اين كار رو كرده بودم، جواب نداد !نقل قول:
قبلاً مشكلي نداشت، اما الان ديگه نه :41:
اين كار رو كرده بودم، جواب نداد !نقل قول:
قبلاً مشكلي نداشت، اما الان ديگه نه :41:
نقل قول:
نرم افزار رو unistall کنید و سیستم رو ریستارت کنید
از نرم افزارهای Optimize ویندوز برای پاکسازی استفاده کنید
ورژن نرم افزار به جدیدترین نسخه ارتقا بدید
سلام،
از سایت زیر میخوام کلیپ بگیرم
فقط با اکسپلورر پخش میکنه و با IDMهم دان نمیکنه
از بد ترین راه موجود هم امتحان کردم ، یعنی ضبط با Snagit10 ،که هم نشد، چون کلا اینجور برنامه ها از فیلم نمیتونن فیلم برداری کنن و صفحه سیاه نشون میدن
لطفا راهنمایی کنین
کد:
http://www.iransima.ir/WinMediaPlayer.jsp?code=332896
سلامنقل قول:
با IDM راحت میشه دانلودش کرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی IDM در قسمت Options تب General تیک گزینه Use advanced browser integration رو بزارین و یه بار Restart کنین .
جديدترين نسخه رو نصب كردمنقل قول:
برنامه رو پاك كردم و دوباره هم نصب كردم اما بيفايدس
از برنامههاي Optimizer هم استفاده كردم و جواب نداد !!!!!:37:
پس احتمال داره هسته سیستم عامل دچار مشکل شده باشهنقل قول:
آخرین راه رو هم برید اگر نتیجه نداد وقت رو تلف نکنید و سیستم عامل رو عوض کنید به نظر من
از System Restore هم برای آخرین روش بهره بگیرید
ممنوننقل قول:
عزیز اینکارو کردم ولی این 1.23 مگ فقط تبلیغ اول شرکت سروش هست و کلیپ اصلی بعد از این پخش میشه
که نمیدونم چجوری بگیرمش
آخه از وقتي ويندوزم رو عوض كردم به اين مشكل برخوردم !نقل قول:
ميترسم كلي وقت صرف كنم و دوباره ويندوزمو عوض كنم، به هيچ نتيجهاي نرسم :41:
بچه ها لطفا راهنماییم کنید :
میشه لطف کنید بگید چطور میتونم برای مثال 10 فایل رو توی IDM وارد کنم تا برنامه به طور خودکار یکی بعد از دیگری فایل ها رو دانلود کنم ؟؟!؟
اگه میشه زودتر راهنماییم کنید .
ممنونم .
نقل قول:سلام
باید از بخش Schedule کمک بگیرید.
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
اینجا رو بخونید ببینید به دردتون میخوره!!!
کد:http://ln4.me/vkhyn
سلام دوستان.میشه بگید چطوری میتونم ویدئو های سایت یوتیوب رو دانلود کنم؟؟؟
مرسی...
سلام.نقل قول:
میتونی از نرم افزار Internet Download Manager استفاده کنی.
همچنین اگر Firefox داری ، میتونی از Add-On هایی که مخصوص دانلود از YouTube درست شده استفاده کنی:
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/easy-youtube-video-downl-10137/
نقل قول:
سره کاری با حالی بود
چرا!!! اصلاً خوندین؟؟؟ اجرا کردین؟؟؟نقل قول:
اینجا که توضیح داده شده که برای دانلود از این سایت چه کاری باید انجام بدید!!!
من فایل شما را خواستم دانلود و براتون آپلود کنم که به خاطر حجم زیادش دیگه این کار رو نکردم...
شما این فایل رو بخونید(یه فایل ورد براتون آپلود کردم) کارهای گفته شده رو انجام بدید,فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه...
در ضمن هدف من یا بقیه دوستان حداقل کمک برای کاربران عزیز هست نه سرکار گذاشتن !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/images/9a703tun3wx7ehek78h.rar
نقل قول:
آخه لینک بالا خراب بود،نقل قول:
ویژگیجالباینبرنامهایناستک هفایلهایویدئوییتاآنجاکهدا نلودشدهاندنیزقابلمشاهدههس تند. کافیاستبهمسیردانلودفایلبر ویدوفایلویدئوییرااجراکنید ،تاآنجاکهدانلودشده،قابلمش اهدهاست.
البتهحجمویدئوهایموجودتاحد ودیزیاداست (بستهبهمدتزمانآنمتغیراست) وقطعأبهیکاینترنتپرسرعتجهت دانلودنیازمندهستید
این فایل ورد رو خوندم و ویراستاریشم کردم ولی فقط کلیپ تبیلیغ اول سروش دانلود میشه که حجمش 1.3 هست، شما هم اینو امتحان کردین!!؟ولی گفتین حجمش زیاد بود!
من همه اینکارها رو کرده بودم و نکته جدیدش rtsp بود که متاسفانه بی تاثیر بود
خوب چرا نت ترنسپورت خوب با IDm هم من همین فایل 1.3مگ رو دان میکردم، در ضمن فایر فکس برنامه رو پخش نمیکنه و فقط IE پخش میکنه
ممنون میشم این مشکل دانلود رو حل کنید،
درسته لینک مشکل داشت ولی سرکاری نبود!!!نقل قول:
فایل قبلی رو چون تو ورد 2010 سیو کرده بودم به این شکل نشون میداد,با 2007 سیو کردم,فکر نمی کنم این مشکلی داشته باشه.
نه!!!این فایل 1.3 MB رو نمی گم,اینو هم IDM و هم اربیت دانلود میکنه...فایل شما چیزی حدود 700 MB بود !!!کد:http://up.--------.com/images/wlz2674bq0dwkhefiwfh.doc
کاری نداریم که فایر فاکس نشون بده یا نه...همین که لینک رو تو فایرفاکس وارد کردید
Ctrl+U رو بزنید و ... من مشکلی ندارم,نمی دونم کدوم قسمت برا شما جواب نمیده.
خوب فقط تو Net Transport هست که میتونید URL رو به این شکل وارد کنید و IDM لینکهای rtps رو ساپورت نیمکنه.
بله راه حل شما درسته و باید صبر کرد
اول که شروع به دانلود میکنه حجم رو میزنه 1.24 مگ، ولی بعد از اینکه 1.24 مگ دان میشه صفحه Refresh میشه و فایل مورد نظر شروع به دان میشه
خیلی ممنون، واقعا لطف کردی :20:
سلام.دانلود منیجر من دچار مشکل شده و نمیتونم باهاش دانلود کنم.
خطایی هم که میده این هست
cannot download the file beacause of time out
بعد ادرس لینکی رو که میخواستم ازش دانلود کنم مینویسه و اخرش دو نقطه هست و عدد 80 .
دوستان لطفا بگن مشکل چیه؟
نقل قول:
شما احیانا تنظمیات پرو || کسی رو فعال نکردید تو نرم افزار IDM ؟
منوی Download و بعد Option و از تب Pro Xy بررسی کنید که هیچکدوم از گزینه ها تیک نداشته باشه
نه تنظیمات ------ رو فعال نکردمنقل قول:
سلامنقل قول:
با همه لینکها این مشکل رو دارید؟ بدون دانلود منیجر می تونید همون لینک رو دانلود کنید؟
نقل قول:
برنامه خوبیه و مزیتش هم اینه که هرچقدر از فیلم رو دان کرده باشه پخش میکنه و سرعتشم رو پایه 100Kb/s هست ولی با IDM همیشه 84Kb/s دان میکنم،
سوالم اینجاس بعضی برنامه های tv رو نصفشو میخوام بگیرم، میشه کاری کرد! میدونم نمیشه ، حالا گفتم شاید چیزی باشه که بی خبر باشیم، آخه بعضی برنامه ها مثل "صبحی دیگر" یک قسمتی از برنامه مفیده و حجم کل فیلم هم 1.5 گیگه
اگه جایی هست 50% فایل انتخاب بشه ممنون میشم، آخه شبا دان میزارم
با تشکر
سلامنقل قول:
با اجازه و تشکر از _sharifdorsa جان
قبلا" با این برنامه کار کردم . فکر نمیکنم راهی باشه جز اینکه طی 2 یا چند شب فایل تصویری رو دانلود کنید.
موفق باشید :40:
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه تو صف IDM وقتی یک فایل دانلودش تموم شد فایل بعدی به صورت اتوماتیک دانلودش شروع بشه.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
برو تو قسمت scheduler و یه new queue درست کن و اونو انتخاب کن بعد برو تو قسمت file in the queue و مقابل download عدد یک بنویس
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5817525&postcount=1238
سلام به همه دوستان
من یه فایلی رو تا نصفه دانلود کردم بعد ویندوز عوض کردم البته قبلش اون نصفه فایل دانلود شده رو از مسیر مقابل cut کردم
(C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\IDM\DwnlData\USERNAME)
حالا چطوری میتونم بقیه اون فایل رو در ویندوز جدیدم دانلود کنم؟ ویندوز قبلیم xp بود ولی حالا 7 نصب کردم.
چون اون نصفه فایل رو وقتی کپی میکنم توی همون پوشه ای که فایلهای در حال دانلود وجود داره هیچ جور نمیتونم بقیه شو دانلود کنم. اینم بگم که اون نصفه فایل رو با پوشه ای توش بود cut کردم.
نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من میخواستم یه فایل 100 مگابایتی رو از سایت مدیا فایر دانلود کنم تا 50 درصدش دانلود کردم اما بعدش خودم قطع کردم و فرداش که میخواستم ادامه بدم یه پیغامی اومد مبنی بر اینکه باید صفحه مدیا فایر دوباره باز بشه تا IDM بتونه دانلود رو ادامه بده.
صفحه مدیافایر که دوباره باز شد زدم روی دانلود ولی صفحه پیوندها(فیلترینگ)ظاهر میشه حالا به نظر شما چیکار کنم؟
تو رو خدا راهنمایی کنید.
شما باید لینک جدید اون فایل رو پیدا کنید و جایگزین لینک قبلی کنیدنقل قول:
حالا که سایت فیلتر شده باید از طریق وی // پی || ان برید و لینک جدید رو پیدا کنید و دورن IDM کپی کنید و جایگزین لینک قبلی کنید
بله این مشکل رو با همه لینکها دارم وبدون دانلود منیجر هم میتونم دانلود کنم.دیروز یکبار کامپیوتر رو ریستارت کردم درست شد اما باز الان خرابه.نقل قول:
با سلام. کامپیوتر دانشگاه ما دانلود را مسدود کرده و حتی نمیشه فیلتر شکن را اجرا کرده و از اون طریق دانلود کنیم. لطفا راهنمایی کنین که به چه طریقی میتوان دانلود کرد. در ضمن سیستم دانشگاه از ویندوز XP هست.
یعنی هیچ راه دیگه ای ندارهنقل قول:
آخه من اینترنت پرسرعت ندارم که بتونم از سر اول دانلود رو شروع کنم
منظور اون دوستمون این بود که یه لینک دیگه پیدا کنید که چیلتر نباشه و تو نرم افزار همون لینک رو جایگزین لینک قبلی کنید یعنی با راست کلیک روی فایل دانلودی و رفتن به properties و عوض کردن لینک قسمت address و بعد ok کنید تا جایگزین لینک قبلی بشه تا از همون قسمت شروع به دانلود کنه.نقل قول:
خب چطوری میتونم لینک مسدود نشده شو پیدا کنم؟خوشحال میشم اگه راهنمایی کنید.نقل قول:
کد:http://cdn.mediafire.com/?jnghmtzmxdz
شما کافیه از فیلطر شکن استفاده کنید تا وقتی میزنید روی دانلود دیگه صفحه پیوندها ظاهر نشه.نقل قول:
شما برید لینک زیر بعد دوستان براتون مستقیم میکنن یا خودت هم میتونینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=320
من میخوام از سایت 2shared دانلود کنم
idm 5.19 full هم دارم
ولی یه مشکلی هست
----
سایت بالا هر بار که وارد میشم لینک دانلود خود را عوض میکنه و من وقتی رو دکمه دانلود کلیک میکنم
که یه دکمه جاوا اسکریپ هست و امکان دیدن آدرس زیرین اون نیست اول خود ویندوز لینک رو بر میداره و در نتیجه idm هم نمیتونه دانلود کنه و لینک عوض میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل منه
بیشتر راه هارو امتحان کردم ولی بازم نشده ! از کلید shift , cntrl و .... گرفته تا ....
حالا به نظر من این راه خوبه ÷1
که من دانلود توسط ویندوز را به کلی قطع کنم -- که نمی دونم چه جوری !×××
اگه میشه حالا اینو بگین چه جوری من قطع کنم دانلود توسط ویندوز رو با تشکر
----
نقل قول:
شما تو نرم افزار IDM تعریف کردید که با نگه داشتن دکمه ای مثل INS یا CTRL و یا ... دانلود رو الزاما با IDM انجام بده ؟