با سلامنقل قول:
اگه با این رسید پستی بشینه پشت فرمان و بگیرنش مثه کسانی که گواهینامه ندارن باهاشون رفتار و اعمال قانون میشه.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
اگه با این رسید پستی بشینه پشت فرمان و بگیرنش مثه کسانی که گواهینامه ندارن باهاشون رفتار و اعمال قانون میشه.
موفق باشید.
اين ويكي چي ميگه؟راسته؟:
نقل قول:
دارندگان گواهینامه B1 در سال اول حق رانندگی از ساعت ۱۲ شب الی ۵ صبح را ندارند و مجاز به رانندگی خارج از شهر و در آزاد راهها نیستند. این افراد بعد از گذشت یک سال از مدت گرفتن گواهینامه B1 میتواند با شرکت در یک آزمون گواهینامهای بگیرند با نام B2 که هیچ کدام از محدودیتهای ذکر شده گواهینامه B1 را ندارد. پس از دو سال گواهينامه ب 1 فاقد اعتبار است و در صورت بروز تصادف، شرکت بيمه به اين افراد خدماترساني نخواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته فکر کنم! یادمه تلویزیون هم یه انیمیشن نشون داد که پلیسه می گفت بعد 1 سال دوباره باید امتحان رانندگی بدین.نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله درسته. شما تا یک سال می بایست فقط و فقط در شهر رانندگی کنید.
و در بزرگراهها و آزادراهها اگه رانندگی کنید تخلف کرده اید
موفق باشید.
کسی اطلاعی نداره ؟نقل قول:
بعد این نمره منفی ها پاک میشن ؟
با سلامنقل قول:
عزیزم به آدرس زیر مراجعه کنید
کد:http://www.asriran.com/fa/news/162837/%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%86%D9%81%DB%8C-20-%D8%AA%D8%AE%D9%84%D9%81-%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AE%D8%B7%D8%B1
موفق باشید.
سلامنقل قول:
نه منظورم اين قسمتش بود:
اينم درسته؟اينجوري كه بايد همه عمرمون رو گواهينامه بگيريم:2:نقل قول:
پس از دو سال گواهينامه ب 1 فاقد اعتبار است
نقل قول:
با سلام
خوب منظور این نیست که برید از اول گواهینامه بگیرید باز.
منظور این هست که اون اعتبارش از بین میره و شما بهتون اگه خطا و جرایم سنگین نداشته باشید بهتون گواهینامه B2 میدن که محدودیت نداره دیگه.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اگه اين طور كه شما ميگين باشه ، عاليه:8:
ولي روي گواهينامه من نوشته كه ب1 براي وسايل نقليه تا 8 نفر سرنشين و 3.5 تن وزن هست.
و ب2 بري وسايل نقليه بين 9 تا 14 نفر سرنشين هست.
توي آموزشگاه رانندگي نوشته بود بعد از 2 سال كه از گرفتن ب1 بگذره مي تونين ثبت نام كنين براي ب2.بعدشم آموزش و آيين نامه و امتحان و ....:2:
هيچ سايتي نيست اينا رو رسمي اعلام كنه؟:13:
IFILM داشت انیمیشن رو نشون می داد! یارو گواهینامه می گیره بعد پلیسه بهش می گه که تا 1 سال محدودیت رانندگی داری. تو جاده و اینا نباید رانندگی کنی. در واقع این گواهینامه برای اینه که 1 سال آموزش رانندگی ببینی. بعد از 1 سال باید دوباره امتحان بدی و اگر قبول شدی گواهینامه بدون محدودیت دریافت می کنی
توی این چند روزه کسی گواهینامه دستش رسیده؟؟؟؟؟؟؟
از من رسيده.مگه چي شده؟نقل قول:
میخواستم بدونم امتحان عملی ب2 رو با ون چه جوری میگیرن ؟
مث شخصی دوبل و پل پارک داره؟ کار کردن با ون چطوریه؟
امتحان کتبیش چطوریه؟ دو تا کتاب رو مثکه باید امتحان بدیم؟
تو رو خدا یه راهی نشون بدین قبول شم امتحان عملی رو الان 3 باره دارم رد میشم :37::37::37: خیلی حول میشم چی کار کنم:42::42:
اولش بايد اعتماد به نفس داسته باشي!فقط گاز بده:31:بقيه كاراشم كه فرمول دارهنقل قول:
البته بايد اخلاق اون نفري كه امتحان ميگيره رو بشناسي اينجوري راحت تري:10:
تو خيابون كه ديدم عمليش مثل ب1 هست:دوبل ، پل و پاركنقل قول:
كتبي رو دقيق نمي دونم ولي آيين نامه ب1 رو داره:46:
سلامنقل قول:
اگه توی خونه ماشین دارین که هیچ
با اون حتما یه مقدار تمرین کنین
اگه ندارین یه مربی خوب پیدا کنین و ایراد هایی که به اون خاطر توی امتحان رد شدین رو براش بگین و با هم تمرین کنین
تاکید میکنم مربی با صبر و حوصله و شناخته شده باشه توی آموزشگاه
دلایل رد شدنتون هم توی پروندتون نوشته شده
اگه رانندگیتون خوب هست با اعتماد به نفس کامل بشینین پشت فرمون و سعی کنین نفر 4 ام و آخرین نفری باشین که ازتون امتحان میگیرن که ماشین خالی باشه و دچار استرس مضاعف نشین
یه نکته خیلی مهم اینه که کاملا خوش رو باشین و صد البته جدی
منظور از خوشرویی اینه که سلام و خسته نباشید بگین و کاملا ادب رو رعایت کنین
فوق العاده تاثیر گذار هست
و یه نکته خیلی مهم
عینه آدم های ناوارد بشینین پشت ماشین
طوری نباشین که شخص امتحان گیرنده فکر کنه که شما مثلا خیلی واردین و میخواین مثلا خودتون رو نشون بدین و...
اینا همش تجربست ها
حتما بهش دقت کنین ;)
از صادر شدن تا بارکد خوردن برای پست چقدر میشه ؟
من البته همیشه دوست داشتم نفر اول بشینم پشت فرموننقل قول:
خوشبختانه نفر اول نشستم+3نفر عقب
چون وقتی می بینم که یکی رد می شه و یا قبول می شه خیلی تحت تاثیر قرار می گیرم
من 21 مردا 86 قبول شدم
ایشالا که شما هم قبول بشید:11:
مرسییییی از نظرات خوبتون خدا رو شکر قبول شدم خیلی افسر ماهی بود خدا عمرش بده :11:
من از 16 سالگی رانندگی می کنم. اتفاقا روز امتحان همون بار اول نشستم پشت فرمون یه کم رفتم جلو یارو گفت می دونم راننده ای! یه پارک دوبل بزن قبولی:20: اینا انقدر آدم دیدن می دونن کی رانندس و کی غیر رانندهنقل قول:
منم دیروز برای بار اول امتحان دادم یه پارک دوبل زدم تو سر پائینی گفت پیاده شو فک کردم رد شدم داشتم میرفتم گفت کجا شناسنامه بده قبولی . حالا دیروز امتحان دادم کی گواهینامم میاد؟؟؟؟
یه سوال دیگه با این گواهینامه ای که میاد مثلا توی همت و ازادگان و رسالت نمیشه رانندگی کرد؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل 30 روز .... که خیلی بعیده ولی متوسط 40 روز
من یه سبقت غیر مجاز گرفتم 20 هزار تومن جریمه و 5 امتیاز منفی برای گواهینامه ام ثبت کردن
قضیه این امتیاز منفی چیه؟
با سلام به همه دوستان!ازاین ورا رد میشدم که دیدم خیلی ها موقع رانندگی حول میشن به یاد جوانی هام افتادم گفتم بذار سه چهار تا نکته از رانندگی برای تازه کارها بنویسم!نیم کلاچ رو مینویسم اگر خوشتون اومد و متوجه توضیحات شدید تا پارک دوبل و بقیه رو هم براتون بنویسم!
نیم کلاچ:از اونجایی که در خونمون شیب بالای 40 درجه داره در این زمینه دیگه استاد شدم! پس با جزییات مینویسم و به صورت مرحله به مرحله که بفهمید!وگرنه بعضی از مراحل رو میشه ادغام کرد!کلا 6 مرحله است!
اول کاری که باید انجام بدید اینه که از گرم بودن موتور ماشین مطمئن باشید تا فشار روغن موتور ماشین بالا باشه!
دوم گرفتن کلاچ تا آخر و جا زدن دنده یک یا عقب!
سوم که مهمترین مرحله است رها کردن آرام کلاچ تا جایی که صدای ماشین عوض میشه یعنی دور ماشین کم میشه!مثلا از 1000 دور به 800 دور میرسه و راننده متوجه آن میشود!که اگه زیاد رها کنید ماشین خاموش میشه!
چهارم فشار دادن کلاچ حدود"""چند میلیمتر""" تا رسیدن به"""اولین""" جایی که صدای موتور دوباره به حالت اول مثلا 1000 دور میرسه! در این حالت میگن کلاچ در حالت نیم کلاچ است!به کلمه """اولین""" که نوشتم توجه کنید!
پنجم فشار دادن مقداری پای دیگر بر روی ترمز تا حالت اینرسی سکون ماشین اضافه شده و سریع شروع به عقب یا جلو رفتن نکنه!در جایی که شیب زیاد است این کار کمک زیادی میکنه!
ششم برداشتن پا از روی ترمز و روی گاز گذاشتن!که در ماشین های بزرگ و سنگین باید نسبتا با چالاکی انجام بشه!
سلام
به خاطر سرعت غیر مجاز 30 نومن جریمه کردن کد 3102 رو ثبت کرد برام فقط 12 کیلومتر اضافه سرعت داشتم
برای 12 کیلومتر اضافه سرعت نمره منفی هم می زنن
یه سوال دیگه چرا این اس ام اس 300005151 جواب نمی ده ؟؟ هر چی می زنم جوابی نمیا
یه کار ساده تر هم می شه به جای نیم کلاچ کردننقل قول:
فکر کنم که یه جا خوندم که نیم کلاچ واسه ماشین مضره و تو گاتالوگ خوروها روش زیر را نوشته
بر خلاف حرکت در سطح صاف که اول ترمز دستی را آزاد می کنید بعد دنده و حرکت
در سطوح شیب دار دنده بزنید و آماده ی حرکت باشید یعنی گاز با کلاچ را تنظیم کنید و وقتی که دیدید که ماشین می خواد حرکت کنه دستی را آزاد کنید
تو این حالت بدون پس زدن حرکت می کنید عیبی که داره نمی تونید با سرعت عمل کنید:31:
کسی جدیدا ب2 امتحان داده؟
بعد یک سال کجا باید امتحان بدیم؟نقل قول:
یا اینکه خیلی راحت تمدید میشه؟
امتحان دومیش چه فرقی میکنه؟
نقل قول:اینا البته واسه تازه کاراس و کسایی که هنوز رانندگی خوبی ندارن و کلاچ و گاز ماشین کامل دستشون نیومده! من خودم اولا اصلا هر جا سربالایی بود می ترسیدم برم! اما الان بدون این کارایی که شما گفتید از سربالایی بالا میرم. فقط پام رو ترمزه، کلاچ رو فشار می دم و می زارم دنده 1 و ترمز دستی رو می خوابونم و پام رو از روی ترمز بر می دارم و سریع می زارم روی گاز و همزمان کلاچ رو هم تقریبا تا نصفه یه کم بیشتر بالا میارم و چند ثانیه نگه می دارم و وقتی ماشین یه کم راه افتاد کلاچ رو ول می کنم. فقط سرعت عمل بالا می خواد و مهارت که فقط و فقط به مرور زمان و با رانندگی زیاد به دست میاد.نقل قول:
یه نکته هم به تازه کار ها بگم بد نیست. از بنده حقیر به عنوان یه دوست قبول کنید. توی سربالایی ها بزارید دور موتور ماشینتون به 4000 یا حتی یه کم بیشتر برسه بعد دنده رو عوض کنید. چون دور موتور پایین تو سربالایی ماشین رو داغون می کنه و حتی اگر سربالایی شیب زیادی داشته باشه ممکنه ماشینتون پس بزنه. دنده رو هم سریع عوض کنید. تعویض دنده رو زیاد طولش ندید و کلاچ رو زیاد نگه ندارید. پس اینم حواستون باشه اونایی که تازه گواهینامه گرفتن.
نمی دونم! انیشمیشن فقط همینو گفت که باید دوباره امتحان بدیننقل قول:
دوستان کسی نمیدونه بعد اینکه مدت یک سال اعتبار اول کواهینامه تموم شد باید چی کار کرد؟امتحان داره نداره؟
گواهینامه های سابق ب1 که دیگه امتحان نداشت بعد از یک سال 5 ساله می شد یعنی 1+4 سالنقل قول:
با تشکر از دوستانی که نظر دادن!معمولا در جایی که شیب کمه و ترمز دستی خوب کار میکنه توصیه دوستان عملی و قابل اجراست!
اما نیم کلاچی که من توضیح دادم بدون استفاده از ترمز دستی و برای شیب زیاد بود طوری که حرکت اضافه ماشین کمتر از 2 سانیمتر باشه و فرصت گاز دادن به ماشین نباشه!
محدودیت نداریدنقل قول:
سلام
من شنبه امتحان دادم و قبول شدم ب2....کی این گواهینامه وا مونده میاد؟:دی
زمان از صدور تا باركد ؟؟؟
کتاب آئین نامه ب 2 چه جوریه؟
امتحانش آسونه؟
گواهينامه من بعد از حدود 1 مــاه اومد امــــــروز :):thumbsup::26:
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
کتاب آئین نامه ب 2 چه جوریه؟
امتحانش آسونه؟
__________________________________________________ ______________________________________
2 بار خوب بخوني دفعه اول قبــــــولي !!
خوب نخوني رفته واسه هفته بعـدش
ايشالا همن بار اول قبول ميشي.
اشتباه شد من ب1 رو گرفتم....اشتباه تایپی بود...:دی کی میاد؟
عجب!نقل قول:
خوب تقریبا بستگی به شانس داره :|
کی از آموزشگاه فرستاده بشه و کی اونا صادر کنن و ...
ولی روال عادیش تقریبا 1 ماه تا 40 روز هست :)
سلام بچه ها..
من متولد 1 1 73 ام.
میشه بهمن برم کلاسا رو شروع کنم و تا موقع دادن امتحان،دیگه 18 شدم.. میشه؟کلا چقدر طول میکشن کلاسا؟
الان چند نوع گواهینامه داریم؟؟انتخابی؟ :31:چه فرقایی دارن؟
ممنون.خیلی ذوق دارم..:laughing: