البته فکر کنم ایشون تبریز هستن و اونجا هم که وضع ماکس نت خوبه. اما آذربایجان غربی وضعیتش جالب نیست و سرعتها 1/2 میشن!!!نقل قول:
نوشته شده توسط urumchi;6406652
سرويس توربو سرعتش قانونا بين 64 و 128 متغييره و در اين بازه [B
Printable View
البته فکر کنم ایشون تبریز هستن و اونجا هم که وضع ماکس نت خوبه. اما آذربایجان غربی وضعیتش جالب نیست و سرعتها 1/2 میشن!!!نقل قول:
نوشته شده توسط urumchi;6406652
سرويس توربو سرعتش قانونا بين 64 و 128 متغييره و در اين بازه [B
سلامنقل قول:
ممنون بابت توضيحاتتون
به نظر شما از كجا اكانت 512 نامحدود بگيرم كه بهتر باشه ؟
اكثرا قيمتشون از اين آنا هم بالاتره؟
در مورد سرعت دانلود هم آنا ميگه كه سرويس اشتراكيه و همينه كه هست!!!
اگه پيدا هم بكني احتمال زياد نميتونن مشكلتون رو حل كنن!!نقل قول:
تا حالا يكي دو باري كه من مشكل پيدا كردم نتونستن كاري بكنن :41:
الان كه كلا بيخيالشون شدم !!!
آنا؟:2::2:نقل قول:
من تو این سه سالی که تو آنا بودم هر روز مشکل داشتن گاهی اوقات هم که دیگه کلافه میشدم زنگ میزدم و میگفتم که به مدیر فنی بدید هر بار هم به یکی میدادن جواب میداد :31: بعضی اوقات هم که دیگه وضعشون خراب میشد خودشون هم قاطی می کردن وصل میکردن آبدارخونه :27:نقل قول:
نقل قول:
حالا چه اصراري به خريد سرويس نامحدود داريد؟ سرويسهاي نامحدود طبيعتا دانلودشون پايينه و قيمتهاشون هم بالا، الان رفتم سايت مكس نت 512 نامحدود مكس 133000 تومن هزينه ماهانه داره :18::18::18:
حالا خود شما قضاوت كن ارزش داره بابت 1 ماه اينترنت نامحدود با سرعت دانلود 64 كيلوبايت،133000 تومن پول بدي؟
حتي اگه سرعت دانلودش بر فرض محال به 100 كيلوبايت هم برسه واقعا شما ميتونيد ماهانه 133000 تومن پول اينترنت بديد؟
كلا در ايران اينترنت نامحدود اصلا مقرون به صرفه نيست، من خودم 17 تومن دادم پهناي باند 1مگ گرفتم، روزها فقط وبگردي ميكنم و همه دانلودهام رو ميذارم واسه ساعات رايگان. 3شبه كه دانلود ميكنم تونستم حدود 10 گيگ دانلود كنم.
کد:http://www.maxnet.ir/fa/links.php?id=ADSL_Cost_WA
نقل قول:
تنها تفاوتشون اینه که توربو نوسان شدید داره ! اونم واسه استان ما !
اما با 1 مگ باید فیکس 120 دانلود کنی
ولی دانلود شبانه مکس خیلی ناجور شده ! این عکس امضای من مال شباست
آخه براي خونه كه نميخام ، استفاده فقط روزهاست !!!نقل قول:
سلام، تقریبا 6 ماهی میشه که از مخابرات adsl با سرعت 256 میگیرم
ولی الان که میخوام موجودی حجممو ببینم نمیتونم یعنی اینکه سایتش برام باز نمیشه
قبلا از طریقباقی مونده حجممو میدیدم ولی الان نمیتونم سایت اصلا باز نمیشهکد:http://10.20.255.234/
کسی میتونه کمکم کنه ؟ چطوری میتونم موجودی حساب حجمو ببینم ؟
من با مخابرات کار نمیکنم، ولی فکر کنم مدتی پیش ادرس پنل عوض شده!نقل قول:
اگه کسی پنل جدیدو میدونه بهم بگه ممنون میشم
1ماه پيش IP عوض شده ولي چون مخابرات فاقد هرگونه سيستم اطلاع رساني هست اينطوري كاربرا سردرگم ميشن!نقل قول:
IP جديد Netbill
در ضمن مشكل فني يا سوالي داشتي به شماره 1899 زنگ بزن.کد:http://80.191.215.226
ارومچی جان الان وضعت با سرویس چطوره ؟ هنوزم 150 میده ؟ من دیرو یکی از دوستان گفت 512 مخابرات گرفته به زور 60 کیلو میده !!! خیلی ناامید شدم . نکنه اینجا اینطوری باشه ؟ :2:
ناصر عزيز 2 شب كه با 140 دانلود ميكردم ولي بعد از اون پهناي باندم رسيد به 128KB و معمولا در بهترين حالت با 122KB دانلود ميكنم ولي با اين حال چون ساعات رايگان از 1 تا 8 شده ظرف 7 ساعت ميتونم بالاي 3 گيگ دانلود كنم (البته اگه لينك يافت بشود!)نقل قول:
راستش من خودم ريسك كردم چون 2 نفرو ميشناسم كه در اورميه 512 دارن يكي فيكس شب و روز با 115-110 دانلود ميكرد يكي هم با 60-55 !!!
خدا رو شكر واسه من جواب داد و من الان از سرعت دانلودم واقعا راضي هستم.
ای بابا پس اینم شد شانسی که بعید میدونم من داشته باشم . ولی 1 تا 8 خبر خوبی بود !!!
لیست قیمت سرویس های مخابرات رو از کجا میشه گرفت؟
بایستی تشریف ببرید خیابان ارتش, امور مشترکین مخابراتنقل قول:
-----
امروز سرعت اینترنت کم شده بود ولی اینترانت در حد عالی لود میشد!!
بنظر ميرسه بالاخره اينترنت رسما ملي شد چون تقريبا هيچ سايتي مخصوصا سايتهاي دانلود خارجي باز نميشن و هيچ وي پي اني هم كانكت نميشه
وضعيت پينگ در ساعت 1:30 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا عمر همه ی کسانی رو که در مخابرات و در سایر مکان ها شبانه روز به فکر ما هستن رو دراز بفرما :31:
کجای دنیا این اینترنت رو دارن تروخدا ؟ ! ؟ مگه ما چندبار پا به این دنیا میزاریم که نتونیم طمع یه اینترنت واقعی با سرعت و پینگ مناسب رو بچشیم ! ینی انقد بدبختیم ؟!؟ خدای مهربون دنیای به این بزرگی چرا ما رو توی این جهنم آفریدی ! :41:
حالا نمیخوام بحث 30یا30 عوض کنم ولی واقعا ما چه گناهی کردیم که باید شبانه روز تلاش کنیم با DNS عوض کردن ! ریست کردن مودم , سایر تغییرات فقط 10 کیلوبایت افزایش سرعت داشته باشیم بلکه کمی لذت ببریم!
الان ساعت 10:40 دقیقه پینگ من روی 190 ( عالیه ) اما به محض اینکه به Lobby گیم آنلاین وصل میشم میره رو 1000 :18: اینم از ملی کردن صنعت اینترنت که با تلاش شبانه روزی برادران ارزشی به حقیقت پیوست ! :2::40:
کاش میشد زود باروبندیل و از این خراب شده بست و به یه جنگلی صحرایی خرابه ای که فقط اسمش ایران نباشه مهاجرت کرد :41::41::41:
حالا کجاشو دیدی . بزار ملی بشه ! بروبکس کره شمالی هم مسخرمون میکنن !
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512397
کی حال داره بره اونجا!نقل قول:
کسی نداره؟!
سلام قارداشلار :31:نقل قول:
چرا من دارم ولی دقیق نیست، میدونی چرا؟ چون عوضش میکنن و با لیست قیمتی که میدن هم نمیشه سر در آورد چه قیمتی میدن! من خودم با فاصله یه هفته رفتم و یه سرویس رو پرسیدم هر بار یه جوابی دادن!!
قیمتاش نسبت به سایر جاها ارزونتره، ولی من زیاد از سرعتش راضی نیستم.
البته فقط در حالت 3 گیگ تخفیفم میدن ولی از اون بیشتر بخوای نه. سرویس نامحدود هم که دیگه نمیدن، یعنی میدن ولی فوق العاده گرونه (چهار-پنج برابر جاهای دیگه)
کلا من چون خطامون فیبر نوریه مجبورم از مخابرات بگیرم دست خودم بود نمیگرفتم.
کسی از قیمتهای جدید پارس آن لاین و ترکانت خبر داره؟ این شانت چطوریه؟
راستی این دوستمون که میگفت مشکل ویپی ان هست آیا درست شده چون مال من تموم شده داشتم میرفتم بگیرم، میخواستم بدونم کلا همشون بلاک شدن یا مشکل موقتی بود؟
من همچنان شبها با وي پي ان مشكل دارم، البته فقط از يه سرور و با ساير سرورها هيچ مشكلي در كانكت شدن ندارم ولي چه فايده كه سرعت شديدا مياد پايين مثلا پهناي باندي كه DU meter نشون ميده از 128 ميرسه به 8نقل قول:
راجع به اين مورد كه گفتين كمي توضيح ميدين؟نقل قول:
مخابرات یه قانون البته تا حدود زیادی چرت داره، اونم اینه که فقط در صورتی در سرویسها (سروسهای حجمی با هر سرعتی) تخفیف میده که 1. یک ماهه باشه 2. سه گیگ بخوای بخرینقل قول:
راجع به اين مورد كه گفتين كمي توضيح ميدين؟
یعنی مثلا اگه بخوای 128 با حجم 4 گیگ بخری دیگه تخفیف نمیزنن.
اینکه میگم چرت واقعا همینطوره چون حتی اگه بخوای دو ماهه 6 گیگ و یا سه ماهه 9 گیگ (که میشه همون 3 گیگ به ازای هر ماه) بخری هم تخفیف شاملت نمیشه. یعنی به عبارت دیگه حرفشون اینه همه باید علاف بشن و هر ماه یه بار مراجعه کنن یا اینکه از خیر اون تخفیف بگذرن و سرویس چند ماهه و یا با حجم بیشتر از 3 گیگ بخرن. :13:
نقل قول:
پس بخاطر همين بود كه از من بخاطر 512 يك ماهه 17 تومن گرفتن.
من شك داشتم به سرويس 512 كه آيا دانلودش بالاي 100 هست يا نه، رفتم 1 ماهه گرفتم كه اگه يه موقع دانلود به 100 نرسيد زياد ضرر نكرده باشم
در ليست تعرفه زده بود اون سرويس 21200 تومن هستش ولي از من 17 تومن گرفتن
دوستانی که 512 از مخابرات دارن سرعت سندشون چقدره ؟
دوستان تازگی یه 20 گیگ به پنل کاربری مخابرات اضافه شده اون جریانش چیه ؟
آخه با سرویس حجمی که نمیشه دانلود کرد، چون روزا آدم بخواد دانلود کنه خب تا یه حدی میتونه بعدش حجم کم میاره، میمونه شبانه که اسما رایگان میدن، ولی سرعت حداقل نصف میشه، البته بعضی وقتها هم به نظرم 1/4 و شاید از اونم کمتر. کلا کاری نمیکنن مشترکا راضی باشن.نقل قول:
راستی سرعت دانلود شما با 512 مخابرات چقدره؟
من نشنیدم دوست عزیز، اینی که میگید مال چقدر پیشه؟ چون من حدود یه ماه پیش سر زدم و تعرفه ها رو دیدم چیزی ندیدم، مگه اینکه کمتر از یه ماه باشه.نقل قول:
دوستان تازگی یه 20 گیگ به پنل کاربری مخابرات اضافه شده اون جریانش چیه ؟
راستی کسی میدونه اینایی که کابل کشی تلفنشون فیبر نوریه راهی هست بتونن از شرکتای دیگه سرویس ای دی اس ال بگیرن یا نه؟ (ظاهرا میگن این افراد فقط از مخابرات میتونن سرویس بگیرن)
نقل قول:
روزها از هر سروري كه دانلود كني ميتوني با حداكثر پهناي باندت دانلود بكني ولي شبها براي پر شدن پهناي باند بايد چند تا فايل بذاري براي دانلود، من چه شب چه روز با 122 دانلود ميكنم.
در مورد اونهايي كه خط تلفنشون PCM هست بايد 1 ماه از مخابرات اكانت بگيرن و بعد از تموم شدن اون 1 ماه ميتونن برن از مخابرات برگه تخليه بگيرن و بعدش از هر isp كه دلشون ميخواد سرويس بگيرن
البته من منظورم این بود که در هر حال سرویس حجمی، محدود هست و زیاد نمیشه دانلود کرد، مثلا من کلیپ هندی خیلی علاقه دارم، نمیتونم بذارم هرروز از صبح تا شب دانلود کنه چون حجم هرچقدرم بگیرم کفاف نمیده حالا هزینش هم که جدا، مگر اینکه شبا دانلود کنم که اونم در هر حال سرعت پایین میشه.نقل قول:
شما از مخابرات سرویس گرفتی؟نقل قول:
ولي شبها براي پر شدن پهناي باند بايد چند تا فايل بذاري براي دانلود، من چه شب چه روز با 122 دانلود ميكنم.
منظورت اینه چند تا فایل رو به طور همزمان میذاری واسه دانلود و پهنای باندت مثل روز میشه؟
اینطوری که سرعت خیلی کمترم میشه.!
اینو مطمئن هستی؟ آخه من یکی دو بار از کارمندای مخابرات (همون مخابرات اصلی خیابان ارتش) سوال میکردم گفتن نمیشه و نمیتونین از جای دیگه سرویس بگیرین. یعنی فقط باید برم همونجا و بگم برگ تخلیه میخوام؟نقل قول:
در مورد اونهايي كه خط تلفنشون PCM هست بايد 1 ماه از مخابرات اكانت بگيرن و بعد از تموم شدن اون 1 ماه ميتونن برن از مخابرات برگه تخليه بگيرن و بعدش از هر isp كه دلشون ميخواد سرويس بگيرن
بله من از مخابرات 512 گرفتم،روزها هر فايلي از هر سروري كه دانلود كنم شايد تا 140 هم سرعت بده ولي شبها همون فايل از همون سرور رو وقتي ميذارم براي دانلود سرعت مثلا ميشه 50 و براي پر شدن بقيه پهناي باندم بايد چند تا فايل بذارم واسه دانلود، مجبورم اينكارو بكنم چون در غير اينصورت نميشه از كل پهناي باند استفاده كرد
وضعيت پهناي باند در ساعت 2 شب
( 4 تا فايل از media fire براي دانلود گذاشتم )
من شايد 4 - 3 بار در همين تاپيك گفتم اون خانومها كه در قسمت امور مشتركين كار ميكنن در مورد ADSL فقط اينو ميدونن كه فلان سرويس قيمتش چقدره و يكي دوتا چيز كوچيك ديگه، من از يكي از همون خانومها پرسيدم ساعت دانلود رايگان از چه ساعتي شروع ميشه؟ در جوابم يكي گفت نميدونم، يكي گفت 1 تا 5 ، از يكي ديگه پرسيدم زنگ زد يه جايي و بعد گفت 1 تا 7، جالب اينجاست كه بعدا معلوم شد 1 تا 8 بوده!!!
اينو گفتم تا بدونين زياد به حرفهاي اون خانومها توجه نكنين، بعضي وقتها ساده ترين چيزها رو هم نميدونن، ارديبهشت امسال امورمشتركين مخابرات كار داشتم، قبل از رسيدن نوبت من يه نفر اومده بود واسه گرفتن برگه تخليه، برگه شو جلوي چشم خودم از خانومه گرفت و بعد به دوستش زنگ زد گفت برگه رو گرفتم دارم ميرم دفتر پارس انلاين بيا اونجا ببينمت و ... .
حتي چند ماه پيش من رفتم از مكس نت سرويس بگيرم نشد چون خط تلفنم PCM بود، مسئول اونجا بهم گفت برو 1 ماهه از مخابرات بگير تا خط تلفنت از PCM بره روي كابل مسي بعد كه اون 1 ماه تموم شد ميتوني تخليه كني و بعد از ما (مكس نت) سرويس بگيري
اورومچی؛ زمان دانلود شبانه مخابرات 1 تا 8 هست؟ بعد این زمان آیا ثابته یا هفته ای کم و زیادش میکنن؟!
-----------
دوستان آف تاپیک هست ولی ...:
راستی کسی میدونه اینایی که کابل کشی تلفنشون فیبر نوریه راهی هست بتونن از شرکتای دیگه سرویس ای دی اس ال بگیرن یا نه؟ (ظاهرا میگن این افراد فقط از مخابرات میتونن سرویس بگیرن)[/QUOTE]
سلام دوستان
من چند ماهه از مخابرات اینترنت می گیرم واقعا نامردن:19:
20 درصد تخفیف می دن
بعد از تمدید 30 روز فقط 16 روز وصله بقیه روزها هم میگن مشکل کابل برگردان داریم
شب سرعت دانلود زیر 10 میشه دانلود هم 1 تا 5 هست واقعا نمی دونم چی کار کنم
از شرکت های دیگه هم نمی تونم بگیرم
باید چی کار کنیم؟؟؟
بله 1 تا 8 هستشنقل قول:
درست متوجه جمله دوم نشدم، اگه منظورت اينه كه بعضي روزها اين زمان كم و زياد ميشه بايد بگم كه زمان 1 تا 8 واسه 7 روز هفته ثابته و كم و زياد نميشه
1- يعني شما قطعي دارين؟ اونم 14 روز:18:نقل قول:
2- چه سرويس دارين كه دانلود شبانه تون زير 10 هستش؟
3- دانلود از 1 تا 8 هستش نه 1 تا 5، اون 1 تا 5 واسه 10 روز اجرا شد بعدش شد 1 تا 8
وضعيت پينگ در ساعت 15:30
214=4.2.2.4
215=8.8.8.8
yahoo.com=280
forum.p30world.com=298
tabnak.ir=46
خيلي هم بد نيست واسه وبگردي تقريبا خوبه ولي واسه سرورهاي گيم فكر نكنم جواب بده
راستي پينگ تابناك چرا اينجوريه؟؟؟ سرور كه داخليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو پينگ كن aparat.com
ماکس نت پینگش اصلا ثابت نیست. نه در بهترین حالت نه در بدترین. این رو چند روز پیش گرفتم:نقل قول:
سرور داخلی رو به غیر از سایت خودش معمولا همه رو خارجی تلقی میکنه :biggrin: :
برای گیم که اصلا مناسب نیستکد:C:\>ping maxnet.ir
Pinging maxnet.ir [217.219.137.3] with 32 bytes of data:
Reply from 217.219.137.3: bytes=32 time=14ms TTL=124
Reply from 217.219.137.3: bytes=32 time=15ms TTL=124
Ping statistics for 217.219.137.3:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 14ms, Maximum = 15ms, Average = 14ms
ای کاش این پینگی که با سایت های ایرانی داریم رو با سرور های Playstation Network و Xbox Live هم داشتیم :31: :19::31:
الان دو روزه باز جاشونو خراب کردن و شدید تو ارومیه پینگ و سرعت و اس م اس و اینارو محدود کردن :31: این چیزا تاثیری نداره ! ما که ادامه میدیم :27: ( آف تاپیک D: )