ممنون . ولي لطفا براي كساني هم كه حال ندارن دانلود كنن نتيجه رو بگو. :20:
دانلودش كردم.
نتيجه : واقعا عجيبه كه نورتون اينقدر هالو تشريف داره!!!
ممنون . ولي لطفا براي كساني هم كه حال ندارن دانلود كنن نتيجه رو بگو. :20:
دانلودش كردم.
نتيجه : واقعا عجيبه كه نورتون اينقدر هالو تشريف داره!!!
سلام
اولین نفر دارم دانلود می کنم
ممنون از این همه حوصله برای همچنین تبدیل فایلها و آپلود اونا تو 2 تا سرور
منتظرم تا تموم بشه تا نتیجه رو ببینم
گفتم یه تشکر کردن ساده کافی نیست
بسیار بسیار ممنون:11::11::11::11::11:
:40::40::40::40::40:l
اين اصرار شما براي استفاده از Kaspersky خيلي براي من جالبهنقل قول:
بزاريد يه نگاه دقيقتر يه آخرين تست AV- Comparatives بندازيم .
مقايسه Kaspersky با سه آنتي ويروس رايگان و مطرح Avira - Avast- AVG
تست ويروس يابي :
Avira :99.8%
Avast :99.3%
AVG-Kaspersky :98.3%
============
تعداد فالس آلارم :
Avast : 9
Avira : 10
AVG : 19
Kaspersky :46
===========
سرعت اسكن :
Avast :17.2 MB/s
Avira : 15.1 MB/s
AVG: 13.0 MB/s
Kaspersky : 9.8 MB/s
========
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_od_aug2010.pdf
Kaspersky ضعيف ترين عملكرد رو در تمام اين موارد داشته ، اونم در مقايسه با آنتي ويروسهايي كه كاملا رايگان هستند !
اگر دليل شما براي استفاده از Kaspersky داشتن محافظت Proactive بالاتر هستش ، باز هم دليل منطقي نيست ، چون فايروالهاي Comodo و Outpost داراي محافظت Proactive بسيار بالاتري هستند.( براساس نتايج matousec ) و ميتونيد به راحتي از اين فايروال ها در كنار آنتي ويروسها استفاده كنيد.
حالا لطف كنيد و به من بگيد كه چه دليل منطقي براي استفاده از كسپرسكي داريد؟
اولین نفر از سرور 4 شیر ; )نقل قول:
-------------------------------------------
مهران جان یه سوال دارم
من کیفیت متوسط فیلم رو دانلود کردم.
وقتی نمونه ها اجرا میشد کمودو یه پیام میده. فکر میکنم می نویسه پروگرم اینفکتد و بعد سندباکس رو باز میکنه. درست دیدم ؟ ( واضح نیست )
اگه پیام پروگرم اینفکتد هست این آلودگی رو چطور کمودو تشخیص داده ؟
اگر هم پیام این نیست که هیچی : دی
دکتر جان , این تست 3 تا فیلمه که هر کدوم یک شماره داره از 1 تا 3. شما اول شماره فیلم و بعد دقیقه ای که در آن پیغام براتون واضح نیست رو بگید تا من دقیق تر نگاه کنم و بهتون خبر بدم.نقل قول:
اما همینطوری چیزی را ندیده :31: باید بگم که احتمالا از BehaviorBlocker بوده. Behavior Blocker هم که خودت میدونی وقتی فایل آلوده باشه میتونه بر حسب رفتار فایل اون رو آلوده تشخیص بده. :46:
انقدر دقت کردم کور شدم نمی بینم چی نوشته : دینقل قول:
فیلم دوم دقیقه 4:57 اولیش و الی آخر. ( دقیقش رو نگفتم چون همه ی پیام ها که بعد میرفت توی سندباکس این شکل بودند )
میشه عکسش رو اینجا بذاری؟ ( لطفا )
نقل قول:
لول :31:
منظورت این پیغامه دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر همینه همانطور که از توضیحات معلومه مربوط میشه به Behavior Blocker.
قسمت هوش مصنوعی و رفتار شناسی فایل های آلود در +Defense یک Malware احتمالی را در این مسیر.... تشخیص داده. به هر حال اگر شما از فایل setup.exe مطمئن نیستید در این صورت یک ویروس است. لطفا آنرا برای آنلایز به Comodo ارسال کنید.
قسمت Submit the file to Comodo اتوماتیک تیک خورده و فرقی نمیکنه که شخصی که با این پیغام روبرو میشه کدام یک از گزینه ها را انتخاب کنه. این فایل در هر صورت به کمودو در اولین فرصتی که به اینترنت دسترسی داشته باشه فرستاده میشه. کمودو بعد از چک کردن این فایل در صورت آلوده بودن آپدیتی براش میفرسته و اتوماتیک و یا با نشان دادن پیغامی از طرف آنتی ویروس به کاربر اعلام میکنه که باید پاک بشه.
گزینه ها هم به این صورته...
Sandbox: فایل حتی اگر آلوده هم باشه داخل یک محیط محافظت شده و ایزوله شده باز میشه و آسیبی رو نمیتونه به سیستم برسونه.
Allow: فایل خارج از محیط محافظت شده باز میشه.
Block: فایل کلا اجازه اجرا شدن را نخواهد داشت اما از کامپیوتر پاک نمیشه. وقتی هم اجرا نشه آسیبی نمیتونه به سیستم برسونه.
امیدوارم منظورتون همین پیغام باشه چون توی این دقیقه در ویدیوی 3 همین رو پیدا کردم. اگر هم این نبود که باز هم در خدمتیم. :10:
ویرایش
در ویدیوی 2 هم موقعی که فایل ها رو میخواد از zip خارج کنه پیغام زیر رو پیدا کردم.
این پیغام همونطور که معلمومه مربوط به انجین آنتی ویروس میشه و از روی Heuristic, هوش مصنوعی تونسته اون رو تشخیص بده.
نخیر : دینقل قول:
برای من فیلم دوم با کیفیت متوسط این رو نشون نمیداد: دی
اما طبق تلاش مستمری که داشتم تا این لحظه می کردم متوجه شدم نوشته app isolated . سپس وارد سندباکس کرده.
تقصییر خودمه که حرف گوش نکردم کیفیت پایین دان کردم : دی
دستت درد نکنه مهران جان خیلی زحمت میکشی
واقعا تشکر می کنم.
موفق باشی عزیز
من کی گفتم از کاسپراستفاده کنید.من مثل شما تعصبی نیستم.من حدود 1سال استفاده میکنم تاحالا ازش بدی ندیدم که بخوام تغییرش بدم.ادمای تعصبی اگرسرچیزی تعصبی کنند و ببینند اشتباه میکنند زود بر نمی گردند وبرای کم نیاوردن بحث های بی مورد را وسط میکشند و میخواهند با سوالات بی مورد جواب های خوبی دریافت کنندوچون نمیشود پاسخی درست داد میگویند دیدید حرف من حق اسن و طرف مقابلم کم اورد.امیدوارم شما جز این گروه نباشید.راستی به avastهم تبریک میگم که رتبه ای خوبی گرفت.من از همون کاسپراستفاده میکنم.کاری هم به دیگران ندارم که چی میگند.نوکرشماkarkas20نقل قول:
من هنوز فيلمها رو دانلود نكردم.البته ديدم كه توي يوتيوب هم اين فيلمها هست.
ميخوام با توجه به آزمايشهايي كه قبلا انجام شده ، نتيجه اين آزمايش رو حدس بزنم.
فايروال Comodo در تستهاي Proactive كه قبلا انجام شده ، تونسته 100 درصد از حملات رو دفع كنه.
بنابراين من حدس ميزنم نتيجه اين آزمايش كاملا به نفع كمودو باشه .
نقل قول:
دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من به جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره
آقای اوت پست(out post) شما چرا نتیجه ی اون فایلی رو که مهران عزیز گفتند با اواست تست کنید تا ببینید دیس اینفکت می کنه یا نه رو نمی زارید تا ما هم به قدرت آواست پی ببریم ؟؟:27::27:
[QUOTE=kases;5456965]دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره
دوست عزیز چرا این قدر متعصب هستی ؟
توی نتایج معتبر کومودو بهترین فایروال رو داره و در رده بعد اون اوتپوست
بعد دوست عزیز دیگه داره دوران دیتا بیس بسر میرسه و دوران انتی ویروس هایی با فایروال قوی و مجهز به سند باکس و هوش مصنوعی خوب میرسه که بتونه جلوی اثر گذاری مخرب ها رو حتی در صورت اجرا بگیره
چون مشکل اون ویروس هایی هستن که دیتا بیس ها نمیشناسن.
که در این راه جدید کومودو واقعن با فناوری های ارائه کرده پیش تازه
این هم یک تست از comodo , avast , pc tool , avira ,panda ,....
کد:http://www.brighthub.com/computing/smb-security/articles/88397.aspx
اخوی میشه خودت یه توضیح بدی ؟؟نقل قول:
من هر سه قسمت hd رو دانلود کردم و به دقت بررسی کردم ، نتیجه ای که من از این تست گرفتم به این صورت بود . نورتون نتوانست ویروس هارو تشخیص بده و جلوی اجرا شدنش رو بگیره ، کومودو هم هر چی فایل دید و ندید گیر داد و به هیچ عنوان خودش نتونست تشخیص بده کی ویروسه و کی ویروس نیست بلکه فقط از کاربر سوال میپرسید ... (فقط در بعضی شرایط sandbox پروسس رو بلاک کرد ) مگر کاربر ها علم غیب دارن که بدونن این فایل ویروسیه یا نه ؟؟؟ درضمن چرا این اقایی که review داد در تست comodo نرفت با کسپر اسکن کنه و فقط به برنامه های معمولی adware و... بسنده کرد ؟ میترسید ابروش بره ؟
درضمن بنده همین الان رفتم نورتون عزیز رو پاک کردم ، چون مایه ابرو ریزیه ....
عزیز دل کومودو برای کسانی هست که امنیت بالایی میخواهند یعنی این که یه اطلاعات کوچول و با کامپیوتر داشته باشه یا این که میتونی با زدن یه تیک تنظیمات رو جوری قرار دهید که پیام ها نشون داده نشه و به صورت اتوماتیک اجرا بشه
وقتی یک برنامه جدید میخواد اجرا بشه و یا به یک پروسه حساس دست پیدا کنه و ... کومودو با یک پیام و دادن یک سری اطلاعات در مورد اون گزینه که میخواد به کدوم پروسه دست پیدا کنه و چه تغییراتی رو اجرا امکان همچین عملیاتی رو نمیده یا این که با اجرای اون در سند باکس هیچ وقت به سیستم اسیب نمیرسه و در محیط ایزوله قرار میگیره یعنی به طور ساده میدونی که داره چه اتفاقی تو سیتمت میفته و مدیریت سیتمت دست خودت هست
نقل قول:
دوست عزیز اول در مورد اسکن با کسپرسکی که شما میگید باید انجام میداد توضیح بدم. هر چند که من این تست را نگرفتم و سندش هم به اسم من نوشته نشده. پس به این موضوع خوب واقف هستید :46:
بعد از اینکه ویندوز در سیستمی که نورتون روش نصب بود بالا نیومد این شخص تصمیم گرفت که برای بالا آوردن موقت سیستم که حتی نمیتونست وارد سیف مد هم بشه به ناچار و به اجبار تنها راه باقی مانده را که استفاده از یک سی دی بوتیبل برای ویروسیابی بود استفاده کنه. در بین آنتی ویروسها هم سی دی بوتیبل کسپرسکی که قابلیت آپدیت شدن را هم داره برای این کار انتخاب شد تا همانطور که گفتم بتونه ویندوزی را که در آن Explorer.exe کرش کرده و بالا نمیاد را بتونه دوباره بالا بیاره تا که بشه بقیه ویروسها و تروجانهای باقی مونده ای که بر روی نورتون آزمایش نشدند را آزمایش کرد.
فکر کنم اگر حرفهای این شخص را هم گوش میکردید همین موضوع را بخوبی اشاره کردند اما متاسفانه حتی بعد از ویروس یابی توسط کسپرسکی باز هم نه از سیف مد خبری بود و نه از ویندوز و به همین دلیل ادامه دادن تست را بر روی نورتون ملتفی و تمام شده اعلام کردند.
Hitman Pro در تست کمودو استفاده شد. Hitman Pro از دیتابیس 6 آنتی ویروس مختلف بصورت همزمان جهت ویروسیابی استفاده میکنه و فکر نمیکنم که استفاده کردن از کسپرسکی بعد از Hitman Pro کار مفیدی را میتونست انجام بده و وقت بیهوده به هدر میرفت. ایشون اومدند و برای اسکن از Hitman Pro استفاده کردند که به نظر من کار بسیار خوبی هم کردند چون اگر من هم بودم همین کار رو میکردم. به دلیل همون 6 آنتی ویروسی که گفتم :46:
من این جملۀ شما رو اصلا متوجه نمیشم. یعنی چی خودش( آنتی ویروس) نتونست تشخیص بده؟ اینجا کلمۀ خودش حتما باید آنتی ویروس باشه تا این خودش برای شما معنی پیدا کنه؟در این صورت که اول تست اعلام شده این نمونه ها همگی برای خودش ناشناخته هستند پس اگر ناشناخته باشند چطوری خودش بتونه تشخیص بده؟ :31::46:نقل قول:
کومودو هم هر چی فایل دید و ندید گیر داد و به هیچ عنوان خودش نتونست تشخیص بده کی ویروسه و کی ویروس نیست
اگر ویروسی در دیتابیس آنتی ویروس ثبت نشده باشه, پس نرم افزار چطور میتونه به شما اعلام کنه که فلان فایل آلوده قصد خرابکاری در فلان قسمت را داره؟ میشه شما راه حلی را برای رفع این مسئله بگید تا ما هم بهتر متوجه بشیم؟
نقل قول:
مگر کاربر ها علم غیب دارن که بدونن این فایل ویروسیه یا نه ؟؟؟
کاربر نمیدونه ویروس چیه, کاربر حال نداره تنظیمات انجام بده, کاربر اصلا نمیدونه تنظیمات چیه, کاربر دلش هم نمیخواد بدونه تنظیمات چیه, کاربر حال هم نداره مطالعه بکنه و و و .... اینها همه جملاتی هستند که برای گوش من آشنا هستند.
میشه شما بگید کاربر این وسط چه کاری میخواد بکنه که ما خیالمون راحت بشه و کار این کاربر رو بدونیم؟ :13:
اما در مورد پیغامها عزیز,
اگر به پیغامها توجه کرده باشید اکثر پیغامها به رنگ قرمز بودند و این یعنی اخطار, کاربر این یکی رو که میدونه؟ اصلا چراغ قرمز هم یعنی ایست ماشین ها... جون من کاربرها بفهمید قرمز یعنی اخطار...
حالا بگذریم .CIS یعنی بسته امنیتی کمودو فقط در شرایطی پیغامهای قرمز به کاربران نشون میده که اتفاق خطرناکی که باعث آسیب رساندن به سیستم باشه بخواد اتفاق بیوفته. بطور مثال شما میتونی بری و مایکروسافت آفیس 2 گیگابایتی را در سیستمی که کمودو روش نصبه, نصب کنی. در هنگام نصب کمودو حتی به شما 1 پیغام هم نشون نمیده و انگام نه انگار که سیستم شما توسط کمودو محافظت شده و اگر هم نشون بده اخطار قرمز رنگ که تو چشم بزنه و داد بزنه که من رو بلاک کن نشون نمیده, بلکه پیغامهاش حداکثر میتونه در حد این باشه که آیا اجازه وصل شدن به اینترنت رو بهش بدم یا خیر.
اما در عوض شما در این تست دیدید که با اجرا کردن یک فایل 50 کیلوبایتی دو سه تا پیغام قرمز رنگ دریافت میکردید. خب اگر این پیغامها رو هم نشون نده همونطور که گفتم چطوری به شما بفهمونه که سیستم در خطره؟
مسئله دیگه این است که این تست با تنظیمات پیشفرض انجام شده. در حالی که شما میتونید تنظیمات کمودو را تمام اتوماتیک بکنید تا خودش هر چیزی را که صلاح دونست بلاک کنه و هر چیزی که خواست آزاد بزاره و اجرا بشه. اما دلیل اینکه تنظیمات کمودو و حتی نورتون در این تست بصورت پیشفرض گذاشته شده در توضیحات مربوط به تست اشاره شده و امیدوارم که اون رو خونده باشید.
در کل نمیشه که تمام نرم افزار های امنیتی از یک شیوۀ پیغام دادن به کاربران استفاده کنند. یکی شیوه بلاک کردن اتوماتیک رو در پیش میگیره, یکی دوست داره به کاربر اعلام کنه تا کاربران خودشون تصمیم بگیرند که کدام فایل پاک بشه و چه چیزی پاک نشه و یکی هم دوست داره از جفتش استفاده کنه. به همین دلیله که ما الان آنتی ویروسها و برنامه های امنیتی متفاوتی رو دور و برمون داریم چون سلیقه ها و نیاز هامون هم با هم متفاوته. الان شما از کمودو خوشت نیومد چون به قول شما به کاربری که نمیدونه این پیغامها یعنی چی نشون دادن همچین پیغامهایی ممکنه گیج کننده باشه و درست هم میگید. اما فکر نمیکنید که بعضی ها فقط و صرفا به خاطر همین پیغامهای گیج کننده هستند که به سمت Comodo, Outpost و یا HIPS های دیگه کشیده میشند؟
اگر کار اصلی یک بسته امنیتی محافظت از سیستم باشه پس باید بتونه از هر شیوه و راهی که میتونه ازش محافظت کنه تا فایل های مخرب نتونند به سیستم آسیبی برسونند. حالا من از شما یک سوال میپرسم... آیا وقتی یک شخص غریبه زنگ خونۀ شما رو میزنه, شما چشماتون رو میبندید و میرید در رو باز میکنید و میگید بفرما تو؟ آیا سعی نمیکنید اول بدونید این شخص غریبه کیه و چی میخواد؟ اگر شخص غریبه بخواد بزور داخل بشه چی.. آیا شما سعی نمیکنید به خاطر محافظت از خانواده تون از هر اقدام و هر وسیله ای استفاده کنید تا نزارید داخل بشه؟
قاعدتا همۀ ما جواب این سوال ها رو میدونیم و خوب هم میدونیم که هر کسی باشه چه رفتاری رو از خودش نشون میده. حالا خودتون رو بزارید جای یک نرم افزار امنیتی که میخواد از سیستم دفاع کنه.شخص غریبه همان ویروس و یا تروجان ناشناخته است. آیا بسته امنیتی نباید پیغامی را برای ویروسها و تروجانهای ناشناخته نشون بده و چشمشو ببنده و بزاره وارد سیستم بشه؟ که چی.. که کاربر فکر کنه فلان نرم افزار کمتر گیر میده چون پیغام کمتری داره.
موفق باشید عزیز. :11:
شما چرا پست ها رو با دقت نميخوني ؟نقل قول:
جواب شما رو قبلا دادم :
با وجود Comodo و Outpost كه داراي بالاترين محافظت Proactive هستن ، استفاده از Kaspersky حتي در اين زمينه هم مردوده.
===========نقل قول:
براي چي بايد از كسپر استفاده ميكرده.:2: كسپر توي ويروس يابي از طريق ديتابيس خيلي معمولي عمل كرده و حتي از Avast و Avira هم عقبتر بوده.نقل قول:
حالا چرا بايد از كسپر كه عملكرد خيلي معمولي تو ويروس يابي داره ،استفاده ميشده؟
===========
نمي دونم اين تست چقدر معتبره.نقل قول:
ولي جالبه كه بازم Avast بهترين ويروسيابي از طريق ديتابيس رو داشته :31:
حالا ما با این اینترنت زغالی که نمی تونیم دان کنیم
میشه نتیجه کامل رو لطف کنید که چی شد؟
نقل قول:
نسخه کیفیت پایین رو دانلود کنید اما برای شما:
محتوای مخفی: !
موفق و پیروز باشید.
100 درصد ادم هایی که دوروره من هستن و نزدیک به 98 درصدشون هم تحصیل کرده رشته های مهندسی هستند عمرا نمی تونن تنظیمات انتی ویروس رو انجام بدن ... همیشه گیرن ، حتی یه اقایی رو میشناسم تو وزارت ارتباطات ، کارشناسی امور کامپیوتره ، عمرا عقلش به این چیزا نمی رسه ، .... ولی در کل میشه گفت کومودو یه انتی ویروس و فایروال خیلی قدرتمنده ( با توجه به تست ها ) ( من هم هنوز قسمت نشده این انتی ویروس رو نصب کنم( بدلیل کمبود وقت ) ولی امشب 100 درصد میرم تو کارش )نقل قول:
بدون شک تو این تست کومودو تمام ویروس هارو فهمید ...
راستی اقا مهران ، نظر شما در مورد این تست چیست ؟
کد:http://www.brighthub.com/computing/smb-security/articles/88397.aspx
خدمت دوستان عرض شود که بنده بعد از 2 روز کار کردن با کومود و سرویس شدن دهنم همین الان این انتی ویروس و فایر وال قدرتمند رو پاک کردم ، واقعا تو این 2 روزه بیچارم کرد ، به هرچی رسید و نرسید گیر داد ، نصف برنامه هامو به جرم ویروس بودن پاک کرد ، نصف سافت ور های شبکه که کلی براشون زحمت کشیدم رو پاک کرد ....
کانفیگ فایروالش هم خیلی ابتدایی هست
نوروتون چطوره اوضاعش؟
کومودو فایروالش چی؟
الان میخوام این 2 تا رو جیگزین ز.ج نچندان موفق اویرا و اوتپست نصب کنم
من به همه پيشنهاد ميكنم اگر با Comodo راحت نيستن(مثل خودم) ، برن و Outpost Firewall Pro نصب كنن.نقل قول:
Outpost پيغامهاي كمتري ميده ، ولي اگر هم ديديد باز پيغامهاش اذيتتون ميكنه ، ميتونيد بريد قسمت Proactive يا Anti-leak و اونو در حالت Low يا Optimal بزاريد.
Outpost با اينكه خيلي قوي هستش ، ولي كاربر پسندتر هستش. توي انجمن Outpost هم در خدمتتون هستم و اگه مشكلي داشتيد ميتونيد بگيد تا كمكتون كنيم.
شما با Avira و Outpost چه مشكلي داشتيد ؟!نقل قول:
Avira ديتايس بسيار قوي داره.
Outpost هم Proactive بسيار خوبي داره.
كلا مجموعه اي كه انتخاب كرديد خيلي خوبه و احتياجي به عوض كردنش نيست.
feli جان اینطوری سخته که اوضاعش رو گفتن : )نقل قول:
دیتابیس
خب آویرای شما یکی از بهترین آنتی ویروس ها توی شناسایی ویروس از راه بی درد سره.
نورتون هم تکنولوژی سونار3 شو بیرون داده و این چیزی نیست که بشه به خوبی توی تست مشخص کرد.
کمودو هم مثل همیشه بالاترین رتبه رو توی فایروال داشته همه ی زمینه هاش.
outpost هم همان رتبه خوبشو رو حفظ کرده.
بد نیست از outpost به سراغ comodo برید اما اگر دلیل این تغییر فقط قابلیت D + کمودو باشه این رو باید بگم که outpost هم همچین قابلیتی رو داره و جلوگیری از اجرای ویروس رو در اختیار داره اما این کار با تنظیم پیش فرض انجام نمیشه.
اما اگه از پروتکشن اوت پست استفاده میکردید و حالا یک HIPS قوی تر و با امکانات بهتر رو می خواهید comodo بهترین انتخابه.
موفق باشی.
بیبنید تو آخرین تست چه کار کرده این G DATA
بچه ها
این G Data
نسخه ای واسه MAC داره؟؟
من نود 32 دارم اگه لازمه کنارش یه فایروال نصب کنم چی رو پیشنهاد میدید میشه لینکش رو هم بدید ؟
دقت کنید شما نباید eset smart نصب داشته باشید. فقط باید nod32 باشه. بعضا eset smart رو هم نود32 میگند. پس اگر نود32 دارید بله:نقل قول:
فایروال ساده بدون دردسر outpost
فایروال حرفه ای comodoکد:http://www.agnitum.com/products/outpost/download.php
موفق باشید.کد:http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html
من eset smat seqerty 4.2 ورژن بیزینس رو دارم ، یعنی نمی تونم نصب کنم ؟نقل قول:
خیر ندارهنقل قول:
توی گوگل یه سری چیزها به عنوان مک داره اما تایید شده نیست.کد:http://www.gdatasoftware.com/products.html
موفق باشید
کاربر عزیز،کوکمودو دارای برترین هوش مصنوعیه،ولی یه کمی تنظیماتش پیچیدست،شما اگر تنظیمات زیر را انجام دهید و این یونیت امنیتی کارش فول اتوماتیک و فول اسمارت میشه و حتی یه پیغامم نمیده:نقل قول:
من خودم یه ساله از کومودو استفاده می کنم،و چیزی بهتر از اون نیست،کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5467930&postcount=113
برای انتخاب سویتچ امنیتی فایل پی دی اف زیر رو دانلود کنید که آخرین تست موسسه فوق معتبر av است:
درسته از کومودو تست نگرفتند،ولی کاش می گرفتند ،شاید اگر می گرفتند تمامی این کمپانی های با سویتچ های پولی ورشکست می شدن!!!کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_od_aug2010.pdf
خیر نمیتونید نصب کنید.نقل قول:
فقط شما باید یک گارد فعال چه برای فایروال و چه برای آنتی ویروس داشته باشید.
موفق باشید.
یک مساله جالبی که برایم پیش آمده این است،که محصولی که چند ساعت پس از لانچش کرک می شود ،چگونه می تواند امنیت ما را تامین کند،چون کراکرها و هکرهایی که توانستند سوئیت های امنیتی را کرک نمایند به راحتی می توانند آن ها را دور بزنند و این قضیه کاملا بر همه روشن است.
یک مساله دیگر این است که اگر خرید لایسنس معتبر برای ما مقدور نیست چرا از محصولات معتبر ولی رایگان استفاده نکنیم؟
شاید بگویید این هایی که رایگان عرضه می شوند کارایی لازم را ندارند،ولی کاملا قضیه برعکس است و این سوئیت های امنیتی رایگان در بسیاری از تست های شرکت های بسیارمعتبری مثل avاز سوئیت های امنیتی غیر رایگان امتیاز بالاتری را کسب نموده اند.
یک بعد قضیه این است که دیگر عذاب وجدان از بابت عدم رعایت قانون کپی رایت و نگرانی از بن شدن و قرار گرفتن در لیست سیاه و گشتن و پیدا نمودن کرک و سریال و آوردن هزار بلا بر روی سوئیت امنیتی خود نیستید و براحتی می توانید آنرا آپدیت کنید و یک عضو رسمی استفاده کننده شوید!
آواست و اویرا و ای وی جی و کومودو از نرم افزارهای امنیتی رایگان هستند
آقا یکی بدون تعصب جواب منو بده
من سیستمم مال 7 سال پیشه یعنی رم 512
نود سرعت سیستممو کم نمیکرد ولی ویروسم پیدا نمیکرد
نورتون 360 سرعت اینترنتنو کم میکرد
آویرا و پاندا افتضاح بودن
چه آینترنت سکرتی هست که هم قوی باشه هم سرعت سیستمو هم اینرنتمو کم نکنه؟
دوست گرامی شما میتونید از یک آنتی ویروس سبک و رایگان در کنار یک فایروال قوی استفاده کنید مثل :
آنتی ویروس سبک و قوی : Avast - avira
فایروال قوی » comodo - outpost
راستی چرا آویرا افتضاح بوده ؟
طبق آخرین بررسی موسسه avدر آگوست2010
در دیتابیس
=============================
g data
avira
avast
bit defender
f-secure
e-scan
symantec
eset
pc tools
trustport
mcafee
panda
avg
kaspersky
microsoft
sophos
norman
k7
trendmicro
kingsoft
در هوش مصنوعی
trustport
g data
kaspersky
microsoft
avira
eset
f-secure
bit defender
e-scan
panda
k7
symantec
avg
sophos
avast
mcafee
norman
trendmicro
pc tools
kingsoft
سبکترین و پرسرعت ترین
panda
kingsoft
norman
symantec
e-scan
eset
avast
microsoft
avira
avg
f-secure
bit defender
pc tools
kaspersky
g data
trendmicro
trustport
k7
sophos
mcafee
اگر سه تست موسسه av را جمع بندی نمائیم:
رتبه اول:آویرا
رتبه دوم:بیت دیفیندیر
رتبه سوم:f-secure
رتبه چهارم:e-scan
رتبه پنجم:eset
رتبه ششم:symantec
رتبه هفتم:آواست
توجه1:مرتب سازی از قویترین به ضعیفترین صورت گرفته است...
توجه2:از سوئیت امنیتی کومودو تستی انجام نگرفته شده است...
نکته1:آنتی ویروس g-data با وجود این که در تست هوش مصنوعی و دیتابیس به ترتیب رتبه2 و 1 را آورد ولی در تست کارایی و سرعت سیزدهم شد!!!
نکته2:آنتی ویروس کاسپراسکای با وجود کسب مقام سوم در هوش مصنوعی ،در تست دیتابیس و کارایی و سرعت به ترتیب رتبه های14 و 14 را بدست آورد!!!
نکته3:تا کنون تنها دو موسسه symantecو eset کرم استاک.س.نت را کاملا موشکافانه بررسی کرده اند.
نکته4:آواست وآویرا و avg و آنتی ویروس مایکروسافت ،آنتی ویروس های کاملا رایگان هستند !
نکته5:اگر سیستم ضعیفتری دارید ،به نتیج تست سرعت و میزان سبکی توجه بیشتری کنید...
نکته6:باهوشترین آنتی ویروس یعنی trustport کاملا در فروم ناشناخته است!!
امیدوارم برایتان مفید واقع شده باشد
منبع:
کد:http://av-comparatives.org
آویرا سرعت سیستمو اینترنتو کم میکنه
نتایج الکیه چون من پاندا نصب کردم دیگه سیستمم بالا نمیامد
تو سرعت فقط نود که البته ضعیفه
کاربر محترم،موسسهav معتبرترین موسسه تست سوئیت های امنیتی است،که تمامی کمپانی ها اونو قبول دارن و
در ضمن سابقه بد ورژن های گذشته یک آنتی ویروس دلیلی بر بد بودن ورژن های جدید اون نیست،
در panda internet security2011 از موتور کاملا جدیدی استفاده شده و به حق سریع ترین و سبکترینه،ولی مشکلاتی هم داره....
اینم نتایج دقیق:
سلام. منم مثل شما از کامپیوتر قدیمی استفاده میکنم.نقل قول:
رم کامپیوتر من : 256 هست
سی پی یو : 2 گیگاهرتز
کامپیوتر من نیز برای 7.8 سال قبل هست
من برای انتی ویروس از avira personal free 10 استفاده میکنم
برای من نیز سرعت کامپیوتر یکی از مقوله های خیلی مهم بوده.
میتونم بگم به نسبت انتی ویروس های دیگه این انتی ویروس رایگان سرعت سیستم رو پایین نمیاره. و همچنین سرعت اینترنت.
برای فایروال نیز از Outpost pro 7.2 استفاده میکنم
به هر حال راضیم .
ضمن اینکه تستی که خودم رو انتی ویروس های دیگه رو سیستم خودم نیز داشتم این ترکیب خیلی خوب جواب میده