منظورم فروشگاه اینترنتی بود چون هنوز تو شهرو نگشتم حوصله ام ندارم.نقل قول:
Printable View
منظورم فروشگاه اینترنتی بود چون هنوز تو شهرو نگشتم حوصله ام ندارم.نقل قول:
منظورم فروشگاه اینترنتی بود چون هنوز تو شهرو نگشتم حوصله ام ندارم:20:.نقل قول:
حالا در کل بهتر از 08 هست یا نه؟ فیفا 08 که به نظر من خوب بود...
هركي فايل Exe اورجينال فيفا 09 رو داره من ميخوام ورژن اروپاي مركزي (زبان هاي انگليسي - فرانسوي - ايتاليايي - آلماني - هلندي)
اگه كسي از وست گيم اين فايل رو داره من ميخوام اونايي كه ميگفتن نميتونن تورنمنت و منيجر مود رو ادامه بدن احتمالا روي Dvd شون هست اين فايل كه من ميخوام.
08 تاييد شده جهاني بودنقل قول:
مطمن باش 09 از اون هم سر تره به لحاظ فني و ELEMENT هاي تشكيل دهنده يك VIDEOGAME موفق
سه تا سوال
1-چجوری ضربه کاشته ها را گل کنیم(یا احتمال گل بیشتره)؟
2-اونایی که 1dvd هست با اون هایی که 2dvd هست چه فرقی داره؟
3-دوستم گفت رگ دست بازیکن ها معلومه درسته؟
fifa 09 بازی بدی نیست به قول این مفسرا قابل تامله ولی این نسخه ای که تو ایرانه اعصابه همه رو خرد کرده تورنمنت ها باز نمیشه بعضی ورزشگاه هارو نداره . کراکش نیست. نمی دونیم باید چکار کنیم. حداقل فوتبال pes اینه که کامل میاد.
آهان یه چیزه دیگه چرا بعضی 2تا dvd دارن بعضیا مثل من یکی؟
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
من هر طوری کیبورد رو تنظیم میکنم نمیتونم ضربات آخر یا ضربات پنالتی را با بغل پا بزنم در صورتی که در نسخه های قبلی میشد با Q این کارو انجام داد
لطفا راهنمایی کنید بگید چیکار کنم
آره راست گفته...نقل قول:
اینم عکسی که قبلا گذاشته بودم! و توش رگ دست معلومه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه مشکل دارم یکی کمک کنه :
درایور جدید nvidia رو ریختم 178 رو ... اما تو بازی که میرم بالای صفحه یه جوری نشون میده چشمک میزنه همش اصلا صفحه ریخته به هم .. این حالت فقط تو بازی فیفا رخ میده ... تو بازی های دیگه نمیشه !
گرافیکم هم Geforce 8800 GT xfx 512mb alpha dog هست .
کمک !!!!!!!!:19:نقل قول:
امروز که رفتم تو بازی دیگه تو بازیهای دوستانه هم نمی رفت و اون ارور eastore.com رو می داد تا دیروز فقط تو ترنمنت این ارور رو میداد!!!
dvd ای که من گرفتم ماله شرکت e.t game هست و این فایلی که شما گفتید رو داره . یعنی یه فولدر داره به نام Orginal که توش یه fifa09.exe داره ، و وقتیcopy می کنم تو فایل بازی اگه به اینترنت وصل باشم یه پنجره باز میشه که این زیر عکسش رو انداختم، که وقتی روی done می زنم میگه غلطه!!!! اگرم کپی نکنم تو فایل بازی و یا به اینترنت وصل نباشم یه ارور میده که اسمش EC هست و متن ارور هم فقط عدده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدائیش دستها حالت طبیعی ندارننقل قول:
انگار با بدن بازیکن نمی خونه....بزرگتر از حد واقعیه و لاغره
گیم پلی و گرافیک بازی عالیه ولی چهره ی خیلی از بازیکنها رو واقعا مسخره در آوردن ، مثلا این چه کاکا ییه که ساختن ، شبیه هر چی هست جز کاکا
شنيدم همشهري هستيم فردا صبح يه جا قرار بذار من فايل كرك بدون مشكل رو برات بيارم تو هم اون فايل اورجينال رو و اگه سرعتت بالاست اين فايلها پك شدني 6 يا 8 مگ ميشن. با اينترنت تبادل كنيم حله؟ منتظر جوابتمنقل قول:
این بازی هنوز کرک نشده؟؟؟؟
عجیبه!!!
پس چطور شرکتها بازی رو میدن بیرون؟؟
ای بابا.انگار همه با تورنمنت ها مشکل دارن.ببینم اینی که پی سی ورلد میده هم همین مشکلو داره؟
درایور ورژن 178 فقط مال ویندوز ویستا هست اونو تو خود انویدیا نوشتهنقل قول:
سلام من این سایت رو پیدا کردم فیفا رو برای دانلود گذاشتند کرکش 3یا 4 تا است من یکی رو در وسط پیج که سایتش کار میکرد دارم دانلود میکنم 9 مگابایت است
fifa-09-reloadedکد:www.rlslog.net/
يه نفر نيست بگه من اين فايل اورجينال و مشكل دار فيفا 09 رو بايد از كجا پيدا كنم؟
لينكي چيزي
بابا اين همه آدم تو اين تاپيك دارن اين فايل رو يكي محبت كنه با وينرار پك كنه بفرسته به من يا توي يه اپلود سنتر اپ كنه براي آپ كردن اونايي كه فايل Fifa09.exe اصلي رو دارند اين فايل رو با وينرار پك كنن ميتونن براي راحتي توي 4 پارت تيكه كنن با وينرار اونوقت فقط كافيه 4 تا فايل 2 مگابايتي رو آپلود كنن همش يه ربع طول نميكشه با اينترنت سرعت معمولي.يه نفر پيدا بشه مايه بذاره من آپديت رسمي فيفا رو دارم معطل فايل اورجينالم تا اون نباشه اين آپديت پچ رسمي كار نميكنه.
يكي مايه بذاره ديگه. Fifa09.exe (اورجينال ورژن اروپاي مركزي رو ميخوام)
این کنترل با موس اصلا جالب نشده به نظرم ...
کنترلش سخته
بابا شما ها میتونید حداقل بازی کنید من بیچاره تو پی سی ورلد سفارش دادم هنوز دستم نرسیده 4 یا 5 روز از سفارش میگذره حالا سردر گمم که اگه برم یکی بخرم نکنه مال این پی سی از راه برسه اون وقت روی دستم میمونه خلا صه چند روزی صبر میکنم
اگه اود کراک داشت و کار کرد حتما" براتون اپ میکنم دوستان
سلام دوستان من یکی برای شما اپ کرد انطوری که من دیدم تو یه اون سایت همه گرفته بودن راضی بودن منهم گفتم دانلود کنم وبرای شما اپ کنم اخه باید با تورنت دانلود میشد منم برای راحتی کاربران اپلودش کردم دانلودش کنید و نتیجه رو اعلام کنید ضمنا" یه فایل دیگه همراهش هست خودتون فرصت داشتید باهاش ور برید
کد:http://www.megaupload.com/?d=SXTG3QKH
FIFA 09 Review (PC)
By Masoud King
score:8.2
بعد از کلی حرف و حدیث در مورد فیفا 09 , سرانجام این بازی منتشز شد. گویا حرف های EA در مورد 09 بی مورد نبوده! چون اونا امسال یکی از بهترین و میشه گفت که بهترین بازی از سری فیفا رو تقدیم به هواداران این سبک از بازیها کردند. بازیی که در اون میشه فوتبال واقعی رو احساس کرد و تجربه نمود!
بازی در بسیاری از جهات پیشرفت های قابل توجهی کرده که بیشترین این تغییرات در قسمت گرافیک بازی هستش و از گیم پلی و هوش مصنوعی بهبود یافته نباید قافل شد.
صدا گزاری بازی مثل همیشه خوب کار شده و اینبار هم شاهد آهنگ های متنوع و البته زیبا در بازی هستیم و گزارشگر بازی هم واقعا جالب هستش. منو کلا دگرگون شده و زیبا تر و جذاب تر شدند, و بر خلاف قبل اینبار منو ها پیشزمینه روشنی ندارند بلکه پیشزمینه اونها تاریک هستش که این کار اونا رو زیبا تر از قبل کرده!
گرافیک بازی همانطور که گفته شده پیشرفت حیلی خوبی داشته, چمن سه بعدی که خیلی عالی کار شده و دیگر شاهد چمن های بی روح و مات نیستیم! در زمینه نور پردازی هم بهبود هایی حاصل شده و سایه زنی ها بهتر از قبل شدن ولای تماشا چیان بدون تغییر مانند ولی در بعضی لحظات مثلا موقع زدن ضربات آزاد یه هیجان خاصی رو به آدم میدن! لباس ها هم خیلی بهتر و واقعی تر طراحی شدند.
البته مشکل هایی هم داره که میشه به دست های بازیکنان و همچنین بهبود نیافتن استادیوم ها و دو بعدی بودن تماشاگران اشاره کرد!
با دیدن چمن های سه بعدی به نظر میرسه که کمی از ویژگی های Next-Gen در نسخه PC هم به کار رفته!
اسنفاده از چهره های سه بعدی و همچنین مو های طبیعی برای بازیکنان که این کار باعث شده که چهره ها خیلی واقعی تر قبل بشن و همچنین شبیه به قیافه اصلی خود بازیکن در دنیای واقعی!
گیم پلی بازی آلایش شده و قسمت هایی از قبیل برخورد بازیکنان و شوت ها خیلی بهتر از قبل شدند و در کوچکترین برخورد بین بازیکنان شاهد تاثیر دو بازیکن بر روی یکدیگر هستیم و نبرد های هوایی واقعی تر شده و اون حس واقعی بودن رو القا می کنه! آب و هوا رو بازی تاثیر مستقیم میزاره و حرکت توپ و بازیکنان رو در زمین کند میکنه. همچنین تکنینک های جدیدی هم به بازی اضافه شده. عکس العمل های دروازه بانها بهتر به نظر میرسه و همچنین هوشدروازه بانها و بازیکنان بهبود یافته مثلا در بعضی مواقع که جلوی بازیکن خالی هستش از فواصل دور اقدام به شوت زنی میکنه و اینکه بازیکنان شوت زن هم در بسیاری از مواقع اگر موقعیتش رو داشته باشن شوت میزنن که این هم در نوع خودش جالب توجه هستش!
ولی اگه دقت کرده باشین موقع برخورد توپ با زمین مثلا در موقعی که پاس های بلند میدید سرعت توپ هنگام بر خورد با زمین بیشتر میشه که اینم یکی از نکات جالب توجه در بازی هستش! این کنترل با موس هم خیلی جذاب هستش ولی سخت هم هستش ولی اگه یاد بگیرید میتونین ازش واقعا لذت ببرین.
ولی عیب هایی هم داره که میشه به توپ بازی و نحوه دویدن بازیکنان اشاره کرد.
ترکیب و سیستم هر تیم بر اساس اونچه که در واقعیت هستش درست شده والی شما میتونید سیستم دلخواه خودتون رو برای تیمتون خلق کنید ولی قبل از هر مسابقه سیستمتون رو تست کنید چون هر سیستم نقاط ضعف و قدرت خودش رو داره!
این نسخه ای که من گرفتم قسمت تورنومنت ها رو باز نمی کرد و می گفت که نسخه شما این قسمت رو نداره که خیلی عجیب بود! پس در این مورد حرفی برای گفتن ندارم!
خوب قسمت جدید Be A Pro:Seasons هم خیلی هیجان انگیز هستش مخصوصا دوربین جدیدی که برای این قسمت تعبیه شده یعنی 3rd person cam که واقعا حس حضور در زمین رو به شما میده ولی اگر دوربینش شخص اول بود خیلی بهتر میشد.;) در قسمت Manager Mode هم تغییراتی ایجاد شده که میشه به اضافه شدن customize formation هستش که میتونید سیستم دلخواه خودتون رو از بین 9 سیستم پایه بسازید و جایگاه و وظیفه هر بازیکن رو مشخص کنید.
در قسمت create player هم تغاییراتی ایجاد شده که میشه به اضافه شدن مئدل موهای بیشتر که در نسخه قبلی 40 تا بود ولی اکنون 90 تا هستش همچنین برای بازیکن میتونید لوازم جاانبی بیشتر رو در نظر بگیرید.
در کل بازی راضی کننده هستش و EA امسال دارندگان PC رو با این بازی شادمان کرد و باید منتظر FIFA 2010 بود و دید که سال بعد چه اتفاقی خواهد افتاد و اگر فیفا همین طور پیش بره حتما شاهد یه بازی عالی در سال بعد خواهیم بود!
-------------------------
لینک خرید از فروشگاه:
کد:http://shop.p30world.com/products/009810.php
مسعود جان ممنون بابت مطلب خوبت. راستش منم اين بازي رو گرفتم و الان راضيم و به نظرم نسبت به نسخه هاي قبليش خيلي بهتر شده.
خوب اين چيه؟ من هرچه قدر پستت رو ميخونم دستيگرم نميشه اين چيه. من يه فايل FIFA09.EXE اورجينال مي خوامنقل قول:
-----
مسعود دستم به دامنت اون فايل كرك نشده و اورجينال FIFA09 رو از تو DVD برام ميتوني برسوني از اين جماعت كه واسه ما چيزي نماسيد. وقتي با وينرار پك ميشه حجم 44 مگابايتيش 7 - 8 مگ ميشه تازه با وينرار اگه سه تيكه كني ميشه 3 تا فايل حدودا 2.5 مگي.
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
من هر طوری کیبورد رو تنظیم میکنم نمیتونم ضربات آخر یا ضربات پنالتی را با بغل پا بزنم در صورتی که در نسخه های قبلی میشد با Q این کارو انجام داد
لطفا راهنمایی کنید بگید چیکار کنم
الان خود سايت كه بازي رو به فروش گذاشته ايا نسخه اورجينال بازي رو ميده يانه؟ چون قيمتش رو يكم بالازده : 4500 تومان
این بازی رو میشه با دسته تو pc انجام داد؟
یا باید با کیبورد بازی کنی؟
جوك ميگيا خوب معلومه كه ميشه اصلا تاريخ گيم نشون نداده بازي فوتبال دسته ساپورت نكنه عزيز دل راستي خواستي اين بازي رو با دسته بازي كني به كلوپ گيم پد يه سري بزن ضرر نميكنينقل قول:
یکی بیاد آموزش بده چطوری میشه دریبل زد تو این بازی ؟
راستی بازی 4.30 گیگ جا گرفته بازی کامل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی می گفت 5 خورده ایم جا می گیره !!!!!!!!!!!!!!!!
از وست گیم
اين به خاطر چند زبانه اي بودن تك زبانه حجمش كمتر از مولتي هست
چرا هیچ کس جواب من رو نمیده !!!
هر جور کیبورد رو تنظیم میکنم نمیتونم مثله نسخه های قبل ضربات آخر یا پنالتی رو با بغل پا بزنم یا نمی تونم پاس عمقی بلند بفرستم در حالی که قبلا با Q
چرا هیچ کس جواب من رو نمیده !!!
هر جور کیبورد رو تنظیم میکنم نمیتونم مثله نسخه های قبل ضربات آخر یا پنالتی رو با بغل پا بزنم یا نمی تونم پاس عمقی بلند بفرستم در حالی که قبلا با Q میشد
اگر کسی این مشکل را حل کرده یه عکسی از تنظیماته کیبوردش تو بازی رو بذاره تا منم درست تنظیمش کنم
فقط لطفا جواب بدید
ایا می شه جای دکمه هارو عوض کرد (من که تا به حال توی فیفا این کارو نکردم چون نیازی نداشت ولی تو این نسخه ی کم کیبورد سخته یعنی باید عادت کنی آیا می شه تنظیم کرد مثل نسخه های قبلی بشه؟)البته با موس حال می ده
نقل قول:آخه اينجا اكثرا با گيم پد بازي مي كنن نه با كيبورد من خودمم اصلا با كيبورد باز نميكنم و گرنه كمكت ميكردم راستي تو فايل اورجينال FIFA09.EXE رو روي دي وي دي داري يا مال تو هم كرك شده هست؟ منظورم فايل كرك تو دي وي دي بازيت تو پوشه كرك جداگانه گذاشته شده؟ و بعد نصب بايد Replace كني؟نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟منظورم اینه که مال پی سی ورلد همینجا هم فیفا 09 هش تورنومنت نداره؟
سلام دوستان من فیفا 09 رو گرفتم ولی موقع نصب اگه محل نصبو به غیر از درایو c بزارم dvdرو خالی نشون میده کل درایو c من 4 گیگه . اما درایو d 30 گیگ خالی داره یعنی اگه ویندوزو تو درایو d نصب کنم مشکل حله؟؟
آقا من مي خوام با گيم پد آنالوگ فن هاي فيفا را انجام بدم نمي تونم
چه كار بايد بكنم؟
یک چیز جالب که تازه به ذهنم رسید و مطمئنن بیشتر طرفدارای قدیمی فیفا میدونن اینه که ابتکار ماوس در بازی جدید نیست:18:چون دقیقا یادم نیست ولی اینو میدونم که یا تو فیفا98 یا تو 99 بود که میشد با ماوس بازی کرد.چون من دقیقا یادمه این قسمتو که میخواستم فیفا 98 یا 99 با پسر عموم بازی کنم که دسته نداشت.و من مجبور شدم با ماوس بازی کنم.پس چطور ea گفته ایده ی ماوس کاملا جدیده؟:13:
نقل قول:
نه عزيز وينوزتو به خاطر اين از دست نده اين مشكلش يه چيز ديگه اس طبيعي نيست. اگه 30 گيگ فضاي خالي داري اول دي وي دي رو كلا كپي كن رو هرد دي وي دي رو بذار كنار از روي هارد اجرا ن Setup رو
راستي اگه نسخه ات اروپاي مركزي هست من فايل كرك نشده FIFA09.EXE رو مي خوام اورجينالش رو اگه با وينرار پك كني حجمش 5 برابر كاهش پيدا ميكنه اگه تونستي آپ كني لينكشو بده من لازمش دارم
برو كلوپ گيم پد لينكشم روي امضامه. درخواستم رو هم اگه تونستي برآورده كنه (جواب آقاي ديويد)نقل قول:
من هر دوتاي اين بازي ها رو دارم اصلا ربطي به ماوس نداشت با كيبورد بود.نقل قول:
ظاهرا باگ هاي فيفا تمومي نداره باگ 09 از باگ 08 ضايع تره. خيلي ضايع شده با اين باگش. گوش كنيد:
امروز داشتم بازي مي كردم از پشت تكل زدم به بازيكن و موستوجب دريافت كارت قرمز شدم. تو 08 هم اين صحنه رو ديدين كه وقتي چنين خطايي صورت مي گرفت بازيكناي حريف به سمت بازيكن خاطي مي رفتن و بهش ميگفتن برو بيرون اخراجي و باهاش كل كل و دعوا ميكردن و از اين جور جريانات كه تو واقعيت هم شاهدش هستيم. تو اين 09 بعد تكل كردن عوض بازيكن حريف بازيكناي خودم به جاي بازيكناي حريف به من حمله كردن و همون حركاتي كه هميشه حريف انجام ميداد رو انجام ميدادن.
[quote=krauser;3042561]من هر دوتاي اين بازي ها رو دارم اصلا ربطي به ماوس نداشت با كيبورد بود.
ظاهرا باگ هاي فيفا تمومي نداره باگ 09 از باگ 08 ضايع تره. خيلي ضايع شده با اين باگش. گوش كنيد:
quote]
ولی من دقیقا یادمه که میشد.فقط لازم بود یک خورده ماوس رو اینور اونور کنی.در ضمن آرمین جان 2 تا سوال ازت دارم
1-مال پی سی ورلد هم فیفا09 هش تورنمنت رو نمیاره؟
2-ویدئوها ی جدید به بازی اضافه نشده؟
ممنون میشم:11:
نمیدونم چرا نقل قولش درست نشد.حتما پاک شده.ببخشید دیگه.