دیشب یه تبلیغی از تلویزیون نشون داد که مثل سینما ماورا بود اسمش
حالا نمیدونم سینما اقتباس بود یا یک اسمه دیگه که الان یادم نیست
نوشته بود که به زودی از شبکه 4 پخش میشود
که فکر کنم مثل سینما ماورا بود با این تفاوت که فیلمهایش ماورایی نیست اقتباسی است
دیشب یه تبلیغی از تلویزیون نشون داد که مثل سینما ماورا بود اسمش
حالا نمیدونم سینما اقتباس بود یا یک اسمه دیگه که الان یادم نیست
نوشته بود که به زودی از شبکه 4 پخش میشود
که فکر کنم مثل سینما ماورا بود با این تفاوت که فیلمهایش ماورایی نیست اقتباسی است
راستی شماها نمیخواهید درباره فیلمهای شبکه gem tv هم در این تاپیک بحث کنیم
چون فیلمهای زیر نویس فارسی بدون سانسور نشون میده و فیلمهای عالی نشون میده
فرق نداره فیلم از کجا و چجوری پخش بشه درباره هر فیلمی خواستی بحث کنی می تونی تو تایپیک مربوطه مطرحش کنی.نقل قول:
درباره زمان پخشش هم چند پست قبل دوستان گفتند.
نقل قول:
نامردا توي شبكه خراسان نشونش ندادند
ولی فیلماشون سانسور دارهنقل قول:
اره تا یک حد مجاز سانسوری داردنقل قول:
ولی فیلماشون سانسور داره
فیلم سینما ماورا (احتمالا)
Testament des Dr. Mabuse, Das ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه اینا این جور فیلمهای مهجور رو از کجاشون در میارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا:
سینما و اقتباس
این برنامه به نمایش فیلم های برجسته که براساس داستان ها، رمان ها ، افسانه ها و نمایشنامه های معروف و گاه گمنام ساخته شده اندو شامل بخش های مختلفی چون نمایش فیلم ، پلاتو ، گفتگو با کارشناسان و... می باشد،می پردازد.
بخشهای مختلف سینما و اقتباس عبارتند از :
1- نمایش فیلم : یکی از مهم ترین بخشهای برنامه نمایش فیلم های مهم در حوزه آثار اقتباسی است .در این حوزه هم به فیلمهای کلاسیک و تاریخ سینما و هم به سینمای جدید توجه خواهد شد.
2-گفتگو: دراین بخش با کارشناسان حوزه ادبیات ، نقد ادبی ، مطالعات بین رشته ای ،مطالعات فرهنگی ، نویسندگان رمان و قصه و ... گفتگو خواهد شد.
دکتر حسن حسینی، دکتر سعید حنایی کاشانی، رامین حیدری فاروقی ،دکتر مهدوی، خانم دکتر کاظمی، مصطفی مستور و... از جمله کارشناسان و میهمانان این برنامه خواهند بود.
نمونه ای از فیلم هایی که برای این برنامه در نظر گرفته شده است ،عبارتند از:
چوپان خوب ، بچه های انسان ، اتاق گاز، اسمیلا برف را خوب می فهمدو...
سلام .
مجتبی جان عرض کردم خدمتتون که فیلم های GemTv تاپیک مخصوص داره ...نقل قول:
راستی شماها نمیخواهید درباره فیلمهای شبکه gem tv هم در این تاپیک بحث کنیم
چون فیلمهای زیر نویس فارسی بدون سانسور نشون میده و فیلمهای عالی نشون میده
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143153&page=19
همون طور که travis عزیز گفتن برنامه ی این هفته ی سینما ماورا "وصیت نامه دکتر مابوزه" هست که تکراریه .
توی این پست معرفی شده ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1394642&postcount=893
بچه ها این پست رو هم بخونین بد نیست !
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1902362&postcount=148
سینما پنج این هفته احتمالا :
مترجم " The Interpreter "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Sydney Pollack
با بازی
Nicole Kidman ، Sean Penn ، Catherine Keener
محصول 2005 " امریکا ، انگلیس ، فرانسه "
مدت زمان : 128 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.5/10
خلاصه ی فیلم :
سيلويا بروم يك سفيد پوست آفریقایی تبار است ، که بیشتر ایام عمر خود را در کشور آفریقایی « موتوبو » سپری کرده است ، او در نوجوانی والدین و خواهر خود را از دست داده است . او معتقد است رژیم دیکتاتوری حاکم بر کشورش باعث مرگ اعضای خانواده اش شده ا ست و ...
:41::41:نقل قول:
داستان قیچی و پاره کردن فیلمها توسط سانسورچیان تلویزیون داستان بسیار طولانی است و بارها اعتراض کرده ایم و اعتراض دیگران رو شنیده ایم و خوانده ایم ولی چیزی که مسلم هست این که این اعتراضات تاثیر گذار نبوده و فکر نمی کنم که در آینده حداقل نزدیک تاثیر گذار باشد
حرفهای دردمندانه و دلسوزانه بهرام زند یکی از هنرمندان با تجربه این دیار خواندنی بود
و دلخوری شدیدی که داشت از نحوه برخورد بی هنران و دگم اندیشان با نمونه های متعالی و بارز دنیای هنر سینما مثل فیلم 12 monkeys ساخته تری گیلیام
خداییش نگاه کنید می یان و بعد از این که مترجم فیلم رو ترجمه کرد و دوبلور های مختلف با دقت فیلم رو دوبله کردند و سینک بودن رو هم رعایت کردند بدون توجه به این زحمات قیچی رو در دست گرفته و خودتون بقیه اش رو میدونید
جالب اینجاست پخش این آثار صورت میگیره اما با نوعی اکراه
چرا که قبل از پخش تبلیغات ناچیزی صورت میگیره
( شاید بدشون نمی یاد که عده کمتری ببینند و در این دوره که خوشبختانه تا اراده کنیم فیلمها رو به صورت اریجینال تهیه می کنیم و در دستگاه پخش خونگیمون تماشا می کنیم کمتر آبروشون میره و هنرستیزیشون کمتر عیان میشه )
در حالیکه تلویزیون برای سریالهای اکثرا آبکی و سطح نازلش صبح تا شب مدام داره تبلیغ می کنه
و این داستان تا روزی که یک تغییر در سطح کلان صورت نگیره ادامه داره....................
پس فعلا باید انتظار اون روز رو بکشیم و در حد توان خودمون در این مسیر پیش بریم و گرنه با این اعتراضات کاری از پیش نمیره
سلام
دوستان فیلم حفره رو دیدین ؟
جمعه شب شبکه 3 تو برنامه صد فیلم
به نظرم بسیار زیبا بود
با وجود قدیمی و سیاه و سفید بودن ببیننده رو جذب میکرد
Le Trou 1960
سلامنقل قول:
نقدی از این فیلم در تاپیک"نقد انواع فیلمها"گذاشته شده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1905003&postcount=222
سلام بچه ها ببخشید من یک سوال داشتم شبکه 2 یک عالمه فیلم تبلق کرد خوب این رو کی می زاره ما ببینیم ؟من مخصوصن اون که در مورد جنگ جهانی 2 ژاپن بود؟؟کسی نمی دون؟ممنون می شم اگه بگیید؟؟؟
بله!نقل قول:
سلام
دوستان فیلم حفره رو دیدین ؟
جمعه شب شبکه 3 تو برنامه صد فیلم
به نظرم بسیار زیبا بود
با وجود قدیمی و سیاه و سفید بودن ببیننده رو جذب میکرد
Le Trou 1960
فوق العاده بود کلی حال کردم !:40:
منم موافقمنقل قول:
فیلم قشنگ و جذابی بود
خیلی خوشم اومد.:27:
معمولا نمی تونم از فیلم هایی که موضوعشون " فرار از زندان " هست بگذرم . حفره هم فیلم قشنگی بود و البته پایانش هم غافل گیرانه ... توی سکانسی که یکی از زندانی ها مسواک رو چرخوند و توی اینه اون همه نگهبان رو دید قلبم وایساد ، گفتم حتما یارو توهم زده ولی این طور نبود ، واقعا جا خوردم . پیش خودم گفتم کار همون زندانی س که گفت مادرم قلبش درد می کنه و من فرار نمی کنم و از این حرف ها ... اخه خیلی مشکوک می زد . ولی خب بازم درست حدس نزده بودم و کار همون بچه مثبته بود . بعد فیلم چقدر از این شخصیت متنفر شدم . ( مشابه این حس رو نسبت به اون سرباز ترسو توی " نجات سرباز رایان " داشتم . )
ضمنا من به رابطه ی بین بچه مثبته و خواهر زنش شدیدا مشکوک بیدم ! :31:
نقل قول:سلام :40:نقل قول:
جدا یادتون نیست بچه ها ؟ !
آخه این فیلم تکراری بود ... البته خیلــــــــی وقت پیش گذاشته بودش .
یادمه موقعی که من راهنمایی بودم ، یعنی تقریبا 10 ، 11 سال پیش گذاشتش .
البته اون اولین و آخرین باری بود که دیده بودمش . شاید بازم گذاشته باشه .
که البته بعید میدونم ، چون کسی خاطرش نیست .
فک کنم اون موقع اینو شبکه یک گذاشت . یه عصر جمعه ...
فیلم واقعا فوق العاده ست . همون زمان اینقدر منو به خودش جذب کرد که باور
کنید جمعه شب بلافاصله یادم اومد ، و داستانشم از اول تا آخر تو ذهنم مرور شد .
از اون فیلمای مورد علاقه ی منه . چون بدجوری تو ذهنم ثبت شد . خیلی دوس داشتم
دوباره ببینمش ... که دیدم !
دیدید ... نتیجه ی اون همه زحمت رو اون پسره ی احمق بر باد داد ... :41:
راستی ... قیافه ی اون سردسته شون ( اسمش یادم نیست ) یه خرده شبیه
آنتونی کویین نبود ؟
من که یه لحظه فک کردم خودشه ... :31:
سعید جان با قسمت اول حرفات کاملا موافقم ... منم اینجوریم ... :10:
موفق باشید
یا حق
:40:
دارم فیلم اصلی رو دانلود میکنمنقل قول:
ضمنا من به رابطه ی بین بچه مثبته و خواهر زنش شدیدا مشکوک بیدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رابطه ای پیدا کردم میگم :دی
نقل قول:
منه بدشانس نديدم اين فيلمو اين هم برنامه مزخرف تکرار داره اما اين 100 فيلم که هر از گاهی
يه فيلمه جالب ميزاره تکرار نداره واقعا که صدا و سيما شاهکاريه باسه خودش
سلام دوستان بابا شما این همه صحبت کردی ولی یک نفری جواب سوال من رو نداد
------------------------
سوال من این بود که یک فیلمی شبکه 2 مال جنگ جهانی بود بین ژاپن و امریکا این فیلم رو کی نشون می ده؟
اگه اشتباه نکنم منظور شما فیلم نامه هایی به یوجیما باشه.سایت شبکه دو رو نگاه کردم فعلا که خبری نبود.احتمالا قراره دی ماه پخش بشه.نقل قول:
بعد دوست عزیز اگه کسی جواب سوال شما رو نداده حتما خبری نداشته وگرنه هیچ کدوم از دوستان دریغی از کمک کردن ندارن.
سلام دوست مممنون از این که پاسخ من رو داد
و یک معذرت خواهی اگر ناراحت شدید:11::41:
سینما چهار این هفته :
زندگی دیوید گیل " The Life of David Gale "
کارگردان
Alan Parker
بازیگران
Kate Winslet ، Kevin Spacey ، Laura Linney
محصول 2003 " امریکا و المان "
مدت زمان : 130 دقیقه ...
IMDB Rating: 7.2/10
خلاصه ی فیلم :
دیویدگیل پرفسور فلسفه و استاد دانشگاه و از مخالفان بی عدالتی دادگاه های آمریکا با اتهام قتل همکارش کنستانس هاروی قرار است پس از شش سال، چهار روز دیگر اعدام شود. پیش ازاعدام او در ازای گرفتن نیم میلیون دلار به مصاحبه باخبرنگاری به نام بیتسی بلوم می پردازد. بیتسی نیز سوابق درج گزارشاتی علیه سیستم قضایی تگزاس دارد و دیوید در مصاحبه با او شروع به گفتن شرح حالش می کند و خود را بی گناه معرفی می کند. او معتقد است یک نوار ویدیویی وجود دارد که بی گناهی اورا ثابت می کند . اما بیتسی در یافتن این نوار ناموفق است.
سینما یک این هفته فیلم "ایکی سلطان " هست . ( خوشبختانه سری جدید سینما یک از هفته ی اینده شروع میشه ، مسلما کیفیت فیلم ها بالا میره و فیلم ها مورد تحلیل و بررسی قرار می گیره ... توی تیزر سری جدید سینما یک صحنه هایی از فیلم Shooter به چشم میومد . احتمالا این فیلم در قالب این برنامه پخش میشه . )
-----------------------------------------------------------------------------
صدفیلم این هفته فیلم "دونده" به کارگردانی امیر نادری هست .
خلاصه ی فیلم :
داستان فیلم "دونده" درباره نوجوان تنهایی به نام امیر است که سودای مهاجرت به آن سوی آبهای دریای جنوب را در سر دارد. او با جستجوی آشغالها و جمعآوری و فروش بطریهای خالی، فروش آب یخ، واکس زدن کفش فرنگیها و کارهایی از این دست پول درمیآورد.
تا دیروز قرار بود فیلم " سگ مغولی " در قالب برنامه ی سینما چهار پخش بشه که خوشبختانه فیلم " زندگی دیوید گیل " جایگزین شد . ( دستشون درد نکنه . ) :31:
فردا فیلم " دزدان دریایی کارائیب 3 " از شبکه ی پنج ساعت 13.30 پخش میشه . تکرارش چهارشنبه هفته ی اینده ساعت 10 شب هست .
سینای عزیز زمان پخش فیلم " نامه ای از یوجیما " رو خواسته بودن . این فیلم جمعه 86/10/7 ساعت 18 از شبکه ی دو پخش میشه .
موفق باشید .
l7mbhmggghchrtchfc
ljbykvkykhkhjvjg
iuhbyfrvn bmvmn:8:
نقل قول:
این فیلمو چه جوری میخوان نشون بدن ..باید قسمت زیادیش سانسور شه که؟
با سلام
البته دوست عزیز این فیلم به نسبت سایر فیلمهای خارجی چیز زیادی نداره
فقط یه تیکه کوچک صحنه ی تجاوزه هست و اون تکه هم که تو اتاق دارن فیلمبرداری میکنن
جمعا 1 دقیقه هم نیست
البته جسارت نشه
این فیلم برنده ی چیزی نشده تا حالا . آخه در موردش شنیده بودم
ممنون
تا 30 دقیقه از فیلم ها رو راحت حذف می کنن . مسلما این فیلم مشکل جدی به حساب نمیاد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این فیلمو چه جوری میخوان نشون بدن ..باید قسمت زیادیش سانسور شه که؟
دو تا نامزدی تو کارنامه ی فیلم بود که می تونین تو لینک زیر جزئیاتشو ببینید .نقل قول:
این فیلم برنده ی چیزی نشده تا حالا . آخه در موردش شنیده بودم
ممنون
کد:http://www.imdb.com/title/tt0289992/awards
و صداوسیما سانسور را آفرید :31:نقل قول:
جدن؟ یعنی قضیه فقط خودکشی نبوده؟؟!!نقل قول:
بابا اینا بعضی وقتها یه فیلم دیگه میسازن ها ، کله داستان رو تغییر میدن
حالا این چیزی نبود اما بعضی از فیلمها واقعا افتضاح سانسور میشه
سلام.نقل قول:
اینو نذارند بهتر که !
فیلم به این نابی بازیگرای به این ماهی .
سانسور هم که صد البته داره من که خود فیلم رو دارم :27:
خدایی فیلم با سانسور دیگه مزه نداره یادم نمیاد آخرین باری که تلویزیون دیده باشم کی بوده باشه !
شب یلدایی عجب فیلم اشغالی شبکه 3 گذاشت!
دوستان خبر داريد شبكه 4 قراره يه برنامه تحليلي - سينمايي تحت عنوان « سينما اقتباس » رو به زودي شروع كنه ؟
از اسمش پيداست قراره به فيلم هاي اقتباس شده از آثار معروف بپردازه .
جالب ميشه
درسته ، قبلا رفقا اشاره کردند . توی تیزرش فیلم های خوبی رو دیدم . منتظریم ببینیم چه جور برنامه ای هست !نقل قول:
دوستان خبر داريد شبكه 4 قراره يه برنامه تحليلي - سينمايي تحت عنوان « سينما اقتباس » رو به زودي شروع كنه ؟
از اسمش پيداست قراره به فيلم هاي اقتباس شده از آثار معروف بپردازه .
جالب ميشه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=23060&page=137
سینما ماوراء این هفته :
هزار توی پن " Pan's Labyrinth "
کارگردان
Guillermo Del Toro
بازیگران
Ivana Baquero ، Maribel Verdu ، Sergi Lopez
محصول 2006 " مکزیک ، اسپانیا و امریکا "
IMDB Rating : 8.5/10
خلاصه ی فیلم :
راوی افسانه ی شاهزاده خانمی را روایت میکند که از قلمرو زیرزمینی اش می گریزد تابه دنیای آدم های عادی برود وسرانجام همان جا هم میمیرد . درحالی که پدرش بی صبرانه دردنیای افسانه ها درغم و اندوه منتظر بازگشت روح اوست. قصه دیگری نیز در جریان است. افلیا دختر نوجوانی که عاشق کتاب است پس از یک سفر طولانی در دل جنگل می بایست به مادر خود بپیوندد که در یک روستای کوچک به سر می برد مادر افلیا از همسر جدیدش ویدال باردار است و مجبور است به دلیل جنگ های داخلی 1940اسپانیا همسرش راهمراهی کند ویدال یکی از افسران حکومت فرانکو می باشد که میکوشد یک شورش چریکی را درهمان حوالی سرکوب کند اوسروانی مغرور و سنگ دل است که ارتباط صمیمانه ای با افلیا برقرار نمی کند. افلیا در راه جنگ با پروانه ا ی عجیب مواجه می شود که با تعقیب او و از سرکنجکاوی به درون یک هزارتوی پیچ درپیچ سنگی می رود...
به شخصه از این فیلم خیلی خوشم اومد .نقل قول:
حالا جایزه هم نگرفته باشه ! برام مهم نیست .
-------------------------
مثلا از بهترین فیلمهایی که دیدم فیلم Stay از کارگردان بزرگ دیوید لینچ بوده که در IMDB هم رتبه چندان بالایی بهش ندادند ...ولی به شخصه خیلی از این فیلم خوشم اومد .
...
خب تو دوبله فیلم هم که به این اشاره شده بود.دیوید گیل متهم به تعرض و قتل.نقل قول:
جدن؟ یعنی قضیه فقط خودکشی نبوده؟؟!!
بابا اینا بعضی وقتها یه فیلم دیگه میسازن ها ، کله داستان رو تغییر میدن
نه دوست عزیز !نقل قول:
شب یلدایی عجب فیلم اشغالی شبکه 3 گذاشت!
اتفاقا فیلم بدی نیست, :20:
اینی که تلویزیون گذاشت یکی دیگه بود :18:, یعنی حدود 35 دقیقه رو سانسور کرده بودند! :5:
حالا اگه زوم های متعدد رو هم حساب نکنیم. :27:
*فيلمي با چندين نام در ايران*
به انگيزهي پخش سينمايي «هزار توي پن»
دلتورو : ابداً يك بچه هشت ساله را به تماشاي «هزار توي پن» نمىبرم
در سينمايي «هزار توي پن» داستان تلخ زندگي مردمي که زير سلطه ديکتاتوري، روزگار ميگذرانند، با خيال و روياي دخترکي که عاشق داستانهاي پريان است، در هم آميخته است. در اين فيلم همچنين تقابل خير و شر، آزاديخواهي و فاشيسم جلوهي خاص خود را دارد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، «هزار توي پن»(Pann's Labyranth)، محصول سال 2006 مكزيك، اسپانيا و امريكاست كه در مدت زمان روتين 2 ساعت به شيوه رنگي و با صداي دالبي ديجيتال ساخته شدهاست. اين فيلم به كارگرداني گيرمو دلتورو به نام «لابيرنت پن» نيز شناخته ميشود و در تلويزيون ايران و در قالب «سينما ماوراء» با عنوان «الههي هزار توي جنگل» به نمايش درميآيد.
«هزار توي پن» قرار بود در جشنواره فجر 85 هم با عنوان «بانوي هزار توي جنگل» نمايش داده شود و در نوروز امسال هم به اسم «افسانه دالان مارپيچ» از شبكه دو پخش شد
.
داستان فيلم
فيلمنامه «هزار توي پن» را خود دلتورو در ژانر درام، فانتزي و دلهره به نگارش درآورده است.داستان فيلم چيزي ميان رويا و واقعيت است و زندگي افليا، دختر بچهاي را به تصوير ميكشد كه همراه مادر باردار و ناپدري فاشيست خود زندگي ميکند. ژنرال فرانکو ديکتاتور اسپانيا حکومت را به دست گرفته اما هنوز گروههاي کوچکي در جنگلها کمين کردهاند و با گماشتگان حکومت فاشيست، مانند ناپدري اوفليا، براي به دست آوردن آزادي مينگرند. اين گونه است كه افليا براي فرار از آزار و اذيتهاي خانوادهاش به جنگل پناه ميبرد.
درباره فيلم
سينمايي «هزار توي پن» آميختهاي متناسب از ترس، تاريخ و فانتزي است. کارگردان اين فيلم توانسته با توانايي به اين سه رکن اساسي فيلم بپردازد. فيلم نمرات بسيار بالايي از منتقدان و تماشاگران دريافت کرده است و در سايتهاي معتبر جهاني حائز نمرههاي 95 و 98 از 100 شدهاست.
فيلم «هزار توي پن» با داشتن يك ساختار قوى روايى و فيلمبردارى زيبا، اثرى درخشان اما به لحاظ مضمون آزاردهنده است. موجودات عجيب و غريبى كه افليا سرنوشت خود را به آنها مى سپارد، همان قدر وهم برانگيزند كه وحشيگرى و خشونت دنياى كاملاً واقعى اين ويژگي را دارد. «لابيرنت پن» دستاوردى ضد و نقيض دارد؛ اين فيلم از لحن روايى و زبان و ساختار داستانى فيلم هاى كودكان استفاده مى كند، اما به هيچ وجه فيلمى براى اين گروه سنى نيست.
«هزار توي پن» دو دنياي روي زمين و زير زميني را با مهارت روايت ميکند و رخدادهاي آن دو را به موازات هم پيش ميبرد. گرچه براي خلق شخصيتهاي تخيلي از جلوههاي ويژه ، استفاده زيادي شده است ولي اين جلوههاي ويژه هيچگاه کل فيلم را تحتالشعاع خود قرار نميدهند.
«هزارتوي پن» ، تقريبا همه اجزايي را که براي موفقيت يک فيلم لازم است، در خود دارد و ميتواند فيلمي باشد که تماشاگران با سليقههاي متفاوت را راضي کند. چه آنها که به ژانر فانتزي علاقه دارند و چه آنها که به فيلمهاي واقعگرايانه تاريخي و عبرتآموز علاقه دارند.
حضور در جشنوارههاي جهاني و اكران در سينماها
زمانيكه فيلم «هزار توي پن» براي اولين بار در فستيوال کن اکران شد ، پس از اتمام فيلم حضار به مدت 22 دقيقه تمام براي فيلم ابراز احساسات کردند، اتفاقي كه پيش از اين هيچگاه رخ نداده بود.
فيلمبرداري «هزار توي پن» در صحنههايي به عکاسي ميماند و بيدليل نبود که جايزه اسکار بهترين فيلم برداري را به آن دادند. اسکار بهترين چهره پردازي و صحنه آرايي هم به اين فيلم رسيد. ساختهي دلتورو همچنين جايزه بهترين فيلم خارجي گلدن گلوب را به دست آورده است.
اگرچه شخصيت اصلي فيلم «هزار توي پن» يک دختر بچه است، اما فيلم به خاطر نمايش خشونت بيپرده و مستقيم براي کودکان مناسب نيست و به همين دليل براي نمايش درجه R گرفته است. در انگليس تماشاي هزار توي پن براي افراد زير 15 سال ممنوع اعلام شد
.
اظهاراتي از كارگردان
گيرمو دلتورو، 9 اكتبر 1964 در مكزيك متولد شد. او بيش از آنكه به عنوان كارگردان در عرصه سينما شناخته شده باشد، تهيه كننده محسوب ميشود و تا به حال 20 فيلم را تهيه كرده است. دلتورو كارگرداني را از سال 1985 آغاز كرد و «هزار توي پن» آخرين فيلم او محسوب ميشود. او قصد ساخت قسمت دوم فيلم «پسر جهنمي» را دارد و اين فيلم را در سال 2008 آماده اكران ميكند.
دل تورو دربارهي «هزار توي پن» گفته است: اين فيلم در عين حال كه داستان گويي درباره كودكان و براي آنان است ، اما در نگاهي كلي تر درباره اصل ديدن شرايط و انتخاب راه آينده زندگي در محيط هاي دشوار است.
دل تورو به واسطه دفترچه يادداشت شخصىاش بسيار معروف است. دفترچه اى با يك جلد چرمى كه در هر صفحه از آن خط اين فيلمساز با نقاشىهايى از روباتها، سوسك و ريشه مهرگياه كه با ظرافتى وسواس گونه با جوهر كشيده شدهاند، به چشم ميخورد.
دل تورو كه دو دخترش پنج و ده ساله هستند، مى گويد: «ابداً يك بچه هشت ساله را به تماشاي هزار توي پن نمى برم.»
وقتى استيون اسپيلبرگ هزار توي پن را ديد از دل تورو پرسيد آيا امكان ساخت نسخهاى ديگر براى تماشاگران كم سن و سال تر وجود داشت يا نه؟! دل تورو نيز آن را منتفى دانست و گفت: «تعاملات اجتماعى در اين فيلم مناسب كودكان نيست چون چيزى فراتر از خشونت و شكنجه است. مفهوم جنگ خود در دنياى بزرگسالان مى تواند قابل استفاده باشد.
سری جدید سینما یک ...
سینما یک این هفته :
بزرگ " Big "
کارگردان
Penny Marshall
بازیگران
Tom Hanks ، Elizabeth Perkins ، Robert Loggia
محصول 1988 " امریکا "
IMDB Rating: 7.2/10
خلاصه ی فیلم :
این فیلم داستان جان پسر دوازده ساله ایی را دنبال می کند که جثه ای کوچک دارد و در حسرت آن است که هر چه زودتر بزرگ شود . او شبی در پارک آرزوی خود را به دستگاه آرزوها می گوید و فردای آن روز او به یک جوان 20 ساله تبدیل شده است .
---------------------------------------
دربارهي كارگردان فيلم
پني مارشال كارگرداني است كه پخش فيلم «بيداري» يا به تعبيري «بيدارگري» او با بازي رابرت دنيرو و رابرت ويليامز باعث شده كه بسياري از علاقمندان فيلمهاي سينمايي تلويزيون او را به عنوان كارگرداني موفق بشناسند. اين كارگردان زن آمريكايي 15 اكتبر 1943 متولد شد و هم اينك 64 سال دارد. او تا به حال سه جايزه از گلدن گلاب دريافت كرده و 10 فيلم ساخته است.
پني مارشال بيش از آن كه كارگردان باشد، به عنوان بازيگر مطرح است و در 52 فيلم بازي كردهاست. بنابراين هفت سالي ميشود كه او هيچ فيلمي را كارگرداني نكرده است اما تا سال 2008 هم قرارداد بازي دارد. او قرار است به زودي در فيلم كمدي «هر كسي ميخواهد ايتاليايي باشد» بازي كند.
جوايز فيلمسينمايي «بزرگ» با شعار «آيا تا به حال يك راز بزرگ و واقعي داشتهاي ؟!» در سينماها اكران شد. ساخته پني مارشال در سال 1989 در دو بخش بهترين بازيگر نقش اول مرد و بهتيرين فليمنامه نامزد دريافت جايزه اسكار بوده است. اين فيلم سه جايزه بهترين بازيگر مرد، بهترين بازيگر نقش مكمل مرد و بهترين فيلمنامه را از جايزه فيلمهاي علمي-تخيلي و فانتزي آمريكا كسب كرده است. جشنواره گلدن گلاب نيز جايزه بهترين بازيگر نقش اول مرد را به تام هنكس اهدا كرده است .