خوب میتونست اینو بصورت یک انتخاب تو تنظیمات گرافیک بازی بگنجونه که اونهایی که کارت گرافیک خوبی دارن از این امکان استفاده کنننقل قول:
Printable View
خوب میتونست اینو بصورت یک انتخاب تو تنظیمات گرافیک بازی بگنجونه که اونهایی که کارت گرافیک خوبی دارن از این امکان استفاده کنننقل قول:
چی؟از 10 7 گرفت؟:18:
اشکالاتشو گفتن چیه؟:13:
خوب اینایی که شما گفتی خیلی خوبه و نشون میده که pes9 پیشرفت کرده پس چرا نمره ی 7 بهش دادن؟نقل قول:
گفتم تقريبا به اين مربوط ميشد عوامل ديگه اي هم مثل منوي سنگين هم بود ولي اين رو هم ميشه گفت كه كونامي به اين دليل تماشاگراشو مثل 2008 نكرد كه حجم بيشتري رو به مود هاي جديدش اختصاص بده.نقل قول:
من فردا صبح هم فيفا 09 و هم دموي Pes ميرسه دستم. البته فيفا 09 عصر هم حاضر هست. ولي احتمالا فردا صبح برم بگيرم از اروميه اگه كسي هست بگه آدرس بدم بره هر 2 تاش رو فردا صبح زود تهيه كنه ==> پاساژ فيليپس - خودپرداز رايانه ر دو رو موجود داره فردا صبح
يه سري اطلاعات از دمو:
نقل قول:
داوری واقعا عالی شده به خصوص کمک داورا!
هر موقع شد میتونید ضربه بزنید(البته خیلی سریع داور سوت میزنه)
دفع دروازبان هم به کلی تغییر پیدا کرده طوریکه وقتی نتونه توپ رو کنترل کنه به کرنر میفرسته!
به کلی مشکل بازیکنان مشهور برطرف شده (به خصوص کریس رونالدو)
گل زدن بسیار بسیار سخت شده حتی پاسکاری هم ست شده و اگر اشتباه پاس بدیم به طور سریع توپ رو از دست میدیم.
هوش مصنوعی برای بازیکنان بسیار پیشرفت کرده و میشه گفت یک فوتبال کاملا واقعی رو میشه بازی کرد.
پس چرا 7 گرفت؟:13:نقل قول:
خوب عزیزنقل قول:
خوب اینایی که شما گفتی خیلی خوبه و نشون میده که pes9 پیشرفت کرده پس چرا نمره ی 7 بهش دادن؟
مشکلاتی که نسخه 2008 داشته
مثل اینکه بر طرف شده
مثل دروازه بانی عالی و فیزیک عالی و گیم پلی روان تر و غیره
و مطمئن باش از 2008 هیچ چیز بدتری نداره
پس تا اینجا میشه امیدوار بود که بازی خوبی از اب در بیاید
و اینکه میبینی امتیاز کمی به این بازی دادند به خاطر باگ های زیاد و موسیقی بد و طراحی لوگو بوده
و درباره گیم پلی هیچ حرفی گفته نشده
و تمام این مشکلات مطمئن باش در نسخه اصلی بر طرف میشه
مثال میزنم
اگر تو نسخه دمو دروازبان خیلی بد توپ ها را بگیره و ادم از دروازبانی مایوس بشه جای نگرانی دارد
چون بعد از این همه مدت نتونستند مشکل دروازبانی را حل کند
ولی اگر نسخه دمو ضعف هایی مانند موسیقی و لوگو و باگ و از این قبیل مسائل داشته باشه به زودی قابل حله
مثلا همین الان کاربران مختلف که نسخه دمو را گرفتند و بازی میکنند از موسیقی و لوگوی این دمو ناراضی هستند
و کونامی هم راحت میتونه با در نظر گرفتن این نارضایتی ها این مشکلات را برطرف کنه
اصلا به خاطر همین هست که کونامی دمو را بیرون داده تا اشکالات جزیی از دید کاربران را بفهمه تا بتونه اصلاحش کنه
و مطمئن باش نسخه اصلی نمره بسیار بهتری را میگیره
هر دمو رو dw کرده ازش عکسایی بزاره تا مایی که دمو رو نداریم حداقل عکساشو ببینیم
این دو تا رو که قرمز کردم متوجه نشدمنقل قول:
اگه میشه بیشتر توضیح بده
با درود
خدمت شما عزیزان
من کلا اهل قلم نیستم مثل شما دوستان ولی خوب در مورد این بازی نمی شد ننویسه :46:
در مورد دمو :
گرافیک بازی پیشرفت عالی داشته است تصاویر واقعی (البته من hige و اخرین رزولیشن بازی کردم) خیلی زیبا شده است به حدی که دیگه fifa 09 بازی نمی کنم و فقط دمو را بازی می کنم و نمی دانم هم چرا 7 از 10 دادن که 100% fake است .
گیم پلی بازی پیشرفت بالایی داشته است من نفر سوم مسابقات pes2008 شدم و با یک تیم معمولی تیمهای بزرگ را 6 یا 8 گل می زدم ولی در این دمو 2-0 به منچستر باختم Top player بازی pes2009 خیلی پیشرفت داشته بسیار سخت شده است :19:
افسیاد گیری تیم ها عالی شده است دفاع و خط هافکت عالی عمل میکنند
-دروازبانها سخت گل می خورند
-داور دیگر سوت های بی مورد که روی عصاب بود نمی زند
در کل من اگر بخوام مقایسه کنم نسخه اصلی بازی fifa 09 را با نسخه دمو pes2009 بی شک و بدون طرفداری نمره 9 از 10 به دمو می دهم و نمره 8 به فیفا 09
دوستان اگر سوالی داشتید در خدمت هستم:46:
خوب دلیل این که منظور رو نفهمیدی به خاطر اینه که دوستمون قانون کپیرایت یه سایت رو رعایت نکرده وفقط جواب سوالهای اون سایتو نوشته - بگذریم .
سوال این بوده : دستت درد نکنه عزیز
چند تا سوال داشتم
1 وضعیت داوری چه جوریاست
2 ایا موقع زدن ضربه خطا باید منتظر سوت داور باشیم یا مثل نسخه 2008 با کلی مکث داور سوت میزنه
3 دفع توپ دروازبان ها چه جوریاست نسخه 2008 وقتی به دروازبان شوت میزدیم دروازبان توپ را دفع میکرد به سمتی که مهاجم حریف است
4 ایا مشکلی که میتونستیم با بازیکنهایی مثل کاکا و مسی و رونالدینهو و غیره همه را دریبل کنیم و بزنیم تو دروازه ایا بر طرف شده
5 کلا ایا گل زدن سخت تر شده
6 هوش مصنوعی بازیکن ها چه جوریاست
و اگه چیز جدیدی به بازی اضافه شده است بگید
ممنون
جواب هم این بوده :
داوری که واقعا عالی شده به خصوص کمک داورا!
دفع دروازبان هم به کلی تغییر پیدا کرده طوریکه وقتی نتونه توپ رو کنترل کنه به کرنر میفرسته!
گل زدن بسیار بسیار سخت شده حتی پاسکاری هم ست شده و اگر اشتباه پاس بدیم به طور سریع توپ رو از دست میدیم.
هوش مصنوعی برای بازیکنان بسیار پیشرفت کرده و میشه گفت یک فوتبال کاملا واقعی رو میشه بازی کرد.
اسم سایت هم بمونه چون میترسم بن بشم به خاطر تبلیغ ولی سایتش سخت نیست همه میشناسین
یا علی
يعني در بعضي مواقع داور صوت زدن لازم نيست و خودت ميتوني بازي رو آغاز كني.نقل قول:
يعني ديگه يه بازي كن نميتونه كل زمين رو بدوه.
اولا اميدوارم اينكه دوستمون فرمود گل زدن سخت شده مثله PES 5 نشده باشه كه فقط در صورتي كه دروازه خالي بود ميشد توپ رو تو گل زد. دروازبان زير قطار مي رفت اما گل نميخورد.نقل قول:
در ثاني اينكه ميگه هر موقع شد ميشه شوت زد فكر كنم منظور همون شيطنت بازيكنان هست كه قبل سوت داور ضربات شروع مجدد رو آغاز مي كنن
مشكل بازيكنان حل شده منظورش مشكل ماليشون نيست كه:31: ماشالله همشون خرمايه دارن
منظور مشكلي كه اونقدر قوي بودن كه پله و مارادونا سوسك هم نبودن پيششون. يا اونقدر ضعيف بودن مثه بازيكنان ملي پوش تيم گوام.
اين اختلاف كم شده و قدرت يا ضعفشون معقول شده
درست گفتم رئيس؟
عزیز دل من اون سوال هایی که میبینی شده استنقل قول:
خوب دلیل این که منظور رو نفهمیدی به خاطر اینه که دوستمون قانون کپیرایت یه سایت رو رعایت نکرده وفقط جواب سوالهای اون سایتو نوشته - بگذریم .
سوال این بوده : دستت درد نکنه عزیز
چند تا سوال داشتم
1 وضعیت داوری چه جوریاست
2 ایا موقع زدن ضربه خطا باید منتظر سوت داور باشیم یا مثل نسخه 2008 با کلی مکث داور سوت میزنه
3 دفع توپ دروازبان ها چه جوریاست نسخه 2008 وقتی به دروازبان شوت میزدیم دروازبان توپ را دفع میکرد به سمتی که مهاجم حریف است
4 ایا مشکلی که میتونستیم با بازیکنهایی مثل کاکا و مسی و رونالدینهو و غیره همه را دریبل کنیم و بزنیم تو دروازه ایا بر طرف شده
5 کلا ایا گل زدن سخت تر شده
6 هوش مصنوعی بازیکن ها چه جوریاست
و اگه چیز جدیدی به بازی اضافه شده است بگید
ممنون
جواب هم این بوده :
داوری که واقعا عالی شده به خصوص کمک داورا!
اسم سایت هم بمونه چون میترسم بن بشم به خاطر تبلیغ ولی سایتش سخت نیست همه میشناسین
یا علی
خود من پرسیدم و اونها جوابشون را دادند
و در ضمن هیچ ایرادی نداره که اسم سایت را بگی
pes2009.ir/forum
نه عزیز بدون سوت داور نمیتونی بازی را اغاز کنینقل قول:
يعني در بعضي مواقع داور صوت زدن لازم نيست و خودت ميتوني بازي رو آغاز كني.
منظور این بود
اگه یادتون باشه که در نسخه 2008 وقتی خطایی شکل میگرفت و بازیکن میخواست ضربه خطا را بزنه
باید صبر میکرد تا داور سوت را بزنه
و داور هم با کمی تاخیر این کار را میکرد
ولی در نسخه دمو این مشکل بر طرف شده و داور زود سوت میزنه
نه اینکه اصلا سوت نزنه
نقل قول:نقل قول:
کراسر جان من که هیچی از حرفات نفهمیدم
ولی مثل این که داشتی تیکه مینداختی.............
اما با حرفت در مورد pes 5 مخالفم.....اینجا جاش نیست که توضیح بدم
بچه ها شما فكر ميكنين برايpes2009 هم اتفاقي مثل فيفا كه 2 روز قبل از عرضه دزديده شد بيفته . يعني بازي 24 اكتبر براي دانلود بياد تو اينترنت.
ولي فيفا بد بخت نشد با اين اتفاق هيچكي نميره نسخه ي اصل pc رو بگيره!!!!!!!!
پرسش mojtaba:
بابا شما که من را نصف العمر کردید
یعنی بازی این قدر خوب شده که شما ها دارید تعریف میکنید
اگه ممکنه ضعف های این دمو را هم بگید
من خودم از ساعت 12 دمو را دارم دان میکنم شده 20 درصد
فکر کنم فردا بتونم بازی کنم
شما ها هم که با این تعریف هایی که میکنید ادم را دیونه میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا خود شما به این نسخه چه نمره ای میدهید
و یه سوال دیگه
صحنه اهسته گل ها و صحنه اهسته صحنه های حساس بازی چه جوریاست
چه قدر به فیفا نزدیکه
و اینکه ایا میشه با نسخه دمو 2 نفری بازی کرد یا نه
با تشکر
پاسخ:
اولآ هر بازی ضعف داره
دوم اینکه بازی پیشرفت زیادی کرده و اگه مثلا تو socceraccess نمره 7 از 10 رو میبینی به خاطر منو و موزیکهای بازی و اینکه من خودم 8.5 از 10 بهش میدم
در مورد صحنه آهسته بگم که خیلی طبیعی شده واستیل بازیکنها تو صحنه آهسته خیلی خودشو نشون میده و مخصوصآ لباس بازیکنها که طبیعی تر شده
و با 4 تا کنترل میشه بازی کرد
یه چیزم یادم رفت بگم که اگه توجه کنید گفتم یه باگ هست تو گرافیک که الان میگم مشکلی وجود نداره و دلیل اینه که باید در ستینگ دو دکمه use frame skipping & wait for vsync
روشن باشه
برگرفته از سايت:کد:www.pes2009.ir
ترجمه :نقل قول:
نکات مثبت :
1-توپ عالیه
2-تنها بازی ایه که حس نگاه کردن فوتبال توی TV رو به آدم القا می کنه
3-بازی واقعی و سخته , دربازه بان ها کارشونو خوب انجام میدن
4-فیزیک بازی عالیه
5-گرافیک خوبه , گرافیکه تماشاچیا عالیه
6-سرعت بازی مناسبه
نکات منفی
1-طراحی منو ها برای کودکانه !
2-موسیقی افتضاحه
3-صحنه ی ورود بازیکن ها به استادیوم بده , به جای شنیدن صدای تماشاچیا , آهنگ های پاپ و راک پخش میشه که واقعی نیست
4-کنترل افتضاحه , کنترل فیفا بسیار بهتره , آنالوگ راست برای پاس دادنه , فکر کنم فقط رونالدینیو می تونه ازش استفاده کنه , دوساعته دارم بازی می کنم هنوز نفهمیدم چطور با رونالدینیو دریبل دوچرخه ای بزنم
5-صدای تشویق تماشاچیا واقعی نیست,فقط آواز می خونند
6-تو یه بازی , با دربازه بان تک به تک شدم که داور سوت پایان بازی رو زد
7-مد Be a Pro به نظرم زیاد مهیج نیومد
8-بازی جوریه که انگار برای بچه 12 ساله طراحی شده , جوونای 20 ساله دلشون می خواد بازی هایی مثه Crysis بازی کنند , تنها چیزی که اهمیت داره طبیعی بودنه , چرا باید کنترل و منوها و موسیقی این همه مضخرف باشه
نتیجه گیری
1- احساس تمام کسایی که منتظر "پیس 09 " بودن کمی پیچیده ست , فیزیک عالیه , هوش مصنوعی خوبه , فوق العاده نیست , اما انتظار کلی باگ (مثه 2008 ) رو ندارم (یعنی احتمالا باگ ها کمه)به هر حال من یه طرفدار "پیس" بودم به دو دلیل :
*کنترل ها بهتر از فیفا بودند
*بازی طبیعی تر بود
2-حالا کنترل ها بسیار بسیار از فیفا عقب تره , من واقعا دوست دارم رو بازیکنم کنترل داشته باشم , چه معنی میده که بعد از 4 ساعت هنوز بلد نیستم دریبل کنم ؟ تو فیفا 10 دقیقه ای یاد می گیری
3-به هر حال موتور بازی , طبیعی بودن , فیزیک توپ فوق العاده اند پسر !
4-این بازی منو به یاده فیفا 2000 می اندازه که توش با تغییر کنترل ها گند زدن به بازی
5-به هر حال "پیس" طبیعی ترین بازی تا به حال بوده
konami قبلا هم گفته بود كه اين بازي براي افرادي است كه خيلي باهوشند .
وكسي كه اين مشخصه رو نداره بهتره سراغ اين بازي نره.
یه چیزم یادم رفت بگم که اگه توجه کنید گفتم یه باگ هست تو گرافیک که الان میگم مشکلی وجود نداره و دلیل اینه که باید در ستینگ دو دکمه use frame skipping & wait for vsyncنقل قول:
یه چیزی که منو ناراحت کرد باگ یا لگ گرافیک بود که توی حرکت تصویر مثل پاسهای بلند و ..... تصویر میلرزه که احتمالآ به خاطر دمو هست و در نسخه اصلی رفع میشه
روشن باشه
منبع pes2009.ir/forum
آقايون مستحضر باشييد تو اين لحظه 12 كاربر آنلاين داريم 7 كاربر 5 مهمان ركورد احمد شكسته شد...
شهاب خان ممنون از ترجمه خوب و دقيقت نقد خوبي هم كردي به هر حال بايد همه اين بازي رو انجام بدن و نظرات رو بنويسن تا يه نتيجه گيري كلي بكنيم.
فاشيست بابا زود از ما به دل نگير من شوخي نكنم ميميرم. ولي خداييش تيكه ننداختم Pes 5 خيلي گل زدنش سخت بود. به هر حال اميدوارم اين سخت بودن به اندازه Pes 5 نباشه.
در مورد اون مشكل بازيكنا شوخي وار گفتم كه لپ كلام اينه كه بازيكنان اگه قوي هستند مثله رونالدو تا اون حد آرماني نباشن. و اگه ضعيف هستن اونطور هم نباشه كه موقع تو سر توپ زدن مثه بچه كودكستاني ها زمين بخورن. من اعصابم خورد ميشد آخه بازيكناي گوام هم بخوان تو سر توپ بزنن زمين نميخورن فوقش يه جوري مي زنن توپ 20 متر ميره اونطرف تر نه اينكه خودشون رو زمين قل بخورن. قبول كنيد ايناش يه ذره نا معقول Pes
در كل اميدوارم اينا برطرف بشن تو اين نسخه جديد
من واقعا معذرت میخوام.همونطور که میدونید من عضو جدیدم و نمیتونم پست خصوصی بدم.
میخوام بدونم من که یه دی وی دی سفارش دادم شده آماده ارسال.حالا من باید چقدر منتظر بمونم تا به بندر برسه؟
بازم معذرت اگه میتونستم پست خصوصی میدادم.
دوست خوبم شما كه فيفا سفارش دادين حداقل تو تاپيك فيفا 09 اينو مي نوشتي هر چند اونجا هم جاش نيست ولي در كل بهتر از اينه كه تو اين تاپيك بزني.نقل قول:
خب من به خاطر این که فیفا سفارش دادم اسمی ازش نبردم.شما بودی که ضایع کردی.:27:حالا.کسی میدونه؟نقل قول:
با با چرا اذيت ميكنين يه جواب درست درمون ميدادي بد نميشد. اين ادب pes2009 باز ها رو نشون ميده.
فكر كنم 3يا حد اكثر 4 روزه برسه البته اگه فرداي روزي كه سفارش دادي تعطيل نباشه!
هنوز كسي دانلود نكرده ؟
چقدر مونده؟
کنترل بازی مثه اینکه اینه :
Long Pass D
Short Pass X
Through Pass W
Shoot A
Cursor Change Q
Dash E
Strategy/att/def Z
Special Controls C
نقل قول:اخه خوش تيريپ ها تاپيك كه جاي اينا نيست. پيغام خصوصي و عمومي دستتون رو مي بوسهنقل قول:
سلام
کنترل بازی مگه با پد مثل PES 08 نیست ؟
یعنی توی setting هم درست نمیشه ؟
چرا میگن خیلی افتضاحه ؟؟!!
آره واسه منم همين سوال بود مگه مثه قبلي ها نميشه از تو ويندوز هم مپ دسته رو تعريف كرد به دلخواه؟نقل قول:
این دیگه سوال نداره معلومه کدوم یکی بهتره ! :18:نقل قول:
:18::18::18::18::18::18: این دیگه از اون حرفا بود میشه بگی کجاش قشنگتره ؟نقل قول:
نمیدونم والا چه جوری میگی گرافیک 8 فقط به خاطر تماشاگرای 3 بعدی بالا بود !!!!نقل قول:
از پیشرفت تماشاگرا اصلا کوتاه نیومده و حتی از قبل کمی بهتر شده
میدونم از روی اون 2 عکس این حرفو زدی اما عکس 8 حرفه ای نیست چون focus توش بکار نرفته اما عکس 9 خیلی بهتر شده ......focus روی بازیکناست که بازیرو شروع میکنن اما تو 8 این بکار نرفته اصلا
اگه دقت کردی تو 9 تماشاگرا همونان اما فک میکنی که تار شدن که این تکنیک focus است و اون دو بازیکنی که میخوان بازی رو شروع کنن تو دید میان
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال با عكس اصلا نميشه نظر داد بايد فردا خود بازي رو انجام بدم ببينم چي ساخته انصافا بعد اينكه بازي كردم يه نقد اساسي مي نويسم تا اوناي كه نتونستن دمو رو دانلود كنن استفاده كنن. مطمئن باشيد قاضي عادلي هستم اينو فاشيست عزيزتر از جوم هم ميدونه.مگه نه؟
با این حرفا اصلا نمیشه نظر داد ..
گفته بود صدای بازی بد بود خدایی یه کلیپ از دمو دانلود کردم بازی منچستر بود با لیورپول یه دفعه کم کم تماشاگرا شروع کردن به شعار دادن و خیلی باحال بود خدایی
جديد ترين پچ براي هك بازي منتشر شد كه علاوه بر پچ قبلي امكانات جالب ديگه اي داره حال كنيد برادرا
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31691
اره اینو راست میگه خدائیشنقل قول:
توی فروم فیفا یه نقد اساسی و کلی توپ نوشته بود بدون تعصب
در ضمن مگه دموی بازی نمیشه کلیدهاش رو تغییر داد؟؟!!
چرا بعضیا میگن گیم پلی خیلی خوبه بعضیا هم میگن گیم پلی بد هستش؟؟؟
نقل قول:
امکاناتش چیه ؟؟؟؟
نقل قول:
جواب !!!!:9:
به به بلاخره دمو هم ریلیز شدش ولی حیف من توان دانلود کردنشو ندارم!!!!
چندتا درخواست داشتم از دوستانی که دمو را دانلود کردند!!!
1_وضعیت کفش و انواع ان در بازی چگونه است
2_یک عکس از کریس رونالدو از دور موقع ضربه ازاد زدن بندازین!!!
3_لباس بازیکنها روی شورتشون میافته!!!
4_از همه مهمتر پشت دروازه چندتا عکاس هست!!!
5_پشت دروازه دوربین و ....هست؟؟
ممنون
بابا هنوز این dw تموم نشد من موردمو زنده شدم یه نقد توپول بزارین لطفا
هر كي دمو رو بازي كرده يه توضيحاتي بده بد نيست.
عزیزم کی گفته افتضاحه هنوز کسی بازی نکرده شاید اگه نمره ی کم دادن به خاطر صداهای تو بازی و شکل منوها باشه که به قوله یکی از دوستان کنامی اینو حل میکنه اصلا این دمو رو داده بیرون که ببین از نظر مخاطب بازی چه نقص هایی دارهنقل قول:
اون پچ تقريبا كارهايي رو مي كنه كه Match explorer واسه فيفا انجام ميده تغيير دوربين تغيير زمان بازي و ...
من فردا صبح ان شالله دمو رو كه بازي كردم تو يه پست حسابي حال ميدم بهت نگران نباشيد يه نصف روز هم دندون رو جيگر بذاريد من گير ميارمش