سلام من یه مودم مدل 4ports combo router دارم و رفتم یه اشتراک adsl2 گرفتم میخواستم اموزش کلی نصب مودم و instaler مودمم رو بزارین چون هیچ سی دی درایور همراش نبود:((
راستی میخواستم اگه بشه قیمتش رو هم بزارین ممنون
Printable View
سلام من یه مودم مدل 4ports combo router دارم و رفتم یه اشتراک adsl2 گرفتم میخواستم اموزش کلی نصب مودم و instaler مودمم رو بزارین چون هیچ سی دی درایور همراش نبود:((
راستی میخواستم اگه بشه قیمتش رو هم بزارین ممنون
من همین مودمو دارم..متاسفانه مشکل داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
IP رو توی آدرس بار وارد میکنم و روی run wizard کلیک میکنم اما صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن چراغ لن هم گاهی خاموش میشه و ثابت نیست...
دوستان لطفا راهنمایی کنید با این مودم چجوری باید کار کرد؟! ایراد از کجاست که وارد تنظیمات مودم نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، شما دفترچه مودم رو خوندید؟نقل قول:
برای بعضی مودم ها آدرس فرق میکنه.
برای بعضی ها 192.168.1.1 هست.
در بعضی مودم ها 192.168.2.1 هست.
در بعضی ها 192.168.1.2 و الی آخر.
همچنین پسورد ورود هم فرق میکنه . . .
تمام اینها در دفترچه مودم ذکر شده . . .
ولی اگه همه اینا رو درست زده باشید، و صفحه مربوط به تنظیمات باز نشه، مشکل یه چیز دیگه ست که بارها راه حلش گفته شده . . . (تعویض ویندوز):21:
موفق باشید :40:
افرین حالا اگه میشه جواب من رو هم بده:10:نقل قول:
منم دیروز که زنگ زدم به لایزر واسه ثبت قرار داد وقتی گفتم که مودمم D-Link هست همینو به من گفتنقل قول:
ما ظاهرا شاتل با d-link مشکل داره... دیروز رفتم نمایندگیشون طرف بعد از ثبت قرارداد میگه مودمتون به ما نمیخوره بهتره عوض کنی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا واقعا سازگاری نداره یا فقط بازی در میارن برای فروشه مودمهاشون!؟
دوستان متخصص نظرشون در مورد d-link چیه؟ مودم خوبیه یا...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم واسه فروش مودم خودشون این حرف رو میزنن.....
نمی خوام پست الکی بدم ولی PLZ به من هم یه کمکی کنیننقل قول:
من یه مودم planet 4400 دارم که بصورت poppe کانکت نمیشه و فقط bridge کانکت می شه
از اونجایی که سرویس گرفتم هم اومدند نتونستند کاریش کنند
می شه راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟
ممنون
سلام
در حال حاظر مودم خوب چیست؟ و اگر میشه آخرین قیمت مودم را بگین.
یکی از بهترین مودم های موجود در بازار همانطور که گفته شده و باز هم گفته میشه که با بیشتر شرکتهای اراءه دهنده ی سرویس اینترنت پر سرعت ای دی اس ال هم هماهنگی کامل داره ! مودم ASUS مدل AM602 میباید که با قیمتی حدود 45 تا 50 میتونید از بازارهای تهران تهیه کنید !نقل قول:
عزیز من خوب اگه کسی می دونست بهت می گفت , اما چون شما Lan می خوای وصل کنی به درایور نیازی نداری . فقط کافیه کابل شبکه رو وصل کنی و تو مودم تنظیماتشو انجام بدی .نقل قول:
حالا بگرد مطمئن همینجا جواب تو پیدا می کنی ع اگه نکردی بگو خودم کمکت می کنم البته اگه بتونم :46:
منم 3410 دارم اما همیشه Bridge وصل است , شما چرا اصلن می خوای Poppe وصل کنی ؟؟؟نقل قول:
ولی اگه می خوای تو اون حالت وصل کنی , یکم بیشتر توضیح بده ؟؟؟؟ چکار کردی ؟؟
مودم خوب عزیزم زیاده ولی کمی بستگی به شرکتی که ازش مودم گرفتی داره من Planet 3410 دارم ازش هم راضیم . اما اونی که دوستمون هم معرفی کردند اگه اصل باشه هم خوبهنقل قول:
دوست عزیز وصل می شه به اینترنت دانلود هم باهاش دارم فقط صفحات وب رو باز نمی کنه بجز گوگلنقل قول:
منم 3410 دارم اما همیشه Bridge وصل است , شما چرا اصلن می خوای Poppe وصل کنی ؟؟؟
ولی اگه می خوای تو اون حالت وصل کنی , یکم بیشتر توضیح بده ؟؟؟؟ چکار کردی ؟؟
من بخاطر اینکه دو تا کامپیوتر دارم و یه لپ تاپ می خوام pppoe وصل بشه
اگه با bridge هم می شه چند تا کامپیوتر همزمان وصل کرد برام توضیح بدید ممنون می شم
ممنون از توجهتون
سلام.
من یه Planet adu 2110 دارم که با 2 تا شرکت، عالی کار کرد.
الان از صبانت سرویس گرفتم.
برنامه اش رو که نصب کردم، کانکت نمیشه. (تو XP بهم 678 میده)
تو برنامه اش هم نشون می ده که Send زیاد میشه ولی Receive همیشه 0 ه.
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
این صبانت تنظیم خاصی داره؟
ممنون ....فقط میخوام بدونم تنظیمان مودم کجاست؟نقل قول:
تنظیمات مودم با زدن کد مثلا 192.168.1.1 و زدن دو تا پسوردش توی یه مرورگر میشه دسترسی داشت
البته بستگی داره به نوع و مارک مودم.نقل قول:
مثل در ASUS با وارد کردن 192.168.1.1 و کلمه admin برای یوزر و پسور، به تنظیمات مودم دسترسی خواهید داشت.
ولی در SMC با وارد کردن 192.168.2.1 و رمز smcadmin برای پسورد، به تنظیمات دسترسی خواهید داشت.
در نهایت با مراجعه کردن به دفترچه راهنمای مودم، خیلی راحت میتونید این اعداد و رمزها رو پیدا کنید.
موفق باشید :40:
نقل قول:
شما زنگ بزن پشتیبانی چند تا DNs بگیر عوض کن ببین مشکلت حل نمی شه . ولی در مورد Bridge وصل کردن من تجربه ی بیش از یکی رو ندارم . ولی حتما دوستان می دونند
اگه میشه چندتا مودم خوب wireless معرفی کنید با قیمت.
دوست من ip رو که وارد میکنم ولی مشکل این بود که صفحه مربوط به وارد کردنه user و pass اصلا نمیومد!! ظاهرا مشکل از همون ویندوزه چون با یک کامپیوتر دیگه تنظیمات مودم براحتی انجام شد....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان چطور میتونیم نوع کانکشن رو از pppoe به bridge تغییر بدیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه مورد اول گاهی به مرورگر هم ربط داره .نقل قول:
مثلا اینکه offline نباشه و ...
اگه بتونی وارد تنظیمات مودم بشی یه جا که یوزر پسورد adsl ات رو میخاد اونجا واردشون کن. و بر عکس اگه نخاستی
اتومات وارد بشی
سلام
من میخوام یه مودم معمولی بگیرم برای استفاده فقط یک کامپیوتر و اینکه برقشو از یو اس بی بگیره و همچنین با خدمات دهنده ها هم مشکلی نداشته باشه که نخوام دوباره عوضش کنم معمولا هم برای صبانت - شاتل -داتک و یا سپنتا
ممنون
اگه تونستی am 602 ایسوس گیر بیاری خیلی خوبهنقل قول:
برای تغییر دادن به حالت Bridge باید وارد تنظیمات بشید . . .نقل قول:
اینو تا حالا امتحان نکردم....نقل قول:
شاید جواب بده . . .
ببخشید من جوابم رو نگرفتم
می شه با حالت bridge هم با یه مودم چهار پورت چند تا کامپیوتر رو وصل کرد ؟
دوستان یکی کمک کنه لطفا
چه جوری نصب کنم مودمه dlink 2520 u
امروز یکی وصل کرد بعد من سوتی دادم سیم تلفنو از پشتش کشیدم !!! دیگه eror 769 داد!
حالا reset کردم میخوام نصب کنم
چراغ status با power روشنه ولی dsl چشمک میزنه . بقیه خاموشن
تا اونجایی که من می دونم با سیم تلفن رو قطع کردن مشکلی پیش نمی اد و فوقش با یک ریست مودم مشکل حل می شه . بهتره بازم سعی کن و دوباره کانفیگ کنی نباید مشکلی باشه
مودم من Smc 7401bra هست
هرچی گشتم چیزی واسه ریست مودم پیدا نکردم!!!
مگه میشه ؟؟؟
اگه کسی میدونه چجوری میشه این مودمو ریست کرد خواهش میکنم بگه
ممنون
به احتمال زیاد یه دکمه کوچیکی پشت مودم هست اونو حدود 10 ثانیه نگه دارین مودم ریست میشهنقل قول:
گاهی هم اگه وارد page مودمت بشی گزینهای داره برای ریست کردن
قیمت Asus602 و Asus604 الان چنده و چه تفاوت هایی با هم دارند؟
کلا router خونگی برای اتصال 2 تا pc و 3 تا لپتاپ و گوشی موبایل چی پیشنهاد میکنید؟
زیر 100 تومن
بالاخره کانفیگ کردم !!! ولی پاره شدم تا فمیدم چه خبره !!!:13:
شاتل دیلینکو ساپورت نمیکنه هر چی زنگ زدم سوال کردم گفت بلد نیستم به ما دیلینک اموزش ندادن!!!!!!
من نمیدونم این جریان ساپورت کردن چیه دیگه!نقل قول:
آقا شاید یکی از مارک یه مودم خوشش نیاد
عجب شر به زورن این ملت ها
سلام
مودم Adsl با وایرلس می خواهم بگیرم حدود 100 با صبا یا سپنتا هم مشکل نداشته باشه (خواهشن با ذکر اولویت)
ضمنا برای وصل شدن موبایل به وایرلس و اینترنت ، روشن بودن کامپیوتر لازمه یا فقط مودم کافیه و همچنین برای وایرلس می توانم پسورد بذارم تا دیگران در محدوده آن ازش استفاده نکنند.
پستها را زیاد گشتم ولی جواب ها متناقض بود. ممنون میشم راهنمایی کنید.
من d-link وایرلس (مدل2640) گرفتم نسبت به قیمتش چیز خیلی توپیه 72000 تومن از مشهد با 3 سال گارانتی گرفتم بعدم فرقی نمیکنه از کدوم شرکت بخوای بگیری اکثر مودم ها با همه ی شرکتا کار میکنن اونی که میبینی بعضیا میگن میخوان که مودم ازخودشون بگیری که یه چیزی تو جیب خودشون بره اصلا این کارو نکنی ها(الان همین مدل تو ISP که اشتراک دارم 85 تومن میدن)نقل قول:
سلام
مودم Adsl با وایرلس می خواهم بگیرم حدود 100 با صبا یا سپنتا هم مشکل نداشته باشه (خواهشن با ذکر اولویت)
ضمنا برای وصل شدن موبایل به وایرلس و اینترنت ، روشن بودن کامپیوتر لازمه یا فقط مودم کافیه و همچنین برای وایرلس می توانم پسورد بذارم تا دیگران در محدوده آن ازش اشتفاده نکنند.
پستها را زیاد گشتم ولی جواب ها متناقض بود. ممنون میشم راهنمایی کنید
برای وصل شدن موبایل و لپ تاب و..... نیازی نیست سیستم روشن باشه(کلا مودم مستقل از کامپیوتر عمل میکنه)
بله یک سری تنظیمات داره که میتونی رمز بزاری و شبکه ر شخصی کن تو این مدل که گفتم امکان غیر فعال کردن وایرلس هم هست
در ضمن این مدل مودم نیازی به اسپلیتر نداره من خودم اسپلیتر گرفتم ولی برعکس وقتی اسپلیترو میزارم تلفن پارازیت داره ولی بدون اسپلیتر هیچ پارازیتی نیست دیگه حالا نمیدونم مودمش باحاله یا از چیز دیگست
سلام آقا این downstream چیه و چطور میشه عددشو تغییر داد؟اصلا میشه تغییر داد؟
مودم من fast link اه
dsl speed اش 256/512 اه!
نقل قول:
سلام آقا این downstream چیه و چطور میشه عددشو تغییر داد؟اصلا میشه تغییر داد؟
مودم من fast link اه
dsl speed اش 256/512 اه!
این سرعت پورت adsl که خط شما داره
البته بگم سرعت پورت نه اشتراک امکان داره سرعت اشتراکتون کمتر باشه
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک !نقل قول:
نقل قول:
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک !نقل قول:
نوشته شده توسط dsa
قیمت Asus602 و Asus604 الان چنده و چه تفاوت هایی با هم دارند؟
کلا router خونگی برای اتصال 2 تا pc و 3 تا لپتاپ و گوشی موبایل چی پیشنهاد میکنید؟
زیر 100 تومن
من همون d-link 2640 t رو بهت پیشنهاد میدم چند تا پست بالاتر توضیح دادم دلیلشم
قیمت خیلی مناسب 3 سال گارانتی معتبر و این که خودم استفاده میکنم و خیلی خوب و بدون دردسر کار میکنه
قیمتش حول و حوش 75 تومن اون دو تا مدلی هم گه گفتی باید خوب باشن به خاطر مارکش میگم ولی گرونترن منم تا حالا ندیدم ببینم کاراییشون چی جوریه
در ضمن امکان اتصال 4 تا pc از طریق lan و چندین سیستم از طریق wifi با این مودم ها امکان پذیره از اون لحاظ مشکلی نخواهی داشت
سلام. من میخوام Adsl وصل کنم. باید چیکار کنم؟
درضمن اگه میشه قیمت و هزینه هاشو بگید. ممنون. برای آبادان.
مودم ASus am 602 قیمتش 46 تومنه میتونید یه سوییچ بگیرید و وصل کنید به پورت مودم و هر چند تعداد انشعاب ازش میخواید بگیرید ولی اینترنتتون باید سرعتش بالا باشه برای اتصال وایرلس لپ تاپ یا گوشی اگه بخواید میتونید یه مودم وایرلس دار بگیرید که 90 به بالا براتون آب میخوره
تعریف این مدل شنیدم ولی آخه داتک تو سایتش نوشته با همه چی سازگاره بجز D-Linkنقل قول:
به نظر من گه الکی میگن چون adsl طبق یک استانداردهای خاص که هم تو isp ها هم تو مودم ها رعایت میشهنقل قول:
تعریف این مدل شنیدم ولی آخه داتک تو سایتش نوشته با همه چی سازگاره بجز D-Link
من زمانی که میخواستم مودم بگیرم رفتم یک مغازه ای که فقط تجهیزات شبکه میفروخت اون طرفم میگفت الکی میگن با همه مدلها کار میکنن
در ضمن این مدل تو منوهاش یه قسمت داره که میتونی نوع شبکه رو انتخاب کنی که چه نوع است مثلا adsl یا adsl2 ویا...........
بازم شما میتونی از کسایی که از این شرکت اشتراک دارن سوال کنی فکر کنم یه تاپیک برای مشترکین این شرکت باشه