هوس عزیز
من قسمت سوم بازی رو تموم کردم فقط میخام ه قسمت جدید رو بگیرم
پس به نظرت قسمت اول بهتره
Printable View
هوس عزیز
من قسمت سوم بازی رو تموم کردم فقط میخام ه قسمت جدید رو بگیرم
پس به نظرت قسمت اول بهتره
بعد از قسمت سوم قسمت جدیدی وجود نداره البته قرار هست که روش کار کنند. همون نسخه ی اولی رو بگیری بهتره.
سلام من بازی شاهزاده ایرانی 3 رو دارم من توی غول اولی گیر کردم اول یه ضربه بش می زنم ولی هرچی منتظر می مونم دوباره برق نمیزنه و پرتم می کنه من چیکار کنم؟
شما وقتی شاهزاده دستش رو برد بالا شمشیرش آبی رنگ میشه بعد باید بلافاصله دکمه ضربه زدن رو بزنی تا بعد از چند بار غول رو از بین ببری.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مگه اول ضربه به کتفش نمی زنی بعد باید بری بالای سرش و دوباره شمشیرش ابی شد بزنی توی سرش تا چشکش کور بشه ؟
من دفه اول که می پره رو میزنم ولی خود به خود نمیره بالای سرش و شمشیر ابی بشه که بزنم توی چشمش اصلا بالا نمیره و سریع منو پایین میندازه
من چیکار کنم؟
اگه سریع کار کنی میگیره در ضمن فقط یک بار دکمه حمله رو بزنید.نقل قول:
age zood tar az abi shodan bezani nemiad?
man ke har kar mikonam nemishe vaghti ke dafe aval mizanam sari mizane va mioftam paeen nemirese ke dafe dovom bezanam toye cheshmesh
دوست عزیز شما بیشتر از دو بار نمیتونید از اسپید کیل استفاده کنید بعد از اون دو بار باید خودتون برید و به پاهاش ضربه بزنید یعنی وقتی که نصف جونش کردید.
be lakhare radesh kardam agha bade ghool ye tike hast ke az pele ha paeen miri onja bayad chikar koni?
دوست عزیز! یه عکس از جایی که گیر کردید بزارید.نقل قول:
تا جایی که یادمه تو مرحه بعد Arena باید به سمت بالا برید نه پایین ... و مشکلی نباید براتون پیش میومد.
nemitoonam ax bezaram akhe bazi male ps2 hast bad az shekast ghool mipare toye chale doroste?
bade rad kardane dastgah haye press miresi be on ghesmat ke bayad az pele paeen beri onja paeen miram ama vaghti miparam paeen mimiram chikar konam?
منظورتون رو فهمیدم ...نقل قول:
تا حدی از نردبون پایین برید که پشت به سنگ متحرک (نشان هیولا مانند) باشید بعد دکمه E رو نگه دارید تا سنگ کشیده بشه ...
بلا فاصله کمی از نردبان بالا بیایید و به عقب پرش کنید و بلا فاصله از در رد بشید.
در پایان صحبتم لطفا دوست عزیز! فینگلیش تایپ نکنید بلکه کاملا فارسی بنویسید.
دکمه E در پلی 2 چه دکمه ای میشه؟
اگه نمی دونید بگید دکمه E چیکار می کنه تا توی پلی 2 پیداش کنم
بابا کسی نیست جواب ما رو بده ؟
دوست عزیز شما تو Playstation 2 ببینید کدوم دکمه باعث میشه تا شاهزاده شمشیرشو بندازه دور همون دکمه E کامپیوتر میشه.
فقط E را بگیرم دیگه نمی خاد جلو یا عقب بگیرم؟
که چیکار کنی ؟نقل قول:
فقط E را بگیرم دیگه نمی خاد جلو یا عقب بگیرم؟
برای جا به جایی سنگ
چرا میخواد . باید اول زاویه رو تنظیم کنی و بعد سنگ رو بگیر و وکلید جهت مورد نظرتو فشار بده .
سلام
هر کی میتونه کمک کنه خیلی مهمه چون بد جایی گیر کردم .
تو مرحله ی قول گنده که فک نداره نمیتونم بکشمش هر چی میپرم روش میره رو دوشش ولی کاری نمی کنه ؟ اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم .
راستی عکسم نتونستم بگیرم .
دوست عزیز! وقتی که اون قصد داره تو رو بزنه اونوقت از بالای سکو بپر طرفش.نقل قول:
وقتی که صحنه آهسته شد یا خنجر برق زد ضربه بزن ... دفعه سوم چشمش کور میشه.
برای اون یکی چشمش هم همین کارها رو انجام بده.
وقتی که کاملا کور شد از پشت به پاهاش ضربه بزن... وقتی که افتاد زمین میتونی با ضربات آهسته کارش رو تموم کنی.
با سلام به همه ی دوستان من اونجا گیر کردم که دو تا غول اب هم حمله میکنن نمیدونم چطوری بکشمشون
لطفا کمکم کنید
دوست عزيز دو جا هستش كه دوتا غول با هم حمله ميكنن!!!!!نقل قول:
با سلام به همه ی دوستان من اونجا گیر کردم که دو تا غول اب هم حمله میکنن نمیدونم چطوری بکشمشون
لطفا کمکم کنید
اگه منظورت جائي هستش كه دورت آتيش هستش بايد بري جلوي غولي كه تبر داره وايستي وقعي خواست تبرش رو بزنه جا خال بدي كه تبرش تو زمين گير كنه وبعد تو ميزنيش...... و چند بار كه اين كارو كردي اون ميميره و اون يكي ديگه رو هم راحت ميكشيش(فك كنم بايد تبر اون يكي رو كه كشتي برداري)
ولي اگه منظورت جاي ديگه هستش اون رو من يادم نيست بايد چه كار كني!!!!
سلام دوست عزیز آره همونجاست منتها تا بخوایی تبری رو بزنی شمشیری میاد میکشتت من وقتی بعضینقل قول:
وقتها میپرم یه علامت میده میخواستم بدونم که چجوری میشه با این علامت طرف رو کشت
ممنون
باید همون لحظه که علامت میده یه بار کلیک چپ ( یا همون شمشیر ) کنی .
اون قسمتش یکمی دقت میخواد .
عزیز میشه کامل تر توضیح بدی وقتی که کور میشه نشونه ای داره که ما بفهمیم که کور شدهنقل قول:
در ضمن از کدوم سکو بپرم از سکویی که با شمشیر ازش بالا میرم یا اون سکویی که باید از رو دیوار راه بری تابهش برسی؟
ممنون میشم اگه توضیح کامل بدی 7 روزه که اینجاش گیر کردم.
با تشکر.:11:
عزیزم خوب وقتی شما 2 تا چشماشو کور کنی کاملا کور میشه دیگه ((=
عزیزم منظورم این بود که وقتی ضربه بهش میزنی و چشاش کور میشه نشونه ای میده مثلا مثل خون پاشیدن یا چیز دیگه در ضمن نگفتی لز کدوم سکو بپرم؟:11:نقل قول:
عزیزم اگه شما هر 2 چشمش رو کور کرده باشی ، اون غوله دیگه دیوونه میشه !
همینطوری لگد میندازه ، شمشیر میزنه !
شما هم باید بری پشت زانو هاش و با شمشیر بزنی به پشت زانو هاش .
بعد میوفته زمین و شما باید بری پشتش و دوباره حرکات سرعتی !
:11:نقل قول:
خیلی ممنونم از زحماتتون هنوز امتحانش نکردم اما بازم ممنون
اقا من تو قول اول اون یارو گنده هه گیر کردم
چه طور بکشمش ( توضیح کامل لطفا 9
میدونم که باید برم اون بالا ها ؟...
وقتی که اون قصد داره تو رو بزنه اونوقت از بالای سکو بپر طرفش.نقل قول:
وقتی که صحنه آهسته شد یا خنجر برق زد ضربه بزن ... دفعه سوم چشمش کور میشه.
برای اون یکی چشمش هم همین کارها رو انجام بده.
وقتی که کاملا کور شد از پشت به پاهاش ضربه بزن... وقتی که افتاد زمین میتونی با ضربات آهسته کارش رو تموم کنی.
اقا عزیزی هست من بهش پروفایل رو با حجم 70 کیلو بایت بدم و اون برام این مرحله رو رد کنه
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=738556
دوست عزیز من کورش کردم و به پاهاش هم ضربه زدم بعد شاهزاده میره رو کمرش و یه ضربه میزنه و قوله میگیره پرتش میکنه حالا چه کار کنم تا پرتش نکنه ضربات سریع یعنی چی
عزیزم باید موقعی که یه لحظه صنحه Slow میشه اون موقع باید شمشیر بزنی .
ضربات سریع »»» اولین دشمنی که کشتی یادته ؟ از پشت گرفتیش و بدون اینکه اون به شما بزنه شما تند تند زدیش ؟ منظورشون اونه از ضربات سرعتی . اون قسمت هم باید از اون ضربات استفاده کنی .
تقریبا شمشیر ت هم ابی رنگ میشه و یه زاویه بازی هم تغییر میکنه.
بفرمایید دوست عزیز:نقل قول:
البته خودت بری بهتره ولی اگه گیر این مرحله ای واست ردش کردمکد:http://uploadbazar.com/948reza.rar
خلیلی خیلی از همه ممنون خودم ردش کردم
قربونتون
حالا تو یه جا دیگه گیر کردم:
یه باغی هست بعد میری جلو با اون دختر تیر اندازه که یه زنگ رو با تیر میزه وقتی میری جلو اون سگ ها میان بعدش باید چی کنی
اسم مرحلش چیه؟نقل قول:
امین کجایی بابا یه رفرش کن پ خ زدم برات !!!!
درباره این پرنسه هم که خیلی باحال بود فقط نسبت به دو زدن هاش بی حال تر بود (جهت spam نبودن)