نه عزیز کسی سر شما کلاه نزاشته این کرک کلا گفته قسمت مالیتی فعلا فعال نشده باید بمونیم یک هفته این هم کرک میشه شیاد یک جور این بازی رو Detected Server کردن هر کاری ممکنه حتی اگر به نظر محال باشه.:31:
Printable View
نه عزیز کسی سر شما کلاه نزاشته این کرک کلا گفته قسمت مالیتی فعلا فعال نشده باید بمونیم یک هفته این هم کرک میشه شیاد یک جور این بازی رو Detected Server کردن هر کاری ممکنه حتی اگر به نظر محال باشه.:31:
علی جان منم امروز بازی را از foysteam گرفتم .نقل قول:
یک بازی داد که گفت نسخه جدیده و پچ به خوده بازی اضافه شده . باید یه کم صبر میکردی تا میگرفتی
من فعلا نخریدم از کدوم شرکت بخرم ؟
الان بویز استیم که این مشکل رو داره برای من و سر مرحله 11 میپره بیرون من این پچی رو که علی گذاشت دانلود کردم و نصب کردم ولی درست نشد ... علی جان برای تو چه جوری درست شد ؟ ... میشه بگی ؟ تو محل خاصی باید نصب کرد ؟
الان منی که با این بویزاستیم مادر .... مشکل دارم چه کنم ؟ کرک رازور 1911 هست برای من !!! ...
کمی تا قسمتی نیمه ابری جدیدا داره بازی درمیاره این بویز ...
من امروز رفتم بگیرم دیدم همه جا 4 تا دی وی دیه . نگرفتم . حالا واقعا نسخه کاملش چند تا دی وی دیه ؟
4 تا دی وی دی مال بز تیمه ؟
4 DVD نسخه ی Boysteam هست. به هیچ وجه نخرید چون خرابه.
اره دیگه برای ما هم 4 تا دی وی دی بود نخرید !!!
ببخشید سوالم شاید تکراری باشه ولی کرکی که تست شده باشه و کامل باشه کسی داره ؟
حقیقت من بازی رو دانلود کردم و وقتی که نصب میکنم تو درایوی که بازی نصب شده فایل اجرایی وجود نداره و فایلهای اجرایی رو از قسمت دیگه (فایل بازی) وارد این قسمت میکنم و دوتا کرک هم داشت که جفتشو قرار دادم ولی حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم سر این فایل گیر میده : code_pre_gfx.ff
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
نسخه 4 دی وی دی کجاهاش دیگه خرابه ؟ بگید بدانیم کجا قراره دوباره به مشکل بخوریم
حالا کسی نمیدونه مشکل ما چی میشه ؟
ببین 4 دی وی دی هست برا من بویز استیم تا مرحله 11 میرم یا همون مرحله اول ACT III اونجا بعد از لود شدن از بازی یا خارج میشه یا ارور میده ...
کسی میدونه باید چه کنم ؟...میدونم یه پچی هست که علی هم لینک دانلودش رو گذاشت برای رفع پرش از بازی اون رو دانلود کردم فقط میخوام بدونم تو مسیر نصب بازی اکسترکت کنم که این کارو کردم ... حالا وقتی رو فایل پچ کلیک میکنم یه دایرکتوری میخواد که باید بهش مسیر بدم ولی من نمیدونم چه مسیری رو باید بهش بدم !!!
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\englishنقل قول:
ممنون پیداش کردم ... اون تکست رو ندیده بودم ... الان بازی بدون مشکل هست ...
یه بار دیگه میگم با این پچ اونایی هم که نسخه بویز استیم رو دارن مشکلی نیست یعنی نترسید پچی که در صفحه 136 هست رو اکسترکت کنید روش کلیک کنید مسیری که دوستمون گفتن رو بدید بهش که البته تو هر جایی که پچ رو اکسترکت کنید یه فایل تکست هست که مسیر دایرکتوری رو بهتون میده بعد اپدیت میشه و بدون مشکل میتونید بازی کنید ...
نسخه بویزاستیم 4 دی وی دی هست ...
نسخه بدون مشکل 3 دی وی دی ...
SIMON137 مشکل اصلیش این هست که ممکنه تو یه قسمت خاصی از بازی حالا تو مرحله 11 یا ... از بازی بپره بیرون که با این پچ مشکل حل میشه ...
2 ساعت پیش بازی رو خریدم و تا الان داشتم بازی میکردم و فقط میتونم بگم عالیه و بهتر از این نمیشه......
دوستان شیرازی هم اگه کسی نخریده میتونه بره پاساز صدف و بخره..........
جالبش اینه که با این سیستم پوکیدم تونستم تمام جزییات رو ببرم اخر :31:
بهترین حالتشم موقعیه که تیر میخوری انگار یک لیوان خون ریختن رو lcd ..........
واقعا عالیه هرچی بگم کم گفتم فقط یه چیزی میشه بازی رو به صورت lan بازی کرد اخه من و برادرم خیلی تو خونه lan بازی میکنیم اگه میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم:10:
راستی دوستان نسخه ی من 3 تا dvd هست و کرک هم نداشت میخوام بدونم موردی نداره ............
بازی من داره نصب می شه.
خیلی دوست دارم زودتر نصب بشه .
دوستان اصفهانی هم می نونن از مجتمع پارک بخرن.
منظورت اینه که بازی رو هم زمان هم تو بازی کنی بصورت SINGLE هم برادرت ؟
اره مشکلی نداره باید اکانت بسازی ...
راستی دوستان به لینک زیر برید ظاهرا بخش MP بازی هک شده : (البته باز باید منتظر موند )
با پ ر و ک س ی برید :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=keXdBTzWpmo
اقا اجازه ؟
این فایل سیو بازی رو کسی میدونه از کجا میشه دانلود کرد ؟
منظورم اینه که مثلا اقای X بازی رو روی کامپیوتر تموم کرده و فایلای سیوش رو یه جا اپ کرده
ممنونم اگه راهنماییم کننین
نقل قول:
آدرس بدون ف ی لتره لینک بالا:
کد:http://208.117.236.70/watch?v=keXdBTzWpmo
:11:
نقل قول:
من جای شما باشم از همین فروشگاه پی سی ورد میخرم
خودم که سه شنبه شب سفارش دادم امروز پنجشنبه غروب برام اوردن
روی سه تا دی وی دی که 11 و خورده ای گیگ بود
مسیر سیو بازی:نقل قول:
حال تو هر درایوی که میخواد باشه به ترتیب:
Activison/Call Of Duty Modern Warfare2/Players
به هر ترتیبی بود یه جورایی کرکش کردم با این کرک : SKIDROW.rar ولی میره که بازی اجرا بشه مرتب صفحه سیاه پرش داره و چشمک میزنه و از بازی میاد بیرون !!! اینو چیکارش کنم کسی به این مشکل برخورده ؟
شما اگه میتونی با کرک Razor 1911 کرک بکن یحتمل هیچ مشکلی نباید پیش بیاد !!! ...
بازم یه چیزه جالب پیدا کردم !:16:
کد:http://-----.com/images/sosngx2hvblj9hni6gnh.jpg
وای مردم از خنده !!! بینم این تو کدوم مرحله بود ؟:دی
تو همون مرحله که باید device رو بذارید کنار کامپیوتر بعد کلی آدم میریزه سرتنقل قول:
از بچه های تبریز کسی هست که گرفته باشه بازی رو ؟ اگه گرفته ، از کجا ؟!
آقا با این کرک هم کار نکرد :41: اصلا با این کرک که دیگه تو بازی نمیره ! با SKIDROW.rar حداقل تا تو بازی میرفت و بر میگشت!نقل قول:
یعنی فقط این دو کرک موجود است ؟
من تو مرحله اموزشی گیر کردم همه تابلوها رو میزنم ولی بازم رد نمیشه خیلی مسخرس مرحله اموزشی هم جز مراحل اصی بازیه
لیست اسلحه های Light machine guns
RPD:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Manufacturer:
Model:
Country:
Calibre
Fire modes:
Rate of fire
Range unknown
RPD
Soviet Union
7.62x39mm
Fully automatic
650 rounds/min
Effective: 1000m
.................................................. .........
M240
Manufacturer:
Model:
Country:
Calibre
Fire modes:
Rate of fire
Range Fabrique Nationale de Herstal (FN)
M240
Belgium
7.62x51mm NATO
Fully automatic
650–950 rounds/min
Effective: 800m
ONLY ON MP
...........................................
HK MG4
Manufacturer:
Model:
Country:
Calibre
Fire modes:
Rate of fire
Range Heckler & Koch (HK)
MG4
Germany
5.56x45mm NATO
Fully automatic
750–800 rounds/min
Effective: 900-1000m
............................................
Steyr AUG HBAR
Manufacturer:
Model:
Country:
Calibre
Fire modes:
Rate of fire
Range Steyr
Stg.77 AUG A2 HBAR
Austria
5.56x45mm NATO
Semi- / Fully automatic
650 rounds/min
Effective: 450-500m
..............................................
SA80 L86 LSW
Manufacturer:
Model:
Country:
Calibre
Fire modes:
Rate of fire
Range Royal Small Arms Factory
SA80 L86 LSW
United Kingdom
5.56x45mm NATO
Fully automatic
610–775 rounds/min
Effective: 650m
..................................................
ادامه در پست های بعدی ...
نقل قول:
علاوه بر تابلوها نارنجک هم باید بندازی !!! ... بعد قسمتی از اون هم باید روی زانو نشسته باشی و تابلو هارو بزنی!
آقا mp حک شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه اهداف رو نباید بزنین. فقط اهدافی که مسلح هستند (24 مورد) نه غیر نظامی ها.نقل قول:
یه فیلم از هک شدنش اومده بیرون ولی هنوز خبر قطعی منتشر نشده !!!
آرمان 4 تا دی وی دی بود یا 3 تا دی وی دی ؟ اون کرک قبلی رو که از محل نصب بازی پاک کردی بعد این رو کپی کردی ؟ ...
نه عزیز این دو کرک نیست ولی معتبر ترین و بدون مشکل ترین کرک همین Razor 1911 هست اصلا این کرک مشکلی نداره !!! ....
برای خودمم همین کرک هست ...
...........................
هومان جان فکر کنم اون دوستمون بخش اول اموزشی رو گیر کرده یعنی قبل از اینکه وارد محوطه بعدی بشه نظامی و غیر نظامی ها ....
البته واضح نگفتن ... اگه بخش دوم باشه ... عکس تابلوهایی که مردم هستند رو نباید بزنید ...
جریان چیه ؟نقل قول:
فروشگاه پی سی زده 3 تا دی وی دی
امروز رفتم بخرم نسخه اش 4 دی وی دی بود
جالب اینه که حجمش هم 14 گیگه !!
اشتباه نکنید بوی استیم یک پچ 130 کیلوبایتی گذاشته که همه چیز درست میشه.نقل قول:
ببخشيد اين stream كه دانلود كرديم ميشه براي كساي ديگه هم استفاده كنم؟
برای خود من حدود 13.2 گیگ هست 4 تا دی وی دی نسخه بویز استیم ...
بازی رو که نصب کردی برو تو فولدر بازی اگه عکسی از بویز استیم دیدی معلوم میشه نسخه بویز استیم هست یا نه !!!
لعنت به این شانس تو شهر ما هنوز به دست هیچ فروشنده ای نرسیده چند روزه میرم بی عرضه ها هنوز نتونسته اند بیارن اگه خودم دانلود کرده بوده الان پخش کرده بوده واقعا که یکی میگه مشکل داره یکی میگه هنوز نیومده . خوش بحال شما دود تهران را میکشید عوضش بازی زود دستتون میرسه . اینجا آخر دنیاست . لعنت لعنت بر این شانس
تو مرحله ي آموزشي در ابتداش بايد تابلو ها رو بزني سعي كن بدون نشونه بزني بعد نارنجك ميندازي كه نارنجك پشت سرت روي ميز قرار داره بعد اون يارو سربازه ميره كنار و تو رد ميشي
تو مرحله ي بعد نبايد به غير نظاميا شليك كني فقط اونايي كه اسلحه دستشونه رو بزن
به همين راحتي
اصلا دی وی دی نبود :27: بازی رو دانلود کردم :5:نقل قول:
نه اونو پاک نکردم اینو ریختم ولی یه بار فقط همین کرک Razor 1911 رو ریختم باز هم نشد !
بازی رو که دانلودیدم یه installer داشت که برای همین Razor بود که سه تا فایل با پسوند sid رو از تو دی وی دی میخواست که بهش دادم و بازی رو تو درایوم قرار داد بعد گفت بصورت دستی فایل کرک رو از Razor1911 به درایوی که بازی نصب شده انتقال بده. فقط یه چیزی که خیلی عجیبه که من فقط محل درایو بازی رو تعیین کردم و نصبش نکردم :13:نمیدونم حالا بازی رو نصب کرده یا از حالت فشرده خارج کرده !
شما فایل نصبیتون شبیه همینی بود که من گفتم ؟
اینم یه عکس از قسمتی که گفتم (Installer) :