آقا بگیر انقدر دس دس نکن چند روز دیگه این 8910 میاد پشیمون میشی
15 تومن چیزی نیست که با گارانتی بگیر.اونا رو در نظر بگیر که گول اسم n96 رو خوردن رفتن خریدن چقدر ضرر کردن
Printable View
آقا بگیر انقدر دس دس نکن چند روز دیگه این 8910 میاد پشیمون میشی
15 تومن چیزی نیست که با گارانتی بگیر.اونا رو در نظر بگیر که گول اسم n96 رو خوردن رفتن خریدن چقدر ضرر کردن
آره N96 به نظر من هیچ برتری خاصی نسبت به N95 8gb نداره و فقط قیمتش بیخودی بالا !
1. تقویم این گوشی رو میشه تنظیم کرد که روز آغاز هفته شنبه باشه؟
2. آیا گرد و خاک زیر قاب گوشی نفوذ میکنه؟
3. دوستان چه کیفی رو برای این گوشی پیشنهاد میکنند؟
با تشکر
1.آره
2.من الان 2 ماهه که دارم ولی تا حالا گرد و خاک جاییش نرفته
3.من براش کیف نگرفتم.کیف مخصوص نداره میتونی از همین معمولی ها که شبیه گونیه بگیری
دوستان حجم فايل update چقدره ؟
تو کدوم سايت سامسونگ برم برايه update آخه ماشالا يه چند هزارتايی سايت و جينگلک بازی داره
اونایی که روش انگیج ریختن چه بازیهایی رو تونستن اجرا کنن؟
من فقط solitare رو تونستم اجرا کنم.بعدش با بعضی از بازیهای جاوا مشکل دارم. یه بازی 25 مگی که اسمش lamentisland
بود روش ریختم خوب اجرا میشد بعدش خراب شد دیگه اجرا نمیشه دوباره هم نصبش کردم درست نشد.یه مشکلی داره فکر کنم باید فلشش کنم.شما هم اگه میشه یه امتحانی کنید.مثلاً counter یا crash arena 3d جاوا رو یه امتحانی بکنید.
نمیدونم حجمش چقدره آخه من که میزنم آپدیت میگه گوشی آپدیته.نقل قول:
توی سایت نمیخاد بری توی همون pc studio بزن آپدیت دیگه
دوستان گوشی جديد سامی رو يه نگاه بندازين با قيمت برابر(تقريباً) تازه جديد امده از اين هم کلی پايين تر
مياد تازه نمايشگرش oled هست!!! و رزلوشن با لاتری داره و touch&slide هست
اگه قصدخريد innov8 دارين و مثل من عشق طراحی های سری n و اينجور گوشيها نيستين اين گوشی هم
يه نگاه بندازين
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s8300_ultratouch-2667.php
s8300 طراحی جالبی داره ولی از نطر امکانات با 8510 قابل مقایسه نیست.دوربینشم ضعیفتره.احتمالاً صداشم ضعیفتره.
امکانات دیگه مثل wlan و.... که جای خودش
بهادر جان این جدیده که گرفتی باتریش درسته؟
من این اشکال رو توی فروم های خارجی خوندم که بعضی کاربران از ورود غبار به داخل گوشی شاکی بودند.نقل قول:
باید بگم n82 من که حدود 4 ماهه خریدم زیر lcd اون غبار رفته و منظره بدی شده!
فعلا امکان نظر دادن ندارم چون تازه صبحی گرفتم بزارین 2 روز بشه ببینم چطورهنقل قول:
دوستانی که با سری N نوکیا آشنایی دارند میدونند که نقشه های GPS اصلی نوکیا رو باید یکی یکی از سایت نوکیا دانلود کرد و کلی وقت گیر و درد سر داره.
بعضی نقشه های ایران رو هم دوستان کالیبره کردند که با برنامه Smartcom کار میکنند.
سوالم اینه آیا سامسونگ نقشه کشورهای دنیا رو بصورت پیش فرض روش داره یا باید از جایی دانلود کرد؟
همچنین کسانی که با نوکیا و 8510 کارکردند نظرشون در مورد GPS چیه؟ هم سرعت هم زمان اتصال و هم کامل بودن نقشه ها.
با تشکر
1. با چه نرم افزار و فرمتی CD های صوتی رو تبدیل بکنیم که کیفیت بالایی داشته باشه. معمولا ما به 128 44000 Mp3 تبدیل میکنیم (معمول اینه) اما اگه ویژگیهای گوشی رو ببینید فرمت های دیگه رو هم ساپورت میکنه پس تفاوت اون فرمت ها با MP3 چیه وکاربردشون کجاست؟
2. VCD و یا DVD رو با چه نرم افزای وبا چه فرمتی تبدیل کنیم که تو این گوشی با کیفیت خوب و مناسب فیلم ببینیم؟
با تشکر
بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت های تصویری نرم افزار Total Video Converter هست .به فرمت Avi تبدیل کن.
اینم لینک دانلود:
کد:http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/tvc.exe
مال من که اصلاً روش route 66 نبود.اسمارت کام تقریباً همه نقشه های شهرهای ایران رو داره که باید تک تک دانلودشون کنید تو بخش نرم افزار های s60 همه نقشه هاش هست.سرعت وصل شدن به gps ش بد نیست ولی میشه یه کاری کنی که 15 ثانیه ای وصل بشه البته اینجوری روزی دو بار باید باتری رو شارژ کنینقل قول:
با چه تنظیماتی باچه میزانی وچه فرمت نهایی باید این کار رو انجام داد. در ضمن مگه حجم فایل avi زیاد نیست؟نقل قول:
من میخوام vcd و یا dvd رو تبدیل و تو گوشی ببینم. فکر کنم تبدیل به avi خیلی حجم بالایی داشته باشه.
من متوجه نشدم گوشی شما نقشه های کشورهای دیگه رو داشت یا نه؟نقل قول:
اگه نداشت از کجا می بایستی دانلود کرد؟
گوشی من نه نقشه ها رو داشت نه برنامه ای که بتونه نقشه ها رو باز کنه یعنی همون route66 ولی روش اسمارت کام نصب کردم و نقشه هایی رو که میخاستم دانلود کردم از بخش نرم افزار های s60 3rd.نقشه های جی پی اس رو نمیشه همین جوری بازشون کرد و هر برنامه ای نقشه های مخصوص خودشو داره که نقشه های اسمارت کام همون جایی که آموزش داده هستن اینم لینکش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
با این حساب سامسونگ چرا gps روی 8510 گذاشته؟نقل قول:
باز دست نوکیا درد نکنه که یه برنامه map گذاشته و حداقل شخص امیدواره میتونه دونه دونه نقشه هارو دانلود کنه.
من قبلا توی یه فیلم از 8510 دیدم که route66 روش نصب بود بعد یه cd هم داشت که پشتش register code این برنامه بود ولی نمیدونم چرا روی پوشی من نصب نبود.نداشتن نرم افزار دلیل نمیشه که gps اصلاً بدرد نخوره شما به راحتی میتونی اسمارت کام رو نصب کنی که از نوکیا مپ خیلی بهتره دیگه چی میخای؟
به نظر من این مسائل جز وظایف نمایندگی سامسونگ تو ایرانه که از کمپانی سازنده بخواد این برنامه رو نصب بکنه اما میبینیم که جز افزایش قیمت و کم کردن لوازم اصلی از روی پک گوشی (من جمله کابل اتصال گوشی به تلوزیون که جز لوازم اصلی توی کارتن) کار دیگه ای نمیکنند.نقل قول:
به هر حال اینها هم تاجرند و یه جورایی باید پول در بیارند.
در مورد smartcom باید بگم اشکال اینجاست که اگه شما به یه کشور خارجی سفر کنید دیگه دسترسی به نقشه کالیبره اونجا به این راحتی ها نیست و نقشه های این برنامه بیشتر شهرهای ایران رو شامل میشه.
دوستان کسی نقشه کشورهای خارجی برای smartcom رو سراغ داره؟
باتشکر
سلام
من یک کلیپ از 8510 دارم که داره درباره ی گوشی توضیح میده
فک کنم به ربون ایتالیایی
اول گوشیو از تو جعبش در میاره و توضیح میده
شما کلیپ دیگه ای از این گوشی ندارین؟
اگه هست لطفا لینک دانلودشو بزارین
منتظرم
مرسی
کابل tv که اصلاً فکر نکنم توی جعبش باشه یا اصلاً نمایندگی ازش چیزی کم کرده باشه.آخه اگه کابل tv داشت الان باید تو بازار موجود بود ولی نمایندگی به من گفت هنوز کابل tv ش نیومده.خیلی هم مهم نیست چون با کابل معمولی کار میکنه.توی جعبش احتمالاً user manual هم نبوده چون اصلاً چیز بدردبخوری نیست که بخان برش دارن.نقل قول:
مگه میشه اسمارت کام فقط نقشه های ایران رو داشته باشه؟ 100% نقشه کشورای دیگه هم واسش هست
این هم یک کلیپ از این گوشی:نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=iuUo_3DVSUQ
آقا هر کی از دوستان خواست گوشیشو بفروشه یا معاوضه کنه به من خبر بده .....
.
برای معاوضه میتونید به لینک امضام مراجعه کنید ....
مرسی داداشنقل قول:
ولی اگه میشه لینک دانلودشو بزار
منتظرم
از youtube نمیشه همین جوری دانلود کنی باید با نرم افزار دانلود کنی الان اسم نرم افزار یادم نیستنقل قول:
دوستاني كه تازه خريدن لطف كنن قيمت رو بگن سرمون كلاه نره !!
بعد هم اونايي كه از اين گوشي استفاده كردن ازش راضي هستن ؟؟
من شنيدم مشكل باتري داره درسته ؟؟
همه از این گوشی راضین باتریشم مشکلی نداره
آقا بنده قبلا داشتم دوباره شنبه خریدم از شنبه تا الا یک دم دارم روش بازی نصب میکنم و بازی میکنم هنوز که فقط 1 خط کم کرده به نظرم از موبایل قبلیم بهتره و من کاملا از باتریش راضی هستم از n96 ام خیلی بهتره اون که دیگه فاجعه آمیزه میخوام بدم به یکی از بچه ها از شرش راحتشم
دوست عزیز ظاهرا لینکش خرابه. میتونی لینک فایلشو بزاری؟نقل قول:
امروز رفته بودم جمهوری. نمایندگی های ماکروتل 530 میگفتند. تو علاالدین یکی بود با گارانتی اصلی و لوازم کامل و اصلی میداد 494!!!!!!!!!
بدون گارانتی هم بود 460.
از نمایندگی سوال کردم که چرا گرون شده گفت جنس شرکت تموم شده و برای آخر فروردین میرسه به همین خاطر گرون شده. به نظر من دوستانی که مایلند بخرند صبر کنند تا جنس شرکت برسه و با گارانتی اصلی بخرند.
نظر شخصی من اینه که شاید وقتی جنس ماکروتل برسه قیمت شرکتیش کمتر از 500 باشه حدود 490 ویا 480
البته این نظر شخصیه و هیچ خبر صحیح و منبع موثقی نداره
موفق باشید
من سابق بر این توی فروم های خارجی دیدم برخی کاربرا میگفتند n96 مشکل ساختاری و سخت افزاری داره و نوکیا با تعویض فرمور جدید نمیتونه مشکلات این گوشی رو کاملا حل کنه و حتی به سطح ایده آل برسونه.نقل قول:
البته خوب و بد این حرفا به گردن اون کاربران خارجی که از این حرفا میزدند و من خودم هیچ نظری ندارم.
در ضمن یه سوال خصوصی داشتم. شما که یک بار این گوشی رو داشتید چطور شد عوضش کردید و حالا N96 دارید و ناراضی هستید و میخواهید رد کنید و دوباره I8510 بخرید؟
موید باشید
این هم لینک دانلود فایلش:نقل قول:
[HTML]http://tc.v24.cache.googlevideo.com/videoplayback?id=8ae528ff70d54944&itag=34&sparams= id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag&ip=79.127.24.81&s ignature=536423DBE98587B247BB95C6E5DB1E492D853427. 149320FEB1B5FF3FA4950F22E01BCA628B28CFA6&sver=3&ex pire=1239053186&key=yt1&ipbits=0&redirect_counter= 1&tt=EC[/HTML]
من کلا باید همیشه چندتا گوشی دستم باشه من i8510 داشتم شانس من سوخت (آخرش معلوم نشد چرا) و همزمان n96 هم دارم و u900 و برای عید i900 کادو گرفتم ولی هیچ کدوم i8510 نمیشد که به محض تمام شدن تعطیلات رفتم 2باره i8510 گرفتم و الان میخواهم n96 رو به یکی از دوستام که میخواهد بدم همیننقل قول:
شما i8510 قبلی تون رو با گارانتی اصلی گرفته بودی؟نقل قول:
نه اون موقع که من گرفتم تو ایران نیومده بود چه برسه به گارانتی دارشنقل قول:
اگه گارانتی داشتم که گوشی نو بهم میدادن نمیگفتن 400 تومن بده درستش کنیم ولی این یکی رو با گارانتی گرفتم
میگم ها مایه داری هم بد دردیه.:31:نقل قول:
حالا از شوخی گذشته کدومیک از اینها از نظر شما رتبه بالاتری داره؟ از نظر خوش دستی, ظاهر,امکانات و کارایی.
موید باشید
دوستانی که جدیدا این گوشی رو گرفتند لطف کنند بگند که این گوشی ساخت کجاست و دقیقا درمورد کشور سازنده چه عبارتی نوشته.
با تشکر