تایید میشه :10:نقل قول:
آره از اکسسورایزش، امرتات شارژرش رو فعلا آورده...منم تو یه نمایندگی تو پایتخت دیدم
Printable View
تایید میشه :10:نقل قول:
آره از اکسسورایزش، امرتات شارژرش رو فعلا آورده...منم تو یه نمایندگی تو پایتخت دیدم
چقدر گرون , پلیرهای دیگه اینقدر تفاوت قیمت نداره فوقش 40-50 تومن , این نزدیک به دوبرابر :31:نقل قول:
والا ما هم نميدونيم چرا اينقدر گرونه ولي خوب چند تا نمايندگيهاي كشور هاي ديگه ه كه ديدم تقريبا همينهنقل قول:
ولي خوب توي ebay يا amazon قيمت خيلي پايين تره
نقل قول:اینا رو به قول معروف "تک" میارن یا "کم" میارن ... اگه هم یه نفر دنبالش باشه احتمالا انقدر مایه دار هست که تفاوت قابل توجه قیمت پاش رو سست نکنه... خلاصه یه جور ترکیب استراتژی فروش + روانشناسی مشتری به نظر میاد ... مثل کارای اپل، بخصوص در سالهای قبل ... یعنی قبل از اینکه مثل الان آیپاد تاچ یه حالت مرسوم و حتی "خز" پیدا کنه و اپل رو عده خاصی می خریدن ..نقل قول:
متاسفانه همينطوره يك جورايي به مشتري هاي خاصي كه معمولا دنبال برندهاي كمياب ميگردند نگاه ديگري دارند همونطور كه خودمون ميدونيم (فكر ميكنند بجه مايه داريم)نقل قول:
اين قضيه گارانتي در ايران واقعا ....جاي تعجب داره در بسياري از موارد
پاسخ گو نبودن در قبال افزايش قيمتي كه مشتري ميپردازه بخاطر همين پاسخ گويي
گاها حذف بعضي از مشخصات كالاها براي ورود به بازار داخلي
ووووو.............:41:
با عرض سلام
قیمت و میزان باتری اینارو میخواستم
iAUDIO 9
COWON J3
COWON D2 PLUS
iAUDIO E2
شرمنده این فلشهای COWON UM1 هستش توبازار؟
سلام اول باید بگم که هنوز j3 وارد ایران نشدهنقل قول:
ثانیا قیمت ها رو میگم
i9
4 گیگ:1637700]
8 گیگ:1643400 ]
16 گیگ:1842700 ]
+D2
4 گیگ:1,740,000 ]
8 گیگ:1,950,000 ]
16 گیگ: 2,390,000 ]
E2
2 گیگ:669500
4 گیگ:741600
ثالثا میزان عمر باتری
i9
ویدئو 7 ساعت
موزیک 29 ساعت
j3
ویدئو 11 ساعت
موزیک 64 ساعت
اماده به کار 350
d2
ویدئو 10 ساعت
موزیک 52 ساعت
e2
موزیک 11.30 ساعت
درمورد ساعت باید بگم که اینا رو کمپانی اعلام کرده و در بهترین شرایط به دست اومده و ممکنه در واقعیت و استفاده خودمون به همچین میزانی نرسیم
خیلی ممنوننقل قول:
شرمنده این فلشهای COWON UM1 هستش توبازار؟
از +D2 خوشم اومده
میشه 1 مقایسه خلاصه و بدون تعصب با Xfi2 بکنید ؟
البته بحث میتونست توی تاپیک بهتری مطرح بشه، بهرحال خلاصه اش:نقل قول:
عمق رنگی صفحه نمایش D2+ برابر 16 میلیون رنگ هستش و xfi2 برابر 262 هزار (این یعنی قدری d2+ باید صفحه بهتری داشته باشه) ... کارت حافظه SD با حافظه داخلی D2 بهتر ادغام میشه .. باتری D2+ قدری بهتره... کیفیت صداشون برای 80-90 درصد کاربرها مشابه هست به نظرم، اما اگه قرار باشه یه برنده اعلام بشه از نظر من D2+ ... هدفون xfi2 بهتره .. xfi2 به نسبت قیمت/حافظه مناسب تره/ارزونتره... xfi2 جدیدتره و D2+ نسل قبلی محسوب میشه .. xfi2 قابلیت tv out باکیفیت تری داره..
*توجه کن که اختلاف ها در خیلی موارد اندکه، مثلاً در مقابل صفحه 16 میلیون D2+ ، در عوض xfi2 صفحه اش قدری بزرگتره و وضوح بالاتر!
اگه موردی جا مونده، دوستان یادآوری کنن.
در مورد قیمت این پلیرها توی دبی اطلاعی دارید؟؟ , سایتی ندارن که قیمت این خنزر پنزر ها توش باشه میخوام بببینم تفاوق قیمت چقدره , احتمالا از اونجا میخرمش
ممنون
دوست عزيز به سايت رسمي كاوون بريدنقل قول:
[HTML]http://www.cowonglobal.com/[/HTML]
قسمت where to buy رو انتخاب كنيد وكشور مورد نظرتون رو همچنين و ببينيد چه فروشگاههايي ميفروشند
Cowon J3
این دستگاه که از طرف عصر ارتباط به مقام برترين پخشکننده چندرسانهای سال انتخاب شده بیشک در بین پخشکنندههای موجود در بازار بهترین کیفیت صدا را دارد. شفافیت صدا، قدرت تفکیک عالی و داشتن پارامترهای فراوان صوتی موجب شده تا هرکس بتواند نهایت نیازهای خود را با آن مرتفع کند.
بدنه دستگاه سبک و پلاستیکی است و یک نوار زینتی فلزی تراشدار در زیر نمایشگر آن بهکار رفته است. نمایشگر دقیق دستگاه دارای ابعاد 3/3 اینچ بوده و از فناوری AMOLED استفاده میکند و به همین دلیل زاویه دید گستردهای دارد. قابلیت بلوتوث که البته در R1 نیز به چشم میخورد، به کاربر اجازه جفتکردن دستگاه با تلفن همراه یا هدفونهای USB را میدهد که البته فشار مضاعفی روی باتری دستگاه وارد میکند. باتری داخلی J3 را میتوان برای پخش مداوم 64 ساعت موسیقی شارژ کرد که در همینحال امکان اتصال کارتهای MicoUSB برای افزایش حافظه نیز وجود دارد. شتابسنج، رادیو، پخشکننده فایلهای فلش و ضبط کننده صدا نیز از سایر قابلیتهای این دستگاه توانمند است.
منبع:
قسمتی که قرمز کردم بار دومی هست که تو این مجله ذکر میشه ولی تو فرروم اصلی این برند هر کی تست کرده نشده؟!کد:http://www.asreertebat.com/1389/3/29/AsreErtebat_weekly/361/Page/14/
موضوع چیه آخر ساپرت میکنه یا نه؟
این مجله تنها منبعی هست که چنین قابلیتی رو دیدم بهش اشاره کرده؟!
با تشكر peaceful1 عزيز :46:
يكي از دوستان s9 داشت و نتونستيم pair كنيم با گوشي به هيچوجه
من نميدونم اين عصر ارتباط چرا گير داده به اين قضيه :5:
خوب S9 که اصلا نمیتونه با گوشی جفت بشه از اول هم همچین قابلیتی نداشتنقل قول:
همينطوره عثمان عزيز منتها بحث اينه كه چرا گاهي عنوان ميشه اين مطلب :13:نقل قول:
دوستان کسی قیمت Cowon T2 رو داره؟
مگه هنوز تو بازار هست؟نقل قول:
پخش کننده های خیلی کمی هستند که همچین قابلیتی دارند مثل پلیر بیسار عالی P3 سامسونگ ولی هیچ گاه همچین چیزی برای J3 مطرح نبوده و نیست قبل از مطرح کردن موضوع برای اطمینان با چند نفر که J3 داشتند مطرح کردم و گفتند همچین کاری رو نتونستند انجام بدن.نقل قول:
از مدل های Cowon تا 150 هزار تومان چه مدلی رو میشه خرید؟نقل قول:
ٍE2,U5 میشه گرفت.نقل قول:
وارد تیرماه شدیم و خبری از J3 و V5 نشد ! این امرتات هم خیلی بد قوله
کار درستی نیست تو مسائلی که به من مربوط نیست و ازش سر در نمیارم نظر بدم ولی فکر نکنم زود تر از شهریور-مهر به صورت گسترده بشه پیدا کرد.نقل قول:
حتی اگه اون موقه بیاد جای شکرش هست اگه به استاندارد ایران رهجو و سام سرویس باشه یه دو سالی باید صبر کنید.
من فکر نکنم P3 سامسونگ هنوز تو بازار باشه اگر هم باشه همه جا نیست.(با احتساب این که بیشتر از یک سال هست که تولید میشه.)
همینی که امرتات با کمال احترام و توجه جواب انتظار مشتریاش رو میده واقعا ارزش داره
*در مقایسه با برخورد اون دو شرکت دیگه* (تجربه شخصی )
سلام دوستان ممنوننقل قول:
ببخشید من یه چند وقتی سرم شلوغ بود به فروم سر نزده بودم.
شارژر که براش گرفتم شاژر آی فونه ولی به این دستگاه می خوره سه ساعته شارژ می کنه دستگاه رو.
حالا چرا شارژر آی فون گرفتم دلیلش اینه که مغازه داره شارژر کوان رو نداشت ولی در کل مشکلی نداره کارم رو راه انداخت.
چند گرفتين؟
سلام دوستان من گوشيم ايفونه و از هدفون ep630 استفاده ميكنم از صداي خروجي گوشيم كه به هدست ميده نسبتا راضيم از يكي از دوستان كه درمورد موزيك صحبت ميكرديم بحث به cowon كشيد كه ايشون ميگفتن خروچي صداي cowon از خروجي كامپيوتر هم بيشتر و بادكيفيت تره ميگفتش باس و بلندي صداشو هيچ جا نميتوني تجربه كني خلاصه مايي كه عاشق موزيك گوش دادن هستيم رو تحريك به خريد cowon كرد حالا سوال من از دوستان اينه كه مني كه ايفون دارم واقعا اينقدر تفاوت زياده كه من يه دونه از محصولات cowon رو بگيرم دستگاه دوستمd2+ بوده كه ادعا ميكرد پر قدرت ترين در برند cowon هست اگه ميشه راهنمايي كنيد كه اين cowon جريانش چيه وتا 200 تومان چيز بهتر از d2+ هست?? ملاك من فقط خروجي صداي بلند و بسيار با كيفيتو باس خوبه و اصلا ال سي دي يا توانايي در پخش فيلمو اين حرفا اصلا واسم ملاك نيست
جسارتا فکر میکنم دوستت فکر نمیکرده که تو به منبع اطلاعاتی نسبتا خوبی تو ایران در مورد پلیر دسترسی داری(همین چندتا تاپیک) ...نقل قول:
واسه همینم اغراق امیز حرف زده ...
این قیاس ها کلا از اساس ممشکل دارن ...
با 200 تومن باید انتظاراتت رو از پلیر مشخص کنی ...
تصویر واست مهمه ؟
مهم نی؟
سایز دستگاه؟
تاچ اسکرین باشه؟ نباشه؟
iphone محبوبیتش بخواتر نرم افزار ها و بازی وطراحی و صفحه لمسی بسیار عالی هست. هیچ کس این دستگاه رو برای کیفیت صدا تا بحال توصیع نکرده.نقل قول:
نه دوست من از تجهیزات گرون قیمت حرفه ایی صدامثل DAC های اکسترنال با کیفیت تر نیست ولی تو پلیر های قابل حمل از همه بهتره.
پلیر های کوون راه تکاملی رو طی نمیکنند یعنی هر مدل بدرد یک نوع استفاده ایی میخوره.
تو این محدوده i9 و ِD2+ میشه گرفت
مزیت i9 ظرافت بیشتر وزن کمتر ورژن بالاتر افکت و ui بسیار زیبا تر طراحی زیبا میزان پخش زیاد موسیقی و...
مزیت های ِD2+ پشتیبانی از رم sd/micro sd تا بعضی از رم های 32 گیگ. قابلیت نصب سیستم rockbox در کنار سیستم مرجع شرکت وجود تم و امکانات زیادی که تو این مدت زیادی که از ساخت این پلیر گذشته ساخته شده.
ویرایش:
i9 سپیکر مونو داره ولی D2 نداره
ممنون بابت پاسختون من هيچ چيزدستگاه واسم مهم نيست فقط خروجي صدا حتي ال سي دي نداشته باشه فقط اين دوستم بدجوري تحريكم كرد خيلي تخصصي حرف ميزد نفهميدم ميگفتش مثلا d2+ بيش از 70mw خروجي خروجي صدا بهت ميده كه به گفته ايشون از خروجي كامپيترش كه كارت صددحرفه اي دارهd2+ خروحي بيشتري داره يعني واقعا اينقدر غلو كرده? يا ميگفت يه گزينه دارهفقط باس رو زيد ميكن بدونه اينكه صدا خراب شه و... خلاصه خيلي منو تحريك كرده و خوب خدا رو شكر چنين جايي واسه مشاوره هست از همگي دوستان كه پاسخ دادن ممنونم
درسته وات D2/D2+ از عموم بیشتره و هیچ کارت صدای onboard حتی خیلی از کارت صدا های اینترنال هر چند که خوب هم باشند ولی این موضوع رو شما در نظر بگیر که کیفیت صدا با حجم صدا کاملا متفاوت هست.نقل قول:
عموم پلیر ها هم همچین خروجی ندارند هر چند کمی با این عددی که سایت رسمی این شرکت اعلام کرده نتیجه واقعی متفاوت هست.
و وات هم معنی خاصی نداره اگه منظور شما بلندی صدا هست که واحدش دسی بل هست نه وات و بسته به شرایط کمی فرمول بین وات و دسی بل تغیر میکنه.
گاهی 20log....
و گاهی 10log...
درسته حق با شماست من هم الان تو سايت cowon ديدم ايتم هاي زيادي مثل max output SNR frequency range هست كه تو تمام محصولات اين اعدادو ارقام مشابه بود بجز max output كه در هر محصول متفاوت بود كه بيشترينشون مربوط به همينd2+ بود كه زده بود 37mw+37mw اين جريان max output چيه حالا با توجه به اين توصيفات گفته هاي خودم كه هيييچ چيز پلير واسم مهم نيست فقط كيفيت و صدا و باس نسبتا زياد كدوم محصول رو پيشنهاد ميكنيد??
براي خروجي صدا گرفتن بايد بيشتر دنبال دستگاههايي باشي كه خروجي صداي مجزا داشته باشند نه اينكه از هدفون بگيرينقل قول:
كه در اين صورت بايد تمامي افكت ها رو خاموش كني يا روي مينيمم بگزاري صدا رو روي flat بزاري تا تقريبا بتوني صداي استانداردي بگيري وبا اكولايزر سيستمت صداي خوبي ازش بگيري
من خودم يكي از فن هاي كاوون هستم بيشتر مدلهاش رو داشتم متاسفانه بايد بگم ضعف بزرگش نداشتن خروجي مجزا line out هست وقتي با هدفون خروجي ميگيريم بايد گزينه هايي كه گفتم رو رعايت كنيد وگر نه چيزي جز بيس و صداي نامفهوم نميگيريد البته اگه صدا باز هستين و براتون صدا هاي ميانه مهم هست :8:
در مورد ورود v5 و j3 صحبتي كه با اقاي كمالي در امرتات داشتم كه كارشون بر ميگرده به همين مسائل كاوون در شركت امرتات قول 10 تير رو دادند اميدوارم كه ...
این ملاک ها کمی میشه ملاک های تجاری درنظر گرفت ملاک های فنی کمی متفاوت هست.و معمولا به علت بعضی محدودیت ها بهش خیلی اشاره نمیشهنقل قول:
سلامنقل قول:
15000 تومان
ممنون برادر قيمتش مناسب بد نيست:46:نقل قول:
دارندگان S9 حتما از این فرم ویر جدید و جالب S9 استفاده کنید.انگار یک پلیر نو خریدین.
اصلاحات و تغییرات:کد:http://download.cowon.com/data/C08/S9/COWON_S9_1.53.zip
با دوستان تو iaudio دیروز حرف میزدم میگفتند اولین تغییر خیلی به چشم میاد انگار پلیر overclock شده.نقل قول:
-
UI response speed
- Some MP3, and OGG files, edit your fault
- Fix for some of the images coming out garbled
- Mono source error correction gaepriseu
- Flash content error correction for repeated play sound annadeon
- Part video subtitle Error Correction
- In certain cases, from the main menu at the top of three eye fixes to stop the clock
- A hyperlink in an electronic dictionary language dictionary selected error correction capabilities
سلام دوست عزیزنقل قول:
من s9 دارم ولی وقتی که خریدمش فریمور 2.51روش بود.مطمئنی که فریمور 1.53 جذیذه و مشکلی پیش نمیاره؟
:8:
بله دوست من ,من کاملا به حرفی که زدم اطمینان دارم همه پلیر های کوون دو سری فرم ویر داره یکی کره ای که سایت کره ای ارائه میکنه که آدرس kr.cowon.com هست که با 3xx و 1xx هست و فرم ویر عرضه جهانی 2xx هست که تو سایت cowonglobal و jetaudio.com عرضه میشه.نقل قول:
اگه توضیح بهتر و بیشتری خواستی به فرروم iaudiophile.net مراجعه کن.
کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=27588
فکر کنم لینک های بالا برای قانع کردن شما کافی باشه.کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=21572
الان این فرم ویر دو نسخه از مال شما بالاتر هست ولی نسخه سایت کره ای و عموما نسخه کره ای محبوب تر هست و بیشتر استفاده میشه.
اگر هم دوست نداشتی میتونی از نسخه جدیدتر ولی سری ارزه جهانی استفاده کنی.
مرسی دوست مننقل قول:
آپ کردم ، یو آی ها رو هم پاک کردم ، هر چی که خیلی سرعت خوبه شده ، و کلی اش به خاطر پاک کردن یو آی هست ...
یا حق
آخوند جان منظور شما این هست که تم ها رو پاک کردی؟نقل قول:
اگه منظور شما رو درست متوجه شدم لطفا توضیح بده که چرا؟ قیافش بهتر شده؟...
ممنون دوست عزیزنقل قول:
به اون سایته هم رفتم .من قبلا تمام تم های این دستگاه رو از همون سایتی که معرفی کردی گرفتم .
ممنون
آره عزیز .نقل قول:
چند تا تم خودم ریخته بودم ، بعد از این آپ کردن ، اون ها رو هم پاک کردم .
بدک نبود ، تنوع بود ، اما کلی از سرعتم رو می گرفت لا مصب ، الآن سرعت اش خیلی بهتر شده