مشکل جدید با اجرای بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مشکل جدید با اجرای بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرين ورژن Directx رو نصب كن درست ميشهنقل قول:
روي 30 درصد پيشرفت بازي دقيقا بدون هيچ دليلي همچين اتفاقي براي منم افتاد...افت فريم شديد طوري كه اصلا نميشد بازي كرد...:42::blink:نقل قول:
ولي من بازي رو آنيستال نكردم...
دو سه روز دست به بازي نزدم...به ويندوزم هم همينطور...:3:
بعد از دوسه روز بازي درست شد مثل روز اولش...!!!!! :thumbsup::8:
دليلشو خودمم نميدونم...:23: ......
بازيه عجيبيه...
دوست عزيز...نقل قول:
منم اين سوالو داشتم ولي كسي جواب صريحي نداشت تا اينكه يه ايميل زدم به شركت Dell و تمام مساله رو شرح دادم...
پاسخشون خيلي ساده بود...
share كردن كارت گرافيك اصلا در خصوص بازيها مصداق نداره...خصوصا بازيهاي جديد...
در اين حالت، بازي فقط همون حجم رم اختصاصي يا dedicate كارت رو ميشناسه و والسلام....
هيچ راهي هم نداره...اگه مثل من لپتاپ داشته باشي كه بايد بسوزي و بسازي وگرنه ميتوني ارتقا بدي...
دوست عزیز کارت گرافیکت چیه!؟کل سیستمت رو بگو !نقل قول:
کسی در مورد مشکل من نظر نداره!؟
:41:
خب خوبه حداقل یه نفر این مورد مشابه رو داشته!(ها!؟من در این شرایط یه سری حدس میزنم که معمولا درست در میاد!)نقل قول:
اما اینکه بدون هیچ دلیلی باشه برام منطقی نیست!حتما یه مشکلی هست!:13:حالا این که شما دو روز بازی رو اجرا نکردی شاید یه کار دیگه کردی که اون مورد رفع شده و یا..!؟نمی دونم!امروز ویندوز میریزم ببینم چی میشه!:2:
حالا تو این دو روز چه تغییرات و کارایی با ویندوز و ...کردی!؟از پچ و مود استفاده می کردی!؟فریم و تنظیماتت چی بود!؟ای بپکه این راک استار!:2::2:
:41:
ببين اينكه اين بازي جونش به نفس cpu بسته است توش هيچ شكي نيست...:5:نقل قول:
اون موقعي كه بازي برا من دچار افت شديد شده بود، متوجه شدم cpuمن دچار نوسان شديديه...يهو از 0 درصد ميشد 14 بعدش ميپريد رو 48 (در حالتيكه سيستم هيچ فعاليتي نداشت...)
ممكنه از اين باشه ممكنه هم نه.....:9:
سلام
من پست اول را خوندم ولی به یه مشکل دیگه برخوردم که تو پست اول توضیح داده نشده بود بازی را نصب میکنم و انواع کرکها را هم امتحان کردم ولی بازی را اجرا که میکنم و گزینه استارت را میزنم فقط صفحه لودش میاد و عکسهایی لود را نمایش میده و داخل بازی نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید.
من سی پیو چهار هسته ای دارم با 4 گیگ رم و کارت 9500 1 گیگ ! ولی فریم ریت 19 می گیرم !! میشه دلیلش از wide بودن مانیتورم باشه و یا از عدم اپ دیت بودن ویندوزم ؟
برای حل این مشکل با زدن حرف v (وی) میتونی جهت های نمایش تصویر رو وقتی تو ماشین هستی عوض کنی در این صورت دوربین هم با ماشین میچرخه.نقل قول:
کسی میدونه این مشکل که بعد از بیرون اومدن از بازی سیستم یک دو دقیقه هنگه از کم آوردن رمه یا سی پی یو؟
من یه مشکلی دارم با اینکه گرافیک بازی رو رو 800*600 گذاشتم و بازی رو از روی hight روی low گذاشتم ولی بازی تیکه تیکه میشه.
win sp3
nvidia 8600 gts 512
cpu e2180 dual 2.00 ghz
1gig ram ddr2 800
آقايون من چيكار كنم ؟ بازي رو كه ميزنم اجرا شه رو صفحه داس ميمونه و ديگه وارد بازي نميشه لطفا بگيد اينم ايديمه :
hostmizban
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي رهي سراغ نداره كه از گيم پد هاي معمولي در gta iv استفاده كرد بدون پايين امدن دور بين
دوست عزیز سیستمتون خیلی ضعیفه .نقل قول:
رم 1گیگ دیگه لازم داری .
Cpu هم یکمی از اینی که هست بالاتر .
البته اینم اضافه کنم باید پچ رو نصب کنید + آخرین درایور کارت گرافیک :46:
رم سيستم بايد 2 گيگ باشد 99%
من pc دارم ، اگه اینجوری باشه که عملا کارت گرافیکی های share هیچ فایده ای برای ما نداره فقط الکی یکم از رم سیستم و کم می کنهنقل قول:
حالا چه کنیم.....!:18:
من وقتي وارد بازي ميشم هيچي معلوم نيست نه ساختموناش نا ماشين هيچي انگار تو آسموناست ..در ضمن منكرك رازور هم زدم ولي درست نشد سرعت بازي هم خيلي كمه .گرافيك بازي هم پايين اوردم ولي بازم همون آش و همون كاسه ..هرچه قدرم دنبال پچ ميگردم يه لينك سالم پيدا نميشه اگه كسي لينك سالم بده ممنون ميشم واسه كرك رازور ............... اينم سيستمم gerafic: 512 geforce 7300se/7200Gs ..ram : 1Gig cpu :3000
geforce 7300se/7200Gs6256+56+5+65
من یه مشکل دارم وقتی میخواهم بازی رو سیو کنم
میگه باید ساین بشه و کد میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترخدا یکی کمک کنه............................
خوب رم من 1 گیگ هست کارت گرافیکمم nvidi gforce 8500 gt و سی پ یوم هم هست 3.00 HZنقل قول:
رو 800 * 600 با حالت HIGH بازی می کنم روون
ولی دیر لود می شه مثلاً 10 دقیقه بازی می کنم یه دفعه زمین غیب می شه رو هوا بازی می کنم بعد 3-2 دقیقه زمین تار میاد بعد 2-1 دقیقه تاری زمین هم درست می شه
نمیشه زود زمین لود شه ؟ مشکل از رمه یا چیز دیگه ؟
شما باید در حالت آفلاین یه اکانت بسازید .نقل قول:
برای اینکار وقتی بازی بالا میاد ، دکمه ی Home رو بزنید و Create Account و Create Offline Account . :46:
من وقتي وارد بازي ميشم هيچي معلوم نيست نه ساختموناش نا ماشين هيچي انگار تو آسموناست ..در ضمن منكرك رازور هم زدم ولي درست نشد سرعت بازي هم خيلي كمه .گرافيك بازي هم پايين اوردم ولي بازم همون آش و همون كاسه ..هرچه قدرم دنبال پچ ميگردم يه لينك سالم پيدا نميشه اگه كسي لينك سالم بده ممنون ميشم واسه كرك رازور ............... اينم سيستمم gerafic: 512 geforce 7300se/7200Gs ..ram : 1Gig cpu :3000
رمت پایینه 1 گیگ دیگه بگزار کنارش درست میشهنقل قول:
مشکل لود نشدن تکسچر ها 90%هش مال کمبود رم هست
دوستان من قبلن توی ویندوز xp بازی میکردم
و 27 مرحله آنرا سیو کرده بودم
حالا میخواهم در ویندوز ویستا بازی را ادامه دهم
ولی سیوهای من را نمی شناسد باید چه کار کنم؟
ممنون
شما باید از اول بری .
چون از فلدر xlive کپی نگرفتی و صفحه اولو نخوندی .
من 33 درصدم . اگه میخوای سیومو بهت بدم . (البته پلی بوی رو کشتم و خونش رسیده به من )
دوست عزیز اگر لطف کنی بسیار ممنونت می شوم
انشا الله جبران کنم
پولش را هم می دهم
سیو شما توی ویندوز ویستا است یا xp
این 8.13 catalyst کی میاد؟؟
سلام .
من پچ اصلی بازی (32 مگابایتی) رو ریختم که با کرک razor کار نکرد . کرک fedor رو ریختم کار کرد . اما مشکل داره . داخل بازی که میرم ، تصویر مدام دور خودش میچرخه . چیکارش کنم ؟
نقل قول:
داداش با اين سيستم به فكر بازي هاي ديگه باش
سي پي يو هاي كواد كور با 2 گيگ رم و كارت گرافيكاي خفن توش موندن
سيستم شما از همه نظر ضعيفه واسه اين بازي
شما باید یک گیگ رم دیگه بگزاری گرافیکو حداقل باید به 8600gt برسونی که الان اونم از رده خارج شدهنقل قول:
cpuتک هسته ای کمه باید دو هسته ای باشه ولی برای تنظیمات پایین خوبه حالا دیگه برای بازی alan wake حداقل به یکcpu دو هسته ای نیازه
سلام
من به چیز جالبی بر خوردم :
سی پی یو : 2400 dual
بعد وقتی تو بازی می رم فقط 50% مصرف میشه . می خواستم بدونم مال همه این طوری هست یا مشکل از منه ؟
دوستان من سیو توی ویندوز xp داشتم حالا میخواهم در ویستا اجرا کنم
چه کار کنم؟
دوستان اگر کسی هم سیو 30 درصدی دارد ممنون میشم اگر به من بدهید
mer30
من یک کم با افت فریم مواجه می شم
تکسچر ها هم یک کم دیر لود میشن !
چی کار کنم ؟!
با درایور 181 درست میشه ؟ اخه الان 178.24
پچ هم نصب نکردم
چون وقتی می خوام نصب کنم میگهerror: Grand theft auto IV was not detected. Please make sure that Grand
theft auto IV is installed and working correctly.
من یه دونه گرفتم نصب کردم ولی نشد !! اگه میشه یه لینک که خودت میدونی اوکی میشه بذار دانلود کنم نصب کنم !! :41:نقل قول:
2 گیگ رمنقل قول:
گرافیک 1 گیگ
سی پی یو 3.2 یا شایدم 3.4
نمیدونم !! سد در نمیارم !! ولی اینارو تا حدودی مطمئنم !!
من اون اول فقط دو مشکل داشتم.یکی این که همینطوری دوربین واسه خودش میچرخه ودیگه این که بازی رو دکمه جهت بالا ففل کرده.اولی با کرک ریزور درست شد اما دومی هنوز حل نشده و من الآن همه ی کرک های پست اول رو دانلود کردم.
سیستمم:
windows xp sp3
cpu:pen4 3.00ghz
vga:1gb 8600 gt nvidia
ram:2gb
دوست عزیز شما کرک Fedor رو هم یه امتحانی بکن ببین درست میشه یا نه .نقل قول:
ولی واسه من با همون razor درست شد .
آخرش گفتم همه ی کرک های پست اول رو دانلود کردم.واین که بعضی جا ها تو منو دکمه ی پایین هم قفل می کنه.نقل قول:
من وقتی روی آیکون نصب کلیک میکنم ارور میده
نقل قول:\*/* ژوکـــر همه حقيقت را مـیدانــد *\*/*نقل قول:
بهتر نيست يكي اين اموزش رو به صورت pdf در بياره.چون افرادي مثل من كه ديال اپ داريم نمي تونيم از بعضي عكس ها
استفاده كنيم.براي همين اين فكر به ذهنم اومد...
دوستان من وقتی میخوام netframwork3 رو رو ویستایی که از p30world خریدم نصب کنم با این پیغام مواجه میشم:
you must use "turn windows on or off" in the control panel to install or configure microsoft net fram work3
از اونجایی که یه سواد کمی داشتیم به فسمت مربوطه مراجعه کردم اما نمیدونیتم که باید کدوما رو تیک بزنم بنابر این همه رو تیک زدم و بعد ار ریست کامپیوتر باز هم وقتی میخوام netframwork3 رو نصب کنم همون پیغامو میده.تو رو خدا یکی هم به ما کمک کنه .بگید که دقیقا باید کدوما رو تیک بزنم.ممنون
من بازی gta IV رو نصب کردم اما هم سرعت بازی پایینه هم گرافیک بازی یه طوریه سایه ها .
سیستمم هم اینه
main: GIGABYTE ES3G
CPU: 2200
GERAPHIC:512 GIFORCE 8400
RAM: 2GEIL
توی بازی گرافیک روی ضعف ;متوسط;و بالا تنظیم کردم اما به حالش فرقی نکرد.توی بازیGRID همینطوری بود گرافیک بازی روی 600*800 گزاشتم خوب شد.ویندوز هم SP3. :23: