اگه دکمه ستاره رو بزنی کار مربع رو میکنه.اگه نگه داره نشانه ها رو میاره:11:نقل قول:
Printable View
اگه دکمه ستاره رو بزنی کار مربع رو میکنه.اگه نگه داره نشانه ها رو میاره:11:نقل قول:
سلام
من یه گوشی کارکرده n78 به قیمت 150 هزار خریدم.
خیلی هما زش راضیم.
فقط یه مشکل داره که می خواستم ببینم تا الان کسی داشته یا نه .
یه سری فایل هست که اسمشون تو لیست میاد اما اصلا در گوشی وجود ندارن.نه در رم نه در خود حافظه گوشی.
تنها جایی هم که نشون میده قسمت نمایش عکس های گرفته شده اون قسمتی که همه عکسا و فیلما رو بصورت تاریخی (ماهیانه) نشون میده.
می خواستم ببینم چطور باید اونا را از لیست حذف کنم.
وقت دلیت کردن ارور میده: system erro
فایلها روی مموری بودن که اونو فرمت کردم اما باز هم اسم فایلا رو نشون میده حتی اگه رم رو از گوشی خارج کنم:19:
منتظر یاری آبیتون هستم:11:
بهترین برنامه برای مدیریت فایلها و پوشه ها y-browser هست.
پیشنهاد میکنم حتما از این برنامه استفاده کنید و لذت ببرید.
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم رمز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دكمه مربع يا ستاره كار مداد رو درست انجام نميدم
من كه نرم افزار the pencil رو نصب و دكمه مديا پلير رو كردم مداد
براي استفاده از مديا پلير هم اول ستلره رو زده و بهد مديا پلير رو بزنيد
كارش عاليه
بى زحمت جواب منم بدين هميشه بايد دوبار سوال بپرسم!:41:نقل قول:
اگه گوشیتون ورژن قدیمی باشه اون بخش خوب کار نمیکنهنقل قول:
توی ورژن 12.4 برای من که خیلی خوب کار میکنه :8:
اگر هم ورژنتون همین هست دیگه فکر میکنم مشکل جدی باشه :41:
واي واي هر چي برنامه ضبط صدا بود امتحان كردم اما همشون صداي beeb رو داشتن چي كار كننننننننننننننم؟؟؟
شما اینرو هم تست کردید؟نقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240146
مشکل منم هست چند وقت پیش که گوشیم رو هک کردم یه عکس با نام aiosetup به عکس های گوشی اضافه شد که هیچ جوری نمیتونم پاکش کنم لطفا یکی کمک کنهنقل قول:
سلام
من یه گوشی کارکرده n78 به قیمت 150 هزار خریدم.
خیلی هما زش راضیم.
فقط یه مشکل داره که می خواستم ببینم تا الان کسی داشته یا نه .
یه سری فایل هست که اسمشون تو لیست میاد اما اصلا در گوشی وجود ندارن.نه در رم نه در خود حافظه گوشی.
تنها جایی هم که نشون میده قسمت نمایش عکس های گرفته شده اون قسمتی که همه عکسا و فیلما رو بصورت تاریخی (ماهیانه) نشون میده.
می خواستم ببینم چطور باید اونا را از لیست حذف کنم.
وقت دلیت کردن ارور میده: system erro
فایلها روی مموری بودن که اونو فرمت کردم اما باز هم اسم فایلا رو نشون میده حتی اگه رم رو از گوشی خارج کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر یاری آبیتون هستم
چرا عکسای پاک شده تو گوشی موندن .(نوکیا n78)نقل قول:
یعنی تو لیست عکسا هستن اما فقط یه آیکون نشون میده نه خود عکسا رو.
این مشکل از چیه؟
چطور میشه برطرفش کرد؟:41:
سلام ورژن گوشيم 12.046،آپديت کنم درست ميشه؟نقل قول:
کیفیت ضبط صدا رو ببر پایین .نقل قول:
میگم نکنه شما هم مثل روزای اول من انگشتتو فقط روی navy wheel بالا پایین میکنی؟
سلام
من بعد از حدود 1 سال و نیم که 6300 داشتم امروز فروختمش و یه n78 گرفتم
واقعا گوشی خوبی هست این همه امکانات و این همه کیفیت و این قیمت مناسب مال من فارسی نداشت که در حال آپدیت هستیم.
مال من هم فنلاندی هست.
ورژن گوشی 12.046 بود الان که دارم آپدیت میکنم آخرین ورژن رو نوشته 21.002 تا فارسی هم بشه.
من فعلا تو کف gps هستم! و البته Fm Transmitter که واقعا عالیه. اصلا نمیدونم تو این مدت گذشته من انگار گوشی نداشتم . سیمبین گوشی هم که دیگه آخرشه! آخرین گوشی سیستم عامل دار من 6600 بود که بعد از چندین سال ازش دل کندم و 6300 گرفتم! صدا هم عالی دوربین هم بدک نیست البته با k800 که مقایسه میکنم عکس اون بهتره.
حالا آپدیت کنم ببینم چی میشه.
والا ميچرخونم ولى خيلى کند عمل ميکنه،به نظرت مشکل سخت افزارى داره؟نقل قول:
من روزای اول مشکل داشتم با Navy wheel ولی الان خیلی راحت شده. حقیقتش من تا الان ندیدم کسی باهاش مشکل اساسی داشته باشه. چون دو تا از دوستای من هم بعد من گرفتن و من ندیدم بگن مشکلی دارن.
سلام خسته نباشید
من میخواستم k850 کار کرده رو با n82 (کارکرده)یا n78(کارکرده) عوض کنم
برا هر کدوم چقدر باید سر بدم
من یه مشکلی دارم گاهی اوقات (بیشتر وقتا) وقتی دکمه سبز برقراری ارتباط رو میزنم به جای کلید سمت چپ که بالاتر از اون هست عمل میکنه و مثلا به جای اینکه برم تو لیست تماس ها میره تو پیام رسانی این تو خیلی جاها رو اعصابه چیکار کنم؟
منم این مشکل و دارم! باید یکم دقیقتر بزنی کلیدو :41:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
یه چند تا سوال داشتم
اولا این گوشی ارزش خرید داره یانه
2 صداش چه طوره
ایا می تونه نرم افزار های جاوا رو اجرا کنه یا نه این خیلی برام مهمه
ایا بازی های جاوا رو هم میاره یا نه
با تشکر
بله ... گوشیه خوبی هستش .نقل قول:
صداش هم خوبه ..... خیلی بلند نیست ولی با کیفیته .
بازیها و برنامه های جاوا رو به راحتی اجرا میکنه .
مدتیه بین خرید n78 و 6220 مرددم تو فرومهای مربوط خیلی جواب نگرفتم:41: گفتم از شما n78 دارها بپرسم ببینم 6220 رو ترجیح نمیدید؟
مرسی:10:
با سلام
دوستان یه چند نکته کامل بگید که چه جوری گوشی اصل رو تشخیص بدم و اصل فنلاند رو بگیرم با تشکر .
اصل فنلانددیگه تو بازار نیست فقط چینی تحت لیسانس فنلاند هست که کیفیتش مثل همون فنلاندی ها هستنقل قول:
با سلام
دوستان یه چند نکته کامل بگید که چه جوری گوشی اصل رو تشخیص بدم و اصل فنلاند رو بگیرم با تشکر .
نمیتوانم فایل پی دی اف با حجم بالا را در آکروبات ریدر گوشی باز کنم! آیا گوشی رم کم می آورد؟ راه حل چیه؟ من ان 78 را برای مرور هم زمان کتب الکترونیک و شنیدن صدای خواننده کتاب آموزشی خریدم. :(
سلام به همه دوستان یکی از دوستان من یه 5610 داره که صفحه lcd اون موقعی که باهاش کار میکنی برفک میشه و دوباره درست میشه البته زید این جوری نمیشه / ولی خوب من گوشی را بردم پیش یکی از دوستام گفتم که میخوام این گوشی را بفروشم / گفت اون وقت میخوا چی بخری گفتم n78 گفت اگه میخوا اینو بده یه n78 نو آک بهت میدم یه 10 /20 تومن سر بده. حالا به نظر شما من این کار را بکنم یانه؟
این دوست من بنده خدا عقلشو داده دست من / میخوام براش یه چی خوب انتخاب کنم/
راستی گوشی 5610 در حال حاضر صفرش 237 تومن هست/ این گوشی دوست من 3 ماه بیشتر کار نکرده و خیلی تمیزه/
ممنون از همه ی دوستان/
الان 5610 تميزش تقريبا 130 تا 135 ميتوني بخري ولي n78 تر و تميزش رو بايدحدود 160 تا 170 پول بدي اگه با شرايطي كه گفتي 5610 كاركرده رو با n78 آك تعويض كنه عاليييييييييه:::نقل قول:
من ميخواستم n78 بگيرم به من ميگن سرعتش كمه درسته cpu سرعت كمه اما ميخواستم بدونم تو اجراي برنامه ها چطوره؟ بدش يه مورد در مورد gps ايا اين gps در ايران كاربرد داره يا هنوز گسترش نيافته اخه تو سايت نوكيا ديدم مسير ميدادي برات پيدا ميكرد كجاي اسم خيابون رو ميدادي ايا در ايران هم فراگير شده؟ يا هنوز كار داره
سرعت گوشی مشکلی نداره و تو محاسبات به خوبی جواب میده...نقل قول:
gps هم تو کله ایران جواب میده ول بدون مسیر یابی...مسیر یابی فقط تو تهران هست...
شاد باشی:40:
راستش من ميخواستم w350 سوني اريسكسون بگيرم ميخواستم بدونم ارزش داره ادم 120 تومان هزينه اضافه كنه بدش تو اين گوشي 78 ايا فايلهاي افيس رو ميشه ويرايش كرد ؟نقل قول:
نقل قول:
الان چی داری ؟
اینا چه ربطی به هم دارن؟: دی مسلما" بیشتر هزینه کنی بیشتر گیرت میاد...نقل قول:
78 خیلی چیزا از w350 بیشتر داره...
آفیس رو نمیدونم...چون کلا" با آفیس کاری ندارم...:31:
شاد باشی:40:
دوستان چجوری فلاش دوربین رو خاموش کنم؟؟(رو off هم که میزارم بازم فلاش میزنه)
خیللللللللللییییی مهمه
گوشی در حالت عادی قابلیت نمایش فایل های آفیس رو داره و البته با آپدیت کردن با ورژن های موجود کرک شده هم قابلیت ویرایش هم بهش اضافه میشه.نقل قول:
در اصل در هر صورت گوشی از فلاش به جای چراغ af موجود در دوربین های دیگه هم استفاده میکنهنقل قول:
تنها راهش اینه که امون ندی که فوکوس کنه و درجا عکسو بندازی
خوب حالا بعد از چند روز داشتن این گوشی بدم نمیاد یه مقداری در موردش صحبت کنم.
اول از همه که واقعا گوشی جالبی هستش و امکاناتی که تو کمتر گوشی با این قیمت دیدم.
روز اول که گرفتم ورژن 12 بود و البته با مشکلات خیلی زیاد که تو یک ساعت اول حسابی اذیتم کرد. مثل هنگ کردن و ری استارت شدن های بی موقع و اینجور چیزا.
همون روز تا رفتم خونه آپدیت کردم به ورژن 21 و از اون به بعد همه مشکلات رفع شد و من واقعا یه گوشی عالی رو دارم لمس میکنم.
جی پی اس که واقعا سریع و دقیق کار میکنه.
این سنسور نور هم عالیه جوری که تو جاهای تاریک نور صفحه نمایش کم میشه و تو جاهای روشن نورش زیاد میشه تا در هر دو صورت واضع دیده بشه.
فرستنده اف ام عالی و خوب کار میکنه.
من n-gage رو با خود گوشی و از سایت نوکیا نصب کردم. و البته با یکی دوتا بازی مشکل داشتم که بعدا فهمیدم به خاطر هک کردن گوشی بوده
عملکرد این قسمت navy wheel خیلی جالب و دوست داشتنیه.
اولش فکر میکردم اس ام اس نوشتن باهاش برام سخت باشه (نسبت به 6300 ) اما خیلی راحت باهاش کنار اومدم.
یکم زیادی نگران خط و خش افتادن روی گوشی هستم یکی از این کیف های آهن ربایی براش گرفتم و قبل از استفاده آهن رباهاش رو در اوردم!!!
صداش واقعا با کیفیت و خوبه مخصوصا با هدفون و البته من به خیلی چیزای دیگه هم وصلش کردم و عالی جواب داده.
در حال حاظر یدونه وایرلس لن گرفتم و اینترنت خونه رو باهاش به اشتراک گذاشتم که خوب جواب میده
مرورگر اینترنت هم واقعا عالیه و برام جالب بود که به راحتی از تمامی برنامه های جاوا پشتیبانی میکنه و همینطور آژاکس که خیلی از مرورگرها این قابلیت رو ندارن.
دوربین گوشی به طور مسلم میتونم بگم که از n73 و گوشی هایی که دوربین شبیه این دارن بهتره. و مخصوصا توی روز عکس های عالی و با کیفیتی میندازه.
نمونه : (عکس رو دیروز گرفتم)
حالا معایبکد:http://hamedsw.parsaspace.com/Images/30042009048.jpg
اول از همه اینکه چربی به خود جذب میکنه که البته برای من زیاد مهم نیست چون حتما نباید گوشی رو به صورتم بچسبونم
درب باتری خیلی سخت بازمیشه و من هی میترسم با باز و بسته کردن بشکنه. که این هم با خرید یه قاب دوم و استفاده از اون حل میشه.
عملکرد دکمه های قطع و وصل و چپ و راست لم خاص خودش رو داره برای اینکه اشتباه نشه حتما باید دقت کرد.
در کل بسیار بسیار راضی هستم از انتخابم و الان هم گوشیم داره کنارم با این حالت قشنگ نور Navy wheel نفس میکشه!
چجوری حلش کردی؟؟؟؟:41:نقل قول:
با آپدیت کردن گوشی به ورژن 21 همه مشکلاتم رفع شد.نقل قول:
در ضمن من تونستم بدون هک و پچ این گزینه اشتراک آنلاین رو حذف کنم فقط با نصب ورژن جدیدتر اون از این آدرس :
در ضمن گوشی من با هیچ کدوم از روش های موجود هک نشد. البته ورژن 21 رو میگم چون من درجا آپدیت کردم.کد:http://betalabs.nokia.com/betas/view/share-online-40
دوستانی که n78 دارند:
با این گوشی مشکل ندارید؟
من شاید بخرم!
با سلام
دوستان باتری این گوشی با یه مصرف متوسط چه مقدار دوام میاره
با تشکر
با سلام
دوستان نحوه آپدیت گوشی را اگر امکان دارد به طور کامل برای یه آماتور مثل من توضیح دهید ؟
با تشکر