این دیگه چه جوابیه؟؟؟؟نقل قول:
من مامانم مواظب رشد من هست :دي
هر روز 100 تا لیوان شیر میخورم :دي
شما 1 کم در موردتوضیح میدین تا من هم یک چیزی یاد بگیرم؟؟؟؟نقل قول:
سبکش با کرایسیس از بعضی لحاظ متفوته عزیز جان.
Printable View
این دیگه چه جوابیه؟؟؟؟نقل قول:
من مامانم مواظب رشد من هست :دي
هر روز 100 تا لیوان شیر میخورم :دي
شما 1 کم در موردتوضیح میدین تا من هم یک چیزی یاد بگیرم؟؟؟؟نقل قول:
سبکش با کرایسیس از بعضی لحاظ متفوته عزیز جان.
بیاید حالشو ببرید!!!
FAR CRY3 تایید شد باز هم در افریقا!!!!!
اقای Patrick Redding که narrative chap(به نوعی مشخص کننده ی خط اصلی و داستانی بازی) بازی Far Cry 2 هست اعلام کرد که Ubi Montreal استودیوی سازنده ی بازی در مراحل اولیه و مقدماتی اماده سازی شماره ی بعدی از سری بازی Far Cry یعنی شماری سوم این بازی هست
و این که تیم سازنده بازی وابستگی و مسئولیت خواصی به افریقا در ساخت بازی پیدا کرده !!
"و تیم ما هنوز تعهد بزرگی رو نسبت به افریقا احساس میکنه"
و وقتی مشخصا این سوال از وی شد که ایا شماری بعد بازی نیز در افریقا ایا اتفاق میفته ایشون جواب دادن:
در افریقا هنوز چیز های بزرگی برای کاوش و انجام دادن برای ما وجود داره و بله ما همچنان میخوایم به جستوجو های خودمون در افریقا ادامه بدیم.
ما در بازی بعدی میخوایم بازی اصلی رو تکامل بدیم و چیز های جدید دیگه رو نیز بهش اضافه کنیم
البته ما هنوز در مراحل ابتدایی کار قرار داریم
همچنین وی به این موضوع هم اشاره میکنه که موتور بازی به نحوی طراحی و ساخته شده که قابلیت این که بازی رو در هر شرایت و منطقه ای طراحی کنه رو داره
و حتی اگر ما بخوایم بازی رو در جنگل های جنوب امریکا نیز طراحی کنیم باز ما میتوینم این کار رو انجام بدیم
در اخر اقای Redding میگه یکی از دلایل مهمی که ما افریقا رو انتخاب کردیم اینه که مردم در بقیه ی بازی و یا فیلم ها به خوبی این شانس رو نداشتند که بتونن این منطقه و فضا رو به طور کامل مشاهد و لمس کنن
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. اکشن اول شخص.
2. فیزیک بالا.
3. محیط زیبا.
. . .
تفاوتها:
آتش سوزی جنگل ها در فارکرای.
دقت تیر اندازی بیشتر در کرایسیس.
کرای انجین 2 در کرایسیس که خودش یه شاهکاره.
رئال بودن موضوع و محیط فارکرای.
. . .
نظر شمارم بدونم دیگه عالی میشه.
چه خیری از farcry 2 دیدیم که از farcry 3 ببینیم.ها ها.جدی نگیرید شوخی کردم.حالا این حتمیه.شاید ما هم به farcry علاقه مند شدیم.
ویژگی های بازی FAR CRY2:
- موتور بسیار قدرتمند DUNIA ENGINE که توسط تیم Ubisoft Montreal انخصارا برای بازی بزرگ Far Cry 2 طراحی و ساخته شده است و طبیعی ترین و واقعی ترین محیط را یک بازی رایانه ای ارائه می کند.
- جلوه های ویژه خیره کننده، گردش طبیعی شب و روز در بازی، سیستم موزیک و آهنگ دینامیک بازی هوش مصنوعی کاملا پویا و از پیش تعیین نشده دشمنان و بسیاری موارد دیگر
- سیستم روایی بسیار زیبا و Real-Time بازی، سیستم ترمیم قوا و Auto Healing
- بازی نسبتا دشوار که شما به تنهایی در برابر انسنان هایی قرار می گیرید که جان هزاران انسان را تهدید می کنند
- تعدد سلاح های مخرب و قدرتمند و لذت یک شلیک عالی به هدف که به خوبی به بازیکن منتقل می شود.
- تغییر فیلم نامه بازی و عدم وجود هیولاها در این نسخه که به هرچه طبیعی تر شدن بازی کمک کرده است
- دنیای بی انتهای بازی که به شما امکان گشت و گذار در بیش از 50 کیلومتر مربع از محیط بسیار عظیم و زیبا طراحی شده بازی را طی این بازی مهیج می دهد .
- استفاده از وسایل متعدد نقلیه که امکان رانندگی با اتومبیل های سبک و سنگین مختلف، خلبانی کردن و راندن قایق و ... را می دهد.
کمپانی سازنده : Ubisoft Montreal
محدوده سنی: بالای 17 سال
امتیاز بازی: 8.5
آقای کروسر اینو بعنوان عذر خواهی از من بپذیرید.
ممنون مهدی جان.کامل بود.نقل قول:
ولی با این شباهت ها نمیشه بازی ها رو باز هم مقایسه کرد.
مثل اینکه بخوایم بازی red alert 3 رو با total war مقایسه کنیم.
بگیم چون جفتشون استراتژیک هستن بیاین با هم مقایسه کنیم.
ولی در کل ممنون. موفق باشی.
من این بازی رو نکردم حالا من بعضیا رو دیدم که میگن بازی باحال نبود و .... چرا بنظر که خوبه از چه لحاضی گفتن بده؟
اصلا داستان بازی چیه ماموریت هاس چیه ماله چه سالیه اسلحه هاش چیا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان موقعی که اسلحه میخریم چطوری اونو با اسلحه قدیمی عوض کنیم؟...من که چیزی ندیدم !..مرسی
همیشه کنار خونه ی که توی اون اسللحه می خری یک خونه است که اسلحه هایی که خریدی می ریزه اونجا برو اونجا بردار.
عذر خواهیت پذیرفته شد دیگه پرو بازی در نمییاریا.:31:نقل قول:
اقا کسی نیست جواب منو بده میگم این بازی که طاخرا داستان جالبی با امکانات و نواوری های خوبی داره تازه گرافیک و فیزیک بازی
هم خیلی خوبه واسه چی میگن بده اخه کجاش بده البته من بازی نکردم
راستی حالت مولتی پلیر داره این بازی؟
خیلی ممنون میشم جواب بدید
بازی خیلی عالیه فقط یکم از اینور به اونور رفتنش خسته کنندس . ولی به نظر من Crysis باحالتر بود خصوصا Warhead . ولی اینو روی حرکاتش خیلی بیشتر کار کردند خیلی تبیعیتره . مثلا تیر رو از دستش در میاره یا ...
مولتی پلایر هم فکر کنم داره
سلام
چند سوال :
آیا از اخر بازی که دو حالت پیش میاد چیزه دیگری هم هست که ما ندونیم ولی تو داستان ها و نت اومده باشه ؟!
من دو راه رو هم رفتم ...
فقط این سوال شده ...
من با اتوبوس میرفتم ( مفتی هم بود :31: )نقل قول:
خودم را میرسوندم به نزدیک ایستگاه و از اونجا می روندم تا مکان :27:
من به شخصه تو این بازی فقط با حرکت های بی سرو صدا حال میکردم. چاقو رو هم به هر اسلحه دیگه ترجیح میدادم!! بعد از اون دراگانف و اون یکی اسنایپر ه و اسلحه های صدا خفه کن دار و البته اون بمب های ساعتی (که سه تا بودن و یکیش هم شبیه قابلمه بود:31:) اونا هم جاهای شلوغ موقع رفتن تو موقعیت کار میزاشتم و موقع برگشتن(فرار ) که معمولا نگهبان ها منو میدیدن برای بازکردن راه منفجر میکردم و یه ماشیشنم هم همیشه رو به جاده پارک میکردم که سریع بشینم و فرار : دی
کلا بازی خیلی هیجانی و توپی بود
خیلی از طرحت خوشم اومد :31:نقل قول:
طرح قشنگیست به دوستانی که می خواهند تازه شروع کنند این راه عملی را پیشنهاد می کنیم :27:
نقل قول:
اگه بازیش این قابلیت ها رو نداشت من اصلا اون یک دفعه هم نمی رفتم.ولی حالا که فکرشو می کنم می بینیم بازیه خوبی بود.الان بازی های جدیدو می بینیم حالم بهم می خوره.
نه فقط همون جا هست كه دو راه داري فرقي نمي كنه كلا فقط كاري كه بايد بكني متفاوت هست بعد انجام هر كدوم بازي به حالت يكساني تموم ميشه ولي اي اش ميشد بعد اتمام برگرديم مثل GTAنقل قول:
دوستان ببخشید من الان 1 ماه شب و روز بازی میکنم.میخوام ببینم این بازی کی تموم میشه؟آخه تو 1 دی وی دی چه جوری این همه مرحله جا دادن؟:31:
منم این بازیو مدت زیادی بازی کردم. به نظر من خیلی چرته:40:
به نظر من هم اینطوره.البته نظر شخسیمه.گرافیک باازی و فیزیک و تخریب پذیری فوقوالعاده است.اما از نظر داستانی اصلا جالب نیست.نقل قول:
از چه لحاظ چرته که شما میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی باحالیه
فقط از داستانش آدم سر در نمیاره
کنترل روون و با حالی رو داره
خیلی بازی باحالیه
آره منم همینه میگم.من 1 ماه بازی کردم اما آخر نفهمیدم کیم چی کار می کنم کجا میرم.:31:نقل قول:
دوستان آخر بازی چی میشه.تو نسخه من هیچ دمویی نبود.واسه شما هم اینطوریه؟:40:
Buddy ها به صورت رندم پیدا میشن یا هر کدوم جای مشخصی هستن ؟
خيلي خسته كننده است
من تا 30 درصد رفتم ديگه خسته شدم
توش اصلا تنوع نداره
من ديگه عمرا اين تاپيك نميام حتي براي راهنمايي هم نميام چون واقعا براي خيليا متاسفم اونهايي كه صرفا چون بلد نيستن انگليسي بخونن يا حال و حوصله ندارن در مورد داستان بازي از كسي سوال بپرسن ميان و خيلي راحت مي گن بازي چرت هست چرا؟... چون اينها نفهميدن جريانش چيه. واقعا كه. پس يعني اگه يه فيلم ژاپني و زبان اصلي نگاه كنيم و هيچي نفهميم اونوقت مي تونيم بگيم فيلم چرت هست ديگه نه؟
بازي گرافيكش عالي بود
داستاني پر معنا و پر از حرف هاي ناگفته كساني بود كه حرفشون رو دنيا نمي شنوه
گيم پلي عالي بود
يه بازي اول شخص شوتر بود كه بهترين فرصت براي بازي اول شخص بود.
محيط بازي رئال بود و دقيقا مي دونستيم كه توي آفريقا و نقطه اي از زمين هستيم مثل بازي هايي نبود كه توش زمان و مكان معلوم نيست.
غناي اسلحه توي فاركراي 2 كمي بيش از مدرن وارفار يك بود.
حال بريد روي ميكرو سوپر ماريو بازي كنيد حالش رو ببريد. اينارو گفتم فقط واسه اون دسته از عزيزاني كه حتي موقع نقد كردن هم نمي تونن دليل بيارن واسه بد بودن بازي. خداحافظ
عزیز من چرا ناراحت میشی من که گفتم بازی از هر لحاظ عالی.من فقط گفتم داستانش مشکل داره.شما نگاه کن craysis & farcry2 هردو ماله یه شرکته . اما ببین داستان crysis چقدر واضح و روشنه.در ضمن من که گقتم نظر شخصیمه.باز هم اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخواهم:11::40:نقل قول:
ببين اولا نه سازنده و نه ناشر اين دو بازي كه گفتي يكي نيست ناشر فاركراي 2 يوبي سافت هست ناشر كريسيس الكترونيك آرتز... سازنده فاركراي 2 يوبي مونترال و سازنده كريسيس كراي تك هست. خوب اين از اين بعدش داستان فاركراي 2 هم كاملا واضح هست حتي لازم نيست انگليسي بدوني ما به آفريقا ميريم مثل ساير فرصت طلب ها چون اونجا رو آشوب زده مي بينيم ميريم و سعي مي كنيم الماس گير بيارم حتي از زمين ولي قانع نيستيم مي ريم و براي گروه هاي عليه هم مزدوري مي كنيم آدم مي كشيم به خاطر الماس و پول حتي حاضريم كساني رو كه براشون كار كرديم بكشيم و دوستاني رو هم پيدا مي كنيم كه قربون بند كيفمون هستند و به خاطر كارهايي هست كه براشون انجام ميديم حتي دوستان ما چشمشون دنبال پول ماست و اونها هستند كه ما رو بر عليه جاكال كه قاچاقچي اسلحه هست مي شورونن ولي وقتي جاكال به ما توضيح ميده كه همه تلاش اون در پول درآوردن و جلوگيري حتي الامكان از خروج الماس ها و ثروت طبيعي آفريقا به خاطر حمايت از مردم فقير آفريقا هست ما متوجه ميشيم كه چه كار اشتباهي كرديم و به جاكال ملحق مي شيم. و به همين خاطر بادي هاي ما سعي در كشتن ما دارند. اصولا حق با جاكال هست آفريقا تحت استثمار تمامي كشورهاي فرصت طلب هست كه مبارزان و شجاعاني مثل جاكال سر بر ميارن و مبارزه مي كنن موضوع و داستان به اين عميقي بعد شما مي گيد داستان ضعيف داستان ضعيف مال كريسيس هست يه چيز موهومي و غير واقعي. ولي گيم پلي كريسيس واقعا عالي هست و يكي از بازي هاي مورد علاقه من هست. ولي خوب بايد واقعيت رو قبول كرد هر دو اين بازي ها عالي هستند ولي فاركراي 2 عالي تر هست. تازه اصلا مقايسه اين دو بازي صحيح نيست من نمي دونم شما چرا اصرار دارين اين دو رو با هم مقايسه كنيد اصلا كلي تفاوت داره ژانر اين دو بازي. به هر حال...نقل قول:
موفق و گيمر باشيد
تایید میشه.من حرفمو پس میگیرم.به نظرم حرف شما درسته و این بازی ها زمین تا آسمون با هم فرق دارن.الانم که شما داستانش رو توضیح دادی برام بازی زیباتر شد.با تشکرنقل قول:
بابا چرا گیر دادی به این بازی. من خودم زیاد با این بازی حال نکردم چون از داستانش خوشم نیومد ولی داستان داشت.با گیم پلیش حال نکردم ولی می دونم از نظر گیم پلی جز بازی های اول است.من کلا با بازیش حال نکردم ولی بازی از نظر خیلی ها خوب است.در کل بازی عالی بود ولی به نظر من به پای کریسیس نمی رسید.
آرمین من بدبخت که 1 سال دارم میگم نباید این دو تا بازی رو با هم مقایسه کنیم ولی کو گوش شنوااااااااا؟؟؟نقل قول:
دوست من شما 1 اشتباه کوچولو کردی اونم اینکه اون far cry 1 بود که کرایتک سازنده شون بوده.نقل قول:
شما نگاه کن craysis & farcry2 هردو ماله یه شرکته
سلام...دوستان چطوری میشه همه اسلحه ها رو unlock کرد؟...مرسی
سلام.جوون.
بین باید ماموریت هایی که از اتاق خرید اسلحه دریافت می کنی رو انجام بدی تا اسلحه ی جدید برات باز بشه.
با انجام دادن ماموريت براي اسلحه فروش هانقل قول:
نه اینو که میدونم منظورم یه چیتی چیزی..:31:نقل قول:
نه والا اون رو نمي دونم من براي فاركراي 2 چيت استفاده نكردمنقل قول:
بازي خيلي خوبي هست.من 3 روزه شروع كردمقبلا سيستمم پايين بود اجرا نمي شد.
اون دسته از دوستایی که میگن بازی داستان خوبی نداره, باید با احتراما بگم که اول داستان خودتونو درست کنید و برید انگلیسی یاد بگیرید بعد بیاد در مورد داستان بازی ها نظر بدید؟!؟!؟!؟!؟!
خوب حالا انگلیسی مون خوب شد.اینکه هی برو الماس بیار بده هی برو پای دکل تلفن بزن شد داستان.به نظر من این بازی غیر از داستانش همه چیزش خوب بود.لا اقل میشد توش دو تا دمو توش گذاشت.شما کرایسیس رو ببین.داستانش عالیه و بسیار جذابه.هیچ چیش هم کسل کننده نیست.فارکرای2 خیلی کسل کننده است.اصلا تو داستانش تنوع نداره.نقل قول: