من که دیگه از پیشگامان نمی گیرم. حالا یه سوال فنی داشتم اگه از جای دیگه بخوام بگیرم دوباره باید اون 10000 تومان پول رانژه خط رو بدم یا فقط هزینه دوره؟
Printable View
من که دیگه از پیشگامان نمی گیرم. حالا یه سوال فنی داشتم اگه از جای دیگه بخوام بگیرم دوباره باید اون 10000 تومان پول رانژه خط رو بدم یا فقط هزینه دوره؟
بله باید بدی.در ضمن باید منتظر بمونی تا پورتشون خالی بشه و.... این دردسر ها!!نقل قول:
البته هزينه رانژه اي كه مخابرات از اينا ميگيره 5 تومنه.
شايد اينا 5 تومن هم برا خودشون بر ميدارند.
منم هميشه همين طور بوده. پريشب نميدونم چرا دانلود 2 تا 6 منو زده بود از 5 تا 12 و 22000 هم كم كرده بود.نقل قول:
جدی!؟
من دیشب 1.6 گیگ دانلود داشتم فقط 900 تا از حسابم کم کرده!
منم با اين كه مي دونستم جواب نمي دند زنگ زدم.نقل قول:
دو ماه قبل هم من شبانه دانلود كردم اما از حسابم كم كرد
از بس پشتيبانيش افتضاحه ديگه پيگير نشدم !
طبق انتظار گفت اشتباه مي كنيد.
گفتم ديگه خودم كه مي دونم تا 6 بيشتر دانلود نداشتم بعدشم تا عصر سيستم خاموش بوده.
بهش گفتم مي دونستم زنگ زدن من بي حاصله ولي زنگ زدم تا بدونيد سيستمتون اشكال داره و ما هم هالو نيستيم.
سلام خوبين
من از مخابرات خرزاي سرويس گرفتم
3 روزه هي سرعت كم ميشه طوري كه صفحه باز نميكنه بايد ديسكانكت بشم دوباره وصل بشم بعد دوباره بعد از 2 دقيقه همونجوري ميشه ميخاستم بدونم دليلش چيه ؟
کسانی که از صبانت(نداگستر) دارند وضعیتشون چطوره؟
شبانه خوبه؟
شرکتی هست که 551 و 552 یعنی مرکز سیدالشهدا را ساپورت کنه؟
من از اهالی خیابان باغ دریاچه اصفهان هستم.
چند سال پیش این مخابرات لعنتی اومد و پیش شماره های ما رو از 776 به 786 تغییر داد.:grrr:
حالا رو این پیش شماره ها adsl نصب نمی شه.(البته تا جایی که من می دونم):19:
اگر کسی شرکتی رو می شناسه که می تونه رو این پیش شماره(786) سرویس بده لطفا معرفی بکنه:41:
سلام
من اینترنت 1مگ دارم از صبانت اما دوهفته ای میشه که سرعت دانلودم از حدود 220 رسیده به 18و19 . مشکل از خود شرکته یا برای همه اینجوریه ؟
میشه ازشون شکایت کرد ؟
سرعت تو روز هم همینطورهنقل قول:
موفق باشید
dlc هست یا pcm?نقل قول:
hاگه Dlc هست یه شرکتیه به اسم فاروس داره سرویس رو این خطا میده
اگه pcm هست برو مخابرات درخواست بده از pcm درش میارن انگار
خیلی جالبه من دیروز از فن آوا 2 مگ گرفتم ولی شبانه که گذاشتم برای دانلود با 1 مگ دانلود می کرد....خیلی مسخره هست
مخابرات به خیابان خاقانی ADSL می دهد ( پیش شماره 627 ) اگر این طوری میشه قیمت ها را بگذارید . با تشکر
سلام. کسی adsl 2MG از سپاهان گستر داره؟ از اونجایی که قیمتش اندازه ی 1MG نداگستر بود پرسیدم.
از 200 کیلو بایت که بیشتر دانلود می کنه؟
اگه دوستانتون هم داشتن و نظری دادن اونهم اعتبار داره
با سلام
من مدتی است چه با سایت هایی از جمله gmail و yahoomail مشکل دارم و مجبورم برای کارهایم به کافی نت بروم آیا شما هم در بالا آمدن سایت ها مشکلی دارید
من شاتل اکو 128 دارم
من که هیچ مشکلی باهاش ندارمنقل قول:
موفق باشید
یکی نیست جواب ما را هم بدهد. در ضمن من نیاز به اینترنت بدون محدودیت دانلود دارم کسی می تواند کمک کند ؟کد:مخابرات به خیابان خاقانی ADSL می دهد ؟ ( پیش شماره 627 ) اگر این طوری میشه قیمت ها را بگذارید . با تشکر
این اینترنت adsl که مخابرات می ده مچه پیش شماره هایی رو پوشش می ده؟
با سلام خدمت دوستان
به نظر شما من از چه شرکتی Adsl بگیرم.
من از اینترنت اصلاً دانلود ندارم دیگه خونه پرش 400 مگ در هفته و فقط اینترنت را برای وبگردی می خوام و کلاً روزی 7 تا 8 ساعت وبگردی می کنم و سرعت هم اصلاً برام مهم نیست.
اگه میشه سرویسی که تعرفش بین 10 تا 14 تومن در ماه باشه به من معرفی کنید.
با تشکر
فکر کنم 3 ماهی شاتل برا شما مناسب باهشه
سرعت 128 با 5 گیگ دانلود در ماه
و شبانه 1 تا 7 رایگان
قیمت 3 ماهه:
30 تومن
شاتل بگیر!!!
نقل قول:
فکر کنم 3 ماهی شاتل برا شما مناسب باهشه
سرعت 128 با 5 گیگ دانلود در ماه
و شبانه 1 تا 7 رایگان
قیمت 3 ماهه:
30 تومن
با تشکرنقل قول:
شاتل بگیر!!!
اما 5 گیگ کم نیست برای روزی 7 تا 8 ساعت وبگردی و هفته ای 400 مگ دانلود؟؟
بچه های نصف جهون اینترنت مخابرات اوضاعش چطوریه.
سلام خدمته تمومه هم ولایتیها:
میگم adsl خوب و ارزون در حده 8-10 تومن و سریع برا دانلود غیر شاتل چی هست؟ لطفا سرعت دانلودش را هم بوگوین.
tanx
به نظر من 3 ماه به صرفه نیستنقل قول:
شما یک ماهه بگیر به نفعته
چون اگه 1 ماهه بگیری در عرض 3 ماه 9 گیگ مصرف میکنی و از لحاظ هزینه هم من حساب کردم یه چیزی حدود 20 تومن به سودت هست اگه بخواهی همین 9 گیگ رو 3 ماهه بگیری...
به نظر من ماه به ماه بگیر!!!
سرعت صبانت چند کیلوبایته برای 1 مگ و 512 کیلوبایت ؟سرعت دانلود منظورمه
شب سرعتش چنده ؟شبا قطعی نداره ؟
من شاتل داشتم اصلا راضی نبودم شبا همش قطع میشد
کلا به جز شاتل چی بگیرم خوبه میخوام سرعت شبانش معرکه باشه و رایگان و بدون قطعی آخه واقعا شاتل سرویسم کرد میخوام ارزون باشه مثله قیمتای شاتل و روزانه نداشته باشه یا برا 10000 سال 1 گیگ بده اصلا مهم نیست تازه چه بهتر چون ارزون تر در میاد
فقط و فقط شبانه پرسرعت و بدون قطعی رایگان و قیمتش هم خیلی ارزون
من 128 دارم ولی مثل اینکه سرعت بالاتره ... میشه شما بگید سرعت من در چه حدیه ؟ نرم افزار خاصی داره ؟
دانلود که خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه شرکتی؟ اگر ثابت همیشه بالای 120 دانلود کنید سرعتتون رو 1024 بستند.نقل قول:
برید تو سایت Speedtest.net یه تست بگیرید خودش به شما یه عکس میده لینکشو بگذارید اینجا مشخص میشه.
درست تست شده ؟ :20: سرعت ه ما چقدره آخرش :5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ مخابرات رو گرفتی؟نقل قول:
اگر همیشه بالای 120 دانلود می کنی کلاهتو بنداز هوا
کسی از فن اوا نامحدود گرفته ؟
دادا شما از کجا و چند گرفتین؟نقل قول:
این دوستمون واقعا اگر از مخابرات با این وضع گرفته باشه باید محل سکونتشو از کره زمین بگذاره رو کره ماه الانم فکر کنم تو فضا هست با این سرعت خفن . خدا کنه جوابش مثبت باشه دل همه روشن بشه با 30 تومن خیلی خوبه این سرعت.نقل قول:
یا حضرتی عباس ماهی 30 تومن:18:؟نقل قول:
بگذارید خودشون بایند جواب بدند. اینجوری شایعه درست میشه . آخه تو تاپیک مخابرات قیمت 128 نامحدود 10 و 1024 نامحدود هم 30 تومنه.نقل قول:
نقل قول:
یه چیزی میگم همه تعجب کنید ... من از مخابرات 128 گرفتم ماهی 10 تومان :21::27:
منو بگو فکر کردم همه همینطورن :31:... عجب :5:
نه!!!!!!!:18: اقا دستم به دومنت بگو از کوجا گرفتی تا ما هم همین فردا بربم بگیریم:31:نقل قول:
یه تست سرعت تو سایت Speedtest.net بگیر عکسشو بگذار بقیه هم از کیفیتش مطلع شوند.نقل قول:
فقط 1 چیز بگو!نقل قول:
شبانه رایگان داره یا نه؟! :21: