نقل قول:
من حوالشو خریدم حوالش مال آخر سال 87 بود و تحویل اردیبهشت 90
اول خرداد تحویل گرفتم
Printable View
نقل قول:
من حوالشو خریدم حوالش مال آخر سال 87 بود و تحویل اردیبهشت 90
اول خرداد تحویل گرفتم
والا قضیه این مدل m2 رو نمیدونمنقل قول:
اما اینطور که قبلا شنیدم پارسال و قبل از اینکه این صفحه توضیحات تیبا به سایت سایپا اضافه بشه و نام 4 مدل رو اونجا اضافه کنن به مشتریان گفته بودن اگر مدل 2 ایربگه (m2) میخوان باید تا سال 90 منتظر بشن و اگر میخواهند قید ایربگ سرنشین را بزنند خودروی مدل lx را به ایشان تحویل میدادند.
حالا اینکه در خودروهای امسال که در سایت سایپا دقیقا نام 4 مدل ذکر شده و طبق گفته ی نمایندگان سایپا در حال حاضر خودرو sx یه مشتریان تحویل میشود چرا برای شما زده اند m2 در حالی که در سایت مدلی به نام m2 نیست جای بحث دارد.
حالا دوستان عزیزی که ثبت نامی های پارسال میباشند اگر سند خودرو به دستشان رسیده اگر لطف کنند و نام مدل ذکر شده را بنویسند شاید گره از کار شما هم باز شود.
از دوستان عزیز جدا خواهش می کنم سری به پستهای قبلی بزنند و با خواندن و مرور آنها از به کار بردن سوالات و مطالب تکراری خودداری کنند
آقای بندری قبلا اعلام کردتد که تیبا فعلا در سه مدل تولید می شود m1 , m2 , m0 که مدل m2 طبق گفته ایشان همان sx است:
bandary :
دوستان فعلا داریم تو کارخونه فقط و فقط m2 تولید میکنیم که بالاترین تیپ هست فعلا که ایبرگ راننده و abs 4 کاناله داره قیمت فول 11700 تعیین شده فقط خیلی ضایع هست که یه ماشین فول شیشه بالابر برقی عقب نداشته باشه!!!!!! فعلا هم روزانه 20 تا تولید داریم
سئوال اینجاست که چطوری همین الان سایپا برای تحویل تیر ثبت نام تیبا داره در حالیکه هنوز ماها که پارسال ثبت نام کردیم و تحویلی تیر هستیم خبری از دعوتنامه نیست جالب اینجاست که قبلا حتی یکی گفته بود ثبت نام فروردین 88 بوده و ماشینو تحویل نگرفته اقای بندری تولیداتون افزایشی کاهشی پیدا نکرده؟فکر میکنم یه مشکلی هست ماشینها تولید میشه ولی به مشتری تحویل داده نمیشه...
یکی نیست جواب سوال من رو بده؟ :19:
تیبایی که تحویل میگیریم بیمه بدنه هم داره؟
نقل قول:
واقعا هم ضایع هست این نکته...
افسوس که تیبا در موتور شیشه بالابر و 2 کلید که مطمئنا به بحران بر خورده ....
وگرنه این حرکتو نشون نمیداد از خودش
دوست عزیز کلید ایربگ سمت شاگرد فقط مخصوص ایربگ سمت شاگرد هست و امکان خاموش و روشن شدن دارد ولی ایربگ راننده همیشه روشن هست و کلید نداردنقل قول:
اره یکسال بیمه تمام بدنه داره خیالتون راحت و همچنین کارت نارنجینقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
بله تو سند من نوشته مدل sxنقل قول:
خدمت دوستان صادقانه بگم در مورد ماشین من هیچکدوم از موارد بالا به جز مورد 13 را تایید نمی کنم که اون هم در مورد یکی از دربها و درب صندوق عقب درست هست که اونم میگن در سرویس اولیه درستش میکنن و مصرف جاده هم بگم کمتر از هفت لیتر هست و در مورد ایربگ هم بگم به نظر میرسه بیشتر قضیه سی اسی باشه و ربطی به تیبا نداره و ممکنه بعضیها بخوان اب رو گل الود بکنن تا بتونن ماهی شون رو بگیرن و بیخود تیبا رو میکوبن تا دل مردم رو خالی کنننقل قول:
231 و m2 کد پروزه های تیبا هستنند
سلام. جالبه كه واسه يه پروژه كد هاي متفاوتي رو گذاشتن: ( m2:231:sx) .!! براي صنايع خودرو سازي ديگه هم همچين چيزي بنظر شما مرسومه؟ يا نه اين مخصوص سايپا و صنايع خودرو سازي ايرانه؟
[QUOTE=mohzoh;6174460]اره یکسال بیمه تمام بدنه داره خیالتون راحت و همچنین کارت نارنجی
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
خیلی جالبه.
ماشین من بیمه بدنه نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
نقل قول:
بله دوست خوبم.
قضیه متاسفانه همینه.
از همون ابتدای ورود تیبا یا حتی قبل از ورود و هنگام معرفی خیلی ها به همه چیز این خودرو از ظاهر گرفته تا شتاب و در و دیوار و ایربگ و ... ایراد گرفتند.
تا به حال سعادت داشتیم که دروغ های آنها در مورد مسائل مصرف سوخت ، شتاب 0 تا 100 18 ثانیه !!!
و هزار و یک حرف بی اساس دیگرشان را ببینیم.
حالا هم رسیدند به ایربگ و متاسفانه افرادی که مدل کف تیبا را دریافت کردند و ایربگ سرنشین ندارند هم ایشان را در رسیدن به هدفشان همراهی کرده اند.
ممنون از شما دوست خوب
---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
من با نمایندگی صحبت کردم.نقل قول:
گفتند دیگه تمام مانده های سفارش های قبلی تحویل شدند
و هرچه مانده سفارشات پارسال است
و با توجه به نبود مشکل در تولید آنها هم تحویل خواهند شد.
ضمنا گفتند دعوت نامه تحویلی های تیرماه هم تا ابتدای تیرماه خواهد آمد
متاسفم واسه اينكه 2سال و 2ماه در انتظار اين خودرو موي سپيد كردم. وبا اينكه تاريخ 12/3/90 تيباي ما فاكتور شده ولي هنوز خبري نيست.من هم كه قصد فروش دارم با پيگيريهايي كه كردم به اين نتيجه رسيدم كه در بازار حتي به قيمت پايه كارخانه هم به فروش نميرسد. متاسفم براي خودم و براي سايپا
اگه همه مانده هاي قبلي و تحويل دادن پس چرا واسه منو ندادن من فروردين 88 ثبت نام كردم.
دوست عزیز با احتساب سود اینجور حرفها ماشین شما چند برای خودت تموم شد؟نقل قول:
من ثبت نام بهمن 89 هستم تحویل شهریور 90 و قصد سوار شدن دارم.اما اینجور که بوش میاد ظاهرا گرونتر از بازار تموم میشه :41:
من ثبت نامی اسفند 87 هستم و تا الان دو سال و 4 ماهه که منتظرم و خبری نیستنقل قول:
خیلی حرف نمایندگی ها را جدی نگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=ali1323;6173354]از دوستان عزیز جدا خواهش می کنم سری به پستهای قبلی بزنند و با خواندن و مرور آنها از به کار بردن سوالات و مطالب تکراری خودداری کنند
آقای بندری قبلا اعلام کردتد که تیبا فعلا در سه مدل تولید می شود m1 , m2 , m0 که مدل m2 طبق گفته ایشان همان sx است:
دوست عزیز به پست قبلی توجه نکردی من گفتم تو سند من جلوی تیپ فقط نوشته 231 و اسمی از چیز دیگه ای (sx یا m2) برده نشده
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
[QUOTE=free_rockboy;6174712]نقل قول:
پشت کارت نارنجی نوشته یکسال بیمه بدنه
[QUOTE=glayolx;6174912][QUOTE=ali1323;6173354]از دوستان عزیز جدا خواهش می کنم سری به پستهای قبلی بزنند و با خواندن و مرور آنها از به کار بردن سوالات و مطالب تکراری خودداری کنند
دوست عزیز به پست قبلی توجه نکردی من گفتم تو سند من جلوی تیپ فقط نوشته 231 و اسمی از چیز دیگه ای (sx یا m2) برده نشده
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
درسته،کارت گارانتی و امداد خودرو و کارت بانک ملت و کارت بیمه بدنه و کارت نارنجی همه در یک کارت الکترونیکی تعبیه شده و کار رو راحتر کردهنقل قول:
جالب بود جالبتر هم شد!!!!
ارم شرکت خودشون هم جلو پنجره زده
دوستان یه سوال دارم البته ربطی به تیبا نداره و کلی هست.چون دیدم اینجا شلوغه و اکثر فعالیتها در این تاپیکه میپرسم البته اگه اشکالی نداره.
ما یه ماشین ثبت نام کردیم (ریو) و تحویلش شهریوره.اگر بعد از اومدن دعوت نامه پول رو به حساب نریزیم چی پیش میاد؟ آیا همه سود پولمون از بین میره؟ آیا برای ماه بعد باز دعوتنامه میاد؟ اگر اومد آیا سود پول رو تا آخرین دعوتنامه ای که اومد و پول رو به حساب ریختیم محاسبه میکنن یا تا همون شهریور؟ تا چند تا دعوتنامه پشت سر هم میاد؟
با تشکر
اقای بندری سلام
اگه رینگ و لاستیک تیبا رو 1 اینچ بزرگتر کنیم از نظر فنی مشکلی داره؟از نظر گارانتی شرکت گیر نمی دن؟ممنون
دوستان امروزاز نمایندگی گفتن دعوتنامه اومده رفتیم از بین رنگهای مشکی و ابی تیره و نوک مدادی بنفش و نقره ای و سفید نهایتا رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردیم سفید 200 تومن ارزونتر بود ولی بخاطر حرفهایی که اینجا بعضی گفته بودنن ازش صرفنظر کردیم ثبت نام ما اسفند پارسال بود تاریخ تحویل هم 31 تیر هستش حالا نمیدونم دقیقا کی تحویل میدن ؟جریمه تاخیر چقدره ؟بیمه بدنه داره یا نه؟
ضمنا قیمت پایه کارخونه رو 11.800 برای رنگهای متالیک زده است
تو آگهي همشهري امروز تيبا sx رو زده 11 ميليون و 150 هراز تومان تحويل 7 روزه از نمايندگي سايپا .:18:نقل قول:
سلامنقل قول:
منم به دلایل مختلف همین رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردم و به نظرم بهترین رنگه برای تیبا.
در صورت نبستن کمربند ایمنی ایا ایربگ تیبا مانع برخورد سینه راننده با فرمان و سر راننده و سرنشین با شیشه جلو میشود یاخیر؟ یا به عبارت دیگه بدون کمربند ایمنی میشه امیدوار بود که ایربگ جان سرنشینان خودرو را حفظ کند؟
سلام دوستان
من یه ریو داشتم که تصادف کردم
دادم درستش کدن ولی الان 9 ملیون یا 10 ملیون بیشتر نمیره
میخوام یه کم دیگه بذارم روش یه تیبا بگیرم
بهم بگین آیا راضی هستین یا نه
از لحاظ شتاب و سرعت و جاده و آسایش و فنی و .....
آیا از لحاظ فنی شبیه پراید هست؟
با چه ماشینی میشه مقایسش کرد؟
لطفا جواب بدین
لطفا راهنماییم کنین تا در خریدم اشتباه نکنم چون ماشین دست 2 نمیخام بخرم
سلام. من مي خواهم از تيبا انصراف بدم برم سراغ ريو يا تندر 90. بنظرتون كارم درسته؟ آقاي بندري با توجه به اينكه ريو و به نوعي تندر مربوط به سايپا ( پارس خودرو) ميشه مي تونيد راهنماييم كنيد. راستيتش اگه اينكارو بكنم يه كم از لحاظ مالي بهم فشار مياد واسه همين دو دل هستم. ميشه راهنماييم كنيد... ممنون
سلام دوستان
من یه ریو داشتم که تصادف کردم
دادم درستش کدن ولی الان 9 ملیون یا 10 ملیون بیشتر نمیره
میخوام یه کم دیگه بذارم روش یه تیبا بگیرم
بهم بگین آیا راضی هستین یا نه
از لحاظ شتاب و سرعت و جاده و آسایش و فنی و .....
آیا از لحاظ فنی شبیه پراید هست؟
با چه ماشینی میشه مقایسش کرد؟
لطفا جواب بدین
لطفا راهنماییم کنین تا در خریدم اشتباه نکنم چون ماشین دست 2 نمیخام بخرم
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
لطفا راهنمایی کنین
شتابش خوبه؟؟؟
تو جاده خوب میره؟
آدم توش احساس آسایش میکنه؟
نقل قول:
اینا چون می دونن تحویل تیبا مشکل داره و معلوم نیست کی بدن تو آگهی میزنن 7 روزه و حاضرن زیر قیمت بدن چون هم تعریف خوبی نشنیدن هم اینجوری زودتر به پولشون میرسن و از شر نمایندگی و انتظار تحویل راحت میشن
قیمت واقعی توی نمایشگاه 12 یا بالاتره
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
یکی از دوستان من مرحله اول که دعوت نامه اومده بود پول نداشت بریزه گفتن ماه بعد دوباره دعوتنامه میاد و فکر کنم چند بار تکرار بشه در مورد سود پول هم بعیده اینا دوزار به کسی بیشتر بدننقل قول:
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز در پست های قبلی کسانی که تحویل گرفتن و استفاده کردن توضیح دادن می تونی مراجعه کنی
در مجموع ماشین خوبیه و حداقل خیلی بهتر از پرایده و با همین قیمت 11 تا 12 تومن( نه بیشتر) بهترین گزینه برای خریده
تمامی خودرو سازی های بزرگ میگن که برای استفاده درست از ایبرگ حتما باید کمربند ایمنی بسته باشه چون اگر بسته نباشه ایبرگ به جای اینکه ناجی شما بشه خودش عاملی برای مرگ میشهنقل قول:
کلا ایبرگ بدون کمربند معنی نداره و خطر بالایی ددره نمونه اش رو هم در بی توجهی و عدم اموزش هموطنانمون دیدم که به علت عدم توجه به مقرارت ایبرگ جانشون رو از دست دادن یا در سطح پایین تر دچار شکستگی در بینی خرد شدن فک گونه ها و شکستگی زانو شدن
سلام دوستان عزیز
دیروز دعوت نامه من هم اومد
ثبت نامی بهمن ماه هستم.
تحویلی تیرماه90
رنگ رو نوک مدادی انتخاب کردم
الان میتونم بگم قضیه ی اون آگهی همشهری که دوستمون گفت و من ندیدم از کجا اب میخوره
توی فاکتورم قیمت با لحاظ سود و هدیه مشتری برای مشتری همون حدود تموم میشه و احتمالا اون آقا میخواسته به همون قیمت که پول داده رد کنه ماشینو !!!
اما تو بازار و تو نمایندگی جلوی خونمون الان 11.500 گذاشتنش برا فروش
حتی 11:700 هم دیدم
, تیبا SX صفر 90 , بنفش روشن متالیک2ایربگ , ABS - هیدرولیک (400 / 11)
, تیبا فول صفر نوک مدادی , ABSهیدرولیک2ایربک کارت نارنجی , نیازبه پول ق 150 / 11 شمس آباد
---------------------------------------------------------------------------------------------
اینا اگهی همین امروز همشهری از سایت دیدم و مال شخص هست نه نمایندگی .این وضع باشه ضرر هست
تنها حسن واسه من اینه که من رنگ مسی میخواستم اینجور به رنگ که می خوام میرسم
اما اگه نظرم عوض بشه رنگ دیگه بخوام واقعا ضرره.بعد هم تو نمایشگاه ماشین میزارن که بخوان خوب بفروشن اما قیمت واقعی تیبا الان نرمال رو 11.200 ایناست .حالا با همه اینها که قیمت واسه شما 11.800 حساب کردن .با احتساب سود پول اینا چقدر در میاد؟
نقل قول:
دوست خوبم الان تیبای نوک مدادی مدل فروردین 90 توی بنگاه سرکوچمون هست و 11500 قیمت گذاشته
همین مدل اس ایکس هست
الان توی فاکتوری که برا من اومده
نوشته قیمت تمام شده برای مشتری (بعد از کم کردن قیمت هدیه سایپا و سود مشارکت) شده 11150
البته برای رنگ متالیک و مدل اس ایکس
مدل پایین تر و رنگ معمولی ارزون تر
یعنی اون کسی که ماشینشو میخواد 1150 رد کنه اون قدر پولشو لازم داره که با همون پولی که داده میخواد ردش کنه
وگرنه الان ماشین فروردین که احتمال اینکه این ایراد صدا توش رفع نشده باشه هست رو دارن 1500 میفروشن جلو چشم خودم
من اگر ثبت نام نکرده بودم روی هوا این ماشین بنده خدا رو میخریدم
چون داره 1150 و به قیمت تموم شده برا خودش و بدون ریالی اضافه کردن میفروشه
اشتباه نکنین قیمت تیبا این نیست
حداقل نمایشگاه هایی که من میبینم که قیمتاش اینطور نیست
اون بنده خدا به قیمت تموم شده داره میفروشه
خلاصه دوستان برای من که دیروز دعوت نامه اومد
مهلت تکمیل وجهم تا دوشنبه 2 هفته ی آینده هست.
البته من یه درخواست مکتوب به سایپا دادم .
که تا هفته ی دیگه باید ببینم چه جوابی خواهند داد.
اگر بدقولی توی تحویل نکنن فقط خوبه...
چون تو تابستون بی ماشین باشی دیگه درد سر داره.
نمایندگی های سایپا که همه با هم میگن ما تموم بدهی های قبلی رو تحویل دادیم
فقط مونده سفارشای جدید تیر و مرداد و شهریور و به بعد
حالا نمیدونم مورد اون دوست عزیزی که از سال 87 گفتن تو نوبتن چیه!!!
چون اینجا که میگن همه ثبت نامیای قدیمو دادن
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
نقل قول:
راستی یه نکته به شما بگم ....
تو فرمی که امروز به من دادن رنگ مسی اصلا برای درخواست وجود نداشت!!!!
من که نوک مدادی میخواستم.
اما تو رنگ های متالیک اصلا مسی وجود نداشت....
رنگ مسی را بنا بر این که تولید داشته باشند یا نه تو دعوت نامه ها فرستاده می شهنقل قول:
دوشنبه یه خانومی از نمایندگی تماس گرفت و گفت چون قبلا رنگ را مسی درخواست داده بودید الان ماشین آماده است. اگه پولت آماده است برات دعوت نامه بزنم.
منم گفتم بزن.
گفت دیگه امکان تعویض رنگ نیست . مطمعنی مسی میخای ؟ گفتم مطمعنه پولشم جوره.
تایید شد و قرار شد که دعوتنامه رو تایید کنه بیاد
اما
امروز یه آقایی باهام تماس گرفت که مسی تولیدش متوقف شده فعلا و فقط تیبا سفید داریم.تحویل می گیری؟
گفتم بعد از دو سال همین؟نه نمیخام .مسی می خام
گفت مسی نداریم و خط تولید مسی متوقف شده. حتی دیگه برای پراید هم رنگ مسی وجود نداره. شاید بتونیم مشکی و نوک مدادی بهت بدیم
گفتم من فقط و فقط مسی می خام.نشد نمی خام
یارو بدجور سگ شده بود اما من کوتاه نیومدم.
گفت شاید زیاد معطل بشی
گفتم به درک
اونم تلفن را قطع کرد
سلام. دعوت نامه من هم كه ثبت نامي بهمن 89 بودم اومد، فقط با توجه به اين قيمت هاي بازار نميدونم مي صرفه يا نه؟ من 5000000 ريخته بودم، واسم زدن قيمت تمام شده 11330 ( سفيد). اقاي tiba-navid شما چند اولش ريخته بودين كه الان 11150000 واسطون گفتن؟
منم همینو گفتم که اگر اصرار دارین به رنگ مسی دنبالشو بگیرین که تو دهوت نامه ها اصلا رنگ مسی ای وجود ندارهنقل قول:
البته رنگ کاملا شخصی و سلیقه ای هست
ولی من که اصلا رنگ مسی ستیپا رو نمیپسندم
البته منظورم فقط رنگ های مسی تیبا و پراید هاست.
اما خودم به شخصه طرفدار پروپاقرص رنگ مسی c5 هستم
بسیار بسیار زیباست
اما متاسفانه شماره رنگ تیبا و پراید ها متفاوته و خیلی دیگه یه جوریه
از نزدیکم دیدمش اما در مقایسه با سرمه ای و نوک مدادی اصلا نپسندیدمش
راستی عزیز بازم میگم اگه مسی میخواین حتما دنیالشو بگیر
متاسفانه سایپا ظاهرا هرچی بزنه آدم باید بگیره
اصلا درخواست های مشتری گاهی حکم هیچ رو براشون داره!
اون از اون مدل فول اپشنشون
اونم از رنگ ها که من تو لیست رنگ ها برای متالیک فقط 5 یا 6 رنگو دیدم
از شرکتی که برای رنگ بهانه بیاره برای مشتری بیچاره ما انتظار داریم چند اپشن مختصر بذاره روی خودرو و مدل ex تحویلمون بده !!!
چه انتظار زیادی
درخواست شما و حرفای اون آقا رو دیدم از درخواست فوق العاده طاقت فرسای خودم متعجب شدم !!!!!!!!
یه چیز جالب این وسط هستنقل قول:
من هم 5 تومن ریخته بودم
این وسط قیمت شما چرا فقط قیمت شما بالاتره؟؟؟؟
مال من متالیک هست و .....؟؟؟؟
گمونم شما منظورتون با من متفاوته
من دقیقا پولی که باید بپردازم رو گفتم
و سود و هدیه رو حساب نکردم
البته من هنوز واریز نکردمش
تا دوشنبه 2 هفته دیگه فرصت دارم
نامه ای فرستادم به سایپا و منتظر اخرین جوابشون هستم
میگم دوستان در مورد رنگ های تیبا این خیلی نشون داده شدن اون خطوط بغل خودرو و کوچک نشون دادن زیاد پشت خودرو به حد اعلاءش در رنگ نقره ای خودشو نشون میده.
حتی در عکس هایی که یکی از دوستان از رنگ مسی که زحمت گذاشتنشو کشیده بود هم با اینکه قدری کیفیت عکسش پایینه این خطوط رو نشون نمیده
در نوک مدادی هم که من انتخاب کردم همین طوره و اصلا خودشو نشون نمیده این نقطه ضعف های طراحی البته از دید من.
راستی تا هفته ی دیگه که من دیگه رسما باید تکمیل وجهمو انجام بدم دوستان عزیز مخصوصا اونایی که درخواست تهیه رنگ مسی رو دارن اگر براشون مقدور هست یه چند تا عکس با کیفیت بالا و در فضای نور عادی میتونن بذارن برامون؟
هرچند من از مسی پراید که اصلا خوشم نیومد.
گفتم یه درصد شاید مسی در تیبا به رنگ c5 هم داشته باشه
ممنون
ممنون
ممنون از همتون
سلام اقاي تيبا نويد. من هم دقيقا قيمتي رو كه بايد پرداخت كنم گفتم. تاريخ دقيق ثبت نام من 25 بهمن 1389 هستش. براي من تخفيف زده صفرو هديه مشاركت هم زدن 305000 تومان. بنابراين اگه سفيد انتخاب كنم قيمت تمام شده 11330000 و اگرم متاليك قيمت تيبا واسم 11530000 ميفته.تو دعوت نامه من قيمت پايه كارخانه واسه سفيد رو زده 11635000 و متاليك: 11835000. واسه شما تفاوت كجاست ؟ ممنون
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------