✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
  • 26-07-2013, 10:04
    B.i.r.i.y.a
    هیشکی منو دوس نداره
    :(
    sent from Samsung Glxy S2 using tapatalk 2
  • 26-07-2013, 13:12
    22adel
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمای ارشد

سلام بچه ها من مهندسی الکترونیک خوندم امسال می خواهم امتحان ارشد سراسری بدم اما نمی دانم از چه منابع درسی استفاده کنم بهترو مفیدتراست آیا پکیج مدرسان شریف رو بگیرم بهتره یا نه منبع بهتر دیگه ای وجود دارن ؟:n13:
  • 28-07-2013, 12:27
    pcgamer
    برای رشته زبان انگلیسی ارزش داره ارشد ازاد اگه قبول شدم برم ؟؟؟
  • 28-07-2013, 15:58
    22adel
    اره ازنظر من ارزش داره چون همه رشته های دانشگاهی زبان دارن احتمال این که بهت درس بدن زیاده تازه تو اموزشگاه هم می تونی تدریس کنی از نظر من بهترین رشته است ادامه تحصیل این رشته ضر نمی کنی:n26:
  • 28-07-2013, 15:59
    kvhsade
    زمان اعلام نتایج و ظرفیت آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال92 مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور جزییات و زمان اعلام نتایج نهایی آزمون‌های تحصیلات تکمیلی برگزار شده در سال 92 را تشریح کرد.
    دکتر حسین توکلی با اشاره به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 در روزهای 18 تا 20 بهمن 91 در 139 کد رشته امتحانی، گفت: فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی در هفته اول شهریور ماه 92 از طریق سایت سازمان سنجش بر روی سایت سازمان قرار می‌گیرد.
    منبع ارشد آنلاین
  • 28-07-2013, 19:35
    syeedalireza
    سلام دوستان عزیز

کسی که دانشجوی کارشناسی هست میتونه کنکور ارشد شرکت کنه؟؟؟ (به صورت آزمایشی) چون تا 2 سال دیگر فارغ تحصیل میشم
  • 29-07-2013, 15:19
    B.i.r.i.y.a
    نقل قول:

سلام. دوستان من لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم. اما میخوام امسال تو کنکور ارشد روانشناسی شرکت کنم! کلا درمورد گرایش هاش و منابعی که باید برای ارشد بخونم اطلاعات زیادی ندارم. جایی بهتر از اینجا تو انجمن برای بدست اوردن اطلاعات مورد نیازم پیدا نکردم.
    بهرحال لطفا منابع کنکور ارشد گرایش های مختلف رشته ی روانشناسی رو هم قرار بدید.
    با سپاس

پس چرا هیچکس جواب منو نمیده؟
    :(

sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
  • 29-07-2013, 15:30
    office2007
    حجم منابع تو مکانیک خیلی بالاس.
    هرکس هم یک مرجعی رو توصیه میکنه.

ولی من به کمک تالار زیر توسنتم تو ارشد مکانیک موفق بشم، به نظرم بهترین منابع و زبده ترین مشاورهارو داره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 05-08-2013, 02:17
    manya-atashin
    راهنمايي در مورد كارشناسي ارشد
    سلام دوستان وقت بخير

براي كارشناسي ارشد
    رشته مديريت دولتي

ميخواستم بدونم بهترين بسته آموزشي ( تست و ... ) چي هست ؟

كدوم انتشارات ؟

با تشكر
  • 06-08-2013, 20:41
    pcgamer
    نقل قول:

سلام دوستان عزیز

کسی که دانشجوی کارشناسی هست میتونه کنکور ارشد شرکت کنه؟؟؟ (به صورت آزمایشی) چون تا 2 سال دیگر فارغ تحصیل میشم

اره عزیز چرا نشه .هم ازاد می شه هم دولتی .فقط دولتی رو حواست باشه مجاز شدی فورم دانشگاه پر نکنی همین . بچه ها نتیجه ازاد ارشد نیومد ؟؟؟
  • 09-08-2013, 02:24
    hasan.1370
    آره میتونی شرکت کنی
  • 10-08-2013, 09:04
    pcgamer
    نقل قول:
    اینو که منم بشون گفتم ! :n29:
  • 11-08-2013, 16:32
    B.i.r.i.y.a
    نقل قول:

سلام. دوستان من لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم. اما میخوام امسال تو کنکور ارشد روانشناسی شرکت کنم! کلا درمورد گرایش هاش و منابعی که باید برای ارشد بخونم اطلاعات زیادی ندارم. جایی بهتر از اینجا تو انجمن برای بدست اوردن اطلاعات مورد نیازم پیدا نکردم.
    با سپاس

کسی نیست منو راهنمایی کنه؟!
    :-(

• 15-08-2013, 11:49
    Gita
    من یک ترم کارشناسی ارشد شبانه درس خوندم و یک ترم هم مرخصی گرفتم، آیا میتونم به دانشگاه پیام نور(که سطحش نسبت به دانشگاه خودم پایینتره) انتقالی بگیرم؟
  • 15-08-2013, 12:09
    manya-atashin
    سوال منم مونده ؟؟؟؟؟؟
  • 15-08-2013, 12:47
    farshidshd
    نقل قول:

سلام دوستان عزیز

سلام
    بله می تونه شرکت کنه ولی اگه روزانه قبول بشید و نرید از کنکور بعدی محروم میشید

نقل قول:

من یک ترم کارشناسی ارشد شبانه درس خوندم و یک ترم هم مرخصی گرفتم، آیا میتونم به دانشگاه پیام نور(که سطحش نسبت به دانشگاه خودم پایینتره) انتقالی بگیرم؟

سلام
    خیر ممکن نیست

نقل قول:

سلام دوستان وقت بخير

براي كارشناسي ارشد
    رشته مديريت دولتي

ميخواستم بدونم بهترين بسته آموزشي ( تست و ... ) چي هست ؟

كدوم انتشارات ؟

با تشكر

سلام
    به لینک زیر مراجعه کنید :
      محتوای مخفی: لینک 
    کد:

http://www.modir.ir/arshad/info403.aspx
  • 15-08-2013, 13:20
    manya-atashin
    فرشيد اونو خيلي وقت پيش ديدم
    ميخوام از اين بسته ها بخرم !

بنظرت بخرم ؟ يا نه كتابا رو تهيه كنم

واسه تست و اينا !
  • 16-08-2013, 11:14
    farshidshd
    نقل قول:

فرشيد اونو خيلي وقت پيش ديدم
    ميخوام از اين بسته ها بخرم !

بنظرت بخرم ؟ يا نه كتابا رو تهيه كنم

واسه تست و اينا !

خریدشون به نظر خودت بستگی داره ولی به نظر من کتابا مهم تر هستن
    البته اون بسته ها هم کمک خوبی هستن
  • 17-08-2013, 05:22
    B.i.r.i.y.a
    نقل قول:

با سپاس

؟

• 18-08-2013, 22:05
    Mahdi/s
    ســلام...
    آقا فرشید توی پست 1391 لینک دروس مدیریت رو دادید..اگه برای رشته عمران هم دارید ..ممنون میشم../:n16:
  • 19-08-2013, 17:34
    JUSTIN11
    سلام

سوالات ارشد دانشگاه آزاد امسال در هر گرایش مثل دولتی دسته بندی شده بود؟؟؟؟ A B C D داشت؟؟

[SPOILER] شیطون گولم زد چندتا سوال از جفتیم گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
  • 20-08-2013, 15:30
    Mahdi/s
    نقل قول:

سلام

سوالات ارشد دانشگاه آزاد امسال در هر گرایش مثل دولتی دسته بندی شده بود؟؟؟؟ A B C D داشت؟؟

[SPOILER] شیطون گولم زد چندتا سوال از جفتیم گرفتم:n02::n27:[/SPOILER]

اگه درست زده باشه بغل دستیت که نوش جونت..کنکور آزاد همه چیش یکی بود:n02:. چیدمان سوالا....دفترچه ها....
  • 21-08-2013, 12:59
    farshidshd
    نقل قول:

ســلام...
    آقا فرشید توی پست 1391 لینک دروس مدیریت رو دادید..اگه برای رشته عمران هم دارید ..ممنون میشم../:n16:

سلام
    برای کارشناسی یا ارشد؟

محتوای مخفی: منابع کارشناسی ارشد رشته عمران 

کد:

http://www.modaresanesharif.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=455&Itemid=93
  • 22-08-2013, 20:26
    hosein_a
    سلام
    در کارشناسی ارشد دولتی امکانه انتقالی هست؟
    اگه مثلا متاهل باشی یا معدلت بالا باشه!
    باتشکر
  • 24-08-2013, 02:45
    pcgamer
    بچه ها نتیجه کنکور ارشد دانشگاه ازاد اعلام نشده هنوز؟ قرار بود تو این ماه اعلام شه؟
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 35 از 72 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر