سلام دوستان من روی 54 درصد گیر کردم .
کاری که باید بکنیم اینه :
Stop jucker from pulluting the river
لطفا راهنمایی کنید .
Printable View
سلام دوستان من روی 54 درصد گیر کردم .
کاری که باید بکنیم اینه :
Stop jucker from pulluting the river
لطفا راهنمایی کنید .
سلام دوستان
مشکل من بازم همونه
یعنی تا 3 % رفتم ( میدونم زیاد نیست :31: ) ولی وقتی از بازی میام بیرون دوباره که میرم تو وقتی لوگین میکنه توی xlive انگار هیچ سیوی نیست ..
برای کسی همچین مشکلی پیش نیومده ؟!
اگه میشه راهنمایی کنید
ویندوزم هم 7 هستش
سلام
من با هر کرکی امتحان میکنم در جاهای خاصی از بازی گیر میکنه و بعد هم در قسمتی که اول بازی جوکر رو تحویل Gordon میدی گیر میکنه و از بازی خارج میشه !
مشکل رو داشته کسی !؟
خودتون رو Batcave برسونین. برای رسیدن به این هدف باید اهداف زیریش رو انجام بدین. یعنی خودتون رو اتاق کنترل پمپاژ برسونین و دستگاه های پمپ غربی و شرقی رو از کار بندازین...نقل قول:
با تشکر از دوستان ولی باز گیر کردم تو اقامتگاه بتمن!!!:41: بازی 52%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستاننقل قول:
لعنت به این بتمن کسی سیو بازی رو روی 52 تا 60 داره برای ما آپ کنه بی زحمت . ( همین جایی که گیر کرده بودم ) در ضمن کرک ریلود روی مال من نصب نمی شه . ( لعنت بر بویس تیم )
کرک رو عوض کن درست می شه مال منم همینطوری بود .
اگه زحمت بکشی و سیو رو به ما هم بدی ممنون می شیم
سلام مال من مشکل هنگ کردن داره و گیر می کنه . مال دوستم بیرون می پره و ...نقل قول:
روی هر سیستمی یه مشکلی داره .
نسخه ای که اصل باشه و فیزیکش فعال باشه و کرش نداشته باشه و گیر نداشته باشه و کرش نداشته باشه و بشه بازی کرد چه نسخه ایه ؟! :دی
سلام
لینک زیر رو برای مشکلاتتون ببینید ... راه حل های جالبی داره ...
کد:http://www.gamebrood.com/2009/09/17/batman-arkham-asylum-pc/
کدوم کرک بزارم؟:41:لینک شو داری بذار تشکرنقل قول:
اینم سیو
[HTML]http://up.--------.com/3/1258015104.rar
[/HTML]
به خاطر وجود اکانت LIVE فقط دادن سیو کافی نیست, چون هر سیوی فقط به پروفایل LIVE خودش میخوره.نقل قول:
پوشه XLive رو هم که در آدرس زیر قرار داره رو آپلود کنین:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Microsoft\XLive
xxxxx >> یوزر
کسی کمک نمیکنه ؟ :10:نقل قول:
دوستان من میخواستم این بازی رو بخرم
خواستم ببینم کرک کامل و سالمی از بازی اومده یا همه شون از دم مشکل دارن ؟ نخرم یهو مثل خر تو گل گیر کنم ! دی:
نه دوست من کرک relaoded رو دانلود کن راحت می تونی بازی کنی:46::نقل قول:
من خودم با این کرک بدون کوچکترین مشکلی بازی کردم:8:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4300271&postcount=1062
چندتا کرک داره باید امتحان کنی ، کرک فیکس2 از همه بهتر بود و رو سه تا سیستم هم با همین کرک بازی رو اجرا کردم .نقل قول:
خواستم ببینم کرک کامل و سالمی از بازی اومده یا همه شون از دم مشکل دارن ؟ نخرم یهو مثل خر تو گل گیر کنم ! دی:
آدرسو پیدا نکردم یا نیست!!!نقل قول:
مسیری که عنوان کردم مربوط به ویستا میشه. پوشه AppData هم مخفیه. برای دیدن پوشه های مخفی Folder Options رو باز کنین. وارد تب View بشین و گزینه Show Hidden Files and Folders رو فعال کنین.نقل قول:
برای ویندوز ایکس پی هم پوشه XLive در این مسیره:
C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
xxxxx >> یوزر
سلام. من در 36% هستم ، اون جایی که همه جا رو درخت گرفته ! :دی و من از اون گلخانه اومدم بیرون و باید به یک ساختمان دیگه برم تا iron cash رو ببینم! ولی هیچ راه ورودی به ساختمان نیست!! مشکل از کجاست؟! نکنه کرک ایراد داره؟ چه کار کنم؟
سلام
در 18 درصد هستم
جایی که اولین بار با تفنگ های دوربین دار مواجه میشیم
وارد یه در میشی بعد یه نفر میگه اگه میتونی بیا داخل و پشتشو به ما می کنه و اونجاشو نشون میده!
بالای اون در هم 2 تا تیر انداز هستن که بالای سرشون هم یه دریچست, دریچه رو باز می کنم ولی هر کاری می کنم نمی تونم برم داخلش, با چی باید برم؟ این قلابه هم که اثر نداره (اسلحه شماره 3)
بازی من کرش میکنه ! تو Cut Scene اول ! :((
بالای ورودی ساختمون عمارت آرکام دریچه ایه که باید از اون قسمت وارد بشین. بعدش باید از وسیله 5 ام یعنی لاین لانچر استفاده کنین تا به ته سالن برسین.نقل قول:
متاسفانه اگه قلاب عمل نکنه باید کرکتون رو عوض کنین. (قبلا گفته بودین از کرک آخر استفاده می کنین) کرک دوم رو استفاده کنین.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=27557&d=1256142647
ممنون از لطفت ، ولی من هر کاری که می کنم ، نمی تونم وارد اون دریچه بشم! اصلأ f عمل نمی کنه که قلاب بندازه!! مشکل منم کرکه؟!:41: :18:نقل قول:
خب شما یک کار می تونی بکنی ، بری یک نسخه ی درست و درمون تهیه کنی! :دینقل قول:
بازی که cut sence اول کرش کنه ، خدا عاقبتتو باهاش ختم به خیر کنه! :دی
خوب کدوم نسخه ؟! :دینقل قول:
این پی سی هم قیمت باباش رو میده !
با این کرکی که دادید, بازی دیگه کلا باز نمیشه و ارور میدهنقل قول:
والله نمی دونم ، خودم گیر کردم! نمی دونم چه خاکی به سرم بریزم!! هیچکی هم به دادم نمی رسه!نقل قول:
من تا 40 درصد رفتم. اما تو مجله بازی نوشته بود این بازی باگ داره و تا اخر نمیشه بری. این کاملا مشخصه چون یسری دیوارهای شکننده هست که دست بتمن به اونا نمیرسه تا بخواد با مایع انفجاری اونارو منفجر کنه.درست میگم؟ یا اشتباه نتیجه گرفتم؟ کسی میدونه patch این بازی کجا هست تا به اصلی تبدیل شه؟ من دو ماه میشه خریدم اینو.
منظور مجله بازی این نبود که دیوارها نمیشکنند این که با مشکلی که در حین بازی به وجود میاد
نمیشه ادامه داد..
اون دیوارها و دریچه کلورها با کمک دکمه شماره 3 یا همون چنگک که بعدا اپدیت میشه
می شه بازشون کرد.
سلام
میگم خواهشا یه نفر که بازی بتمن رو تا آخر برده, کرک مورد استفادش رو بذاره اینجا تا بقیه هم استفاده کنن, ما که کلی گیج شدیم.
اثرات کرک قبلی رو حذفش کنین. به صورتی که اولین بار میخوایین کرک رو کپی کنین.نقل قول:
مشکل داره
باز هم باز نمیشه!
من که بازیم خیلی با گ های خنده داری داره یک سری قلاب انداختم رفتم تا خودش شهر گاتام :27:
توی 22% اونجایی که برای دومین بار توحم زده بد از زدن اسکلت ها به یک دیوار رسیدم که کنارش دوتا چرخ دنده هستش هیچ چیزی پیدا نکردم نه دیواری که بشه ترکوند نه جایی که بشه قلاب انداخت چیکار باید کرد؟
نکنه باگ بازی باشه :18:
دیگه غیر ممکنه کرک دوم کار نکنه!... فقط همینو میتونم بگم.نقل قول:
اون باگ به خاطر کرک بازیه.نقل قول:
اینم به باگ دیگست. از کرک دوم که آدرسش در صفحه قبل هست استفاده کنین.
سلام دوستان
من اینجا گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی رو هک میکنه ولی میرم سراغ دومی صفحه سبز میشه و دوباره برمیگرده یعنی هک نمیشه و همون جا میمونه و بعد دوباره جریان برق به آب برمیگرده و میمیره !
راستی چطوری هک کنم ؟ شانسی میزنم
شما باید همین که اولیو هک کردی بری نفر اولو ازاد کنی...بعد سریع بری دومیو هک کنی و نفر دومیو ازاد کنی..
آقا من اونجا که بتمن بالای بالکن مونده و یکی ازون دیوونه ها یک نفر گروگان گرفته چیکار کنم..هرکاری میکنم نمیتونم ردش کنم؟؟؟:41:
ممنون دوست من
اولی رو هک میکنم ( طریقه صحیح هک کردن رو نمیدونم ) یعنی شانسی یه بار A رو با راست کلیک میگیرم یه بار با چپ و همینطور با D
و میرم اولین مامور رو آزاد میکنم
ولی اون جعبه ی دوم که باید هکش کنم بغل آب هست و بتمن میره تو آب ولی هرچقدر این دکمه های A و D و .. رو میگیرم با هم هک نمیشه و بعد از 30 ثانیه جریان برق به آب برمیگرده و بتمن میمیره
اگه میشه راهنمایی کنید مخصوصا طریقه ی هک کردن رو ....
بازم ممنون :11:
شما بايد سعي كني جوري با دستگاه عمل كني كه رنگ روي ال سي دي دستگاه به كم كم به سبز ميل كنه و بعد كاملا سبز بشه.اينجوري دستگاه هك ميشه.نقل قول:
اگه ممکنه یه عکس بزار یا بیشتر توضیح بده الزایمر گرفتم یادم رفته.نقل قول:
آقا من اونجا که بتمن بالای بالکن مونده و یکی ازون دیوونه ها یک نفر گروگان گرفته چیکار کنم..هرکاری میکنم نمیتونم ردش کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ادامه گفته های دوستم اقا شاهین ...نقل قول:
( طریقه صحیح هک کردن رو نمیدونم )
دکمه های aوd موج را به صورت بالا و پایین و کلکهای ماوس موج رو فشرده و باز می کنند .باید سعی کنید.
در سریعترین زمان ممکنه حالتی سبز رنگ در بین موجها ایجاد کنید.
به احتمال زیاد اول بازی رو میگین...نقل قول:
با مامور سمت راست که در بالکن ایستاده صحبت میکنین. کلید X رو میزنین. با زدن کلید F به بالای مجسمه های چسبیده به دیوار میرین...
من تو 39 درصد موندم اونجایی که جوکر دستگیرمون میکنه بعد یه موجودی بهمون آمپول می زنه و ما باید نور رو به سمتش بگیریم
تورو خدا کمک کنین 1 هفته هست موندم سر همین
دوستان من به یه مشکل بزرگ خوردم اینکه من تا حدود 25 یا 26 بازی بودم که که از بازی امدم بیرون و امشب وقتی دوباره مخواستم ادامه بازی رو برم که ناگهان اول یه اختار میده و از اول بازی میاره!!!!!! :18: :19:
من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟