با مستر ريستم درست نشد:41: فقط مونده فلش كه با اونم فكر نكنم درست بشه! الان ديگه اصلا اون دوتا دكمه كار نميكنن!نقل قول:
Printable View
با مستر ريستم درست نشد:41: فقط مونده فلش كه با اونم فكر نكنم درست بشه! الان ديگه اصلا اون دوتا دكمه كار نميكنن!نقل قول:
تنها راه فقط فلش مونده امتحان كن شايد درست شه.اگر نشد برد صفحه كليد رو عوض مي كنند كه قيمتش 15تومن است.:11:نقل قول:
Rc037 ریخته شده احساس میکنم صداش کم شده
راهی هست درست شه
برم تو محل خودمون گفت كه اينقدر تا حالا اينطوري گوشي آوردن پيشم كه برد همشون ضعيفه و سريع تعطيل ميشه،گفت كه قيمت تعويضش 35 تومنه! شما كجا رو ميگيد كه با 15 تومن بدشو عوض ميكنه؟ علائدين برم براي تعوض خوبه؟ همون موقع بهم تحويل ميدن؟نقل قول:
نه خير دوست عزيز اگر دقت كرده باشي محل سكونت من جزيره قشم است(مخلصيم:11:).نقل قول:
اينجا همك بر خلاف شهرستان 80% اجناس اصل هستند و من 15 تومن عوض كردم :10:
دقیقا جون نزدیک خلیج فارس هستند و گارنتی ها معتبر اینجا هست البته من میناب هستم زیاد دور نیستم تا قشم اقا hussain فکر کنم بدونه دیگه کجاست ( 100 کیلو متری بندر عباس)نقل قول:
گوشی های بدون گرانتی 100% اصل هستند در اینجا مطمیین باشید در ضمن قیمتشم ارزونتر هست
بهترین درایو صدای برای k850 چیه ؟
اشو چوك مينو:31::10:نقل قول:
از دوستانی که میخوان این گوشی رو بخرن خواهش میکنم کمی بیشتر فکر کنن . مطمئن باشید که این گوشی انتظارات شما رو براورده نخواهد کرد.
چرا اقا امین؟نقل قول:
دوسته من داره تنها ضعف این گوشی دوربین ضعیفش هست ولی امکانات خوبی داره
جدا" ؟نقل قول:
دوسته من داره تنها ضعف این گوشی دوربین ضعیفش هست
من فکر میکردم اگه این گوشی 1 حسن داشته باشه اون هم دوربینش
و اینطور که شنیده بودم توی فریمور های جدید کیفیتش خیلی خوب شده
خوب بالاخره هرکس نظری هم داره بر اساس نیاز خودش اون رو مطرح میکنه.
شاید ای گوشی نتونسته انتظارات دوستمون رو برآورده کنه.
ولی برای شما ممکنه خیلی خوب باشه.
منظورم کیفیتش نسبت به 5 مگاپیکسل بودنش و سایبرشات بودنش بود در کل خوبه مناسبهنقل قول:
دوربین که :27:... هه هه هه ...حیف اسم سایبر شات .نقل قول:
امکانات اگه منظورتون media center هست که گوشیهای جدید media center بهتری دارن مثل خروجی tv.
اگه منظورت صداشه که قبول دارم صداش خوبه ولی این طور نیست که گوشیهای دیگه از این بدتر باشن.
در کل من میگم اقا جون گوشیهای بهتر از این خیلی هست.
در ضمن شما کیفیت پایین تر سری های جدیدش ، خز شدنش با توجه به افت قیمت ، سرعت پایین گوشی هنگام استفاده از مدیا سنتر که انگار CPU Usage میره رو 90 درصد ، که اگه اینا رو بخواهیم با دوربین بی کیفیتش با هم جمع کنیم ، در کل خریدنش در این زمان با عقل ناقص من جور در نمیاد.
فقط با اين جمله ات حال كردم.هر چيز در زمان خودش:10:نقل قول:
افا ما خريديم 350000 حالا ميدن 250000 اين ديگه چه جورشه افت قيمت هم ديگه حدي داره
واقعا حيف پولي كه بابتش بپردازيد
دوربين بي كيفيت در مقابل 5 مگا
طراحي ضعيف
وخيلي چيزاي ديگه ما كه خيلي حالمون گرفت با اين گوشي
اقا يه سوال داشتم ميخواستم بودنم كه ايا هندفري معمولي را با سري واكمن خيلي فرق داره يعني ميرزه براي كا 850 يه دونه بخرم ؟ اگه جواب بدين ممنون ميشم
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقاي amin 3gp همه موارد را قبول دارم به جز اين كه سرعت اين گوشي پايين باشد من رم ميكرو اس دي 4 گيگ روش گذلشتم انگار نه انگار كه پر يا اصلا از رم داره اطلاعات ميخونه ؟
نمي دونم گوشيت چه جورياست؟
گل گفتینقل قول:
قیمت واقعا افت داشت روی این گوشی :41:
اولش که اومده بود، فکر کنم 450,000 تومان بود!نقل قول:
دوست عزیز قیمت پایین تر هم اومده به 235 هم رسیدهنقل قول:
جاي تاسف داره
بعد از اين همه گوشي اين گوشي هيچيش رو شانس نبود واقعا كه مزخرفه امروز رفتم بفروشم فروشنده با كلي منت ميخواست 200000 بخره !!!!!:18:
اقا جواب ما را در مورد هندفري ها اگه بدين يه دنيا ممنون
اساتيد گرامي ميخواستم بدونم كه اگه براي k850 يه هندفري واكمن بگيرم با هندفري خودش تفاوت داره يا نه
اخه من هنوز سوني واكمن نداشتم يا نوكيا بوده يا سري k و ..
يه سوال داشتم تا چند وقت ديگه بايد ما كنترل بشيم
ما كه وقت نداريم بريم 4 ساعت ديگه بيايم
ببخشيدا
تفاوت که 100% داره و بزرگترین مزیتش هم اینه که گوش رو اذیت نمی کنهنقل قول:
من می خواستم k850 بخرم ولی وقتی امدم اینجا دچار شک شدم!!! خودم k800 داشتم و ازش راضی بودم
دوستان اگه پیشنهادی در مورد گوشی های دیگه دارن بدن(تو همین رنج قیمت چون با تجربه ای که سر k800 دارم می دونم نباید زیاد پول داد!!!)
اگرم پیشنهاد ندارید بگید موقع خریدش(k850) رو چه چیزایش دقت کنم؟؟؟
از من میشنوی، برو سراغ یه مدل دیگه :46:نقل قول:
میشه یکی قیمت جدید k850 رو بده؟ممنون
1سوال دیگه.راسته که میگن 3تا دکمه لمسیش خیلی زود خراب میشه؟
قیمت امروزش توی چندتا پست بالاتر گفته شده... (235,000 تومان)نقل قول:
معذرت.تاریخ پست رو نگاه نکردم.فکر کردم قیمت قدیمیه.مرسی
منظور من سرعت پایین گوشی برای استفاده از حافظه نیست.نقل قول:
شما مدیا سنتر رو اجرا کن یک اهنگ پخش کن. مدیا سنتر رو Minimize کن. حالا یک اس ام اس تایپ کن. یا با گوشی کار کن. مثلا تو منو ها بچرخ. ببین سرعتش پایین اومده یا نه . من فقط گفتم هنگامی که از مدیا سنتر استفاده میکنی ، سرعت گوشی پایین میاد.
ببین دوستانه بهت میگم ، این گوشی رو نخر . خب نمیتونی هم پول کم بدی هم گوشی خوب بخری.نقل قول:
مسلما k850 که الان داره 235 بفروش میرسه کیفیت مطلوبی نداره و ممکنه به مشکل بخوری.
من مي خواستم اين گوشيو بخرم!
خب از دوربين و صفحه كليد و صفحه نمايشش تعريف شنيده بودم.
ولي مثل اين كه اين جوري نيست؟
چرا مگه چي شده يه دفه؟
منم حرف شما رو قبول دارم ،واقعا سرعتش خيليي پايينه و بعضي موقع ها آدمو اذيت ميكنه...نقل قول:
بله حق با شماست به اين فكر نكرده بوده ولي زياد نيست اما در مقابل گوشيهاي ديگر مانند k550 و يا ديگر سوني ها وقتي يه اهنگ پخش مكنه و همزمان باهاش كار ميكني ارهنقل قول:
در مورد دكمه هاي لمسي بايد بگم كه به اين زودي خراب نميشود و در هواي خيلي سرد كه من امتحان كردم واكنش سريعي دارد.:31:
سلام ميخواستم در مورد يه چيزي بگم كه كمتر بهش اهميت داديد!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
من قبول دارم كه دوربين اين گوشي ضعيف است و نميشه كاري كرد حالا چكنيم؟؟؟
من براي بهبود كيفيت عكسا از نرم افزار داخل خود سي دي سوني يعني Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.2 استفاده ميكنم كه با يك كليك گاهي اوقات ميشه كيفيت را زيرو رو كرد نمي دونم كسي تا به حال اين نرم افزار استفاده كرده يا نه من با اين برنامه كمي به عكسها اميدوار ميشم!!
سوالي بود مطرح كنيد با اجازه اساتيد
اگه منظور از خیلی زود 7-8 ماهه باید بگم که هنوز مثل روز اولش عالی و بی نقص کار میکنهنقل قول:
یه ضرب المثل چینی میگهنقل قول:
jkshfkjbdthehtkjdg
یعنی هیچوقت بالا 250 پول گوشی sony نده
من یه موقع رفتم k800 بخرم یکی امده بود اونجا ضجه میزد که k800و 410 بده فروشنده قبول نمی کرد اخرش مجبور شد n سری nokia بخره 380
حالا سری n چقدره k800 چقدره!!!