بله واقعا داخل شهر صدی 12 میسوزونه هر کی بگه کمتر میسوزونه یا بلد نیست چطوری حساب کنه یا چرت میگهنقل قول:
تفاوت seباlx رو دوستمون خوب توضیح دادن
ef7 مصرفش یه کم کمتره ولی شنیدم قطعاتش خیلی گرونه و بازار خرید و فروشش خیلی بده
Printable View
بله واقعا داخل شهر صدی 12 میسوزونه هر کی بگه کمتر میسوزونه یا بلد نیست چطوری حساب کنه یا چرت میگهنقل قول:
تفاوت seباlx رو دوستمون خوب توضیح دادن
ef7 مصرفش یه کم کمتره ولی شنیدم قطعاتش خیلی گرونه و بازار خرید و فروشش خیلی بده
خب دوستان ما هم به جمع سمند سوارها پیوستیم .
یه سمند ال ایکس سفید مدل اواخر 90 گرفتم که دیروز کلا مشغول تمیز کاریش بودم .
حالا احتمالا به مرور سوال برام پیش میاد که باید بپرسم ازتون . به عنوان سوال اول :
این چراغ مطالعه جلو خراب شده و بعضی وقت ها خود به خود روشن میشه و همین طوری روشن میمونه ، بعضی وقت ها هم اصلا هر کاری میکنیم روشن نمیشه .
فکر کنم لامپش سالمه ولی این ماسماسکش که میچرخه خراب شده .
حالا اینو کجا باید بدم عوض کنن ؟ خودم از لوازم یدکی بگیرم عوض کنم یا باید بدم باتری سازی و ... ؟
سلامنقل قول:
بله باید عوضش کنید . لوازم یدکی ها هم دارند احتمالا درست قطع نمیکنه و روشن میمونه چون با حرکت دادن به طرفین سمت راست یا چپ روشن میشه و رو حالت وسط خاموش میشه اگه دائما روشن میشه پلاتینش بهم چسبیده و باعث میشه که روشن بمونه .
خودتون هم می تونید عوضش کنید کار سختی نیست .
ممنون از توضیحتون .نقل قول:
یه مشکل دیگه هم هست ، این لامپ های سقفی چرا وقتی در ها رو باز میکنم روشن نمیشن ؟ یعنی وقتی دکمش رو میزنیم روشن میشه ولی روی هیچ کدوم از حالت ها موقعی که درب ها باز و بسته میشن روشن خاموش نمیشه .
سلامنقل قول:
اگه تو بقیه ی موارد روشن میشه و فقط روی باز بودن در ها روشن نمیشه اون وقت ایراد از میکرو سوییچ های لادری هستش که باید عوض بشه . اگه هم کلا روشن نمیشه که یا لامپش سوخته یا سوکتش ایراد داره
برای شما به احتمال زیاد ایراد ار میکرو سوییچ لادری هستش .
سلام بنده به تازه گی سمند تحویل گرفتم متاسفانه ضبط برای ماشین نزاشتن
ضبط فابریک شرکتی چی هست ؟
و آیا گیر میاد ؟ قیمتش توی بازار چقدره ؟
مبارکه آقا. انشاالله به خوشحالی ازش استفاده کنید.نقل قول:
پول ضبط را به شما برگرشت دادن؟
من نمیدونم ضبط فابریکی که میگذارن چی هست!
اما شنیدم که به صرفه هست که پول ضبط را ازشون بگیرید و خودتون یک مبلغی اضافه کنید و یک ضبط بهتر و مناسب بخرید.
البته ماشین من هم ضبط نداشت که گفتند یه مدت دیگه (یکی دو ماه) مراجعه کنم شاید 100 تا 200 تومان، بابت نداشتن ضبط پس برگردانند :n28:
اكثر مدلهاي ضبط ايرانخودرو سأخت شركت كروز هستنقل قول:
شما از مغازه دار ضبط فابريك ايرانخودرويي را بخواهيد
اگه تهران هستيد هم توي خيابان سورنا و ميدان توپخونه پيدا كنيد
تشکرنقل قول:
گفتن 100 تومن بعدن بهت میدیم
ضبط فابریکی واسه من کافیه که فلش بخوره دنباله صدای زیاد و آمپلیفایر و اینجور برنامه ها نیستم
مساله اینه که ظاهرا ارزش ضبطی که روی ماشین میگذارن، کمتر از مبلغی هست که پرداخت میکنند.نقل قول:
نتیجه این میشه که اگر بجای ضبط ازشون پول گرفته بشه، نفع کردید.
البته توی نمایندگی کسی که ماشین را به من تحویل داد گفت باید 200 تومان برگردونند.
ضبطهاي فابريك سأخت كروز توي بازار بين ١٥٠ تا ٢٠٠ تومن بسته به مدلشون قيمت دارندنقل قول:
مطمئنی ارزش ضبط فابریک کمتر از 100 تومنه ؟نقل قول:
فکر نمیکنم ضبط فلش خور در حد 100 تومن تو بازار گیر بیاد
دوستان و حسین جان بنظرتون ضبط فلش خور در حد فابریک
که سگ جون و خوب باشه چی هست ؟
نمیخوام اعصبامو خورد کنه بعضی از فرمت ها رو جواب نده و هر موقعه ماشین رو خاموش و روشن
کنم آهنگ از اول شروع بشه
دقت کردین بعضی از ضبط ها اینجوریه ؟
تو رنج قیمت 150 200 میخوام لطفا عکس و مدل رو بزارین
ممنون
اگر بخواید رادیو پخش بخرید (USB دارند اما CD ندارند) برند های Maxeeder و Goldsky موجود هستند که رادیو پخش های زیر 100 تومان هم دارند.
البته اینها همگی چینی هستند.
به نظر من همين ضبطهاي فابريك كروز بحريا كيفيتش و كارييش با توجه به صحبتهاتوننقل قول:
بهتره ، زياد موافق چيني جات نيستم
اگه ميخواست بيشتر هزينه كنيد ضبط هاي خيلي بهتري ميتونيد بخريد
دوستان من رفتم پایونر 3650 گرفتم به مبلغ 305 با کابل بنظرتون ضبط خوبیه ؟ قیمتش خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرتون خودم میتونم نصبش کنم یا ببرم ضبطی ؟
چجوری نصب میشه ؟
کابل هم براش گرفتم که به سمند بخوره
مبارکه انشاالله.نقل قول:
اگر رابطش را گرفته باشید، بله.
خودتون میتونید به راحتی هرچه تمام تر نصبش کنید.
من که Pioneer MVH-X565BT خریدم و فروشنده یه سوکت هم به من داد (به مبلغ 8000 تومان) که سیم کشی فابریک ماشین دست نخوره و فقط اون سوکت را وصل کرد به سوکت ماشین. همین :n02:
البته این دستگاه CD را ساپورت نمیکنه. اما بلوتوث داره که این امکان را میده از طریق اسمارت فون هم آهنگ پخش کنی و هم تماس های تلفنی را از طریق همین ضبط انجام بدی (خودش میکروفون دار)
قیمتش هم 380000 تومان هست.
بچه ها من میخوام LX یا SE مدل 85 -86 بگیرم.
میخوام هرچی نظر یا تجربه در موردش دارین با من در میون بزارین :n06:
مرسی
سلامنقل قول:
سمند Lx 85 86 داريم ولى سمند se 85 86 ندارم 89 به بعد سمن se وارد بازار شد . احنالا منظورتون سمند معمولى x7 بوده
فقط خريد اين ماشين با توجه به سال توليدشون يکم موقع خريد بايد بيشتر به مساىل فنى و کارکرد ماشين توجه کرد
سلامنقل قول:
سمند Lx 85 86 داريم ولى سمند se 85 86 ندارم 89 به بعد سمن se وارد بازار شد . احنالا منظورتون سمند معمولى x7 بوده
فقط خريد اين ماشين با توجه به سال توليدشون يکم موقع خريد بايد بيشتر به مساىل فنى و کارکرد ماشين توجه کرد
بچه ها همه سمند ها فرمان هیدرولیک هستن ؟ چراغ مه شکن رو هم همشون دارن ؟
سلام آره داداش همه هیدرولیک هستن و مه شکن هم همشون دارننقل قول:
فرمان هیدرولیک که همه دارننقل قول:
اما مدل SE برای ارزان سازی چراغ مه شکن ویه سری قطعات کم شده اما سیم کشی ها موجوده و خودتون میتونین اضافه کنین
قدیمی هاش هم ندارن ؟ من مدل 85 - 86 میخرم.نقل قول:
چراغ مه شکن همچین چیز خاصی نیستا !نقل قول:
به طور معمول هیچ سمند se چراغ مه شکن نداره
اما ممکنه صاحب قبلی ماشین نصب کرده باشه
شما خودتون هم با حدود 50 تومن میتونین نصب کنین
چون فقط چراغ رو برداشتن و سیم کشی موجوده کار خاصی نداره
سلام.
ببخشید میخواستم بپرسم .
سمند و سورن مصرف سوختشون تو شهر چه جوریه؟
اون قدر زیاد هست که آدم ترجیح بده بفروشتش تا داشته باشتش.؟
سلامنقل قول:
مصرفشون تو شهر به نسبت بقیه ماشینا کمی بیشتره،ولی بیرون شهر مصرف مناسبی داره.
جوری نیست که از داشتنش منصرف چون سواری مناسبی نسبت به بقیه ماشینای هم رنج خودش میده.
یه سمند 84 دارم
بعد از مسافرت دیدم که زیر رادیاتش ضد یخ ریخته
بردم رادیات سازی و گفت باید عوض بشه
عوض کردم ولی هی از شیلنگش آب میداد و سریع هوا می گرفت
بعد از چند بار چک کردن معلوم شد که واشر سوزونده و کمپرس کرده
من این ماشین رو دو ماهه خریدم و طرف می گفت برج 6 پارسال واشر عوض کرده
واتر پمپ رو هم تازه عوض کرده بودم
همیشه هم آمپرش رو چک میکردم که بالا نره و هیچ موقع هم بالا نرفت.یه بار فقط داشتم پارکش میکردم یهو زنه داد زد که موتور داغه و ازین حرفا که یعنی جوش آورده که من دیدم آمپر روی درجه معمولیه و حتی به وسطم نرسیده. آب کم میکرد روی رادیات قبلی ولی من تند پر می کردم . این قضیه شاید 2-3 روز اتفاق افتاده باشه( قضیه آب کم کردن) و من سریع رفتم رادیات عوض کردم و دیگه آب کم نکرد. تا که فرداش دیدم از شلنگ آب میده و میریزه روی مهره رادیات و یه شب کلا فنش اتصالی کرده بود و تا صبح روشن بود که صبح اومدم قطعش کردم. بردم رادیات سازی که دید دیگه شلنگ باد کرده به شکل شدیدی و مطمئن شد که واشر سوزونده
حالا دادمش برام عوض کنه ولی موندم که این چرا واشر سوزونده. هنوز بازش نکرده
موندم که اصلا یه موقع گفت سر سیلندر عوض بشه عوض کنم یا کلا بگم تعمیرش کنم و بعد بفروشمش؟ واقعا مصیبتن این ماشین های مدل پایین
همیشه صفر سوار میشدم این بار این اشتباه رو کردم و مدل پایین سوار شدم و الان تقریبا پشیمونم
سلام
آقا ما یه سمند مدل 82 داریم که میخواهیم باهاش بریم ترکیه (5000 کیلومتر رفت و برگشت )
ماشین رو هم تقریبا تازه خریدیم و نمیدونیم فنیش چطوره .
حالا شما به ما بگید که کدام قطعات رو عوض کنیم و چه قطعاتی رو با خودمون ببریم و کلا چیکار کنیم که تو کشور غریب اسیر نشیم .
میشه نمایندگی ایران خودرو سورن رو سفارشی سفارش داد ؟ مثلا cng کارخانه ای یا مثلا سانروف و ... ؟
چیکار باید کرد
وقت بخیرنقل قول:
اصولا نه تنها ایران خودرو بلکه بقیه خودرو سازها هم همه قابلیت ها رو روی یه ماشین نمیزارن واسه همین شما نمیتونن یه سورن elx مولتی پلکس پایه گازسوز داشته باشید
اما ایران خودرو یه شرکت داره به نام opko (شرکت خودرو های سفارشی) الان قسمت خودرو هاش غیر فعاله (یعنی خودرو به صورت سفارشی تحویل نمیده) اما تجهیزات جانبی مثل کروز یا سان روف رو فکر کنم داشته باشه
میتونین به سایتشون مراجه کنین
و اما در مورد سورن ، میتونم این سورن رو بهتون پیشنهاد بدم
سورن ELX جديد با موتور EF7 و كيسه هواي راننده و سرنشين و يورو4 - کلاس: 57511
اینم یه فایل از امکانات خودرو :
یکی دو هفته پیش فروش نقدی داشت اما الان دیدم نداره باید صبر کنین دوباره بیاد
به نظر من با وضعیت موجود ماشین خیلی خوبه بعدا میتونین ببرین opco روش کروز و سان روف هم ببندین
مشکل من گازسوز خودرو هستش که میخوام کارخانه گازسوز باشه ، نه دستی
نشه که مجبورم پارس دوگانه بگیرم
چون با این وضع بنزین ، فقط گاز جواب میده حداقل چند سالی راحتیم
وقت بخیر
پس با این وضعیت بهتون پیشنهاد بدم فقط دنبال خودرو های پایه گازسوز باشین
یعنی خودرو هایی که از ابتدا سیستم گازسوز براشون طراحی شده و نه پارس که به زور چهار تا شلنگ و یه ای سی یو گاز سوزش کردن (حتی گازسوز کارخانه ای که طرفدار داره )
در حال حاضر دو خودرو طراحی پایه گاز سوز داره یکی سمند ای اف سون (که متاسفانه الان افت کیفیت داره و وضعیت مناسبی نداره )
البته اگه بتونین مدل های اولیه که المانی اصل هستن گیر بیارین که عالیه
و دیگری هم 206 صندوق دار گاز سوز (که قبل از شروع تحریم های سفت و سخت برای حدود 5 سال از 87 تا 91 توسط پژو فرانسه وارد میشد و ایران خودرو فقط مونتاژ میکرد)
و خوش بختانه تا الان هم نتونسته توی این ماشین انگولک کنه و مدل گازسوز تولید کنه (یا شایدم به علت هزینه زیاد نخواسته )
اما اگه نشد میتونین سراغ خودرو های دیگه هم برین که مدل های گازسوز کارخونه ای دارن مثل تندر و تیبا
سلام
چند تا سوال درمورد سورن ef7 دارم مدل جدیدش البته
١- شیشه های سورن سولارن یانه ؟
٢- تو دفترچه اش خوندم که کروزر کنترلر داره . فابریکه یا باید تو اپشن ها از اپکو خرید .
٣- تو مدل ٩۴ مشکلات موتوری این خودرو حل شده ؟
۴- کیفیت قطعاتش چطوره ؟
۵- قیمت لوازم و فراوانی قطعات و تعمیرات نسبت به ٢٠۶ و ال نود چطوره ؟
۶- مشکلات فعلی این خودرو چیه ؟
٧- همون جور که می دونین مدل های قدیمی سمند زود لش می شدند ورخ اون ماشین ها بعد از مثلا ۴ سال مثل یه ماشین ١٠ سال کارکرده می شد . الان این موضوع تو سورن ها هم وجود دلره
٨- به نظر شما باتوجه قیمت پایین تر سورن و امکانات بالاتر اون چرا همچنان مردم بیشتر میل به خرید ٢٠۶ و ال نود دارن تا سورن
لطفا پاسخ سوالات رو بدون تعصب و ... بدین . چون می خوام بین ٢٠۶sd و سورن یکی رو بخرم .
blue 2006