چجوری می شه اسم بلوتوث امنیا رو تغییر داد؟
Printable View
چجوری می شه اسم بلوتوث امنیا رو تغییر داد؟
با تغییر نام دستگاهنقل قول:
A2 بهترین رامیه که تا جالا اومده از j9 بهتره every thing is better than others like GPS,touch sensivity ,wifi...نقل قول:
اما اگه خیلی نرم افزار نصب نکردی عوض کن وگرنه با j9 اونقدرها ...
سه تا سوال از دارندگان این گوشی(امیدوارم تکراری نباشه ، گیر ندید خواهشا) :
با نصب برنامه جاوا که مشکلی نداره ایشالا ؟ ،( بازی مهم نیست فقط دیکشنری و نقشه تهران)
و اینکه gps اش رو تونستید راه باندازید ؟
باتریش خوبه ؟
:11:
سوال:
وقتی یک رام رو آپدیت می کنیم و رام جدید نصب می شه ، و از برنامه های رام قبل BackUp گرفته باشیم ، وقتی Restore می کنیم ، همه برنامه های رام جدید باز می شه و قبلیا میان ، آیا ممکنه که قسمتی از رام قبل هم برگرده و امکانات جدید رام مثل افزایش طول عمر باتری رو از بین ببره ؟
مثلاً من رامم رو از K1 بهK3 تغییر دادم یعنی i900DXHK3/DXHK3اما بعد از restore کردن ورژن رامم شد i900DXHK3/JVHK1 ، تازه برنامه Dice هم که با K3 میاد بعد از Restore حذف شد . یعنی یه قسمت از رام قبلی برگشته ، درسته ؟
آخه می گفتن توی K3 باتری خیلی بهتر می شه ، اما من تغییری نمی بینم ، یعنی این می تونه تاثیر داشته باشه ؟
دوستانیم که فارسی ساز رو تست کردن ، ببینن کسی تغییری توی عملکرد باتری دیده ؟ یعنی فارسی ساز توی عمر باتری تاثیر داره ؟ فکر نمی کنم ، اما یکی گفت داره ، می خواستم ببینم دوستان چیزی حس کردن ، خودم که متوجه نشدم.
1- جاوا رو عالی اجرا می کنه ، فقط چون کی برد و کلید 5 جهته نداره ، و تاچ هم توی جاوا تاثیری نداره ، یکم با کنترلاش دچار مشکل می شی.نقل قول:
2- Gps به راحتی و به خوبی با برنامه های Garmin و GPStuner سازگاره و کار می کنه.
3- باتریش هم اگه از رام جدید استفاده کنی عالیه.
می دونم. ولی این قسمت تو کجای گوشیه؟نقل قول:
Setting>OwnerInformationنقل قول:
بجای name اسم وارد کن .
آقا مرسی فقط چند تا سوال دیگه :نقل قول:
رام چیه؟ یه چیزی مثه Firmware ـه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه کیبورد فارسی داره ؟
و سوم هم اینکه" یکمی دچار مشکل میشی" یعنی چی ؟ سختی اشکال نداره ، فقط کار بکنه ( خصوصا دیکشنری).
و در آخر هم اینکه ، من گوشی GPS دار ندیدم تاحالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آیا همونطوری که تو عکس های گوشی تو اینترنت هست، به راحتی تو ایران هم کار می کنه و نقشه ی تهران رو هم نشون میده و قابل استفاده ست ؟ مثلا مثه تصویر زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
:11:
1- یه جورایی رام همون firmware باشه.....نقل قول:
2- من از فارسی ساز استفاده نمیکنم.. آقای Ali_Macbook در مورد فارسی ساز فعالیت می کنن!
3- والا فکر نکنم دچار مشکل بشی.. من کلی بازی Java روی گوشیم نصب کردم که touch هم هستن مثل:
Frycry 2
Roland Garros 2008
و ......
4-
خیالت از GPS راحت باشه.... البته هر برنامه ای نقشه خاصه خودشو داره و با اونیکه عکسشو گذاشتی فرق میکنه.... من از Garmin استفاده میکنم و کارم راه افتاده واقعا .... البته برنامه های دیگه ای هم هست مثل IGO 8 که متاسفانه نقشه ایران هنوز براش ساخته نشده ولی طبق یه نظرسنجی محبوب تریت برنامه GPS سال 2008 بوده .......
یه سری برنامه هم وجود داره که از Google Earth استفاده میکنن..... در ضمن Google Map هم هست....
انصافا خیلی کامل جواب دادم!!!! :31:
دوستان رنگ سفید این گوشی اومده؟؟؟؟؟
آره عزیز من خودم رنگه سفیدشو دارم 16gنقل قول:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید من با wi-fi امنیا هر کاری کردم نتونستم کانکت بشم:41:نقل قول:
یک فایل cab هست که راحت می تونید با ایرانسل برید اینترنت{یعنی باید نصبش کنید}
و یک تنظیم کوچک...............اگه تونستم تو بخش نرم افزار می زارمش....چون اینترنتم زغالیه شاید نتونم ولی اگه کسی می خواد و تو موبایلستان هست بره اونجا پیداش کنه......
در مورد سوالات که دوست گرام آقای amir_rafie جواب های کاملی دادن.نقل قول:
فقط چند تا نکته رو اضافه کنم :
بله کیبرد بزرگ فارسی هم برای این گوشی موجوده که توی صفحه 118 می تونی پیداش کنی.
یکمی دچار مشکل میشی یعنی بعضی بازیها و برنامه های جاوا برای کار کردن مثل عوض کردن صفحه و عقب و جلو کردن و ... نیاز به کلیدهای 5 جهته و کی برد دارن که این گوشی نداره.
برای GPS هم اگه توی تهران زندگی می کنید Garmin عالیه اما اگه توی شهر دیگه ای هستید بهتره از GPS Tuner استفاده بشه که قابلیت کالیبره کردن نقشه رو داره.
من امروز 16 گیگ رو 560 گرفتم
چند تا سوال
r1 قضیه اش چیه ؟
چه جوری میشه براش ring tone دلخواه انتخاب کرد ؟
ماله شما هم زیاد داغ میکنه ؟
Home Screen ها رو چه جوری میشه تغییر داد؟
برای اجرا divx باید رجیستر شد ؟
چه جوری میشه keyboard ها رو عوض کرد ؟
این گوشی حالتی رو داره که مثلا بخواهیم Sms بدیم بجای اینکه a رو کلیک کنیم a رو با قلم بنویسیم ؟
چه جوری میشه کاری کرد که شما اگه می خوای sms بدی کلا dictionary غیر فعال شه ؟
مبارکه...نقل قول:
1- r1 رو نمی دونم دقیقاً کجا دیدی اما احتمالاً یه رامه.
2- کافیه از توی File Explorerروی آهنگ چند ثانیه انگشتتو نگه داری تا اپشناش باز بشه ، باز که شد گزینه Set as ringtone رو انتخاب کن.
3- بله ، گوشی در حالت شارژ زیاد داغ می شه.
4- Home Screenهم که خیلی سادست کافیه عکسی رو که باز می کنید از توی گزینه menu گزینه set as today background رو انتخاب کنی.
5- برای اجرای divix نیاز به هیچ رجیستری نیست و فقط کافیه فایل Divix رو بریزی روش و حالشو ببری.
6- برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter Recognizer رو انتخاب کنی.
8- برای غیر فعال کردن دیکشنری هم کافیه روی کلید Xt9 کلیک کنی تا تبدیل بشه به abc.
امیدوارم جواب سوالاتو گرفته باشه ، به صفحات قبلیم نگاه بنداز کمکت می کنه.
سلام دوستان
منوهای سمت چپ گوشی قابل تغییر هستند؟
مثلا میشه نرم افزار های دلخواه رو بیاریم توی Desktop گوشی؟
milad22عزیز تو گوشی ات رو از دیجی کالا خریدی؟؟؟از خریدیت راضی هستی ؟؟منظورم خرید از این سایت بخصوص هست نه گوشیت چون منم میخوام از همون سایت بخرم ......ممنون میلاد جان...
دوست عزیز فقط قسمت پشتش سفیده یا حاشیه های جلویی دور ال سی دیش هم سفیده ؟کسی ادرسی داره من سفیدشو نگاه کنم؟نقل قول:
:41:کسی قابل ندونست یکمی در مورد رام برا ما توضیح بده؟؟:41:
دوستان سلام به سوال کوچیک میشه بپرسم؟
منم گوشی رو تازه گرفتم وقتی با قلم یا انگشت رو وسطای ال سی دی چیزی مینویسم مثلا اس ام اس میدم جای انگشت یا قلم رو ال سی دی برای مدت کوتاهی میمونه خداییش خیلی فشار نمیدم دور ای سی دی بهتره یعنی باید بیشتر فشار بدم تا اینجوری بشه که معمولا این حالت پیش نمیاد ولی وسط ال سی دی معمولی بدون فشارم مینویسم قلم جا میندازه میدونم ال سی دی رو فشار بدی اینجوری میشه ولی من معمولی مینویسم خیلی فشار نمیدم. مال شمام اینجوری خیلی حالم و گرفتم شده شاید نباید سامسونگ میخریدم ممنون میشم اگر با گوشی هاتون امتحان کنید نظر بدین
دوست عزیز سلام
متاسفانه انقدر با فارسی کردن گوشی ور رفتم که هنگ کرده . هرچی ریست می کنم دوباره بالا که می یاد بازم هنگ می کنه می تونی کمکم کنی
سلام عزیزنقل قول:
درسته از همون سایت گرفتم. البته طبق قوانین انجمن نباید اسم اون سایت رو بیاریم تا تبلیغات محسوب نشه.
مشکلی تو خریدم نبود و سه روزه به دستم رسید.
برای شهرستانی ها راه خوبی هست.
من اگه میخواستم از شهرستان خودمون بگیرم شاید با همون یکی دو روز تاخیر انجام میشد. چون اونا هم موجود ندارن و این گوشی ها رو فقط تو شهرستان میشه سفارشی خرید. اون هم شاید با 30-40 تومن قیمت بالاتر!
البته امروز تو همون سایت دیدم زده 522 تومن. من که 575 خریده بودم حسابی حالم گرفته شد.
ولا من همین الان تست کردم. هم با انگشت و هم با ته خودکار!!! :d(آخه قلمش رو نیاوردم با خودم)نقل قول:
ولی همچین چیزی ندیدم و اثری باقی نمیموند.
تونستی دنبال بگرد ببین کی از این گوشی داره گوشی اونو هم نیگاه کن.
با چه نرم افزاری backup میگیری: spb ؟نقل قول:
کلا این کاری که میکنی خوب نیست مثل اینه که یه windows بریزی و بعد ار restore point ویندور قبلیت واسه restore کردنش استفاده کنی . تو keyboardet چینی الان هست؟
خوب مشخص نکردی ؟! از طریق internet یا شبکه؟نقل قول:
به وبلاگم سر زدی؟
به چی میخوای کانکت شی access point ,user,peer to peer,...مشخص کن
ممنون بابت پاسخ های کاملتنقل قول:
r1 رو تو صفحه های قبلی شما دیدم که یکی میگفت تو این حالت باتری بهتر بهینه میشه
این دو قسمت رو هم متوجه نشدم بی زحمت دقیق مسیر رو بگی ممنون میشمنقل قول:
- برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter recognizer رو انتخاب کنی.
یه چیز دیگه
من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
و خالیش کنم
درود بر دوستان گرام:46:
مگه محدودیت جاوا داره مثل d600 ؟:13:نقل قول:
من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
و خالیش کنم
آره دوست عزیز فقط پشت گوشی سفید هست و جلوی گوشی نقره ای راستی من هم از سایت دی جی کالا خریدم 570 تومان در ضمن طبق گفته الان کل گوشیهای دی جی کالا با رنگه سفید امنیا هست با تشکر.نقل قول:
دوستان یه سوال مهم....وقتی با اینترنت کار می کنید، کیفیت صفحه نمایش و خواناییش در چه حده؟؟؟؟ من یه تصویر ازش دیدم خیلی خورد تو ذوقم...اصلا در حد گوشیهای سیمبین نبود....واقعا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟یعنی کیفیت تصویر و نوشته ها (بخصوص در اینترنت) در پاکت پیسی از سیمبین ها اینقدر کمتره؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
من بالاخره گوشيمو اپديت كردم.h3غير رسمي داشتم.
اول به k1 كوك شده up كردم پر از باگ بود.فكر كردم ناقص up شده همونو دوباره ريختم رو گوشي.
بازم همونطور بود rotation كاملن مشكل داشت.تو setting كه مي رفتم خودش خارج ميشد. touch flo افتضاح بود مخصوصن تو قسمت موزيكش. هي هنگ مي كرد.خلاصه اعصاب خوردي بود.
ولي در مقايسه با h3 شارژ باتري و تاچ خيلي بهتر شده بود.مشكل مموري كم h3 هم حل شده بود.
تصميم گرفتم دوباره عوضش كنم.
اين دفه j9 رو دانلود و up كردم. تنها چيزي كه مي تونم بگم اينه كه گوشيم عالي شده(نسبت به قبل).
مخصوصن تاچ و شارژ باتري.تا چند روز پيش سعي ميكردم تا اونجا كه امكانش هست با گوشيم كار نكنم تا شارژ كم نياره با اين حال تقريبن هر روز شارژ ميكردم گوشيمو ولي الان هي بيخودي باهاش ور ميرم تا تموم شه شارژش كنم نميشه.j9 تركونده.
البته اينم چنتايي باگ داره ولي من راضييم.
مثلن گزينه ي دليوري مسيج رو فعال ميكنم خودش تيكش مي پره و غير فعال ميشه. موزيك touch flo هنوز بعضي وقتا هنگ ميكنه(البته من touch flo رو غير فعال كردم اينجوري راحتره).
و توصيه به اونايي كه ميترسن up كنن.(من خودم از up كردن خيلي ميترسيدم بخاطر dead شدن گوشيم)
كل پروسه ي up كردن چيزي حدود 10 دقيقه ميشه. اگه از اين دستورالعمل[html]http://mobilestan.net/showthread.php?t=58257[/html] دقيق استفاده كنين مشكلي پيش نمياد.
تنها مشكلي كه خداي نكرده ممكنه پيش بياد برق رفتن يا ريست شدنه بي خوديه / من پيشنهادم استفاده از laptop با يه ويندوز xp سالم هست.قبلش حتمن پست هاي مربوط به upgrade رو تو همين فروم صفحات 1-20بخونين.
موفق باشين.
آره با spbنقل قول:
پس اینطوری بهتره هر بار از اول برنامه ها رو نصب کنم ، برنامه بهتری برای بک آپ سراغ ندارید که این مشکلو پیش نیاره ؟
نه توی کی بردم چینی نیست.
اون قسمت پایین کی برد هست که یه آیکن گرد کوچیکه او رو می گم ، کنارشم یه فلش رو به بالاست.نقل قول:
در مورد جاوا هم اطلاعاتم کامل نیست ، آخه زیاد کار نمی کنم.
من با اینکه محکم هم می کشم ، همچین حالتی پیش نمیاد.نقل قول:
به هبچ عنوان.
نه دوست عزیز ، شما اشتباه بزرگی کردی ، اشتباهتم اینه.نقل قول:
وب بروزر این گوشی Opera Mobile که فوقولادست و یکی از بهترین وب بروزرهای دنیا برای موبایله ، جوری که فقط Safari آیفون رو می تونن باهاش مقایسه کنن.
خوبی بزرگ این وب بروزر هم اینه که پیجهای اینترنتی رو به صورت کامل عین کامپیوتر باز می کنه ، اما ال سی دی این گوشی از کامپیوتر کوچیکتره ، برای اینم نوشته ها توش ریز و ناخانا می افته (برای همین فکر کردی حروف ناخوانان)، که برای حل این مشکل فقط کافیه روی قسمتی که می خوای بخونی دابل تب بزنی تا اون قسمت برات بزرگ و خوانا بشه ، عین سافاری.
اتفاقاً وب بروزر این گوشی که سرعتشم توپه یکی از نقاط قوتشه که واقعاً عالیه و آدم از کار باهاش لذت می بره.
وب بروزرهای دیگه مثل اینترنت اکسپلورر (که روی گوشی موجوده) و وب بروزر گوشیهای سیمبین از همون اول همه نوشته ها رو بزرگ نشون می دن که این باعث می شه تمام پیج توی صفحه جا نشه و پیچ به شکل نا مفهمی زیر هم نشون داده بشه ، که پیدا کردن یه مطلب توشون خیلی سخت و اعصاب خرد کن می شه ، تازه پیجیم که باز می کنن اصلاً شبیه به پیج توی کامپیوتر نیست ، در حال که پیجی که اپرا باز می کنه دقیقاً همون چیزیه که توی مانیتوره کامپیوتر میبینی.:46:
دوستان عزیر ممنون که ال سی دی هاتونو چک کردین با این حساب ال سی دی من ایراد داره . راستی یادم رفت بگم من یه محافظ ال سی دی i900 فابریکم براش گرفتم میتونه ربطی داشته باشه؟ یعنی برش دارم؟
محافظ lcd تو بازار پیدا می شه
آره طبقه پایین علاالدین یکی از اون مغازه های تو راهروی سمت راست داشت فقط همونم داشت باقیشون مال آینفون بود که باید خودت ببری بندازی رو گوشیت اونم درست در نمی آدنقل قول:
یه سوال دیگه برای شما چه قدر زمان میبره تا باتری از خالی به پر برسه ؟
و چه جوری میشه عکس و اهنگ فرستاد ؟
و چه جوری میشه سریال گوشی رو از خود گوشی متوجه شد ؟