نسبت به قبلی یه کم ابتکار عمل از ما گرفته شده این نظر من هست و کلا معتقدم نسبت به cod4 برتری نداشت تازه 4 بهتر بود از این قبلیه معرکه بودنقل قول:
Printable View
نسبت به قبلی یه کم ابتکار عمل از ما گرفته شده این نظر من هست و کلا معتقدم نسبت به cod4 برتری نداشت تازه 4 بهتر بود از این قبلیه معرکه بودنقل قول:
به نظر منم بازی با تمام مشکلاتی که داشت مثل هوش مصنوعی که بعضی وقتا مشکل داشت . و اینکه اصلا نوآوری هم نداشت..ولی بازم قشنگ بود واون مراحل آخرشم خیلی خاطره انگیز بود...به هر حال cod بود دیگه..کلا من که راضی بودم. ولی توقع بیشتری از cod می رفت.
اون قسمت زامبی هم سخته ها پنجره ها رو تعمیر می کنه اون تا راند چندم ادامه پیدا می کنه کسی تا حالا اونو تموم کرده؟
اساتید عذر میخوام دخالت میکنم من زیاد اهل پست دادن نیستم ولی بعضی جاها دلم میخواد یه چند کلمه ای عرض افاضات کتم با اجازه:
یکم اینکه من 50 بار خوندم که میگویند ACTIVISION سازنده این بازیه در حالیکه فقط ناشر بازیه!درست مثل کتاب!هیچ دخالتی هم در ساخت بازی نداره.
دوم اینکه من تعجب میکنم از آقایون بازی بازهای گرامی که این نقدهای جالب رو راجع بهCall of Duty:world at war انجام می دهند البته جسارت بنده رو می بخشید ولی کسی که این بازی روو میخره (چه 1000 تومان چه49.99 دلار) باید بدونه این چه بازیه و چه سبکی داره!عجیبه که این نسخه پنجمه این بازیه هنوز یکی میگه :آقا بیخیال جنگ جهانی شو!!! بابا COD یعنی همین حالا اون نسخه قبلی سازنده فرق داشت اسمش هم داد می زد چیه من نه خریدم نه بازی کردم چون میدونستم چیه!نمیرم بازی رو بخرم بعد بگم آقا مزخرفه!!!کسی که همینطوری یلخی بازی میخره از عکس روی کاور بازی حقشه همون 1000 تومن هم بره تو آستینش. این خیلی واضحه آقا جنگ نوین میخواید 700 تا بازی دیگه هست که میتونید بازی کنید چرا گیر دادید COD متحول کنید؟کسی که میخواد بازی تو سبک neighbours from hell بازی کنه میره Resident evil میخره(بازهم میگم چه 1000 چه شونصدهزار تومن) بعد بیاد بگه مزخرف بود؟
سوم اینکه خداوکیلی صداگذاری رو کف کردید؟محیط بازی گرافیکی رو دیدید به جزئیات دقت کردید؟دیدید داستان و روایت بازی چقدر خوب شده؟خداییش چقدر فکر کردید که میلر رو نجات بدید یا روبک رو؟عمرا فکر میکردید وقتی دارید میرید پرچم رو نصب کنید یههو غافلگیر شید؟
چهارم اینکه کسی ناراحت نشه کوچیک همتون!
شنیدم که گفتی cod4 رو نخریدی بخری بازی کنی همه حرفات رو پس میگیری:5:نقل قول:
سوال منو کسی نبود جواب بده:
ایا قبلا ubisoft هم در مراحل ساخت بازی cod همکاری داشت؟؟؟اگه داشته پس چرا الان دیگه نیستش؟؟؟اصلا ubisoft مثل activision ناشر هست و یا در ساخت بازی هم دخالت میکنه؟؟؟
اصلا ubi در ساخت cod هیچ دخالتی نداشته ! ( نسخه ی های pc که نداشته )نقل قول:
امروزم تو جام جم نقد جالبی راجع به بازی نوشته بودن. البته بیشترش تعریف بود. که خداییشم تعریف داره. ولی انتقاداتشم به جا بود.
من تو مرحله 14 Breaking Poin گير كردم
اونجايي كه ميگه به شمال برو و از رادار براي هجوم air strike استفاده كن
من اونجايي كه بايد از رادار استفاده كنكم رو پيدا نميكنم وهنوز تو كف رد كردن اين محله ام
البته اينم بگم من از ترينر هم استفاده ميكنم
دوستان كمك كنند لطفا
سلام
خداییش بازی هم تعریف داره. خیلی باهاش حال می کنم.
از اون کلیدی که نور زرد رنگ میندازه باید استفاده کنی فکر کنم عدد 6 روی کیبورد باشه اگه تغییر نداده باشی باید اون نور زرد رو بندازی روی اون ساختمون کلیک زدنی هواپیما های شما اونجارو بمباران می کنند تا صبح هم اونجا رو بزنی بازیم آدم میاد تنها راه رد کردنش همینهنقل قول:
دوستان میشه راجع به باگهای بازی بگن مثلا چیا بوده..من اینقدر محو بازی میشم که اگه باگی هم باشه نمیفهمم
يكي اينكه دوتا از همراه هام باهم از نردبون رفتن بالا طوري كه نصف پايين بدن يكي رفته بود تو نصف بدن بالاي اون يكي !! يه بار هم در مراحل پاياني بايد پيشروي ميكرديم تا يه ستون بيوفته و راه رو باز كنه ولي اون ستونه نيوفتاد و مجبور شدم مرحله رو از اول برم كه اين دفعه افتاد . يه چند تا ديگه بود كه الان يادم نيست ...نقل قول:
باگ گرافیکی که معمولا با بازیهای نکست همیشه هست تفنگ یا دست و پات وقتی کنار دیوار وای می ایستس می ره تو دیوار یه بار هم که پشت دیوار وایساده بود توی مولتی پلیر پام از اون ور دیوار در اومده بود پسر خاله ام دید شلیک کرد.نقل قول:
سلام. اقا من این call of duty 5 رو گرفتم نصب میشه کرک هم میشه ولی وقتی احرا میکنم یه پنجره به اسم call of duty consol باز میشه بعد ی ارور میاد میگه error durining initialization unhandled exception caught . کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام...برو تو قسمت Device Manager بعدش برو قسمت Sound و گزینه ی Unimodem half_duplex audio device رو disable کن ...شاید درست شه.نقل قول:
پچ 1.1 World At War هم ریلیز شد...
در آخرین روز سال 2008
Call of Duty: World at War Patch v1.1
با حجم 316MBکد:Changes:
- Mods are now enabled in Co-op, Single Player, and Multiplayer.
- Players will now be notified when a new patch is available.
- Improvements for SLI support.
- G_Spawn: no free entities crash has been fixed.
- Server no longer runs out of script variables.
- License key is no longer required to run a Dedicated Server.
- A Dedicated Server can now be started from the Command Line via Remote Desktop Connection.
- Various fixes in Server Browser.
- Players will no longer see multiple friend invites from the same friends.
- When a player calls in a recon plane in a Hardcore match, the HUD will properly appear.
- Clan Tags will now display in game where appropriate.
- Map holes fixed
- Spawn improvements and weapon balancing
- remote desktop now works with dedicated servers
موفق باشین...کد:http://rapidshare.com/files/163374813/CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.part1.rar
http://rapidshare.com/files/163382837/CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.part2.rar
http://rapidshare.com/files/163391196/CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.part3.rar
http://rapidshare.com/files/163392589/CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.part4.rar
نقل قول:
برا منم همچین مشکلی پیش اومد و محبور شدم دوباره اون مرحله رو باری کنم:31:. من که بازیو تموم کردم ولی خداییش دمشون گرم با این بازیشون :12:.به امید cod 6.:8::8::8:
بچه ها کی Call Of Duty 5 بازی کرده؟؟(کمــــک)
سلام دوستان
آقا من این Call Of Duty 5 رو تا مرحله ی 10 رفتم تا اون مرحله ی تانک...
تانک رو تموم کردم ولی وقتی میخواد بره مرحله ی بعد اخر demo گیر میکنه و روی همون کلمه start گیر میکنه!!!
دوستان تو رو خدا راه حل رو نمیدونید؟!؟
بچه ها کی Call Of Duty 5 بازی کرده؟؟(کمــــک)
سلام دوستان
آقا من این Call Of Duty 5 رو تا مرحله ی 10 رفتم تا اون مرحله ی تانک...
تانک رو تموم کردم ولی وقتی میخواد بره مرحله ی بعد اخر demo گیر میکنه و روی همون کلمه start گیر میکنه!!!
دوستان تو رو خدا راه حل رو نمیدونید؟!؟
دوست گرامی لطفا الکی عدد نده :31: :blink:نقل قول:
شماره ی بعدی CoD : Modern warfare 2 هست همین ! :)
سلام...
من با اجرای این بازی مشکل دارم...!
وقتی روش میزنم صفحه مشکی میاد میخواد بره تو بازی بر میگرده تو صفحه ویندوز یه پیغام میده به شکل زیر :
کد:http://i44.tinypic.com/ixrshu.jpg
کد:http://i39.tinypic.com/4l55iq.jpg
تائید میشه لطفا در عنوان کردن اسامی بازی دقت کنید تا نام صحیح عنوان بشه.نقل قول:
با تشکر
سلام دوست گرامینقل قول:
برای مطرح کردن سوالتون یک پست کافی بود. اگه کسی بخواد جواب بده با همون یکی میده. اما مشکل شما :
شما بیاد رو حالت سیف مود بازی کنید . شاید از این طریق بتونید وارد اون مرحله بشید. سیستم شما برای بارگزاری مرحله کم میاره و دچار مشکل میشه گرافیک رو کم کنید.
اگه دقت کنین یه صفحه درمیان تو این تاپیک همین سوال پرسیده شده!!:31::31:نقل قول:
نقل قول:
برو تو قسمت device manager بعدش برو قسمت sound و گزینه ی unimodem half_duplex audio device رو disable کن ...شاید درست شه.
مرسی دانیال جان... جواب رو چند دقیقه بعد از پست دادن پیدا کردم ولی این cod نذاشت بیام اینجا بگم مشکل حل شد! :دی
اقا این بازی بود؟؟!! قبلا cod اینطوری نبود که!@ سخت تر و طولانی تر از این حرف ها بود که!!
نشستم از ساعت 1:30 بازی رو شروع کردم ولی اینقدر منو جذب کرد یه نصب روز منو از کار و زندگی انداخت تا همین 15 دقیقه پیش بود که کلا تمومش کردم!! یعنی در عرض 10، 12 ساعـت :دی
ولی خداییش هیچ کم نیاورد و لا اقل مثل سری قبلی ها بود! گرافیک که محشر بود!
فقط حس میکن تو این سری زود خواستم جریان فیسله پیدا کنه بره .. سری های قبل داستان خیلی کامل تر و بهتر بود( البته حق هم دارن چون تو سری های قبلی cod دیگه همه داستان ها نقل شده بود)
بله cod 5 خیلی کوتاه بود واقعا میتونست کامل تر از اینها باشه
سلام آقا کسی میتونه در مورد مرحله زامبیها توضیح بده من از 6 راند بیشتر نمیتوانم دوام بیاورم .آخرش چی میشه کمی راهنمائی کنید .
سلام...نقل قول:
شما فقط می تونین امتیاز کسب کنین....
بیشتر برای کل کل بین امتیاز ها هستش....
Edit: بیشترین رکورد منم تا Round 11 بوده...
این عکسش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دو بار cod5 خریدم هر دو بار کامل نصب کردم, دوتا ایکن رو دسکتاپ اومده هر کدوم رو که باز میکنم این eror رو میده بد حالمو گرفته!:41:
چیکار کنم؟
اینم از مشکل شما که به قول دوستمون یه صفحه در میون این مشکل مطرح و جواب داده میشه:
برو تو قسمت device manager بعدش برو قسمت sound و گزینه ی unimodem half_duplex audio device رو disable کن ...شاید درست شه.
آره اگه این کارو که دوستمون(krause) گفت بکنی درست میشه.مال منم همین ارورو میداد.درستش کردم.
با سلام خدمت تمام برو بچ p30 . من دو باره تا این قسمت بازی میام. ویندوز عوض کردم سیوام پرید.بماند من تو این مرحله گیریدم.بعد از مرحلهی هواپیما که باید کشتی ها رو بزنی مرحله بعدیش همه رو میکشم اما با اون سه تا کیسه که روش دو تا بمب چشمک زن هست نمیدونم چکار کنم.با چپ کلید بمب میزارم روشون بعد منفجر میکنم اما بازم سر جاشه مسه حالت اول:41:
فکر کنم توی اون مرحله باید اون بمب ها رو بندازی توی سنگر هایی که مسلسل دارن و بعد منفجرشون کنی .نقل قول:
فکر کنم 3 تا سنگر هم بود . :46:
سلام دوست مننقل قول:
شما در ابتدا به صورت پيش فرض سه تا بمب سوئيچي داريد. بريد جلو به ستاره برسيد بعد تو اون ساختمون ها كه جلوشون دو تا mg نشسته اين بمب ها رو با كليك راست پرت كنيد و بعد با كليك چپ منفجر كنيد. دقت كنيد كه بمب هارو حتما از پنجره به داخل ساختمان پرت كنيد. اگر اشتباها نتونستيد به داخل ساختمان پرت كنيد از بابت تعداد بمب ها نارخت نباشيد جلوتر مي تونيد بازم پيدا كنيد.
موفق باشيد.
آقا یکی یه ترینر به ما بده که توی این مرحله اوکیناوا گیر کردیم عین مورو ملخ این چینیا با اون چکو پوزشون میریزن سرمون تا میایم خودمونو جمعو جور کنیم از آسمون هی نارنجک میاد میری اونور نارنجک میخوره توی سرت میری اونورتر 2تا 2تا میاد آدم فوری نفله میشه......
لطفا ترینر که سازگاری با ویندوز ویستا داره بزارین ممنونم..............
سیو گیم بازی کجاست؟
نقل قول:
من این پچ رو از سایت gamespot از لینک زیر به صورت مستقیم و سرعت بالا دانلود کردم
البته این لینک رو فقط به کاربرانی که عضو هستند میده
فقط یه سوالکد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/action/callofduty5/CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.exe?rs=150&e=1231496147&h=08930b404548750f2ee05879c7e8f586&file=CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.exe
اول باید کرک کنیم بعدش پچ رو نصب کنیم ؟
یا اول پچ رو نصب کنیم بعدش کرک رو کپی کنیم ؟
یا اصلا این پچ ، خودش یه کرک دیگه ای داره ؟
شد سه سوال
مگه این پچ بیشتر برای مود آنلاین و مولتی پلیر نیست از نوشته های انگلیسی اینطور بر میاد که بیشتر رو مولتی تاثیر و تغییر میده نه single player
سلام
کسی بازی مثل cod4 سراغ داره که به همون خوبی یا تقریبن به همون خوبی باشه؟
ممنون