سلامنقل قول:
چه خطایی میده؟ بگو
نسخه ی یاهو مسنجرت رو عوض کن. ببین درست میشه
Printable View
سلامنقل قول:
چه خطایی میده؟ بگو
نسخه ی یاهو مسنجرت رو عوض کن. ببین درست میشه
دوستان عزیز از فیلتر استفاده نشده می خواستن فیلتر کنند خرابش کردن
نظر من اینه
بازم فیل تر شده بود که امروز حل شد
دوستان راهی که من می گفتم توی ران بعد ریجستری بعد SoftWare بعد یاهو
بابا یاهو مسنجر 4 5 روزه باز شده و من از تمام امکاناتش استفاده میکنم
البته فک کنم چون مسنجرم آخرین ورژنه (9.0) کار می کنه
ممنونم دوست عزیز از کمکتنقل قول:
لطف کن ورژن دقیقت رو بگو
ورژن یاهوم 9.2162
این اخرین ورژن یاهو مسنجر هست و هیچ اشکالی نداره به جز اینکه بعضی وقت ها که میزاری دانلود می پره بیروننقل قول:
راهی هست که IDایه هک شدرو پس بگیرم ؟
از دیروز هر بار خواستم وارد مسنجر بشم ارور میده که پسورد درست نیست !!!
راهی هست ؟!؟!؟!
من از ورژن 10.0.0.331 که آخرین ورژن هستش به راحتی استفاده میکنم(نسخه پرتابل هم هست)
این ورژن اخری نیست بد نیست به سایت یاهو سر بزنیدنقل قول:
كسي مي دونه چطور مي شه فهميد يك آي دي آخرين بار كي آنلاين شده؟
ویرایش دشد
نقل قول:
آخرین بار رو نمیشه ولی 24 ساعت گذشته رو میشه پیدا کرد
بای تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو بشی و آی دی طرف رو وارد کنی ولی فکر کنم اگه مخفی بیاد نشون نمیده
سلام
اقا ایدی من ویروسی شده و برا خودش پیغام خصوصی میفرسته چطوری میتونم درستش کنم؟
سلام
اقا ایدی من ویروسی شده و برا خودش پیغام خصوصی میفرسته چطوری میتونم درستش کنم؟
id نه ! کامپیوتر شما آلوده به ویروس شده! با نصب یک ویروس کش و ویروس یابی این مشکل در کامپیوتر شما حل میشه!!نقل قول:
ID نه!! :46:
چرا بعضی وقتا که وارد روم میشم بعضی ایدیها که دارن تو روم پی ام میدن یه دفعه ناپدید میشن یعنی لفت هم نمیشن و پی ام شونم تو روم گم میشه و تو لیست ایدیهای روم هم نیستن علتش چیه؟
در ضمن اگر پشت سر هم تو روم پی ام بدم ایگنور میشم یعنی برای کل روم؟
در ضمن یه نفر تو روم می تونه منو واسه همه ایدیهای تو روم ایگنور کنه؟
مورد اولیو درست متوجه نشدمنقل قول:
بله اگه زیاد پشت سر هم پی ام بدید اسپم حساب میشه پی ام هاتون به همین دلیل Automatic اگنور میشید
خیر کسی که شمارو اگنور میکنه فقط برای خودش شامل میشه و به بقیه ربط پیدا نمیکنه:46:
ممنون,درباره مورد اول مثلا بعضی وقتا توی روم که وارد میشم می بینم یه ایدی داره تو روم پی ام میده ولی تا میام بهش پی ام بدم می بینم یوزرش دیگه نیست و left the room هم نشده و اون پی امی هم که تو روم داده بود نیست,علتش چیه؟نقل قول:
یه سوال....دوباره یاهو مسنجر رو بستن ؟؟
یا فقط من نمیتونم sign بشم ؟؟
نه آزاده نبستننقل قول:
خواهش می کنم . در این مورد باید بگم طرف Left میشه و شما با مسنجر قادر به دیدن Left دادنشون نیستید و برنامه های مثل Y Elite این قابلیت داره که این مورد شمارو نشون بدهنقل قول:
دوستان ID هایی که تو Address book هست رو میخوام پاک کنم این ارور رو میده مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتا هم که میخوام یه id رو add کنم اینو میگه ! مشکلی هم نداره id ولی نمیدونم چرا این پیغامو میده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیتونم ویس بگیرم یعنی نمیتونم به سرور ویس وصل شم کسی هست کمک کنه؟
آقا یکی کمک کنه نمیتونم ویس بگیرم
سلام
من از دیروز با یه مشکل عجیب روبه رو شدم. یعنی وقتی وارد هر رومی میشم بعد از چند دقیقه یاهو خود به خود قفل میشه و دیگه نمی شه کاری کرد و در این حالت وقتی روی علامت یاهو کلیک می کنم ویندوز پیام ارور می ده. حتی وقتی ویندوز رو ریست می کنم مشکل حل نمیشه و فقط وقتی کامپیوتر رو یک بار خاموش روشن می کنم درست میشه ولی دو باره بعد از مدتی همین جوری میشه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم همین مشکلو داشتم . 3 روز دنبال راه حل گشتم . تمام نسخه های یاهو از نسخه 6 به بعد را تست کردم . حتی به خود یاهو هم ایمیل زندم . اما حل نشد
اما یکی از دوستان به طور اتفاقی استفاده از هی لتر شکن را پیشنهاد داد . که تمام این مشکلات حل شد . شما هم از یک .... استفاده کنین . به احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد .
چطور میشه فهمید یه نفر تو کدوم روم هست؟؟؟؟
و اینکه آیا میشه آرشیو یه آیدی رو بدون اجازه خوند ؟؟ منظورم اینه که یه نفر با آیدیش تو سیستم وصل شده بعد ما بریم بخونیمش؟؟
مثلا این برنامه yahoo archive extract
چیکار میشه کرد این ایدیهای خارجی که پی ام میدن البته به نظر میاد ربات باشن و همین طور اینوایت ویس یا درخواست اد می کنن پیغام ها و پی ام هاشون نیاد؟چون وارد هر رومی که میشی چه موقع ورود چه موقع خروج چند تا از این ایدیها همش پی ام میدن و اعصاب ادمو خورد می کنن.
سرویس ویس تو ایران فعلا بسته هستش و کار نمیکنه و تنها راهش استفاده از وی پی ان هستشنقل قول:
فکر نمی کنین.... بحث ها یه کم سطحی باشه
: دی
نقل قول:
استفاده از وب کم چطور ؟
سلام
زمانی که من یاهو مسنجر را باز می کنم پس از هر چند دقیقه یک پیام به صورت اتوماتیک وار به add list من فرستاده می شه و
از من کاری برنمی آید.
آیا کسی می تونه من را راهنمایی کنه تا این مشکل برطرف شود؟
باسلام
من چند روز پیش یه ایمیل از یکی از دوستان در یافت کردم و وقتی میخواستم ایمیل رو باز کنم اشتباهی روی گزینه spam یا نمیدونم یه چیز دیگه کلیک کردم که اون ایمیل ناپدید شد و در قسمت spam هم نبودش.
و از اون موقع تا حالا هر ایمیلی که از آن شخص میاد واسه من نشون نمیده . نه در inbox و نه در spam
دوستان ببخشید ما هم یه سوال مبتدی داریم....
چه جوری میشه تو یاهو مسنجر offline هایی رو که در گذشته بهمون زدن و یکبار دیدیم ولی delete نکردیم رو
یکبار دیگه ببنیم ؟؟
ممنون....
دوستان راهی وجود داره که بشه آیدی که توسط گزارش دادن به یاهو دی اکتیو شده رو برگردوند؟؟؟؟
شما ویروس kazme gheyz 'گرفتیدنقل قول:
نقل قول:
نمیشه دید
فقط یه راه داره
مراجعه کنی به آرشیو هر کی بهت سند تو آل داده اونجا هست
یعنی یه جا نمیشه همشو دید
میتونی تک تک بری تو آرشیوا ببینی
دوستان لطفآ شماره چت روم های اصفهان رو بگید. ممنون.
نقل قول:
برای وب کم هم همون شرایط وجود داره