آقا اگه راهی پیدا کردی ما رو هم در جریان بذارنقل قول:
آقا اگه راهی پیدا کردی ما رو هم در جریان بذارنقل قول:
دوست عزیز ممنونت میشم. رو هر سایتی بزاری مشکلی نیست.نقل قول:
راه پیدا کردم , رفتم نسخه ی PC شو گرفتم :دینقل قول:
چون دوستان گفتن صبر کن این آپدیت جدیده بیاد منصرف شدم.:20:
سلام به دوستان.من آپدیت جدیدو با فلش ریختم روxbox.بازیهای کپی و اجرا نمیکنه.راه چاره ای هست.فیفا 12 ما رو به این ورطه کشوند
این خاصیت آبدیت داشبرد13599و13146هست در واقع فریم ویرتون فلش شده به ورژن استوک راه حل اینه کهlt+1.91بریزی چون یکم سخته بده بیرون بگو برامlt+1.91بریزید مشکلت حل میشهنقل قول:
پس الان این مغازه هایی که اپدیت میفروشن از کجا میارن؟
منظورتون کدوم آبدیته داشبرد با فریم ویر ؟ لطفا دقیق بگیدنقل قول:
آپدیت از dvd fifa 12 میخواست منم yes زدم الان یه صفحه سفید اومده و کد داره چکار کنم ؟
سلام
من فیفا 12 رو داخل دستگاه قرار دادم و اپدیت خواست که من هم اپدیت کردم الان داشبردم 13599 هست و بازی که میزارم اجرا نمیکنه هیچ بازی من lt 1.91 رو میرزم ولی هیچ بازی اجرا نمیکنه مشکل کجاست
سلام لطفا یکی راهنماییم کنه من ایکس باکس ارکید دارم بعد رفتم لایو و اپدیت کردم و کپی خورم از کار افتاد حالا چی کار کنم لطفا یکی راهنماییم کنه.
با تشکر.
خوب بله به خاطر داشبرد13599فریم ویر شما فلش شده به ورژن استوک برای این کار باید بدی بیرون بگی برامLT+1.91بریزن و یا خودت بریزی ولی اگه خودت بریزی خیلی سخته پست بده بیروننقل قول:
-------------------------------------------
خوب چه اروری میده؟نقل قول:
update ی که فیفا رو بیاره رو میخوام
مغازه میگه 30 تومن !!
کدوم فیفا 12؟12 که فعلا اجرا نمیشه کدوم فیفا منظورش بودهنقل قول:
Fifa12 و pes 12 جفتشون xgd3 نیستند و با LT 1.91 میشه اجرا کرد................
سلام من فیفا2012 رو دانلود کردم بعد رایت کردم بعدش گذاشتم رو درایور کنسول حالا به من میگه ابدیت کن کنسول من همlt+1.91هست جکار میشه کرد باز بشه؟
اخر میشه اجرا کرد یا نه؟؟
درایور چی؟
بله میشه اجرا کردم من اشتباه کردم....نقل قول:
فقط شما جدیدترین ورزنLT+رو ظاهرا نداشتی که گفته بیا آبدیت کن پس بایدLT+1.91بریزی این کار یکم سخته پس خودت نکن و بده بیرون
30 تومن دیگه خیلی گرونه ها:D
با سلام من حدود یه هفت ست که ایکس باکس گرفتم
میشه یه توضیح کلی در باره اپدیت بدید !
سوال دوم اینکه من خونه اینترنت بیسیم دارم می تونم لایو گیم بازی کنم؟
(فروشنده می گفت اگر این کارو بکنی از -- خارج می شه از این جرت و پرتا):13:
پس ظاهرا با LT 1.9 فیفا 12 بالا نمیاد درسته؟ کسی تست کرده با ال تی پلاس 1.9 که ببینه اجرا میشه فیفا 12 یا نه؟نقل قول:
من فیفا 12 رو اجرا کردم رو 1.91نقل قول:
فکر کنم پچ شده هست:13:
البته هیچ آپدیتی نخواست
آره با 1.9 هم اجرا میشه چون اگه با ال تی + 1.9 داشبورد 13599 رو بزنید فریمور کلاً نمیپره و فقط AP2.5 هــا دیگه نمیان !
=> فیفا 12 هم با ال تی 1.9 میاد : دی !
مرسی جیگر خوش خبر باشی ... واقعا خوشحال شدم:10:نقل قول:
پس برم ایشالا ردیف کنم بساط رو:31:
صفا کن واس خودت :دی
( البته اینو از تجربه گفتما : دی من خودم ال تی 1.9 که داشتم داشبورد 13599 زدم بازیها همچنان اجرا میشدن و فقط AP2.5 مشکل داشت !! - )
ایشالا که مشکلی برا شما هم نداره ;)
سلام من جند روز بیش ابدیت کردم lt+1.9 نمیدونم جرا ابدیت میخواد اگه ابدیت کنم کبی خور میبره دیگه نه جیکار باید کرد
با تشکر..
آپدیتی که می خواد بزنه آپدیت داشبورد هست این آپدیت فقط AP2.5 رو فعال می کنه کاری به ریفلش نداره منم دیشب دو دل بودم ولی دیگه گفتم نهایتا اگه ریفلش هم بکنه یا 1.9 یا 1.91 میزنم دوباره یا منتظر lt مکس میشم که خوشبختانه مشکلی نبود فقط داشبورد آپ شد... LT 1.9 مشکلی با فیفا نداره
یکی اموزشش رو بزاره لطفا با لینک دانلود !!
زورم میاد برای یه چیزی که برای یکی تو ژاپن مجانی در میاد ما باید پول بدیم
:13::13::13:
داشبورد من2.0.1.3.1.4.6.0 یکم کمکم کنید جیکار باید بکنم
با دیویدی ابدیت کنم یانه؟
کمی راهنماییم کنین
بستگی به نسخه ال تی پلاس شما داره و اینکه کدوم بازی رو بخواهید انجام بدید... شما بگید که چه فریموری ریختین و می خواهید چه بازی رو انجام بدید تا راهنمایی بشیدنقل قول:
fifa 2012
lt+1.91
بیشتر راهنماییم کنین ممنون میشم
از اونجایی که روی ال تی 1.9 آپدیت کردن به داشبورد 13599 فریمور رو ریفلش نمیکنه در نتیجه روی 1.91 هم باید تاثیرش یکسان باشه !نقل قول:
:-؟
خیلی ممنون ولی من جیزی نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین..
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
ببین قضیه اینه دو داسبرد13599و13146فرم ویر هارو فلش میکردن به فرم ور استوک(یعنی از کپی خور درمیومد)خوب 1.91هم برای حل این مشکل اومد ولی من در عجبم که شما چرا13146داری ولی فریم ویرت1.91به هر حال چون خاصیت این داشبرد ها فلش کردن به استوکه(از کپی خور دراوردن)احتمال میره که اگه الان داشبرد رو آبدیت کنی فلش میشی به فریم ویر استوک(از کپی درمیاد)البته این قضیه که تو1.91هم کار مکینه یا نه من نمیدونم چون کلا1.91برای13599اومده بودنقل قول:
به هر حال امیدورارم مفهوم رو رسونده باشم
سلام خیلی ممنون یه جیزایی فهمیدم
ببینید من تازه ایکس باکس خریدم به منم گفتند که 1.91 هست
در جلوی منم برای اتبات حرفش یه گیمNHL2012گذاشت اون هم باز کرد نمیدونم حالا جکار بکنم
اگه تشخیص میشه داد بگید ممنون
یاشاسین
جان دلم شما هم که ترکی:دینقل قول:
خوب ببینید اون درست گفته و شما هم1.91دارید فقط یه چیچزی برو بهSYSTEM SETTINGبعدCONSOLE SETTINGبعد هم فکر کنم اون گزینه آخری بود کدی که جلوDنوشته داشبردته......این کارو گفتم بکنی که مطمین بشی خوب اگه بازم نوشته بود13146باید به13599آبدیت کنی ولی لگه این کارو بکنی دوباره20تومن خرج میافته برات
حالا شما صبر کن تاLT+2بیاد بعد اونموقع داشبرد13599رو باLT+2بریز که کیفشو ببری مشکلات هم به غیر مشکلات تبدیل بشه:دی
مرسی
ساغول کیشه
فقط میتونم خودم بریزم بیرون گرون میگیرن میتونم بجاش جند تا گیم بگیرم
جطوری 13599رو ابدیت کنم؟ یعنی اول ابدیت کنم بعد lt+2.0رو بریزم قضیه ججوریاست
أیگه داریم از بحث این تاپیک میریم بیرون برای همین تشریف بیارید این تاپیک و اینجا مطرح کنید:نقل قول:
چون میدونم تو دوره آموزشی هستی این سوالتو اینجا جواب میدمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245&page=27
خوب نوع درایو و نوع کنسولتو تو همون تاپیک بگو (اسلیم هست فت هست چی هست؟)
داشبرد خیلی راحته فقط فایل رو برای فلش از سایتXBOX.COMمیگیری بعد روی فلش میریزی و وصل میکنی به کنسول و راحت آبدیت میشه ولیLT+2یکمی سخته و همونطور که گفتم مدل درایو و کنسول رو باید بگی (تو تاپیک مربوط به -- مطرح بکنید)
داشبورد جدید در راهه
خبرایی درز کرده از مایکروسافت که داشورد جدید 15 نوامبر تو لایو قرار میگیره
امیدوارم درست نباشه باید صبر کرد و دید
منبع
ویدئو (تو بلاد فرانس هست)کد:http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?p=438309
کد:http://www.youtube.com/watch?v=6SW4hU3z-QU
اگه این طوری باشه باید lt2.0رو نریزیم دیگه اره؟ صبر کنیم ابدیت جدیده بیاد بعد با هم بریزیم
سلام.دستگاه من آپديت 2011 هست و آخرين بار براي بازي assassins creed brotherhood آپديتش كردم و بازي هاي كينكت هم پخش كرد با همون..من بازي فيفا 12 ايكس باكس رو خريدم و وقتي گذاشتم توي كنسول گفت كه او ل بايد از روي همين ديسك آپديت بشه.بعد زدم و يه چيز پرشد و ريستارت شد.بعد از ريستارت شدن توي قسمت applying update گير كرد و ميگه اين ديسك آپديت نميشه.حالا هم هر بار خاموش و روشن ميكنم همون صفحه مياد و اصلا دستگاه و دسته روشن نميشن و فقط همون صفحه مياد كه نوشته apdate stopped .
اينم كد ارور:
3151-351F-B800-0F00-C000-0013
حالا چطوري ميتونم درستش كنم؟خودم ميتونم اين كار رو بكنم يا حتما بايد بدم بيرون؟؟؟
نقل قول:
کبی خورت بریده یکم صبر کن lt2.0 بیاد بعد بده بیرون بریزند
نباید ابدیت میکردی