برایه مخابرات فعلا نامه!!نقل قول:
اما در مورد شاتل بارها از طریق تماس تلفنی و ایمیل مشکلو مطرح کردم تو این دو ماهه گذشته. اما هیچ کاری نکردن! باید حضوری رفت (با توپ پر!!!:hmm:)
Printable View
برایه مخابرات فعلا نامه!!نقل قول:
اما در مورد شاتل بارها از طریق تماس تلفنی و ایمیل مشکلو مطرح کردم تو این دو ماهه گذشته. اما هیچ کاری نکردن! باید حضوری رفت (با توپ پر!!!:hmm:)
بابا این شاتل که گندشو در آورده. باید یه فکری کردنقل قول:
به این میگن اینترنت پر سرعت
ساعت 10:24 /منطقه آزادی / 512 / شرکت سابین نمایندهی صبانت
[IMG]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/hellboy/My%20Documents/Downloads/428012915.png[/IMG]
سرعت دانلود رو ببین
[IMG]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/hellboy/My%20Documents/My%20Pictures/123.jpg[/IMG]
کی میگه صبانت بده ؟؟ من 1هفته هست که سرعتم بالا رفته خدا کنه سرعتم همین طوری بمونه
.
.
.
.
.
ایول صبانت
هنوز اولش بعدا شما هم به جمع ما مي پيوندي
مال همه سرویس شاتلشون گند زده؟
شاتل كه اره بهتره بگيم تمام سرويسهاي ديگه هم بله
مرکز مخابراتی من فدائیان اسلام هست.
شاتل بگیرم یا فن آوا.
گزارش ماهیانه مخابرات رو که دیدم، دیدم که فن آوا کمترین ( این کمترین رو خوب در ذهنتون نگهدارید تا در چند جمله بعدی قاطی نکنید! ) یوزر رو در مقایسه با خودش ( در کلیه مراکز مخابراتی ) و همچنین در مقایسه با شاتل ( در مرکز مخابراتی فدائیان اسلام ) و نیز در مقایسه با سایر ارائه دهندگان سرویس adsl در مشهد ( در مرکز مخابراتی فدائیان اسلام ) دارد.
نظرتون چیه؟
سلام دوستان.
به نظرتون برا منطقه گلشهر ( بلوار شهید آوینی ) با پیش شماره (258 ) به غیر از سابین نت از چه شرکت دیگه ای می شه اینترنت گرفت؟؟؟:13:
منظورت چیه؟ منظورت در تحت پوشش بودن شرکت هاست یا کیفیتشون؟ (کیفیت!!!!! )نقل قول:
خب نظرتون چیه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
هر دو تاش کلا هر مطلبی که فکر می کنی ممکنه بدردم بخوره.
خودت اول برو به سایت شرکت ها ببین در تحت پوشش چه شرکت هایی هستی؟نقل قول:
بعدش لیست شرکت ها رو بده تا ببینیم چی میشه.
دوست من اين روش كاره:نقل قول:
1.كدام شركتا شمارو پوشش ميدن
2.ايا فيبر نوري هستيد يا خير
3.استفاده شما از اينترنت(وب گردي -دان-بازي)
4.انتخاب شركتي كه كمترين مشكل رو داشته باشه
اينا رو بگو تا راحتر بشه اطلاعات داد
من از فن آوا 256 -6 ماهه - 38 گیگ گرفتم -87500 !
سرویسش خوب بوده ! من مشکلی نداشتم تا حالا ! فقط چند روزیه همه جا رو فـــیلتر کردن !
البته من مرکز انقلاب هستم
الان 1ماه هست که گرفتم ولی هنوز بالایه؟ِ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:27::42::3 ::23::23::23::23::23::22::22::22:نقل قول:
فن آوا 256 به خانگی هم میده یا نه؟نقل قول:
صبا یا شاتل
منطقه ثامن 521
بیشتر دانلود و کمی هم وبگردی
قیمت ماهانه فوقش 20 تومن
فيبر نوري نیستم
صبانت هم اینجا انجمن داره اگه داره آدرس لینکشو بذارین
دوست من شما كه شاتل داشتين نه؟
تاپیکش بسته استنقل قول:
صبانت هم اینجا انجمن داره اگه داره آدرس لینکشو بذارین
سلام
من فیبر نوریم و از آشنا داشتم، سرعتش بد نبود(حدود 40 kb) ولی یک هفته ای که از طرف مخابرات قطع شده و حالا از مخابرات گرفتم. سرعتش خیلی کمه. صبحها از دیال آپ هم بدتره بقیه وقتها حداکثر دانلودش 15-16 kb هست البته میدونم که باید همین باشه ولی اکثرا از اینم کمتره.
می شه به جایی اعتراض کرد ؟ نرم افزاری هست سرعتو بالا ببره یا همینه ؟
نرمافزار نميدونم ولي براي شكايت ميتونيد به مخابرات از طريق سايتشون اقدام كنيد
کسی یه مگ صبا داره
میخوام بدونم سرعت دانلود شبانش چنده
یه چیز جدید کشف کردم.من حدود سه ماه پیش از نمایشگاه فرم adsl رو برای منطقه ی مخابراتی کوثر پر کردم.هنوز که هنوزه وقتی زنگ می زنم سابین خراسان میگن مخابرات بهمون پرت نمیده.امروز تو سایت مخابرات خراسان که رفتم دیدم خبر زده که مخابرات خودش خطوط adsl رو وا گذار میکنه .گفتم نکنه به ما به زور بگن باید از مخابرات adsl بگیری؟نظر شما چیه؟
صبانت این روزا همش ارور 734 را میده من مشهدم کس دیگر اینجوری ست
يه مگش چه صبح . شب يكيه 128 بالا هم ميرهنقل قول:
================================نقل قول:
قیمتش چه جوریاس
با نامه دانشگاه میتونی بگیری
سابین با کارت دانشجویی سرعت بیشتری هم میده ..این هم سایتشنقل قول:کد:http://www.sabin.ir/2_3menu.html
سلام.
دوستان من آب و برق زندگی میکنم. خیابون ویلا ! میخواستم ببینم واسه این منطقه کدوم شرکت بهتر هست؟ آیا این جا فیبر نوری هست یا خیر ؟
و اینکه تعرفه های اول سایت به روز هستن؟ چون یکی از دوستان همین چند تا پست قبلی نوشته بود یه قیمتی رو که اول سایت خیلی بیشتر زد بود!
سلام بر بچه محل.
ابو برق الان فيبر نسيتش ولي در دستور كار كه تا تابستون فيبرش كنن
تعرفه هاي واقعي رو بايد حضوري از شركت گرفت سايتاشون اپ نيستش
این کاره جدیدشون که دیگه حجم دانلودی اضافه نمی دن خیلی بده من الان 20 روز از شارژم مونده اما حجم دانلودی ندارم !
ایول بچه محل! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا مسخرست که! زنگ زدم شاتل میگه اگه فیبر نوری باشین نمیدیم! پس مطمئن باشم که نیست دیگه ، نه؟
بعد آیا اصلا شاتل رو پیشنهاد میکنی واسه این منطقه؟ من نظرم رو ART1 هست! به من گفت از 3 تا 7 روز دیگه تحویلت میدیم. قیمتاش آپ نیست تو سایتش اینم؟ خودت نظرت چیه؟ چی بگیرم؟
الان كه شاتل ميگن گند زده . سايتش فكر كنم اپ باشه بازم بايد از خودشون بپرسي
نظرمن ؟ چي بگم خو من پارسم
پارس یعنی پارس آنلاین؟نقل قول:
نمیدونم واللا! من یه نگاه سرسری کردم به لیست تعرفه ها و به نسبت ، آرت1 شاتل بهتر از بقیه بود. آخه فکر میکنم طبیعیه که در هر ناحیه و منطقه ای یک سرور هست که خوب جواب میده! میخواستم بدونم که این طرفا چه سروری سرعت بالاتری داره. این پارس رو میشه بگی چه طوریاس سرعتش و کلا تعرفش؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم شما چی جوری 512 برای خانه گرفتید تو سایت زده 512 اداری
چند هفتس سرعت صبانت افتضاح شده !
مرکز تلفن آزادی
با سلام به همه دوستان :10:
من مدت 8 ماهی مشترک شاتل بودم که 6 ماه آخرشو 512 اکو داشتم ...
الان اوضاع شاتل خوب نیست و می خوام از یه شرکت دیگه استفاده کنم
با توجه به اینکه می خوام قطعی کم داشته باشه و سرعت 512 یا 1024 می خوام و تایم مجانی
هم داشته باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن اینم تست سرعتم هست ساعت 10:20 صبح ( 512 eco شاتل دارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از ساعت 6 تا 10 شب سرعت یه کم بهتر میشه ولی سرعت دانلود شبانه ( 1تا 7 صبح )
2 ماهه که تقریبا نصف شده و من که 512 اکو دارم قبلا شبی 1000 مگ تا 1200 مگ دانلود داشتم ولی
الان به زور 600 تا می دانلودم ...
در ضمن می خوام بدونم سرویس 128 صبا واقعا 1 مگابیت سرعت دانلودش هست یا خالی میبندین ؟ :18:
و اینکه صبا تایم مجانی داره یا نه و اینکه چقدر طول میکشه تا وصل کنن؟ (لینک سایتشم بدین :31:)
:10: