجوده!!!راستی اگه یه بازی رمزش برای یه پلتفرم نیاد یعنی اون کنسول بدرد نمی خوره؟نقل قول:
بازم دعوای بین pc و کنسولنقل قول:
دوست عزیز رمز های این بازی بر روی ps3 و xbox 360 هم موجوده!!!راستی اگه یه بازی رمزش برای یه پلتفرم نیاد یعنی اون کنسول بدرد نمی خوره؟
دوستان بخیال شید.........
داداش میخواستم یه شوخی ای کرده باشم .به دل نگیرید:31:
باشه بیخیال شدیم:20:
ولی خیلی شوخی باحالی بودنقل قول:
داداش میخواستم یه شوخی ای کرده باشم .به دل نگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه بیخیال شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که کنسول دارن دشمن پی سی هستن و اونایی که پی سی دارن دشمن کنسول... مثل خودم
و کسانی که هردو رو دارن یا از یه کدوم بیشتر خوششون میاد یا بی طرفن!
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------
کد تقلب هست ولی ترینر اصــ ــ لــانقل قول:
ترینری کد تقلبی چیزی نداره برای کنسول؟
جالبه که کد تقلبهایی که برای PC هست مثل خود بازیش از روی نسخه کنسولیشه
اعدادی که با موبایل وارد میکنم جواب میده
من یه عمری با کامپیوتر بازی میکردم و سر pc هم تعصب داشتم و تقریبا هر 3 سال یکبار هزینه زیادی رو صرف ارتقای سیستم میکردم و اتفاقا سر همین بازی تصمیمو گرفتم که حتما کنسول بخرم..چرا؟
چون برای 4 تا DVD این بازی 6000 تومن پول دادم و نتونستم حتی اجراش کنم...سر اون gta iv قبلیه هم همین بلا سرم اومد و بعد از 2 بار فرمت کل هارد دیسک و 4 دفعه نصب ویندوز و 3 ساعت دانلود کرک و پچ و درایور کارت گرافیک و هزار تا اعصاب خورد کنی دیگه تونستم اجراش کنم
الانم 2 ماه بیشتر نیست کنسول 360 گرفتم و واقعا احساس آسودگی میکنم وقتی میبینم حتی بدون نیاز به نصب میتونم بازیها رو روی جزئیات بسیار بالا و حداکثر فریم اجرا کنم
تازه برای این بازی با پک و جلد قطور که عکس بازی هم روی dvd و هم روی جلدش هست همش 2000 تومن پول دادم
پس حق دارم بعد از اینهمه بلایی که pissy ! سر من اورده یکمی هم روی کنسول تعصب داشته باشم:19: :31:
با سلام دوستان مب خوام تفاوت های اصل این بازی با IV رو بدونم . یه سوال خیلی مهم این بازی مثل IV واسه نصب درد سر هم داره . یعنی پچ و...... میخواد یا راحت مثل بچه آدم نصب میشه :31: کلا میخوام مزایا و معایب این بازی نسب به IV رو بگید
این بازی دیگه اون دردسر ها رو نداره البته نسخه 5 دی وی دی این بازی رو تست کردم و مشکلی توی نصب نداشت و نیازی به کپی کردن کرک نداره . گرافیک بازی هم خوبه و البته نرم تر و روون تر اجرا میشه اگر IV رو با این نسخه با تنظیمات یکسان قرار بدیم میبینیم که نسخه جدید راحتر اجرا میشه.نقل قول:
ببین اگه از سایت های ناشناس یا مغازه های بد بخری معلومه اجرا نمیشهنقل قول:
جالبه که کد تقلبهایی که برای PC هست مثل خود بازیش از روی نسخه کنسولیشه
اعدادی که با موبایل وارد میکنم جواب میده
من یه عمری با کامپیوتر بازی میکردم و سر pc هم تعصب داشتم و تقریبا هر 3 سال یکبار هزینه زیادی رو صرف ارتقای سیستم میکردم و اتفاقا سر همین بازی تصمیمو گرفتم که حتما کنسول بخرم..چرا؟
چون برای 4 تا DVD این بازی 6000 تومن پول دادم و نتونستم حتی اجراش کنم...سر اون gta iv قبلیه هم همین بلا سرم اومد و بعد از 2 بار فرمت کل هارد دیسک و 4 دفعه نصب ویندوز و 3 ساعت دانلود کرک و پچ و درایور کارت گرافیک و هزار تا اعصاب خورد کنی دیگه تونستم اجراش کنم
الانم 2 ماه بیشتر نیست کنسول 360 گرفتم و واقعا احساس آسودگی میکنم وقتی میبینم حتی بدون نیاز به نصب میتونم بازیها رو روی جزئیات بسیار بالا و حداکثر فریم اجرا کنم
تازه برای این بازی با پک و جلد قطور که عکس بازی هم روی dvd و هم روی جلدش هست همش 2000 تومن پول دادم
پس حق دارم بعد از اینهمه بلایی که pissy ! سر من اورده یکمی هم روی کنسول تعصب داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که همهی بازی هام رو از یه جای معتبر میخرم و با سیستم نیمه ضعیفم همه رو به راحتی اجرا میکنم
خیلی بهتر از iv هستنقل قول:
با سلام دوستان مب خوام تفاوت های اصل این بازی با IV رو بدونم . یه سوال خیلی مهم این بازی مثل IV واسه نصب درد سر هم داره . یعنی پچ و...... میخواد یا راحت مثل بچه آدم نصب میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا میخوام مزایا و معایب این بازی نسب به IV رو بگید
از همه لحاظ
فقط باید اول iv رو بازی کنی تا همه ی کار هایی که میشه کرد رو بدونی و با داستان بیشتر آشنا بشی چون هر 3 داستان توی زمان موازی هست!
تازه IV:EFLC دو تا داستان داره
توصیه میشه اول آی وی بعد این یکی
سلام
من یه چیز باحال کشف کردم فکر کردم شاید به دردتون بخوره
شمامی دونید چه جوری باید با مشت ادم کشت؟(یه راه جدیددرجا)
اول با یکی درگیر شید
بعدش تا بهتون مشت زد دکمه ی جا خالی (Space) رو بزنید (حتما باید همون موقع بزنید،نشونشم اینه که یه میره عقب یا سرش رو میاره پایین و جا خالی میده)
بعدش تو مدتی که داره جاخالی میده یکی از دکمه های R یا LMB رو بزنید و اون وقت 3-4 تا مشت با هم بهش میزنه
اگرم چاقو داشته باشید درجا میمیره
با چوب بیسبال هم همین طور
در ضمن اگه اون ها هم چیزی داشته باشن ازشون میگیره
امید وارم به درد بخور باشد
راستی اگه کسی رمز های فارسی رو نزاشته من به زودی در همین جا میزام
خیلی ممنون
من تازه متوجه شدم که کنار پلهای بین شهری تله کابین هست که میشه سوارشون شد
راستی جریان کدهای فارسی چیه؟
من یک مشکل که دارم اینه که وقتی میخوام وارد بازی بشم ارر end programe میده و میاد بیرون چیکار کنم همین بازی روی سیستم یکی از دوستان جواب داده لطفا کمک
win 7
vga 9500 gt
ram 2
منظورشون اینه که کد هارو دوبله فارسی میکنننقل قول:
راستی جریان کدهای فارسی چیه؟
ببینیم و تعریف کنیم
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
توی قسمت مشکل در اجرا و نصب بازی ها مطرح کنیدنقل قول:
من یک مشکل که دارم اینه که وقتی میخوام وارد بازی بشم ارر end programe میده و میاد بیرون چیکار کنم همین بازی روی سیستم یکی از دوستان جواب داده لطفا کمک
win 7
vga 9500 gt
ram 2
من یه سوال داشتم
توی بازی 3 تا دیسکو هست
اولی همونه که اول بازی میریم توش
دومی همونه که تونی همیشه تو اون میپلکه!و خیلی کوچیکه
ولی سومی اونه که توش یه مرحله انجام میدیم و توی مرحله باید با یه دختر برقصیم و ... بعدش رئیس اونجا رو میکشیم
این یکی هیچ وقت باز نیست
میشه بگید چه موقع هایی باز میشه؟
بازی رو هم تموم کردم ولی بازم باز نشده
راستی از اول تا آخر اینم توضیح بدید که چه طوری میشه با یه دختر تو اینترنت قرار گزاشت؟
سلام
من یه مشکل دارم این بازی برای من خیلی کند اجرا میشه این آخرین پچی که یکی دو صفحه پیش هست هم نصب کردم ولی فرقی نکرد.دوستان کسی میدونه چکار باید بکنم ؟؟؟
راستی مشخصات سیستم هم اینه :
cpu:amd phenomII x4 965
Ram :2x2Gb 1600
vga:5770
از کرک سالم استفاده میکنید؟
والا کرک که همون razor هست با خود بازی نصب شده بعد از نصب اون پچ هم کرکی که تو فولدر پچ بود ریختم ولی کار نکرد با همون کرک قبلی اجرا میشه.اگه یه کرک سالم دم دست دارید لطفا معرفی کنید
نسخه ی4dvd هست یا 5 dvd؟
بهتره تو قسمت مشکل در اجرا و نصب بازی ها درخواست کنید
اونجا بهتر کمک میکنن
شاید به خاطر پچ باشهنقل قول:
والا کرک که همون razor هست با خود بازی نصب شده بعد از نصب اون پچ هم کرکی که تو فولدر پچ بود ریختم ولی کار نکرد با همون کرک قبلی اجرا میشه.اگه یه کرک سالم دم دست دارید لطفا معرفی کنید
بدون پچ بازی رو امتحان کنید
یه بار دیگه بازی رو نصب کنید
ویندوزتون چی هست راستی؟
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
به بخشید دیر شد این سری رمز تمام بازی ها هست
جلیقه و جون
Dial "3625550100"
جلیقه جون و اسله
Dial "4825550100"
اسله ی سری یک
Dial "4865550100"
اسله ی سری دو
Dial "4865550150" d.
حذف شدن درجه ی تعقیب
Dial "2675550100"
اضافه شدن درجه ی تعقیب
Dial "2675550150"
هلیکوبتر پلیس
Dial "3595550100"
کنکو سیستی
Dial "2275550142"
کامت
Dial "2275550175"
بوفالوی پلیس
Dial "2275550100"
قایق بزرگ
Dial "9385550100"
موتور nrj900
Dial "6255550100"
موتور پرشی
Dial "6255550150"
سوپر جیتی
Dial "2275550168"
تورسمو
Dial "2275550147"
تغغیر اب و هوا
Dial "4685550100"
رمز های بازی TLADM
بوریتو
Dial "8265550150"
دبل تی بایک
Dial "2455550125"
هاکو چو بایک
Dial "2455550199"
هکسر
Dial "2455550150"
اسمشو نمی دونم
Dial "2455550100"
اسلم ون
Dial "8265550100"
کسی که اگر با رادیو اهنگ گوش میدهید به او زنگ بزنید اسم اهنگ را برای شما SMS می کند
رمز های بازیT B O G T
تیر انفجاری برای برنو
Dial "4865552526"
مشت اهنین
Dial "2765552666"
اکوما بایک
Dial "6255550200".
تانک
Dial "2725558265".
بولت جی تی
Dial "2275559666".
هلی کوبتر با موشک
Dial "3595552899
قایق
Dial "9385550150" .
چتر نجات
Dial "3595557272"
وادر بایک
Dial "6255553273"
کسی که اگر با رادیو اهنگ گوش میدهید به او زنگ بزنید اسم اهنگ را برای شما SMS می کند
سلام من وقتی بازیو نصب کردم وقتی روش کلیک میکنم تا بالا بیادو بازی کنم این میاد release date check بعد باید اکسپ کنم وقتی میزنم یه برنامه دیگه میاد که سریال می خواد سریالش کسی داره؟ کمکم کنید لطفا