نکنه من مردم!!! نکنه وجود خرجی ندارم!!!!!:18: چرا هیچ کس جواب من و نمیده؟!:42:نقل قول:
Printable View
نکنه من مردم!!! نکنه وجود خرجی ندارم!!!!!:18: چرا هیچ کس جواب من و نمیده؟!:42:نقل قول:
واقعاً من چرا نمیتونم انلاین بازی کنم؟!
موقع کانکت شدن ارور میده.
چند تا لینک خوب برای دانلود هواپیما هم بیدن (747-A380-737-777)
بنده بيشتر اوقات سرور رو ميسازم. امشب هم بنده در خدمت هستم.نقل قول:
از شيراز به رشت هست.:20:
من الان مي خوام پرواز كنم كسي پايه هست؟
سلام دوستان خوبیین چند روز نبودیم چه خبره اینجا:31:
اقا رو منم حساب کنید ولی با چه هواپیما یی میایید اگه هواپیمای سبک باشه انشااله دمدمای صبح میرسیم رشت :19:
برای تعین مسیر هم از direct GPS استفاده میکنی
راجب فاصله تامقصد هم اگه شد با تصویر توضیح میدم الان خیلی خسته ام
به اقا پویان هم خوشامد میگم جاش این چند وقته خالی بود
از اقا بهرام و ابی هم خبری نیست
خیلی خوابم میاد خسته ام وگرنه میامدم :19:نقل قول:
3 روزه درست حسابی نخوابیدم
مثل این که مسافرت به همه خوش گذشته این چند روز. :دی
درسته؟
دوستان احتمالا مثل من مسافرت بودن...
روز یک شنبه من رفتم فرودگاه رشت. با این که کوچیک بود خیلی برام جالب بود. چون تا حالا هر چی فرودگاه دیده بودم بزرگ و عظیم بود. دقیقا جلوی گیت خروج یه فوکر 100 پارک کرده بود و آماده مسافر گیری شده بود. هوای نیمه ابری و سرسربزی اطراف فرودگاه و چمن های اطراف باند و وسط بودن هواپیما اونم به صورت مایل خیلی برام قشنگ شده بود. دوست داشتم می رفتم و کاکپیت خلبان رو می دیدم... :دی.
هی ... هی...
جاتون خالی بود.
لطف میکنی شما.نقل قول:
بنده بيشتر اوقات سرور رو ميسازم. امشب هم بنده در خدمت هستم.
پس امشب ساعت 10 میبینمتون.
پرواز خوبی میشه.
هواپیمای سبک ور ندارین که عمری طول میکشه برسیم رشت!
من که 757-pmdg 747 -captain sim 707-777-superjet100-787
رو دانلود کردم موندم با کدومشون بیام؟!!
راستی یه مشکل بزرگ،757 ای که من به اسم captain sim دانلود کردم نه پنل سه بعدی داره نه دو بعدی!! چکار کنم؟هرچی گشتم پیدا نکردم. راستی نکسچر ارم ایر هم داره.اگه دیدین بی زحمت بهم بدین.
727 هم قبلا دانبود کرده بودم اما اصلا نتونستم از سیستم اتو پیلوتش سر در بیارم.پس اون تعطیل.
737 pmdg هم بزودی دانلود میکنم.
ممنونم،امیدوارم امشب بتونی بیای.نقل قول:
به اقا پویان هم خوشامد میگم جاش این چند وقته خالی بود
یه خواهش دیگه هم دارم،دوستان نام کاربری خودشون در گیم اسپای رو اعلام کنن تا من بتونم بشناسمشون،پنجره چتتون رو هم لطفا باز کنید،من نمیتونم ارتباط صوتی باهاتون داشته باشم.
موفق باشید.
اوه اوه الان یادم اومد؛از بهرام چوبینه خبر ندارید؟من خیلی وقته ندیدمش،آف هم میزنم جواب نمیده،سالمه؟خدای نکرده مشکلی که براش پیش نیومده؟
بای
مشکل این gamespy با adsl حل نشد؟امشب ساعت 10 اگه خواستین بیاین اسم گروه رو چی میزارین؟منم بیام؟
هواپیمایی که دانلود کردین ورژن demo بودهنقل قول:
ای داد راست میگی!نقل قول:
یه گند دیگه هم زدم،707 به اسم X دانلود کردم اما مال 2004 بود،کسی بلده تبدیل کنه اینو؟؟
شما هم بیا؛همه میتونن بیان،اسم گروه هم iran simulation هستش.
حالا کسی میتونه پنل 757 برام جور کنه؟حال ندارم دوباره دانلود کنم...
پنل خالیشو پیدا نکردم
ببین اینا به کارت میخورن؟
کد:http://www.compilots.com/downloads/details.php?image_id=517
کد:http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=ns_getit&cid=77&lid=2363&type=url#get
کد:http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=ns_getit&cid=77&lid=2275&type=url#get
کد:http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=ns_getit&cid=77&lid=2251&type=url#get
کد:http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=ns_getit&cid=77&lid=2200&type=url#get
کد:http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=ns_getit&cid=77&lid=2088&type=url#get
کد:http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=ns_getit&cid=77&lid=2062&type=url#get
کد:http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=ns_getit&cid=77&lid=1626&type=url#get
کد:http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=ns_getit&cid=77&lid=1603&type=url#get
هنوز هم مشکل sign in کردنfsxبا adsl رو دارم ):کد:http://www.planesimulation.com/fsdownloads4/FS4a1x73.htm
راستی تو این لیست طولانی iran simulation رو چه جوری پیدا کنم؟از OISS حرکت میکنید به رشت دیگه مگه نه؟میشه یکی خلبان یک هواپیما باشه و یکی دیگه کمک خلبان همون هواپیما؟چه جوری؟
بچه ها خوش بگزره خيلي :rolleye: دوست داشتم بيام ولي حيف:45:
موفق باشيد...
الان که هیشکی نیست!مگه از قسمت lobby نباید free flight رو زد؟
پس چی شد؟سرور ساخته شد؟من که هرچی گشتم توی لیست پیداش نکردم.
چون سرور ساخته نشد من یکی تو فری فلایت ساختم،زود بیاید
اسم و پسورد همون قبلیه هست
سلام به همه.
شرمنده دير شد. سعي كردم به قدر كافي شبيه باشه اما هنوز چند مورد جا مونده. ضمن اينكه وقتي كاملا سقيد ميشد جالب نميشد. بازم اگر مشكلي هست بفرمائيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين :
و اين هم ivap xکد:http://www.iransimulation.ir/1388/07/04/ريپينت CLS Air Bus A300 ايران اير.html
ببينم ......ا تنها تشريف ميبريد پرواز ؟؟؟؟؟؟؟:19:کد:http://www.iransimulation.ir/1388/07/04/Ivao%20%D9%88%20%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%20online.html
پاينده باشيد
کی میتونه این برنامه رو پیدا کنه ؟کد:http://www.airnavsystems.com/FS/shots.html
بابک جان ممنون
بهرام جان گفتم که بیا.
آقای دقت شما یک بار با فیل تر شکن وارد بشید امتحان کنید ببینید کار می کنه یا نه. ضرر که نداره. نرم افزار فیل تر شکن که دارید انشاءا...؟نقل قول:
هنوز هم مشکل sign in کردنfsxبا adsl رو دارم
چون می فرمایید که با ADSL نمی تونید وصل شید عرض کردم. در ضمن اسم شرکتی که ازش اشتراک گرفتید چیه؟
چه جوری میشه رزولیشن دیسپلی این بازی رو کم کرد؟چون مانیترم سوخته حالا دارم از یک نوع قدیمی600*960استفاده میکنم میخواستم راهنماییم کنی؟
بله. . . .فیلتر شکن هم داریم. . .اما کار نکرد.در ضمن وقتی میزنم تو sign in اصلا چیزی send یا recive نمیشهنقل قول:
از شرکت امین نت هم اشتراک گرفتم
امشب ساعت 10 کسی میاد پرواز؟من حاضرم سرور بسازم.
خوب،اولا من خلاصه پرواز دیشب رو بگم.
اول من سرور ساختم،ولی نمیدونم چرا صدا نداشت؛بعد حسام سرور شد،من و حسام آنلاین شدیم و دنی هم اومد،من سریع بلند شدم ولی دیدم بچه ها موندن،برگشتم فرود اومدم و بعد از هماهنگی،اول دنی،بعد حسام و در آخر من به آسمان رفتیم،هواپیمای من سوخوی سوپر جت 100 بود،دنی هم مثل همیشه با 737 و حسام هم که من اصلا ندیدمش!!! نمیدونم هواپیماش چی بود چون بعد از بلند شدن دیگه ندیدمش!حتی وقتی در رشت فرود اومدیم!!!
اینم عکس ها:(با پینت گرفتم کچل شدم!)
دنی در حال تیک آف و من در کنار باند:
من و دنی رو هوا:
من تنهایی رو هوا:(البته دنی اون گوشه معلومه)
من و دنی در رشت:
من در پارکینگ رشت:(حسام هم کنارم بود اما من نمی دیدمش)
راستی حسام دیروز گفت کجا رفته؟؟ من عجله داشتم نفهمیدم چی میگه!!
سلام.
دوستان عزیز از راهنمایی ها و آموزشهاتون در مورد ILS Landing خیلی ممنونم. اما کسی می دونه چطور می شه از طریق GPS هواپیما تنظیم کرد؟ من یک کم بلدم. می خوام آموزشش رو بذارم. اما قبلش می خوام بدونم کسی بیشتر از من بلده که توضیحاتش کامل باشه یا نه بیشتر دوستان از همون روش کپی کردن فرکانس استفاده می کنن و مثل من اطلاعاتشون کمه؟
این یه نکته.
نکته بعدی این که پدر من دیروز با یکی از مسئولین سازمان هواپیمایی کشوری که خیلی هم با سابقه و ماهر هم هست در مورد آموزشگاه های هوانوردی و خلبانی و غیره و ذلک صحبت کرد... در مورد آموزش خلبانی سوال کرد که ایشون گفت به هیچ عنوان این کار رو نکنید... می گفت آموزشگاه ها برای سود خودشون تبلیغات می کنن بدون این که ظرفیت خلبان ها رو در نظر بگیرن. می گفت فقط حدود 20 الی 25 نفر از دوستان قدیمی من درخواست می کنن تا برای فرزندانشون که تازه دوره گذروندن و حدود 40 50 میلیون تومن براشون خرج کردن کاری انجام بده... اما کاری از دستش بر نمیاد.
در مورد بورسیه هم گفت تعداد بورسیه خیلی خیلی کم و شرایط بسیار سخت و البته + اندکی بند پ که قبلا راجع به ش صحبت کرده بودیم لازمه. ضمن این که گفت این که خلبان های ما که تازه آموزش دیدن رو بعضی کشور ها استخدام می کنن و از ایران خارج می شن دروغ هست... چنین چیزی واقعیت نداره...
در مورد سقوط هواپیما ها هم گفت که 2 علت داره. علت اول این که برای شرکت های هواپیمایی (چه داخلی و چه خارجی) هزینه ها خیلی زیاد و سود حاصل کمه... پس مجبورن کمتر برای نگهداری و رسیدن به هواپیماهای خودشون هزینه کنن. در صورتی که قبلا این طور نبوده. کلا وضع شرکت های هواپیمایی خرابه...
علت دوم اینه که خلبان هایی که الان آموزش می بینن مثل قبلا آموزش های کافی رو نمی بینن و به اندازه کافی مهارت کسب نمی کنن. یکی از علل سقوط هواپیما ها همینه.
البته علل دیگه ای هم ممکنه باشه مثل سانحه هواپیمای روسی که در مشهد اتفاق افتاد. ولی بیشتر این عوامل موثرن.
من با شنیدن این اخبار خیلی ناراحت شدم . این که باید کلی هزینه کنی و آخرشم ول بگردی و این که بورسیه شرایط سختی داره و این که استخدام هواپیمایی کشوری دشواره کمی از امید آدم کم می کنه . ولی به هر حال نمی شه نا امید بود. اما من به شخصه دیگه به آموزشگاههای هوانوردی اعتقادی ندارم. هم گرونه هم فایده ای نداره... آخرش بی کار باشیم که چی؟
از این که مطالب بالا طولانی شد عذر می خوام. از این که توجه کردید ممنونم.
موفق باشید.
سلامدر مورد GPS باید بگم که در انتخواب مسیر چه VOR چه GPS مسیر قرمز رنگ مارو تا وسط باند مقصد راهنمایی میکنه.
برای تنظیم GPS مثلا در هواپیمای 747 باید کلید NAV Hold Switch یا همان NAV در حالت روشن قرار بگیرد و پیچ یا عقربه ی NAV/GPS Mode Switch به سمت GPS چرخانده شود.
در این صورت وقتی در حالت پرواز هستید هواپیما به صورت خودکار خط قرمز رنگ به نشانه ی خط بین مبدا و مقصد را دنبال میکند.
در هواپیمای 737 هم باید سویچ یا کلید NAV/GPS Mode Switch به پایین زده شود تا در حالت GPS قرار بگیرد و بعد از آن دکمه ی NAV Hold Switch یا همان VOR LOC در حالت روشن قرار گیرد تا هواپیما خودکار مسیر را در حین پرواز دنبال کند. اما باز هم تکرار میکنم در انتخواب مسیر چه VOR چه GPS مسیر قرمز رنگ مارو تا وسط باند مقصد راهنمایی میکنه نه در راستا یا سر باند یا اول آن. که این هم یک راه حل جالب داره اما نه استاندارده نه لذت بخش...در قسمت Flight Planner با انتخواب مبدا و مقصد و تنظیم IFR یا VFR یا بخشهای دیگه با زدن دکمه ی Find Route خط قرمز رنگی بین این دو مسیر نمایان میشه که در قسمت EDIT این خط رو میشه با کلیک بر روی آن و کشیدن به سمت دیگر ویرایش کرد و مسیر رو دقیقا تا سر باند مقصد Edit کرد.
حتی میشه طوری تنظیم کرد که با دادن یک پیچ ملایم در خط هواپیما یک دور دور باند هم بزنه و از سمت دیگر باند لندینگ کنید. اگر در ویرایش این خط دقت کرده باشید خواهید دید که دقیقا در وسط باند فرود خواهید آمد.امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره برای بیشتر کردن مسافران و اعتبار در FSPassenger !!!!!!:27:اما جدا هیچ لذتی نداره این کار...:13: آخ که اگه برق هواپیما مشکل پیدا کنه قیافه ی خلبانی که از GPS استفاده میکنه چقدر دیدنی میشه...:18:
ممنون. توضیحاتتون خوب بود. اما ای کاش با تصویر توضیح می دادین.
من بیشتر می خواستم نحوه استفاده از GPS و انتخاب فرکانس ILS رو از طریق GPS یاد بدم. البته تصویری . چون خیلی توضیحش مشکل می شه اگه بخوایم توضیح مکتوب بدیم.
بازم از توضیحتون ممنون.
خلبان هيچ رنگي نميشه :31: يه پيت حلبي دستش ميگيره ميره سر APU !!!! البته همونطور كه فرموديد GPS هيچ لذتي نداره .نقل قول:
نه دیگه با پیت حلبی به کلاس خلبان ها نمی خوره. باید با قابلمه دسته دار بره سر APU. :دی
کلا خلبانی لذتش به تیک آف و لندینگه... بقیش که با آتو پایلوته...
نقل قول:
درسته البته بيشتر لندينگ ولي فقط همين نيست كه"" تا حالا تو هواي طوفاني با اضافه بار اون هم با 747 پرواز كردي؟ اون موقع ببين چه حالي ميده "نفست بند مياد...:31:
اين كتابي كه نوين پندار ترجمه كرده بود رو ديگه تموم كردم خيلي خيلي خوب بود...
خوب البته معلومه. همینطوریش هم اگه یه هواپیمای واقعی بدن دستمون عمرا اگه بتونیم فقط تیک آف کنیم. فکر کنم اینقدر استرس زیاد هست که لازم باشه آدم حین تیک آف یه سر دستشویی هم بره و از مسافرا التماس دعا داشته باشه.
حالا اگه شرایط بد جوی و بار سنگین رو هم بهش اضافه کنیم خوب مشخصه . یه ذره زمان دستشویی بیشتر میشه...
یکی از دوستان می گفت علت این که اکثر خلبان های با تجربه موهای سفید رنگی دارن به خاطر استرس و فشار حاصل از خلبانی هست.
خوب ساعت چند؟نقل قول:
نام سرور: IRAN.SIMULATION
رمز عبور: 12345
سلام
با پوزش فراوان از دوستان خوبم یه خواهشی داشتم.
اگه خوب دقت کرده باشیم اخیرا این تاپیک به یک پاتوق برای قرار گذاشتن در پروازهای Online تبدیل شده.
نمیگم نیست اما دیگه اونچنان کسی دنبال یادگیری یا آموزش مفید نیست...
اصلا بهتر نبود یک تاپیک جداگانه مخصوص پرواز Online و قرار گذاشتن و آموزش پرواز Online و عکسهای دوستان از پروازهای دسته جمعی شان درست بشه؟؟؟
این تاپیک هم روند گذشتش رو دنبال کنه؟؟؟
مثلا خود من در چند پست قبلی یک سوال تخصصی از دوستان پرسیدم اما متاسفانه در میان بحث سر اینکه امشب ساعت چند پروازه گم شد!!!
بازم پوزش میخوام. :11:
با تشکر...
آخه متاسفانه یا کسی اونقدر بلد نیست که بتونه به دیگران آموزش بده یا اینقدر سرش شلوغه که نمیشه.
تاپیک دیگه هم بزنین قفل میکنن،مطمئنم،میگن همونجا ادامه بدین(متاسفانه)
اگه نمی خواین سوالتون گم بشه میتونید سوالتون رو در ایران سیمولیشن بپرسید که بهرام خان زیاد هم سر میزنه اطلاعاتشم خیلی بالاست.آقای ایزی هم که فکر کنم سرشون شلوغه اصلا سر نمیزنن.
منم اینقدر سوال پرسیدم که کسی اصلا ندیدتش!
یا مثلا من از این دستگاهه چیه اسمش؟ fms?fsc? سر در نمیارم،ولی راهی هم برای یاد گرفتنش ندارم!
تا وقتی که نتونیم یه پرواز کامل با بویینگ 747 ساخت pmdg انجام بدیم با realism روی hard ،اوضاع همینجوری میمونه(البته شاید شماها بتونید این کارو بکنید.
به نظر من اگه می خواید پیشرفت کنید در این زمینه برید به سایت های خارجی.
موفق باشید
شما درست می گید . اما نباید به هرحال فراموش کرد که پرواز آنلاین جزئی از فرایند یادگیری این نرم افزاره. شما توی نرم افزار به صورت آفلاین مجبورید تک و تنها به پرواز بپردازید و ممکنه رئالیسم بازیتون پایین باشه. پس نمی تونید خودتون رو محک بزنید و اشکالات کار خودتون رو محاسبه کنید.
پرواز کردن یه کار لذت بخشیه به خصوص گروهی پرواز کردن. پس یادگیری به همراه لذت خیلی بهتر می شه.
اینقدر باید تمرین کرد تا اشکالات کارمون برطرف بشه.
درسته که تاپیک محل پرسش سوالات و بررسی اطلاعات هست اما پرواز آنلاین هم جزئی از این نرم افزاره...
بازم از تذکر بجاتون ممنونم. امیدوارم قانع کننده باشه.
در ضمن این نام سرور و رمز عبور امضای من هست. برای این که اگر کسی به این تاپیک سر زد بدونه که اینجا پرواز آنلاین داره. در ضمن بقیه اطلاعات رو هم خواستم در امضام اضافه کنم که نمی شد . می گفت بیشتر از 8 خط (عکس هم جزئی از خطوط به حساب میاد) نمی شه امضا طراحی کرد.
با تشکر.
برای اینکه بتونید اطلاعات دیگه هم به امضاتون اضافه کنید باید عکس امضاتون رو توی کامپیوترتون سیو و رینیم کنید و دوباره آپلود کنید تا خط هاش کم بشه.
من اگه بخوام توی سیمولاتور از روی ناو پرواز کنم(آئرو چی چی شن دارم)باید برای فرودگاه مبدا چی انتخاب کنم؟
امشب ساعت ده کسی پایه هست بریم پرواز؟کوتاه باشه بهتره.
ممنون
100% فرمایش شما صحیح استبه همین علت هم قبل از این هیچ صحبتی در این زمینه نبود چون روال آموزشی رو داشت طی میکرد. مثل آموزش vatsim یا ivao یا غیره. این روند کاملا صحیح است و جای هیچ گله ای نداره به جز یک مورد که اگه به خط آخر عرض بنده دقت کنید معلوم میشه. بعضی وقتها واقعا دعوا سر اینه که چرا نیومدید؟ سرور دسته کیه؟ یا دعوا سر هواپیما یا ساعت قراره !!!اصلا این موضوع به من ربطی نداره و نمی خوام دخالت بی جا کنم. اما به عنوان یک دوست میگم که این تاپیک محل آموزشه یا .......؟؟؟جدا من هیچ سایت یا وبلاگ یا تاپیکی رو در مورد آموزش و مطالب مفید FSX در حد این تاپیک ندیدم. به خاطر همین هم حدود 3 4 ماه پیش برای یادگیری FSX تاپیک برنامه نویسی رو بیخیال شدم و به جمع شما ملحق شدم. اما به قول دوستمون پویان جان اگه اشتباه نکنم مثل اینکه باید کم کم بریم به سمت سایت های خارجی...
نمی خوام فضولی کنم اما این تاپیک مربوط به همه چیز شبیه ساز میشه،چه آموزش چه ...نقل قول:
اما به عنوان یک دوست میگم که این تاپیک محل آموزشه یا .......؟؟؟
مشکل اینجاست که ما هماهنگی درست و حسابی نداریم،اگه داشتیم این شلوغی ها به وجود نمیومد،اینقدر بعضی وقت ها رمزی صحبت میشه که آدم آخرش نمیفهمه پرواز 4 بعد از ظهر هست یا 10 شب یا 11 شب یا 4 صبح!!!
حالا من می خوام سعی کنم رفع ابهام کنم،یه جوری پست میدم که کامل باشه:
امشب من می خوام یه سرور بسازم.
هواپیمای من بویینگ 707 هست.
ساعت پرواز 10 امشب هست،یعنی حدود 10 دقیقه دیگه.
سرعت همه اعضا باید 300 ناتیکال مایل و ارتفاع ده هزار پا باشه.و همه باید قبل از پرواز اتو پایلوتشون رو تنظیم کنن روی این مورد.
مسیر پرواز از شاهرود (shahroud) به خمینی (imam khomaini) هست.
ارتفاع فرودگاه مبدا 4300 پا از سطح دریا و فرودگاه مقصد 3300 پا هست.
امیدوارم بیاید.
همچنین امیدوارم ابهامی در پستم نباشه.
من دارم میرم سرور رو بسازم.
اسم:
نام سرور: IRAN.SIMULATION
رمز عبور: 12345
به فرمایش دوست عزیز ... اسمتون یادم نیست...اسم و پسورد تغیر کرد.
سرور ساخته شد!
بله فرمایش شما درسته. من هم برای تموم کردن همین دعواها توی امضای خودم نوشتم که اسم سرور چیه و رمز عبور چیه و خواستم بقیه اطلاعات رو ثبت کنم که خوب نشد. دوستمون راهنمایی کردن وقت کردم از راهنماییشون استفاده می کنم.
حالا بماند.
GTA جان بهتر نبود اطلاعات سرورت رو مثل امضای من می زدی؟ البته ببخشید ها چون قبلا این اطلاعات روال همیشگی بوده می گم. در ضمن این ناهنماهنگی ها به علت مشغله و ساعت کار و غیره هست. خیلی ها نمی رسن.
البته من الان دنبال یه موضوعی توی اینترنت می گردم. اگه رسیدم بهتون ملحق می شم.
خوشحال می شم ببینمتون....
نقل قول:
1 شما با وارد كردن كد DME ميتونيد فاصله رو بر حسب ناتيكال مايل ببينيد.با GPS هم اون بالا سمت راست يك عدد هست كه همين رو نشون ميده.و اين عدد فقط فاصله شما رو تا ايستگاه نشون ميده.
2 براي تصوير كردن آنكه چه زمان شروع به كم كردن ارتفاع در حال پرواز مستقيم كنيد نياز داريد مكان و ارتفاع موقعيتي را كه در هنگام طي مسير از آن ميگذريد بدانيد. براي يك پروازVFR ممكن است بخواهند در ارتفاع طرح ترافيك هوايي (1500 پا از سطح زمين) هنگام ورود به آن باشيد . خطوط هوايي اغلب از يك روش مسير پرواز استاندارد (STAR پيروي ميكنند. اين روش ارتفاع و سرعت هاي مشخص و از پيش تعيين شده اي را در طول يك مسير پروازي براي تقرب به شما ديكته ميكند .به عنوان مثال: يك STAR ممكن است از ما بخواهد كه در حين نزول دقيقا نقطه 30 DME را از ABC VOR در ارتفاع 10 هزار پايي و با سرعت 250نات قطع كنيد.
براي تعيين نقطه شروع نزول هنگامي كه از قانون 3 به 1 استفاده ميكنيم"ارتفاع نقطه هدف را از نقطه كنوني كم كرده واين عدد رو در 3 ضرب كنيد. اين عدد مسافت بر حسب مايل را نسبت به نقطه هدف براي شروع نزولمان بيان ميكند. براي مثال:
اگر ما در ارتفاع 8500 پايي پرولز كنيم و بخواهيم به ارتفاع 1500 پايي در فرئدگاه باشيم. به اين روش محل شروع نزول را محاسبه ميكنيم : فاصله بر حسب ناتيكال مايل از فرودگاه : (8500-1500)*3=21000 بعد سه صفر آخر رو برميداريم كه حاصل21...
حالا راه ساده تر " اگر ميزان ارتفاعي را كه در حين نزول از دست خواهيد داد بدانيد آن را در 3 ضرب كنيد تا فاصله خود را از نقطه تعيين شده بدست آوريد.
اگر در ارتفاع 28000پايي در حال پرواز مستقيم باشيم و بخواهيم در ارتفاع 10000 پايي در فاصله 30مايلي VOR برسيم خواهيم داشت: ارتفاع كم شده در حين نزول بر حسب هزار پا = ارتفاع مقصد بر حسب هزار پا - ارتفاع شروع بر حسب هزار پا . يعني 28-10=18 و مسافت تا نقطه مقصد بر حسب ناتيكل مايل : 18*3=54 نكته جالبي كه در اين مثال وجود دارد آن است كه ما نياز داريم تا نزولمان را از 54 ناتيكال مايلي براي رسيدن به نقطه مقصد (ABC VOR از DME) شروع كنيم. اي بدان معني است كه ما بايد 30 ناتيكال مايل را با 54 ناتيكال مايل جم كنيم كه 84 ناتيكال مايل را از ABC VOR خواهد شد. بنا بر اين از 84 ناتيكل مايلي ABC VOR بايد نزولمان را شروع كنيم.
اما چگونه قيل از آنكه نزول كرده باشيم ميتوانيم سرعت زميني خود را بدانيم؟
سرعت اوليه نزول ما از ارتفاع اوليه حدود 0.74 ماخ (يا سرعت زميني 400 نات) خواهد بود بنابرين ميتوان 400 نات را بعنوان سرعت اوليه زميني خود در حين نزول در نظر بگيريم و نرخ نزول را از ضرب 400در 6 كه برابر 2400 پا در دقيقه است محاسبه كنيد. بنابرين در مثال بالا ما از 84 ناتيكال مايلي نسبت ABC VOR با نرخ نزول 2400 پا در دقيقه نزول ميكنيم.
اگر غلط املائي داشت لطفا منو ببخشيد.
البته من فقط زحمت تايپ رو كشيدم "مطلب رو از خودم ننوشتم.
ادامه دارد...
ممنون از مطلب خوبتون
من هنوز منتظرما،اگه حال نمیکنید بیاید که هیچی،اگر مشکلی داره بگید.
ممنون
به دلایلی من باید از پشت کامپیوتر برم،سرور رو باز میزارم حال کنید.
دنی جان دستت درد نکنه. فقط اگه ممکنه تصویر هم بذار تا بهتر یاد بگیریم. مثلا عددی که روی GPS معلوم هست رو نشون بده.
ممنونم.
یکی نیست که این جا جواب منو بده.صفحه 133 نوشتم سوالم.