بچه ها پیام نور خیلی بده؟؟:45:
Printable View
بچه ها پیام نور خیلی بده؟؟:45:
سلام میثم جان شرمنده ندیدم سوالتو.نقل قول:
والا طبق این بخشنامه جدید که گفتن و دانشگاه پیام نور شیراز رسما اعلام کرده کلا قانون اجبار پاس کردن دروس مشروطی دانشپذیران مشروط درس برداشته شده و اجباری تو پاس کردنشون تا آخر این ترم نیست.ولی اینا باور کن اعتمادی بهشون نیست من اون درسی رو که نمره ترازم توش زیر 10 بود الان واسه تابستون ورداشتم و میخوام پاس شه بره پی کارش.شما هم همین کارو بکن پاسش کن و بزار بره خیالت راحت شه.کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
نه زیاد.نقل قول:
امتحاناش سخت و غیر استاندارده بعضی وقتا. و سیستم اطلاع رسانی ضعیفی هم داره.
در کل وقتی اومدی پیام نور باید از اول ترم درسا رو بخونی بزاری واسه روزای امتحان نمیشه پاس کرد.
میثم جان اینم لینک خبرنقل قول:
تو همون صفحه میتونی پیداش کنی.
بازم میگم اعتمادی بهشون نیست همون درس که نمره ترازت زیر 10 بود دقت کن نمره خام نمیگم نمره تراز که موقع ثبت نام بهت نشون دادن همونو این ترم تابستون وردار پاس کن.دیگه به هیچ عنوان پشت گوش ننداز .یه فرصیته که پیش اومده شاید هیچ وقت واست پیش نیاد .حتما بخون و پاسش کن.کد:http://www.spnu.ac.ir/
در مورد این بخشنامه یه سوالی هم از اینجا بکن : eb.pnu.ac.ir
فک کنم شما امشب نتیجه کنکورتو دیدی.نگران نباش دانشگاه خوبیه و از آزاد هم معتبرتره مدرکش .الان شاید اونایی که رو آزاد تعصب دارن بریزن رو سرم .من خودم همزمان هم دانشجو آزادم هم پیام نور.پیام نور یه کم سخته و خیلی از آزاد و غیر انتفاعی بهتره.اون دید منفی هم که بقیه مردم بهش دارن فقط بشنو و باور نکن.درسته درس خوندنش یه خورده سخته ولی باور کن با کتابای جامع و خوبی که داره خیلی حال میده.نقل قول:
موفق باشی
آقا این سیستم اطلاع رسانیش چه جوریاست که همه ازش بد تعریف میکنن؟نقل قول:
نه زیاد.
امتحاناش سخت و غیر استاندارده بعضی وقتا. و سیستم اطلاع رسانی ضعیفی هم داره.
در کل وقتی اومدی پیام نور باید از اول ترم درسا رو بخونی بزاری واسه روزای امتحان نمیشه پاس کرد.
میشه توضیح بدید؟
یه چیز دیگه اینکه میگن امکان داره نمراتت هم الکی بیاد
یعنی یه درسی رو خیلی خوب امتحان داده باشی بعد ببینی نمره ش رد کردن 3!!!!
دانشجوهای پیام نور چه سنی هستن؟؟ همشون سن بالان یا 18-19 ساله هم توشون هست؟؟
اینجوری هم که فکر میکنی نیستنقل قول:
دانشجوهای پیام نور چه سنی هستن؟؟ همشون سن بالان یا 18-19 ساله هم توشون هست؟؟
90% همسن خودمون هستن
سلام . قسطم از جواب دادن به این پاسخ شما روشن کردن بقیه هست.نقل قول:
1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد در مقطع لیسانس با دانشگاه های دولتی برابره.(چون هم می تونید اگر استخدامی در کار باشه استخدام شید! واسه استخدام های سطح بالا که باید از دانشگاه های تهران مدرک داشته باشید اونم روزانه!)
2- تعصب من روی حقیقت هست و شفاف سازی حقایق نه روی دانشگاه خاصی.
3- امکانات دانشگاه آزاد 100% بهتر از پیام نور هست و شاید قیاس این موارد درست نباشه. الان روی رقابت دانشگاه آزاد با دانشگاه ای تمام دولتی هست نه پیام نور.
4- متاسفانه دانشجو های پیام نور فکر می کنند تنها دانشجو های درس خون این کشور هستند که باز هم دور از واقعیت هست.
با تشکر
دوست عزیز بنده کاملا با نظر شما مخالفم (به عنوان یه دانشگاه آزادی)نقل قول:
1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد با سراسری برابره اما در صورتی که پارتی داشته باشید یا اینکه بخواید با مزایای پایین تو یه شرکت خصوصی کار کنید ! اینو از باب تجارب گفتم و مثالش یکی از دوستان فارغ التحصیل بنده هست که با معدل 17 در رشته کارشناسی کامیپوتر در نهایت الان با حقوق 350 تومن تو پارس انلاین مشغول شده یا یکی از هم کلاسیهای خانم که الان تو بانک پارسیان با حقوقی مشابه مشغول به کاره و خودم که با ماهی 300 تومن تو یه ISP محلی مشغول به کارم !!
3- کاملا موافقم بخاطر اینکه این دانشگاه دانشگاه نوپایی هست و مثل آزاد نیاز به زمان داره ولی رقابت آزاد با سراسری فقط منوط به امکاناته نه سطح آموزشی
4- متاسفانه یا خوشبختان حقیقت داره ! خودتون رو مقایسه بکنید با یه دانشجوی پیام نور که بجای اینکه 50 صفحه جزوه بخونن باید یه کتاب 300 صفحه ای رو مو به مو بخونن !
مورد آخر که قبلا هم گفتم اینه که موفقیت تو دانشگاه آزاد کاملا به شانس بستگی داره ! یعنی به عواملی مثل استاد (که اگه باحال باشه همه پاسن اگه سخت گیر باشه ...)-منابع امتجانی (اینکه از جزوه باشه یا کتاب !) - دانشگاه محل تحصیل (اگه جامع نباشه نمره گرفتن عین آب خوردنه) که این موارد تو دانشگاه جامعی مثل پیام نور دیده نمیشه و همه دانشجو ها از این نظر یکسانن
البته این موارد رو در حالت کلی گفتم و واحد هایی از آزاد وجود دارن که واقعا از خیلی دانشگاه های سراسری هم سطح بالاتری دارن نمونش واحد قزوین (تو علوم کامپیوتر) یا دانشگاه تهران جنوب
نمی دونم در جریان رتبه بندیه دانشگاه ها در سطح خاور میانه و بین الملل هستید یا نه .آخرین رنکینگی که دیدم پیام نور رتبه 25 خاور میانه و دانشگاه آزاد تهران جنوب رتبه 73 خاورمیانه رو داشت که این امر موید همین نکاتی هست که گفته شد.
موفق باشید
از یک لحاظ خیلی خوبه که اصلا نیازی نیست کلاس بری . یک ماه مونده به امتحان میشینی دو درس ها را میخونی . از کلاس نشستن های الکی راحت میشی .نقل قول:
از یک لحاظ بده چون بیشتر بار بر روی دوش خودتون هست و باید خودتون درس را بخونید .
از یک لحاظ هم بده و هم خوبه چون فقط باید کتاب بخونی .
از یک لحاظ هم بده چون معلوم نیست طراح سوالات کی هستش . و 90 درصد امتحانات سوالاتش سخت طرح میشه و استاندارد نیست .
سیستم اطلاع رسانیش الان ضعیف نیست و خیلی خوب شده . فقط مسئولینش متاسفانه خیلی زیاد بارشون نیست که درست و حسابی ادم را راهنمایی کنند .نقل قول:
اما خدا را شکر با بودن سایت گلستان خیلی از مشکلات مربوط به انتخاب واحد و غیره حل شده .
فقط تنها مشکلش اینه که نمرات خیلی دیر اعلام میشه .
تو واحدی که من هستم و واحد بزرگی هم هست همه 18 19 ساله (سال اولی).اونی که سنش تو کلاس از همه بیشتر بود من بودم که 23 سالمه.نقل قول:
تایید میشه:20:نقل قول:
این میگن در حدیه که اصلا تکلیفت مشخص نیست که چه جوری باید انتخاب واحد کنی و این چیزانقل قول:
فقط تنها مشکلش اینه که نمرات خیلی دیر اعلام میشه .
آره؟
شما خیلی دیدتون نیست به پیام نور بد هستش . این طوری هم که شما فکر نمی کنید نیست .نقل قول:
پیام نور همه رده سنی را شامل میشه . اما اگه شما برید دانشگاه اکثر دانشجوها را که میبیند هم سن خودتون هستند . چون دانشجوهایی که سنشن بالا هست و احتمالا کارمند هستند فقط و فقط روز امتحان میان . و ممکنه شما یکبار هم اونا را توی دانشگاه نبینید .
چون حداقل 90 درصد دانشجوهای پیام نور را همین کسایی تشکیل میدن که الان مثل شما کنکور دادن .
موفق باشید :)
با قسمتی از حرفات موافقم مثل کمبود امکانات پیام نور .ولی همین کمبود امکانات هم در 2 سال اخیر خوب برطرف شده الان حتی واحد های شهرستانش هم مشکلی ندارن مگر واحد های تازه تاسیس.در کل گفتم که بنده خودم دانشجوی آزاد هم هستم و صرفا تجربیات 4 ساله خودم در دو واحد دانشگاهی خیلی بزرگ آزاد رو خدمت دوستان عرض کردم.نقل قول:
موفق باشید
این هم متاسفانه یک شایعه ای بیش نیست .نقل قول:
قبلا که ما انتخاب واحدمون دستی و توی دانشگاه انجام میشد خیلی مشکلات داشتیم .
باید یک روز کامل می رفتیم و توی گرما انتخاب واحد میکردیم و بعدش هم باید میرفتیم و توی بانک تقریبا 3 ساعت صف وایمیستادیم تا پول پرداخت کنیم . کلی مکافات دیگه که این درس را میشه برداشت یا نه و ......
هیچ کسی هم پاسخگو نبود . چون اصلا مسئولین در حد یک بچه ابتدایی هم چیزی از قانون ها بارشون نیست .
اما اما اما
الان وضعیت خیلی خوب شده . تکلیف کاملا مشخصه . همه چیز توی سایت گلستان ( سایت اصلی پیام نور) کاملا مشخصه .
شما وارد سایت میشی و همه درسهایی که ارائه شده کاملا مشخصه ، پیش نیازها کامل مشخصه . تاریخ امتحانات از همون روز اول که انتخاب واحد میکنی کامل مشخصه . تعداد درسهایی که پاس کردی از ترم اول تا اخر کامل مشخصه . نمرات شما از ترم اول تا ترم اخر کامل مشخصه .
درسهایی که امتحان میدیدی اگه تستی باشه تعداد سوالات غلط و درست را با کلید توی سایت میزنه .
هر چیزی که شما فکرش را بکنید در مورد نمرات و انتخاب واحد توی سایت کامل مشخصه .
کلا از نظر انتخاب واحد شما حتی 1 درصد هم مشکل نخواهید داشت .
موفق باشی
حرفای میثم تایید میشه ما دوتا همزمان هم آزاد میخونیم هم پیام نور. در کل پیام نور با اون چیزی که از بیرون فکر میکنند 180 درجه فرق داره .شما حتما باید 1 سال دانشجوی پیام و آزاد بوده باشید تا فرقشون رو کاملا تشخیص بدید.نقل قول:
از لحاظ سطح درسی دانشجوها دانشگاه آزاد به هیچ عنوان به پای پیام نور نمیرسه مگر بعضی از واحد های دانشگاهیش.
ممنوننقل قول:
این هم متاسفانه یک شایعه ای بیش نیست .
قبلا که ما انتخاب واحدمون دستی و توی دانشگاه انجام میشد خیلی مشکلات داشتیم .
باید یک روز کامل می رفتیم و توی گرما انتخاب واحد میکردیم و بعدش هم باید میرفتیم و توی بانک تقریبا 3 ساعت صف وایمیستادیم تا پول پرداخت کنیم . کلی مکافات دیگه که این درس را میشه برداشت یا نه و ......
هیچ کسی هم پاسخگو نبود . چون اصلا مسئولین در حد یک بچه ابتدایی هم چیزی از قانون ها بارشون نیست .
اما اما اما
الان وضعیت خیلی خوب شده . تکلیف کاملا مشخصه . همه چیز توی سایت گلستان ( سایت اصلی پیام نور) کاملا مشخصه .
شما وارد سایت میشی و همه درسهایی که ارائه شده کاملا مشخصه ، پیش نیازها کامل مشخصه . تاریخ امتحانات از همون روز اول که انتخاب واحد میکنی کامل مشخصه . تعداد درسهایی که پاس کردی از ترم اول تا اخر کامل مشخصه . نمرات شما از ترم اول تا ترم اخر کامل مشخصه .
درسهایی که امتحان میدیدی اگه تستی باشه تعداد سوالات غلط و درست را با کلید توی سایت میزنه .
هر چیزی که شما فکرش را بکنید در مورد نمرات و انتخاب واحد توی سایت کامل مشخصه .
کلا از نظر انتخاب واحد شما حتی 1 درصد هم مشکل نخواهید داشت .
موفق باشی
اما من تو همین سیستم گلستان هم دیدم که نمرات نیومده
تصحیح برگه ها تهران انجام میشه؟
اگه تو خود دانشگاه هم باشه اینا موظف هستن که تا یه تاریخی نتیجه رو بدن به سیستم دیگه؟آره؟
در این که قیاس این دو اصلا کار درستی نیست کاملا تائید میشه .نقل قول:
3- امکانات دانشگاه آزاد 100% بهتر از پیام نور هست و شاید قیاس این موارد درست نباشه
چون پولی که شما توی دانشگاه پیام نور توی 4 سال پرداخت میکنید توی بعضی رشته ها شاید پول یک ترم دانشگاه ازاد هم نباشه .
هر چقدر پول بدی همون قدر هم اش می خورد .
این یک واقعیت کاملا مشخصی هست که دانشجوهای پیام نور تنها درس خون های کشور هستند .نقل قول:
متاسفانه دانشجو های پیام نور فکر می کنند تنها دانشجو های درس خون این کشور هستند که باز هم دور از واقعیت هست.
چون با خوندن جزوه استاد توی دانشگاه پیام نور به معنی گرفتن نمره 2 توی اون درس هستش .
خب من که گفتم تنها مشکل پیام نور اینه که نمرات دیر اعلام میشه .نقل قول:
تهران انجام نمیشه . توی بخش مرکزی اون منطقه انجام میشه .
مثلا ما که قم هستیم با چند تا از شهرهای اطراف منطقه 10 محصوب میشیم که مرکزی ( اراک ) میشه مرکز پیام نور منطقه 10 و سوالات از اونجا میاد و برگه ها هم اونجا تصحیح میشه .
شما باید ببینید مرکزی دانشگاهی که درس میخونید کدوم هستش . اگه تهران هستید که خب معلومه تهران هستش دیگه .
نتایج را خود دانشگاه ها توی سایت میزنند . و اگه نمرات تستی از مرکز اعلام بشه اونا توی سایت میزنند .
و نمرات تشریحی هم که باید استاد اعلام بکنه که متاسفانه همیشه دیر اعلام می کنند .
موفق باشی
دیر اعلام شدنش در چه حدیه؟نقل قول:
نتایج را خود دانشگاه ها توی سایت میزنند . و اگه نمرات تستی از مرکز اعلام بشه اونا توی سایت میزنند .
و نمرات تشریحی هم که باید استاد اعلام بکنه که متاسفانه همیشه دیر اعلام می کنند .
یعنی طوری هست که مثلا توی انتخاب واحد ترم بعدت تاثیر بذاره؟
تستی ه 3 4 روز بعد از امتحان اعلام میشه تشریحی ها هم بستگی به استاد داره که کی تصحیحشون کنه.نقل قول:
نه زیاد تاثیر نمیذاره چون چند روز بعد از انتخاب واحد اصلی حذف و اضافه هست و میتونی اون موقع همه چی رو روبراه کنی.
ممنوننقل قول:
تستی ه 3 4 روز بعد از امتحان اعلام میشه تشریحی ها هم بستگی به استاد داره که کی تصحیحشون کنه.
نه زیاد تاثیر نمیذاره چون چند روز بعد از انتخاب واحد اصلی حذف و اضافه هست و میتونی اون موقع همه چی رو روبراه کنی.
من همش از این میترسم که میگن پیام نور سر و ته نداره
ولی با حرف های شما امیدوار شدم
کاملا درسته .نقل قول:
اگه هم نمرات تا انتخاب واحد ترم بعد نیاد که بعید هستش . شما میتونید انتخاب واحد کامل انجام بدید و بعد از تقریبا یک ماه دوباره حذف و اضافه می زارن که میتونید درس ها را زیاد یا کم کنید .نقل قول:
از نظر انتخاب واحد و درس ها خیالت راحت باشه مشکلی نیست .
موفق باشید:)
نه بابا اینا همه دروغ هستش .نقل قول:
از یک لحاظ هم خیلی خوبه دیگه نیازی نیست بری سر کلاس معارف و انقلاب و ادبیات و ....
این درسها را یک هفته مونده به امتحانات هم میتونی بشینی بخونی .
تازه هر موقع دوست داشتی برو سر کلاس ، هر موقع هم عشقت کشید نرو سر کلاس .
بهتر از اینه که توی گرما بشینی سر کلاس معارف .
ادم یاد دوران دبیرستان می افته که همه سر کلاس خواب می رن .
اگه رشته ات کامپیوتر هم باشه خیلی دیگه عالی میشه . بجای این که بری الکی سر کلاس بشینی را میتونی بشینی و برنامه نویسی کار کنی . چون کلی وقت ازاد داری .
اما این را هم بگم ها باید حسابی درس بخونی ها . این طوری هم نیست که راحت همه درسها را 18 بگیری .
خیلی ها هم هستند که همه ترم ها را مشروط می شن . چون امتحاناتش یک خورده غیر استاندارد هستش .
موفق باشی :)
دوست خوبم ، پس خود شما هم اعتراف می کنید که امکانات دانشگاه آزاد خیلی بالاتره و این یعنی کارگاه های مجهزتر گروه های علمی بیشتر ، جذب علاقه بیشتر از طرف دانشجو ها. کاری هم ندارم که ما تقریبا حداکثر اونم اگر واحد عملی 4 تا برداریم ! 700 تومن واسه هر ترم پول می دیم. در شهر خودمون هستیم ، می تونیم مثل یک دانشجوی روزانه درس بخونیم. از استاد های دانشگاه های دولتی بهره می بریم. می تونیم تیم روبوتیک و... تشکیل بدیم . می تونیم به فعالیت های فرهنگی و دانشگاهی هم فکر کنیم. این در حالی هست در مسابقات مختلف عملا از دانشجوی پیام نور خبری نیست.( از این قضیه ناراحتم چون هر چی باشه روحیه دانشجویی هنوز در ما زنده هست و دوست دارم همه پیشرفت کنند.نقل قول:
البته باید ذکر کنم دانشگاه شما یک دانشگاه نیمه دولتی ، نیمه حضوری هست (یا غیرحضوری) که مقایسه اون با دانشگاه آزاد درست نیست.نقل قول:
هر چقدر پول بدی همون قدر هم اش می خورد .
این هم همون طرز فکره دوسته من ، من که تا حالا با خوندن جزوه برای گرفتن نمره مواجه نشدم! اگر یک واقعیت دیگر را بگم ناراحت نشی دوست عزیز. اغلب سوالای دانشگاه پیام نور کلی طراحی میشه(اغلبش) و دانشجو می تونه با یک اشراف کلی نمره 14 15 بگیره. در حالیکه اعلب استاد های دانشگاه ما انچنان سوال هایی می دن که با وجود خوندن 3 منبع مختلف برای فرد خیلی سخت میشه جواب دادنشون.نقل قول:
این یک واقعیت کاملا مشخصی هست که دانشجوهای پیام نور تنها درس خون های کشور هستند .
چون با خوندن جزوه استاد توی دانشگاه پیام نور به معنی گرفتن نمره 2 توی اون درس هستش .
در کل هم همه باید بدونند فردا در زمینه اشتغال مهارت + دانش به درد خواهد خورد.
بله با پول کلانی که از دانشجوهای ازاد گرفته میشه باید هم همچین امکاناتی براشون باشه .نقل قول:
دوست خوبم ، پس خود شما هم اعتراف می کنید که امکانات دانشگاه آزاد خیلی بالاتره و این یعنی کارگاه های مجهزتر گروه های علمی بیشتر ، جذب علاقه بیشتر از طرف دانشجو ها. کاری هم ندارم که ما تقریبا حداکثر اونم اگر واحد عملی 4 تا برداریم ! 700 تومن واسه هر ترم پول می دیم. در شهر خودمون هستیم ، می تونیم مثل یک دانشجوی روزانه درس بخونیم. از استاد های دانشگاه های دولتی بهره می بریم. می تونیم تیم روبوتیک و... تشکیل بدیم . می تونیم به فعالیت های فرهنگی و دانشگاهی هم فکر کنیم. این در حالی هست در مسابقات مختلف عملا از دانشجوی پیام نور خبری نیست.( از این قضیه ناراحتم چون هر چی باشه روحیه دانشجویی هنوز در ما زنده هست و دوست دارم همه پیشرفت کنند.
یک چیز هم بهتون بگم ناراحت نشید ها . این هایی که گفتید همش در حد یک حرف هستش . من یک ادم از پشت کوه امده نیستم . من تقریبا 15 تا از دوستام توی دانشگاه های ازاد درس می خونند اما تا به حال یک نفرشون را هم ندیدم توی این چیزهایی که شما نام بردید رفته باشن یا شرکت کرده باشن یا اصلا یکیشون نیومده بگه که توی دانشگاه ما همچین چیزهایی هست .
بله شما میتونید تیم ربوتیک تشکیل بدید . اما خود شما تا به حال چند بار توی این تیم ها شرکت کردید . اگه هم شرکت کردید به کجا رسیدید . شاید شما شرکت کرده باشید اما مطمئنا 95 درصد دانشجوهای ازاد اصلا همچین چیزهایی را ندیدن .
برای شما که شاید پدر مایه دار داشته باشی شاید روحیه دانشجویی زنده باشه . اما حداقل 60 دصد داشنجوهایی ازاد از پولی که پرداخت می کنند بعید میدونم دیگه روحیه ای براشون باشه .
اگه منظورتون از روحیه صبح سرکلاس بری و ساعت 12 از دانشگاه بیایی خونه هست . که توی پیام نور هم همچین چیزی هست . ولی توی دانشگاه پیام نور کسی وقت خودش را الکی صرف کلاس معارف و انقلاب و .... نمی کنه .
فکر نمیکنم 2 ساعت سر کلاس معارف نشستن نشان از روحیه دانشجویی باشه .
البته بازم معذرت میخوام برای کسی که قصدش فقط اینه که دانشگاه بره سر موقع و بیاد خونه بله روحیه محصوب میشه .
من هم گفتم که مقایسه درست نیست .نقل قول:
البته باید ذکر کنم دانشگاه شما یک دانشگاه نیمه دولتی ، نیمه حضوری هست (یا غیرحضوری) که مقایسه اون با دانشگاه آزاد درست نیست.
اما نباید فراموش کنی کسی که وارد پیام نور شده از سد یک کنکور سراسری گذشته . که از زمین تا اسمون با ازمون دانشگاه ازاد فرق می کنه .
این هم نظر شماست و کاملا اشتباه هستش .نقل قول:
این هم همون طرز فکره دوسته من ، من که تا حالا با خوندن جزوه برای گرفتن نمره مواجه نشدم! اگر یک واقعیت دیگر را بگم ناراحت نشی دوست عزیز. اغلب سوالای دانشگاه پیام نور کلی طراحی میشه(اغلبش) و دانشجو می تونه با یک اشراف کلی نمره 14 15 بگیره. در حالیکه اعلب استاد های دانشگاه ما انچنان سوال هایی می دن که با وجود خوندن 3 منبع مختلف برای فرد خیلی سخت میشه جواب دادنشون.
تقریبا 5 تا از دوستام توی دانشگاه ازاد رشته مهندسی برق خوندن . الان همشون بعد از فارغ التحصیل شدن رفتن توی کلاس های فنی و حرفه ای ازاد دارن برق یاد میگرن .
حالا شما میشه به من بگید این چند میلیون که توی دانشگاه خرج شده چه نفعی به حال اینها داشته که الان با یک نفر دیپلمه نشستن دارن برق به صورت عملی یاد میگیرن ؟
کسی چند میلیون پول خرج میکنه و از دانشگاهشون هم تعریف میکنه فکر نمیکنم دیگه نیازی باشه که بره سر کلاس فنی و حرفه ای بشینه .
پس میشه بگید این کارگاههای مجهز کجا بودن . چرا اینها با پرداخت پول های زیاد و به قول شما استفاده از کارگاه های مجهز تر هنوز هیچ فنی یاد نگرفته اند ؟
این تبم های ربوتیک که میگید چی به این ها یاد داده .
در همین ابتدا بگم بنده اهل دروغ گویی و جانب گرایی نیستم و به همه دانشگاه ها و دانشجو ها احترام میزارم و اگر باز هم ببینم بعضی ها واقعا نمی خوان واقعیات رو ببینن جوابشون رو به لقاشون می بخشم. شرایط طوری شده که انگار دانشجو ها دارن دلالی می کنند برای دانشگاهشون(با عرض معذرت از بکار بردن این کلمه!) . این در شان یه دانشجو نیست.
و کنکوری ها هم بدونن باید در انجام هر کاری از منابع بیطرف برن و تحقیق کنند تا خدا نکرده ایند شون بخاطر هیچ و پوچ از بین نره.
اولش هم گفتم من بعنوان یک بی تعصب و بیطرف می خوام صحبت کنم نه یک طرفدار.نقل قول:
نوشته شده توسط !Bikhaneman!
دوست عزیز بنده کاملا با نظر شما مخالفم (به عنوان یه دانشگاه آزادی)
1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد با سراسری برابره اما در صورتی که پارتی داشته باشید یا اینکه بخواید با مزایای پایین تو یه شرکت خصوصی کار کنید ! اینو از باب تجارب گفتم و مثالش یکی از دوستان فارغ التحصیل بنده هست که با معدل 17 در رشته کارشناسی کامیپوتر در نهایت الان با حقوق 350 تومن تو پارس انلاین مشغول شده یا یکی از هم کلاسیهای خانم که الان تو بانک پارسیان با حقوقی مشابه مشغول به کاره و خودم که با ماهی 300 تومن تو یه ISP محلی مشغول به کارم !!
اول از همه می خوام بگم اعتبار مدرک دانشگاه آزاد برای استخدام طبق اصلی که در سال های قبل تصویب شده و من خودم اونو تو یکی از سایت ها خوندم باید برابر باشه ، این جنبه قانونی قضیه.
ثانیا در حال حاضر استخدام ها فوق العاده کم شده . و در صورت وجود استخدام امتحان برگزار میشه که باید نمره بالاتر رو برای استخدام شدن کسب کرد و در بعضی ادارات فنی آزمون عملی هم میگیرن و این به سواد فرد بر میگرده که اغلب سوالاش هم کاربردی هست و به کارهای عملی فرد در طول تحصیل بر می گرده.
در مورد قسمت اول که نمدونم که باید چی بگم ( چون واقعا دلیل عجیب غریبی رو اوردید و دوست ندارم وارد بعضی بحث ها شوم) رقابت آزاد و سراسری زمانی مشخص میشه که در کنکور ارشد نتایج رو اعلام می کنند. زمانی که در بیشتر موارد دانشگاه آزاد برنده مسابقات علمی-عملی هست.نقل قول:
3- کاملا موافقم بخاطر اینکه این دانشگاه دانشگاه نوپایی هست و مثل آزاد نیاز به زمان داره ولی رقابت آزاد با سراسری فقط منوط به امکاناته نه سطح آموزشی
شما باید بعنوان یک دانشجو باید بدانید در حال حاضر به کاربرد عملی علم ارزش بیشتری باید قائل شد تا فقط علوم نظری.
من واقعا هنوز فرق دانشگاه آزاد و سراسری رو متوجه نمیشم. همچین می گویید سطح بالاتر آموزشی سراسری نسبت به آزاد که من خودم هم دچار شک و تردید شدم!
اخه دوست عزیز من شما امتیاز علمی رو در چی می دونید؟ بجز 6-7 دانشگاه مادر کشور و 6-7 تا دانشگاه آزاد کشور چند تا دانشگاه دیگر دارن مقاله بین المللی می نویسن؟
وقتی من خودم رو با شما مقایسه می کنم( خدای ناکرده فکر نکنید با مجموعه پیام نور، این اقا مرا مجبور به این لحن کرد)نقل قول:
4- متاسفانه یا خوشبختان حقیقت داره ! خودتون رو مقایسه بکنید با یه دانشجوی پیام نور که بجای اینکه 50 صفحه جزوه بخونن باید یه کتاب 300 صفحه ای رو مو به مو بخونن !
واقعا نمی دانم بخودم امید وار باشم یا برای شما نامید باشم. چون من هم برنامه برای مسبقات روبوتیک خوارزمی دارم، هم برای المپیاد برق برنامه دارم، هم برای ارشد برنامه دارم و امضای من از نبودن وقت برای سایر کارها(هرچند ارزشمند ، چون به سوال های دوستان پاسخ می دم) حکایت می کنه. سایر موارد هم بماند که من برای دروس مادرم بیش از کتاب های معمول 300-400 صفحه ای وقت می میزارم.(بماند)
موفقیت من و سایر دوستان به تلاش و پشتکار و برنامه ریزی و توکل بخدا بستگی داره. وقتی هدفت مشخص باشه هیچ چیزی حتی این صحبت های خود شما حتی باعث انگیزه بیشتر میشه.نقل قول:
مورد آخر که قبلا هم گفتم اینه که موفقیت تو دانشگاه آزاد کاملا به شانس بستگی داره ! یعنی به عواملی مثل استاد (که اگه باحال باشه همه پاسن اگه سخت گیر باشه ...)-منابع امتجانی (اینکه از جزوه باشه یا کتاب !) - دانشگاه محل تحصیل (اگه جامع نباشه نمره گرفتن عین آب خوردنه) که این موارد تو دانشگاه جامعی مثل پیام نور دیده نمیشه و همه دانشجو ها از این نظر یکسانن
شما دارید علم دانشگاه های مادر رو هم زیر سوال می برید ،(هر چند خوب یا بد) چون در همه دانشگاه ها سخت و گیر و غیر سختگیر وجود داره.و...
به نظرم واحد های دیگری هم می تونند اضافه بشن مثل نجف آباد،تبریز،تهران مرکزی، اراک،ارومیه،مشهدو...نقل قول:
البته این موارد رو در حالت کلی گفتم و واحد هایی از آزاد وجود دارن که واقعا از خیلی دانشگاه های سراسری هم سطح بالاتری دارن نمونش واحد قزوین (تو علوم کامپیوتر) یا دانشگاه تهران جنوب
دوسته من خیلی سایت ها هستند که از این کار ها می کنند. و این اماری که شما دادید من اولین باری هست که می شنوم در امار دیگری تهران جنوب رتبه 12 ایران رو داشت و پیام نور خیلی پایین تر از واحد های دور افتاده ازاد بود.این امار ها قابل استناد نیست.خود شما قبول می کنید رنک دانشگاه عربستان از دانشگاه شریف بالاتر بهتر باشه؟نقل قول:
نمی دونم در جریان رتبه بندیه دانشگاه ها در سطح خاور میانه و بین الملل هستید یا نه .آخرین رنکینگی که دیدم پیام نور رتبه 25 خاور میانه و دانشگاه آزاد تهران جنوب رتبه 73 خاورمیانه رو داشت که این امر موید همین نکاتی هست که گفته شد.
فقط می تونید بروید و از دانشگاه های معتبر دنیا سرچ کنید و ببینید کدوم دانشگاه ها رو قبول دارند.(اغلب تمام دانشگاه ها رو قبول دارند.)
شما هم موفق باشید
شما اگه پست بنده رو تو دو صفحه قبل می خوندید متوجه فرمایشات دوستان هم میشدید. اینکه می فرمایید سوالات پیام نور کلی هست رو نمی دونم با استناد به چه چیزی میگید و یا اصلا شما تا حالا سوالات پیام نور رو دید یا خیر اطلاعی ندارم (ظاهر قضیه که اینطور میگه ندیدید) چون اکثر سوالات پیام نور بسیار پیچیده و مفهومیه طوریکه همیشه تو هر ترم کلی اعتراض وجود داره و حتی سوالات معارف که من کتابشو 2 بار خونده بودم ور درکل عمومیام عالیه بازم با نمره 12 پاس شد که همین درس رو من تو آزاد با نمره 17 پاس کرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد فعالیت های فرهنگی هنری که در درجه دوم اهمیت فعالیت دانشگاههاست کاملا حق با شماست.
دوست من. من تا حالا نتونستم شما رو متوجه این قضیه کنم که دروس تخصصی و کار های عملی دروس تخصصی مهمتره و اگر دانشجو ها بخوان می تونن در مورد تئوری هم جلو بیفتن.
به نظرم مورد اول که بخش مهمتره قضیه هست دانشگاه پیام نور ضعیفتره و قسط من فقط روشن شدنه قضیه هست.
حالا با یک درس عمومی چه چیز رو می خواید بگید؟
ایا در دانشگاه های دولتی اینطور نمره نمیدن؟
در هر صورت خیلی خوشحال شدم از بحث با دوستان . امیدوارم ما به دانشجو های اینده در انتخاب رشته بهترین کمک رو بکنیم.
خدمت کنکوری ها هم عرض کنم دنبال علاقتون برید و تمام شرایط رو در نظر بگیرید
اگر جوابی به سوال برخی از دوستان ندادم کمبود وقت باعث شد و شاید در همین 2، 3 تا پست اخیر جواب کاملا روشن باشه.
ارزوی موفقیت برای همتون دارم.
100 درصد همینطوره اما کدوم دروس تخصصی ؟ کدوم کارگاه ؟ دوست عزیز حالا خوبه گفتم خودمم دانشگاه آزادیمنقل قول:
بذارید براتون بگم :
ترم 2 به زور یه واحدی بهمون دادن به اسم کارگاه عمومی که بابت 1 واحدش 25 تومن ازمون گرفتن (ورودی 82) و اما دروسی که یاد میدادن اینا بود : جوشکاری - ساخت چکش - ساخت قاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوزم که هنوزه نفهمیدم چه ربطی به رشته مهندسی کامپیوتر داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید دوستان فکر کنن دارم شوخی میکنم اما این داستان حقیقت داشت !
همون ترم یه واحد دیگه بهمون دادن به اسم کارگاه کامپیوتر که یه استادی اومد که مدرک کارشناسیش ریاضی بود و کارشناسی ارشدش رو زده بود کامپیوتر !! داشت به دوستان طریقه خالی کردن Recycle و باز کردن پوشه ها رو یاد میداد هم گفتن ما بلدیم اینارو لج کرد یدفه زد تو برنامه نویسی !! بماند چه بلایی سرمون اورد کلا ترم خنده داری بود
ترم های بعد هم آزمایشگاه فیزیک 1 و 2 - آزمایشگاه مدار و .. که یاد گرفیتم چطور جاذبه رو اندازه گیری کنیم، آزمایش مغناطیس و اندازه گیری گرانش و از این جور مزخرفات که بازم نفهمیدم چه ربطی به مهندسی کامپیوتر داشت !!
تا بالاخره رسیدیم به کارگاه برنامه نویسی که همون استاد بی سوادی که تو کلاس تئوری بود، اونجا هم میومد یه چیزایی تحویل میداد و می رفت ! این اواخر هم اومدن گروه ربوتیک تشکیل بدن بعد دیدن برای داشتن یه گروه کامل باید اون دانشگاه دارای رشته های تحصصی دیگه ای مثل الکترونیک و حداقل مکانیک هم باشه :31: بعد دیدن ندارن بازم اومدن تو همون اتاقا برنامه نویسیشو تمرین میکردن که بازم خود دانشجو ها داشتن با هم سروکله میزدن ..
اگه منظورتون ایناست انشالا هیچ دانشجویی دچار این بلایا و پول دادن های الکی نشه
اینکه میگن پیام پول چقدر درسته؟؟
یعنی به آزاد نمی ارزه؟
کدوم رشته های پیام نور بده،ارزش رفتن نداره؟
لطفا یکی پیام نور های اصفهان رو به ترتیب اولویت بالا بودن سطحش در هر واحد(مرکزی-خوراسگان و....)دسته بندی کنه
ممنون
____
دمت گرم میثم جان حداقل شفاف سازی کردی .نقل قول:
مهم اینه که خود شما توی بطن دانشگاه ازاد بودی .
من همه حرفم با دوست عزیزمون Reman اینه که درسته توی دانشگاه همه این چیزهایی که شما نام بردید وجود داره . مثل تیم رباتیک و کارگاه و غیره .
اما مهم اینه که کدوم یک از اینها عملی میشه .
به قول میثم جان شما کلی پول بابت یک درس عملی می دید اما توی اون دوره فقط اسمش اینه که یک درس عملی گرفتید . و باز به قول میثم نحوه خالی کردن سطل اشغال را بهتون یاد میدن .
این دوستمون Reman همچین میگن کارگاههای مجهز ، تیم های رباتیک که هر کی دانشگاه نرفته باشه فکر میکنه توی کارگاها اموزش ساخت یک ربات را به شما میدن و وقتی فارغ التحصیل شدید میتونید به جای استخدام مستخدم برای خونتون چند تا ربات بسازید تا کارها را براتون انجام بدن.
من خودم دانشگاه ازادی نیستم اما وقتی می بینم همچین پولهایی از بچه ها گرفته میشه واقعا اعصابم بهم می ریزه .
راستش تا حالا پیام زور شنیده بودم که بچه ها به شوخی میگن .نقل قول:
اما پیام پول اولین باره که دارم می شنوم . :31:
این دو تا را اصلا نمیشه مقایسه کرد . استادهای دانشگاه ازاد تقریبا بهتر از دانشگاه پیام نور هستش . البته باز هم بستگی به دانشگاه و شهر داره .
پول ازاد خوب خیلی خیلی بیشتر از پیام نور هستش .
تقریبا این طوری بگم پول شهریه ثابت یک ترم دانشگاه ازاد شاید بیشتر از پول یک ترم دانشگاه پیام نور با انتخاب 17 واحد باشه .
اگه رشته شما ریاضی و فیزیک باشه . رشته هایی مثل IT و مهندسی نرم افزار و علوم کامپیوتر و مهندسی صنایع و حسابداری و مدیریت بازرگانی رشته های خوبی هستند .
بقیه رشته ها مثل ریاضی محض و ریاضی کاربردی و مدیریت دولتی و غیره ... توی دانشگاه دولتی خوندنشون هم مفت نمی ارزه چه برسه به پیام نور .
موفق باشی :)
دقیقا بستگی به دانشگاه و شهر داره مهدی جاننقل قول:
مثلا پیام نور پردیس رو نمی دونم چند نفر اطلاع دارن، 2سال پیش واحد نمونه استان شده بود..رئیسش دارنده مدال طلای المپیاد ریاضی هست و یکی دیگه از اساتید ریاضیش که اگه بگم کف میکنید :
پرو فسور محمد هاشمی موسوی ( کاشف حل فرمول اعداد اول) که بنرش تو دانشگاشون هست و ..
اگه دیده باشید تو اطلاعیه این دانشگاه اومده قراره از این به بعد از نخبگان علمی و همچین کسانی تو هیئت مدیره دانشگاه پیام نور استفاده بشه
قابل توجه دوست عزیزم جناب Reamn که یکی از دوستان ورودی 78 دانشگاه آزادمون که 5 سال پیش فارغ التحصیل شده بود، به محض اینکه دانشجوی کارشناسی ارشد شد به واسطه یک عدد پارتی عضو هیئت مدیره دانشگاه شده بود که صدای همه اعضا در اومده بود که البته اونا هم همشون کارشناسی ارشد داشتن !! هنوزم ایشون عضو هیئت هستن و اگه لازم باشه اسم و آدرسشونم میدم :13:
حالا دعوا نکنین(: