کسی نیست جواب من رو لده فوریه گیر کردم
Printable View
کسی نیست جواب من رو لده فوریه گیر کردم
سلام این تاپیک برا انتخواب بهترین گوشی سال از نظر کاربران p30w هست که X1 هم توش حضور داره
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304021&page=2
محض اطلاع تا این لحظه X1 با یک رای کمتر از n96 در مقام دوم قرار داره
اینم تاپیک بهترین برندموبایل
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=302695&page=6
سونی اریکسون با 4 رای بعد از نوکیا در مقام دومه
کلا دوستان یه سری نظر سنجی راه انداختن که می تونید تو قسمت نقد و برسی گوشی ببینینش و توش شرکت کنین
از دوستان می خوام برا بهتر شدن نتیجه تو این نظر سنجی شرکت کنین
باتریش .. نرم افزار ... و فارسی میشه تایپ کرد یا نه و ماکروش چه جوره.صداش چه جور
والا عرضش که خیلی کمتر از 990 هه ولی طولشون تقریبا یکیه.:31:نقل قول:
من جی700 گرفتم305 تومن اون اول که اومده بود . قبلشم 990 داشتم. صد ها بار راضی ترم تا 990. از همه جهات.
چند تا دليل از اين صدها رو بگو ، خدا رو چه ديدي شايد ما هم گوشي رو عوض كرديم :46:نقل قول:
آقا مشکل من حل شد تا شما جواب بدین :5: :11:
من هم همین رو میگمنقل قول:
چیز قابل توجه چه داره؟
راستی میگن سیستم عاملشون از رده خارج شده . باعث نمی شه که دیگه واسش برنامه نزنند
و هک هم میشه یانه
و در اخر ساخت کجاست؟
ودر اخرتر می تونی چند عکس از کیفیت دوربینش واسمون بزارید و ماکروش که خیلی برام مهمه
سیستم عامل از زمانی که از رده خارج شد دیگه برنامه درست حسابی براش نیومد.به جز 2-3 مورد.
هک میشه.
ساخت چین.
نمونه عکسش قبلا گذاشتن.در حد 5 خیلی خوب نیست ولی خوب...
من خیلی از کیفیت عکسهاش رو گرفتم و هیچ کدوم بدرد نمی خورد.من که هرچه گرفتم از پی 990 خیلی بی کیفیت تر بود
کسی در مورد فیلمش چیزی نمی دونه که چه سایزی فبلم میگیره
من فقط میدونم 30فریم فیلم می گیره
حالا نمی دونم پی 990 رو بفروشم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
15 فریم هست.سایزش هم qvga.
بیشتر بررسی کن.
نقل قول:
واقعا سیستم عامل UIQ3 از رده خارج شده؟ گوشی با این سیستم عامل تولید نمیشه دیگه؟جایگزینش چیه؟ همونیه که رو Idou هستش اونه؟
عزیزم من گفتم صدها بار راضی ترم. نگفتم که به صدها دلیل راضی ترم که...!!!نقل قول:
با این حال برای من اینها مهم اند: سایز جمع و جورش. خوش دست بودنش. صدای خوبش. سرعت زیادش. منو ها و اینترفیس بهترش. داشتن دی پد. کاربری راحتش . کنتراست و درخشندگی عکس هاش(قبلش990 داشتم. حالا یا 990 من خیلی بد عکس مینداخته یا این خیلی خوب میندازه. به هر حال از 990 ام عکساش بهتره. خیلی هم بهتره) و چیزای دیگه...:27:
بععععععلههههه.... متاسفانه باید با سیستم عامل دوست داشتنی و کارامد uiq خداحافظی کرد.نقل قول:
یعنی p990 اینهمه مشکل داره و ما بی خبریم؟؟؟ :31:نقل قول:
حالا خوبه از دست تاچ گوشیت می نالی و الا حتما الان داشتی جای آمون اونو میپرستیدی... :31::16:
به نظر من این قدر ها هم که تو میگی فرقشون نیست...
میشه یکی به من بگه چرا tag بعضی از عکس هام تغیر نمی کنه؟؟؟
اونایی که g900 دارن(به جر آقا آرمین..چون ایشون گفتن که چیزی نمی دونن)می دونن که چرا بعضی از عکس های من می رن تو pictures و بعضی هاش می رن تو camera phone ?در صورتی که اون عکس هایی که فقط با گوشی گرفته شدن باید برن تو camera phone..در ضمن tag اونهایی که توی pictures هستن تغییر نمی کنن:13::13::13::13::19::19::19::19:
كجاي اين uiq كارآمد و دوست داشتنيه ؟نقل قول:
سيستم عامل گوشي ها داره ميره سمته ويندوز موبايل و لينوكس و os ، اون گوشي هاي الكي رو هم كه جاوا ميزنند همچنان
امیر جان حرف شما درست ولی به نظرم همین UIQ3 از لحاظ سرعت خیلی بهتر از سیمبین روی گوشی های نوکیا که قبل از N73 بودن هست.و البته خود N73.
که البته بعد از اون cpu , .. عوض شد که سرعت بالا رفت.
من احتمال میدم خراب شدن تاچش به دلیل این باشه که گوشیمو باز کردم. حتما یه جاش اشتباه کردم. شاید هم دلیل دیگه ای داشته. به هر حال الان تاچش خرابه ولی انگار نه انگار که اصلا تاچ بوده. فرض کن 990 یه پ1 تاچش خراب شه. باید بندازیش دور. من نظر خودمو گفتم مثلا واسه من که سایز گوشی خیلی مهم بود که این الان خیلی خوبه.نقل قول:
بابا دلت میاد هیچ چیز uiq نمیشه از همه لحاظ با حال می باشد تازه این هم تو اون زماننقل قول:
داخل موبایل ری وی یو که ن.شنه 30 فریمنقل قول:
والا من که با همه سیستم عامل ها کار کردم الان G900 هم با پاکت پی سی هایی که داشتم فرقی نداره راحت هستش و امکاناتش خوبهو ویندوز موبایل مگه چی داره همش نرم افزار هستش که UIQ داره. فقط برنامه های ویندوز متنوع تر هستش. گوشی Iphone با اون عظمتش باهاش کار کردم فقط باید باهاش بازی کنی چون گوشی کلا سنسور هستش بازی های جالبی داره و از نظر امکانات کاربردی از سونی اریکسون ضعیف تر بود تو بعضی بخشهاش پس گوشی کامل وجود نداره. الان دوستمم داره هیچ کاری نمیکنه یا بازی میکنه یا حرف میزنه دفترچه تلفنش ضعف داره و غیره. شما از یه گوشی انتظار دارید براتون کامپیوتر باشه - دوربین حرفه ای عکاسی باشه - دوربین فیلمبرداری حرفه ای باشه- ظبط خبرنگاری باشه و غیره همچین چیزی که امکان نداره . اگر هچین چیزی بسازن همه بازار الکترونیک تخته میشه. خود من بارها میگفتم چرا یه گوشی کامل نمیزنه سونی اریکسون بعد گفتن بقیه فروش نمیره گفتم خوب با کمپانی های دیگه باید اینجوری رقابت کرد کسی سراغ گوشی های دیگه نره در زمینه مدل های خودش هم ببینه از کدوم استقبال میشه اون رو تولید کنه. در حال حاضر که اینجوریه
حالا UIQ چرا تعطیل شد؟؟ به چه دلیل؟؟؟ گوشی های جاواش رو تعطیل میکرد بهتر بود تا UIQ
علت تعطیلش رو نمیدونم ولی گوشی های جاوا که خیلی خوبن.واسه درصد بالایی از کاربرها بهتره.نقل قول:
حالا UIQ چرا تعطیل شد؟؟ به چه دلیل؟؟؟ گوشی های جاواش رو تعطیل میکرد بهتر بود تا UIQ
به جای uiq هم سیمبین جدید میاد.
حداقل کاش قابلیت چینج سیستم عامل رو روی Uiq ها میذاشت میدونستن میخوان این کار رو کنن. البته الان گوشی 2009 که به اسم Idiou داده Simbyan OS هستش
1- گوشی G900 تشخیص دست نوشته هم داره چطوری باید فعال بشه؟؟ این مزیت کجا استفاده میشه چه کارایی دقیق داره؟؟؟
2- برای آپدیت چیکار کنم ؟؟
3- برای تایپ فارسی داخل create sms میرم میزنم بعد کیبورد رو میزنم میادش یه فلش سمت چپ داره میزنم دو تا گزینه میاره Text options و Setup روی setup که میرم کلی زبان میاره داخل زبان ها فارسی هم داره که میزنم بعد اس ام اس فارسی میزنم بعد نمیشه کاری کرد دائمی رو کیبورد باشه انگلیسی و فارسی؟؟؟؟
4- برای فارسی کردن زبان خود گوشی چیکار باید کرد؟!!!
5- Shourtcut های دسکتاپ رو نمیشه حذف کرد و آیکون های برنامه هایی که میخواهیم بزاریم.
6- چپ و راست و بالا و پایین جئوستیک رو چطوری باید تعریف کنیم بهش؟؟ چون پایین میزنم دفتر تلفن باز میشه
سلام
من تازه g900 خریدم، ولی uiq به چه دردی میخوره که 4 تا برنامه و بازی درست و حسابی نداره؟؟!!
به گفته سونی اریکسون علت توقف ساخت گوشی های یو آی کیو عدم حمایت برنامه نویس ها در زمینه یو آی کیو بوده.نقل قول:
بله داره و خودش به صورت دیفالت فعاله. مثلاً موقع Message فرستادن میتونی حرفا رو بنویسی و گوشی خودش تشخیص میده. البته زیاد قوی نیست و نقصهای زیادی داره، مثلاً حرف به حرف باید بنویسی، یا گاهی اوقات نمیتونه درست تشخیص بده...نقل قول:
گوشی G900 تشخیص دست نوشته هم داره چطوری باید فعال بشه؟؟ این مزیت کجا استفاده میشه چه کارایی دقیق داره؟؟؟
از قسمت Language در Control Panel.نقل قول:
برای فارسی کردن زبان خود گوشی چیکار باید کرد؟!!!
مثلاً چه برنامه ای؟نقل قول:
سلام
من تازه g900 خریدم، ولی uiq به چه دردی میخوره که 4 تا برنامه و بازی درست و حسابی نداره؟؟!!
خدا بده برکت.کم هم نیستن برنامه هاش:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
منظورتون کجاست؟؟؟؟ من به این مسیر میرم:نقل قول:
Menu - setting - general - select language فقط زبان English uk داره.
اگه گوشیتون زبان فارسی رو ساپورت کنه باید Farsi هم توی گزینه ها باشه. احتمالاً گوشیتون فارسی نیست!نقل قول:
منظورتون کجاست؟؟؟؟ من به این مسیر میرم:
Menu - setting - general - select language فقط زبان English uk داره.
اس ام اس فارسی مینویسم تمام حروف رو داره ولی زبان فارسی داخل language گوشی نداره داخل زبان های اس ام اس داره
پک فارسی رو از قسمت ساپورت سایت سونی اریکسون بگیرید.اگر عجله نداری براتون میگذارم.نقل قول:
اس ام اس فارسی مینویسم تمام حروف رو داره ولی زبان فارسی داخل language گوشی نداره داخل زبان های اس ام اس داره
بدین وسیله ادیت میشود.بفرمایید:
کد:http://forum.persiantools.com/t122227.html
سلام عزیزان من کاربر جدید هستم سوالی داشتم
g900 تو سایت اریکسون رنگ قهوه ای سوخته زده داره ولی تو بازار هم رنگ دودی و هم قهوه ای سوخته داره کدوم رنگ اصل؟
g900 مثل نوکیا کیبورد عربی هم داره اگه داره بدون کیبورد عربی اصل یا با کیبورد عربی؟
این سایت سونی اریکسون هم بهم یاد به قسمت ساپورت چطوری بگیرم من چند سری رفتم شنیده بودم داره ولی گیر نیاوردم جز نرم افزار آپدیت رو .
ممنون از راهنماییت
ساپورتش توی این صفحست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که قبلاً رفته بودم، چندین نوع ساپورت داشت.
ایمیل - تلفن - چت آنلاین...
ایمیل و چت آنلاینش رو قبلاً تست کردم... خیلی خوب به سوالاتتون پاسخ میدن :46:
میبینم که همه دنبال جی900 هستن و تا یکی دو ماه دیگه از 990پ هم خز و خیل تر میشه :دی
حال میکنم که از گوشی من(جی700 ) تک تر پیدا نمیشه هیشکی ازش نداره همه براشون جالبه و تازگی داره.( بعد از این همه وقت)
نشون میده ملت دوربین گوشی براشون خیلی خیلی فاکتور مهمینقل قول:
چون تفاوت عمده ی دیگه ندارن
و البته وایرلس و لرزش گیر فکر کنم !نقل قول:
اخه موشکل این که کیفیت دوربین جی 900 اصلا خوب نیست تا اونجایی که من دیدمنقل قول:
آرهنقل قول:
ولی وقتی میخره همین که اسمش 5 باشه
و بقیه بگن"دوریسن گوشیت 5 ؟"
کافیه