بفرما دوست عزیز :
کد:http://s2.picofile.com/file/7147282468/fani90.zip.html
Printable View
بفرما دوست عزیز :
کد:http://s2.picofile.com/file/7147282468/fani90.zip.html
دوستان سلام.
یکی از دوستام امسال تو کنکور فنی قبول شده دانشگاه بابل و روزانه. رفته دیده جای جالبی نیست خوابگاه هم نداره خلاصه بدبختیش زیاده.
اگه نره ثبت نام، سال دیگه نمی تونه تو آزمون شرکت کنه؟
سلامنقل قول:
، یک یا دو سال محروم میشه و نمیتونه شرکت کنه
این مورد برای غیر انتفاعی هم صحت داره ؟نقل قول:
یعنی اگه غیرانتفاعی قبول شی و نری تا دو سال نمی تونی شرکت کنی؟
این قانون فقط برای روزانه هست.نقل قول:
شما اهل کجایی!؟رشتتون چیه!اینا رو بگو شاید دقیق تر راهنمایی کردم.نقل قول:
وارد میشی چندتا ساختمان میبنی نا منظم و ناهمگون!نگهبانی داره به هیچ چیزی گیر نمیده!اگه ساخت و تولید هستی جای خوبیه اگه کامپیوتر هستی هم خوب هست ولی انتظاری نداشته باش که...!آره از این انتظارات نداشته باش هنرستان کبیر هست استادای برق و الکترونیک در حد المپیک میان محله ای!داره که هیچ بارشون نیست اصلا فضای رقابتی احساس نمی کنی به همین خاطر معدل 14 سرنوشت همه ورودی هاست البته فرق هست بین کسی که می داند و نمی داند!خوب بخون آینده روشنی داری وگرنه متنفر می شی بهترین اموزشکده ایران هست شک نکن خودت منابع رو مطالعه کن به جزوه استاد اکتفا نکن.امید رمز موفقیت شماست در اموزشکده فنی شماره 1 تبریز:31::11:
سلام بچه ها
من ورودي معماري ناپيوسته 88 هستم
حالا تو اين واحد گير كردم انتخاب كنم يا نه بعضي ها ميگن اختياري بعضي ها ميگن اجباري
من انتخاب نكردم مشكل ساز نميشه با اينكه ترم اخرم
فردا ميگن بايد اين واحد رو پاس ميكردي؟؟؟؟
سلام به دوستان
آیا راهی هست تو رشته کاردانی بدون پیش دانشگاهی ثبت نام کرد !
1 درس از پیش دانشگاهی رو موندم !
به نظرتون بهترین راه چیه ؟ تو آموزش پرورش آشنا دارم که بتونم ریز نمرات قبولی رو همراه با تاییدیه بگیرم به نظرتون اینجوری میشه ثبت نام کرد و سفته داد و بعد از مثلا چند ماه اصل مدرک رو ببرم ؟
ممنون میشم جواب بدین :40::11:
سلام،
نمی دونم این آشنای شما تا چقدر نفوذ داره!ولی با ریز نمرات ثبت نامتون نمی کنند،باید گواهی موقت فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی رو تحویل بدید!اصلا از ما ریز نمرات رو نخواستند!بعد اگه دانشگاه آزاد هست شما می تونید از ترم بعد (بهمن ماه) سر کلاس برید ولی سراسری بدون گواهی موقت ثبت نامتون نمی کنند!
ظرفیت تکمیل داره کنکورسال 90 کاردانی یا ظرفیت تکمیل نمی کنن
مبلغ دوره کاردانی نرم افزار چنده؟
آغاز مرحله تكميل ظرفيت رشتههاي كارداني موسسات غيردولتي و غيرانتفاعي كنكور
سازمان سنجش آموزش كشور در اطلاعيهاي تكميل ظرفيت رشتههاي تحصيلي دوره كارداني موسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي در آزمون سراسري سال 90 را اعلام كرد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي ايسنا، در اين اطلاعيه آمده است: كليه شركت كنندگان آزمون سراسري سال 1390 (اعم از داوطلبان مجاز و غيرمجاز به انتخاب رشته) كه در رديف پذيرفتهشدگان نهايي آزمون مذكور قرار نگرفتهاند ميتوانند با توجه به عدم تكميل ظرفيت رشتههاي تحصيلي دوره كارداني موسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي، در صورت تمايل براي ادامه تحصيل در رشتههاي ذيربط با ارائه كارنامه نتايج علمي (كارنامه اوليه داوطلبان كه از طريق سايت اينترتي اين سازمان به نشاني sanjesh.org قابل دريافت ميباشد) و اصل و كپي شناسنامه و كارت ملي و گواهينامه پيشدانشگاهي از روز شنبه 16تا دوشنبه 25 مهر شخصا به يكي از موسسات غيرانتفاعي پذيرنده رشتههاي تحصيلي مقطع كارداني (براساس مندرجات دفترچه راهنماي شماره دو انتخاب رشته آزمون مزبور) مراجعه و نسبت به ثبت نام خود به صورت مشروط در يك رشته تحصيلي كارداني اقدام كنند.
بر اساس اين اطلاعيه، نتايج نهايي اين مرحله از تكميل ظرفيت از سوي سازمان سنجش متعاقبا به موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي ذيربط اعلام خواهد شد و اطلاعات كامل در خصوص شرايط و ضوابط و نحوه ثبت نام برروي سايت سازمان سنجش آموزش كشور منتشر گرديده است.
سلام خدمت دوستان گل
می خواستم اگه میشه ضرایب دروسی که توی کنکور کاردانی میاد رو معرفی کنید!!!
ممنون میشم!!!!
دوستان میخواستم منابع کنکور 91 فنی رشته کامپیوتر رو به طور دقیق بزارید ممنون.
سلام
تازه ترین اخبار اینه که رشته های فنی نمیتونند تو کنکور سراسری 91 شرکت کنند و اگه ثبت نام کنند متخلف شناخته میشن!
دوستان این قضیش چجوریه؟پس ما چیکار کنیم پارسال چجوری بود؟ و اینکه برای ما کنکور جدا برگزار میشه؟
همینطوره دیگه ! این کنکور برا رشته های : ریاضی ، تجربی ، انسانی هست ! کنکور فنی ثبت نامش جداست .
لیسانس گرفتم ولی ااااااااااااااااینقدر پشیمونم که چرا دنبال عشقم که نقاشی بود نرفتم و پی حرف مردم رو گرفتم!:41:با اینکه کار هم پیدا کردم ولی اصلا علاقه ندارم اطلاااااااااااااا!
حالا دارم کاردانش دیپلم نقاشی میگیرم.
کسی میدونه منابع عمومی برای کاردانی نقاشی دقیقا چی هستند. مال چه سالی هستند؟
ادبيات فارسي 1 و2 ، زبان فارسي 1و 2 پیش دانشگاهی؟ یا سال های اول و دوم؟
اگر بخوام کتاب گاج بگیرم کدوم نوعش خوبه؟طوری که لازم نباشه کتاب درسی رو بخرم!
سلام دوستان گرامی
من رشته کامپیوتر می خوندم کنکور 90 شرکت کردم و یک دانشگاه غیره انتفایی قبول شدم
ولی چون دیپلمم را نگرفته بودم گفتند باید دی ماه امتحان بدی و اگه قبول شدی با طرح
تکمیل ظرفیت ورودی بهمن ماه بشی اما تا امروز که در سایت سازمان سنجش
چنین طرحی برای کاردانی نظام جدید رشته کامپیوتر نیامده است
اینم لینک کاردانی فنی حرفه ای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین تکمیل ظرفیت برای رشته های تربیت بدنی و گرافیک بوده
دوستان من اطلاعات کافی ندارم نمی دونم این طرح اجرا شده یا نه
اصلا نمی دونم کی قراره بیاد
کسی اگه اطلاعاتی داره لطفا بهم بده
ممنون
دوستان من راجع به دانشگاه فنی حرفه ای چندتا سوال دارم کسی هست مارو راهنمایی کنه؟
من دیپلم کارودانش دارم+کارت پایان خدمت+مدرک پیش دانشگاهی ندارم
1.با این توضیحات آیا من شرایط ورود به دانشگاه فنی حرفه ای و دارم؟
2.آیا این دانشگاه برای پذیرش کنکور برگذار میکنه یا نه؟
3.آیا مدرکش معتبره؟(از علمی کاربردی مدرکش معتبر تره؟)
4.آیا فقط توی رشته ای که دیپلمشو دارم میتونم به تحصیل ادامه بدم یا مثل علمی کاربردی میشه رشته ای متفاوت رو انتخاب کرد؟
ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه
1- بله داریننقل قول:
2-تا امسال که کنکور داشت، قرار بود کنکور واسه کاردانی رو حذف کنن و اصلا کلا کاردانی رو حذف کنن ولی فعلا که دارن دانشجو میگیرن
3-بله ، معتبره
4- بله فقط رشته ای که دیپلمش رو دارین/...
موفق باشید
آقا فرشید داداش من اگه در مورد تاریخ پذیرش و... این دانشگاه سوال داشتم از کجا باید بپرسم؟به همون سازمان فنی حرفه ای مربوط میشه؟یعنی برم فنی حرفه ای شهرمون راهنمایی میکنند؟
سایت سنجش اعلام میکنه ، فرشاد خان این موضوع جمع کردنش چیه ؟
سلام.آیا درسته اگر در هر ترم کمتر از 12 واحد پاس کنی مشروط حساب میشی؟
معدل زیر 12 مشروطهنقل قول:
با سلام.
من کنکور کاردانی 90 شرکت کردم و در رشته الکترونیک (شبانه) قبول شدم، از بهمن سال 90 میرم دانشگاه و الآن ترم یکم!
الآن میخوام دوباره شرکت کنم تا روزانه قبول بشم،و فقط میخوام رشته الکترونیک روزانه همین دانشگاهی که دارم توش درس میخونم رو بزنم حالا یه چند تا سوال دارم:
1- اگه قبول بشم، میتونم تطبیق واحد بدم؟
2 اعلام نتایج هفته ی اول مهر 91 هست، بعد واسه ثبت نام به مشکل بر نمیخورم؟
3- در صورت قبول شدن باید از این رشته ای که دارم درس میخونم (الکترونیک - شبانه) انصراف بدم؟ چطوری؟
کلا میخواستم بدونم وقتی تویه آزمون شرکت کردم و قبول شدم، بعدش باید چیکار کنم؟؟!!
ممنون میشم پاسخ بدین :40:
سلام دوستان
کسی میدونه کنکور فنی و حرفه ای برای کاردانی چه زمانی برگزار می شه ؟ کی ثبت نامشه و اینکه دانشگاه های موسیقی فنی و حرفه ای تو تهران کجاها هستن ؟
انشاالله سه شهریورنقل قول:
چه زمانی برگزار می شه ؟
مهلت ثبت نام اطلاعات تا پایان روز دو شنبه 25 اردیبهشت ماه 1391 می باشدو مهلت ویرایش تا پایان روز چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه 1391 می باشد ولی ظاهرا هنوز امکان ثبت نام هست ٬ به هر حال اگر قصد شرکت دارید سریع اقدام کنید .نقل قول:
کی ثبت نامشه
سلام.
من کاردانی شبانه قبول شده بودم یک ترم خوندم بعدش روزانه قبول شدم و 4 ترم هم روزانه خوندم.
تو مدرکم زدن باید دو ونیم سال جایی کار کنی و تعهد بدی و بری اداره کار تا برات کار پیدا کنه .
الان که کارشناسی دارم میخونم موسسه ما به دانشگاه کاردانیم نامه زده که مدرک و نمرات رو میخایم
اونا گفتن باید تعهد محضری بده و یه فرم دادن ببرم محضر .
===============
===============
این بازیا رو یادمه دو تا داداشتم نداشتن .اونا هم روزانه دولتی درس میخوندن از کی در اوردن ؟
حالا من دو سال و نیم باید رایگان برم براشون کار کنم ؟بدون پول و پله ؟
راهی چاهی نداره اینو دور بزنم ؟
نه برا کسی نباید رایگان کار کنید ولی باید سابقه کار در ایران داشته باشید یا مثلا سربازی برید
می تونید از کاریابی ها هم گواهی عدم اشتغال بگیرید و مدرکتون رو مجانی آزاد کنید
یا پول بدید . مدرکتون رو آزاد کنید (تحصیل رایگان :27:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیز رو نوشته
نقل قول:
دقیقا نفهمیدم .
مسول اموزش کاردانیم هم میگفت میتونی به اداره کار بعد از 6 ماه بری اگر پیدا نکردن کار لغو میشه کرد .
حالا اگر کار پیدا کنن چی ؟باید برم مجانی 2 سال و نیم کار کنم ؟!
پول بدم مدرک رو ازاد کنم که میشه همون شبانه . زحمت کشیدم روزانه قبول شدم :31::41:
من کارت معافیت دارم . جایی هم مشغول کار نیستم .
دو سال هم از کاردانیم میگذره .
حالا دقیقا چیکار کنم ؟
اولا تعهد خدمت رایگان به معنی بدون حقوق کار کردن نیست. اگر زیر مردک موقتتو بخونی (البته مال من لیسانس بود) نوشته مثلا 2 سال خدمت در کشور یا یه همچین چیزایی یعنی اگر دویال کار کنی مدرکتو بدون پول آراد می کنند و در طی این دوسالم حقوقتو گرفتینقل قول:
حالا شما دوتا راه دارید
1- در یک اداره کاریابی ثبت نام می کنید و 6 ماه بعد که کار براتون پیدا نکردند ازشون گواهی می گیرید و می برید وزارت کار و علوم و یک نامه می گیرید می برید دانشگاه بدون پول مدرکتونو آزاد می کنید. حالا چیزی که هست اکثر ادارات کاریابی بهشون بگی می خوام مدرکمو آزاد کنم خودشون دیگه دنبال کار برات نمی گردند. نکته دیگشم اینه که تو تهران خیلی از کاریابی ها و لاقال می دنم که اینجوریه ولی بدیش اینه که باید شما در محدوده محل سکونتتون اقدام کنید برای کاریابی ولی اگر فامیلی چیزی تهران دارید می تونید آدرس اونو بدیدو در کاریابی های تهران ثبت نام کنید هر چند من فکر کنم شهرستان ها هم به این نکته واقف هستند ولی تا به حال تجربه ای برای اونجا نداشتم. می تونید برید امتحان کنید اکر باهاتون کنار نیومدند اصلا از اون کاریابی اقدام نکیند برید یه جای دیگه. و در ضمن لازم نیست اگر براتون کار پیدا کردند حتما برید سر کار مثل اینکه می شه کارو قبول نکرد. نکته آخر اینه که چه دل خجسته ای دارید کار کجا بود که کاریابی پیدا کنه تو فرم های کاریابی حقوق بالا و کار بسیار تخصصی بنویسید ببینید پیدا می کنند اگر پیدا شد من می گم برید سرکار.
2- این یه ذره غیر قانونیه ولی خوب. این دوسالی رو که بعد کاردانیتون بوده از یکی آشنا گواهی کار بگیرید در دانشگاه ما لازم نبود بیمه رد بشه فقط یه گواهی روی سربرگی چیزی و حالا مدرک اینکه طرفی که براتون گواهی نوشته چی کارست کفایت می کنه اصلا هم لازم نیست شغل مرتبط با رشتتون باشه مثلا منشی پدرتون که شغل آزاد داره می شه ولی اینو ابتدا با دانشگاتون چک کنید. بدی این کار اینه که دیگه در مراحل بعی از اداره کا نمی تونید برای آزاد کردن مدرکتون استفاده کنید و البته این دوسالم نباید حین تحصیل باشه
3-پول می دید مدرکتونو می خرید
4- چرا مردکتونو می خواید؟ با همون مدرک موقت بسیاری از کارها راه می وفته و فکر کنم بعد5 الی 6 سال بدون هیچی مدرکتونو بهتون میدند
همین
پس نوشت الان خوندم برای چی می خوای
تو فرم تعهد محضریت چی نوشته فکر نکنم نوشته باشه مثلا مجنی بیا کار کن با مدرک موقت معمولا کارها راه میوفته اگر نعهد محضریت چیزی جر همون قوانین وزرت علوم نیست برو همونو بده فقط این چه دانشگاهیه خارجه که گفتند مدرک نمیدند بهت آخه تو ایران معمولا دانشگاه ها با هم مبادلات دارند از این چیزام نمی گند؟
این دیگه چه صیغهایه؟! برا همه هست؟! یعنی اونایی که سراسری درس میخونن، بهشون مدرک نمیدن مگر اینکه دو سال کار کنن؟
دانشگاه کارشناسیم انگار ریز نمرات رو خواستن (یا شایدم مدرک اصلیم رو )
البته مدرک موقت کاردانیم رو همون موقع بهم دادن و توش درج شده بود 2.5 سال تعهد داری و ....
اینکارا فکر کنم بیشتر برا جلوگیری از خارج رفتن هستش یا اگر هم کسی بره همینجوری ولش نکنن .
==================
==================
توی فرم محضر چیز خاصی نیست .فقط نوشته تعهد بدین که باید جایی کار کنی .خارج نری .:31:
یا با پول مدرکت رو بخری و از این جور تعهدات ...
دانشگاه کاردانیم دولتیه فنی و حرفه ای .کارش
کارشناسی هم غیر انتفاعیه .
هر دوشون گو.ن.:31:
===================
کاریابی برام کار پیدا کنه از چه جور جاهایی کار پیدا میکنه ؟ امکانش هست جایی پیدا کنه بعد بعد از دوسال هم
همونجا بمونم با حقوق ؟
بعد تو این دوسال واقعا پول و پله میدن ؟
من فنی و حرفه ای ناپیوسته خوندم .نقل قول:
کادانیم هم روزانه بدون شهریه بود .:31:
روزانه غیر فنی ها رو نمیدونم چطوریه .
بله این قاونو مال الان نیست از قبل انقلابم بوده و در حقیقت قانون تحصیل رایگانه یعنی برای شما امکانات تحصیلی رو با کمترین خرج فراهم می کنند شمام در قبلاش به مملکتتون کمک می کنیدو اگر دولتی درس خونده باشید مثلا پول غذا و خوابگاه و اینا رم ببینی خیلی کمه هم چنین مثلا کتا آفست و ما لیسانسمون می خریدیم 200 تا تک تومنی شهریه هم که نمی دادیم هر چند روز به روز خدمات دانشگاه ها پایین تر میاد. بنابراین اگر در دانشگاه دولتی درس بخونی بهت مدرک موقت می دند تا با توجه به خرجی که رو دست دولت می زاری یه مدتی رو به مملکت کمک کنی و این مدرک تنها در ایران ارزش داره. حالا محاسباتش بر حسب شرایط فرق داره ولی معمولا به تعداد سالی که درس خوندی باید کار کنی.نقل قول:
کاریابی که برای آزاد کردن مدرک نیست که کار دوساله پیدا کنه. برای شما کار پیدا می کنه مث هر آدم دیگه ای که به اونجا مراجعه می کنه. شمام می ری سر کار و دیگه بستگی به شرایط کارت داره که چه جوری باشه اونا با اینکه شما می خواید مدرکتونو بگیرید کاری ندارند.اگر واقعا دنبال کارید برید کاریابی ثبت نام اگ کار پیدا کرد که چه بهتر اگرم پیدا نکرد مدرکو آزاد می کنید. به دانشگاه لیسانستون بگید که خودشون اقدام کنند برای چزایی که می خواند شاید اینجوری بهشون بده یعنی نامه اداریو اینا.نقل قول:
لطفا محض رضای خدا یکی بگه :
درسته که بخشنامه ی جدیدی آمده که کسانی که دیپلم نظام قدیم رو دارند باید برای گرفتن دیپلم کاردانش بعلت عوض شدن کتابها باز هم درسهای عمومی(دینی و عربی و .....) رو بگذرونند! :18:
چرا این رو از اول سال نگفتند!
سلام به همگی ...
هدف از ایجاد این تاپیک ، استفاده از تجربیات دوستانی است که قبلا در کنکور فنی و حرفه ایی کامپیوتر شرکت کردن و قبول شده اند
که این دوستان باید سال آزمون کنکور ، رتبه ، تراز کل ، درصد های کتاب های پایه(ریاضی - شیمی - فیزیک) ، درصد های کتاب های تخصصی (مبانی رایانه و سخت افزار - سیستم عامل 1.2 - برنامه سازی 1.2.3 - شبکه های رایانه ای - بانک اطلاعاتی - ریاضی 3 ) و دانشکده ای که قبول شده اند را ذکر کنند تا امثال من هم کار کسانی که جلوتر از ما بودند را ببینند . با تشکر
بیرون از اینجا تاپیک زدیم ، دیدیم انتفال دادن اینجا ... :44:
همسر من دیپلم فنی حرفه ای داره و می خواد برای ادامه تحصیل در دانشگاه رشته زبان انگلیسی رو انتخاب کنه.محدودیتی داره؟باید حتما دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونه؟ممنون می شم راهنمایی کنید. مرسی
سلام این همه دارن میگن هر چی علاقه داری برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...........حتی اگه جوشکاری باشه.................چون اگه با علاقه درس بخونی پیشرفت میکنی.....حالا مطمءنم چون تو علاقه نداری هرچی انرژی منفی و بدبختیه به سمت خودت میکشونی......با این حرف هم دیگران رو گمراه نکن چون فنی و حرفه ای بهترین گرایش است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
الان من صدها نفر را میشناسم که کاپیوتر فنی و حرفه ای رفته اند و بسیار بسیار راضی اند چون هم درآمد خوبی دارند هم با علاقه کار میکنند...........اصلا بحث درس با پول جداست.....حالا اگه واقعا علاقه نداری میتونی درس های رشته مورد نظرتو بخونی و امتحان بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......میتونی از این منبع هم استفاده کنی شبا 10 بزن رادیو
جوان یا 12 بزن رادیو فرهنگ...اگه خواستی بازم راهنماییت میکنم....amirgalaxy33@gmail.com